Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
supermark
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/av1(1)(1).jpg)
Croatia
29623 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 23/06/2011 : 22:26:19
|
quote: Originally posted by debeli_bg
P.S.Mnogo me nervira sto Zagor sada(ne samo u ovom gigantu) sa lakocom sredjuje sva ova cudovista...onog perodaktila kao od sale...pa u zamku isto...nekada su borbe izmedju nekog cudovista i Zagora bile do poslednje kapi krvi.Sjetimo se samo Moloka,podvodnog cudovista,tigra...mislim da sada kada bi vaskrsao onaj svemirac iz svetog brega sto je polomio Zagora,da bi ga ovaj sada sa dvije cvoke savladao.
da, i meni je ovo zasmetalo prije se sa jednim negativcem biorio čitav broj, a ovdje ej u par stranica sredio i pterodaktila i obje gusjenice, a orka je sredio bezbroj... |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
Deers
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/bud spencer glava.gif)
Croatia
9464 Posts
Member since 29/03/2004 |
Posted - 23/06/2011 : 22:39:49
|
quote: Originally posted by supermark
quote: Originally posted by debeli_bg
P.S.Mnogo me nervira sto Zagor sada(ne samo u ovom gigantu) sa lakocom sredjuje sva ova cudovista...onog perodaktila kao od sale...pa u zamku isto...nekada su borbe izmedju nekog cudovista i Zagora bile do poslednje kapi krvi.Sjetimo se samo Moloka,podvodnog cudovista,tigra...mislim da sada kada bi vaskrsao onaj svemirac iz svetog brega sto je polomio Zagora,da bi ga ovaj sada sa dvije cvoke savladao.
da, i meni je ovo zasmetalo prije se sa jednim negativcem biorio čitav broj, a ovdje ej u par stranica sredio i pterodaktila i obje gusjenice, a orka je sredio bezbroj...
Praksa.....![](icon_smile_big.gif) |
"Trzaj mišica i nad prazninom sam." |
|
supermark
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/av1(1)(1).jpg)
Croatia
29623 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 24/06/2011 : 10:52:48
|
nelogičnosti ima bezbroj, npr. ogromni ork, čak veći nego većina ostalih orka, snage pet-šest ljudi zamahuje mačem prema zagoru, mačem koji liči na one stare ogromne škotske mačeve od oko 5 kila, a zagor postavlja sjekiru i blokira udarac ali ne kamenim dijelom nego drvenim, odnosno drškom debljine par centimetara
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/king warrior.jpg)
22336 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 24/06/2011 : 11:04:45
|
Procitao, dobra prica. Jedna od klasicnih Zagorovih avantura sa natprirodnim elementima. Ovo je pravi Zagor! Torricelli odlican.
|
|
dcopic
stripovi.com suradnik
![](avatars/aragorn2.gif)
Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
Posted - 25/06/2011 : 02:07:27
|
Pročitao i ja. Torricelli se je stvarno potrudio, drago mi je da je baš on crtao ovu priču jer mu leži crtanje fantasy svjetova. |
|
hrvoje23
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/mno.jpg)
Croatia
2175 Posts
Member since 23/09/2005 |
Posted - 25/06/2011 : 19:46:06
|
quote: Originally posted by dcopic
Pročitao i ja. Torricelli se je stvarno potrudio, drago mi je da je baš on crtao ovu priču jer mu leži crtanje fantasy svjetova.
Pročitao i ja. Slažem se... |
|
Solid Snake
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/mk(1).jpg)
Djibouti
2359 Posts
Member since 30/12/2003 |
Posted - 26/06/2011 : 20:09:33
|
Procitao danas.Gigant je odlican,prica i crtez super,al ima dosta toga za razjasnit.Mozda u neki naredni gigant ili neki specijalac ali 100 % sam siguran da ce bidi jos ove price.Toricelijev crtez strava.![](icon_smile_cool.gif) ![](icon_smile_approve.gif) |
|
jasa
Advanced Member
![](avatars/yoshi2.gif)
Bosnia and Herzegovina
3490 Posts
Member since 26/08/2005 |
Posted - 27/06/2011 : 11:20:07
|
I ja ga jutros pročitah, crtežom sam više nego zadovoljan, pričom baš i ne, nekako se previše brzo razvija, premalo se toga desi, protivnik ne izgleda nimalo opasno, generalno fali Nolitine ozbiljnosti i širine, kraj me ugodno iznenadio:) |
|
DOMI
Advanced Member
![](avatars/1081539187.jpg)
Croatia
5133 Posts
Member since 19/06/2007 |
Posted - 27/06/2011 : 15:39:29
|
da li tko zna, je li negdje najavljen ritam izdavanja tih Giganata u IT? _______________________________________________________________________________________________________________________
42 godine Alan Forda u HR HIPNOS ovih dana...![](icon_smile_approve.gif) |
• 54 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju • |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
![](avatars/wasntme.jpg)
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 27/06/2011 : 15:50:40
|
Buratini se nada da će ići godišnje... A sudeći po broju prodanih primjeraka (30.000 u prva dva tjedna), jako je siguran da će to ići. A i vidim da se svim čitateljima dopao ovaj veliki format. Još da malo srede taj format pa od njega naprave specijalni event poput texa... |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
jaki
Advanced Member
![](AvatarUpload/rsz_1rsz_2rsz_11igfpiar.jpg)
Croatia
27167 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
Zagor12
Advanced Member
![](AvatarUpload/page (4) - kopija.jpg)
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
Posted - 27/06/2011 : 20:08:18
|
Na topicu s neobjavljenim tablama piše da je priča koju crta Verni ("Poraz") najvjerojatnije novi gigant. Mislim da bi bilo dobro kada bi izlazilo jednom godišnje u isto vrijeme. Ha, sada barem imamo neko izdanje gdje smo u korak s Talijanima.![](icon_smile_approve.gif) |
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
|
|
Solid Snake
Senior Member
![](AvatarUpload/mk(1).jpg)
Djibouti
2359 Posts
Member since 30/12/2003 |
|
prop_ovednik
Senior Member
![](AvatarUpload/index(14).jpg)
Croatia
1494 Posts
Member since 13/01/2008 |
Posted - 28/06/2011 : 17:09:08
|
Po početku sam očekivao puno bolju epizodu, na kraju jedna čisto solidna, uz poneke scenarističke rup(ic)e... No, ne valja biti prekritičan, crtež je skoro pa odličan, radnja ima dinamike, dosta borbe, bajkovito, sasvim obećavajuće za prvi gigant. |
|
velka031
Advanced Member
![](AvatarUpload/zagor2(2).jpg)
Croatia
17048 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 28/06/2011 : 21:13:39
|
quote: Originally posted by prop_ovednik
Po početku sam očekivao puno bolju epizodu, na kraju jedna čisto solidna, uz poneke scenarističke rup(ic)e... No, ne valja biti prekritičan, crtež je skoro pa odličan, radnja ima dinamike, dosta borbe, bajkovito, sasvim obećavajuće za prvi gigant.
Slažem se sa svime, jedino bi izbacio ono "skoro" kod opisa crteža ![](icon_smile_wink.gif) |
|
npetros2@htnet-dsl
Advanced Member
![](AvatarUpload/item(2).jpg)
Papua New Guinea
3783 Posts
Member since 22/02/2006 |
Posted - 28/06/2011 : 21:50:53
|
Kakav je ovo papir??? Katastrofetina! |
David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS]![](http://i24.tinypic.com/27ypf69.gif) Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid! Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone! -Ryan Reynolds- |
|
kandraks
Advanced Member
![](AvatarUpload/kandraxxxxxxx77.gif)
Bosnia and Herzegovina
3922 Posts
Member since 16/03/2009 |
Posted - 28/06/2011 : 22:24:40
|
Zanimljiva i opustajuca prica sa fantasticnim crtezom! Bas sam zadovoljan...![](icon_smile_wink.gif) ![](icon_zagor.gif) |
Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!! |
|
teller
Advanced Member
![](AvatarUpload/kit.gif)
Slovenia
19107 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 29/06/2011 : 10:47:34
|
meni najbolji Zagor pročitan zadnje dvije godine....od močvare robijaša nadalje. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
tomassi
Starting Member
Croatia
49 Posts
Member since 04/10/2007 |
Posted - 29/06/2011 : 18:22:40
|
odličan crtež, tim više što je strip u a4 formatu, solidna priča, zadovoljan sam sa svime i cijenom i brojem stranica... šteta što i kolekcionarsko izdanje ne ide u formatu a4 i moglo bi isto tako biti po prihvatljivoj cijeni kao i ovaj gigant, a ovako je ipak puno previše 150 kn za a5 format koji je već više puta reizdan... |
|
Krunoslav
Starting Member
![](avatars/frodo4.gif)
56 Posts
Member since 31/05/2010 |
|
teller
Advanced Member
![](AvatarUpload/kit.gif)
Slovenia
19107 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 30/06/2011 : 09:09:54
|
jedan od retkih zagora koji zaslužuje HC izdanje. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
DOMI
Advanced Member
![](avatars/1081539187.jpg)
Croatia
5133 Posts
Member since 19/06/2007 |
Posted - 30/06/2011 : 18:13:24
|
moj sin slini nad tim Gigantom već danima, čita ga po treći put... special-color Zagor čita drugi put... za to vrijeme tata brine da 11-godišnjak uredno sve složi na svoje police...![](icon_smile_approve.gif) |
• 54 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju • |
|
Tonka24
Advanced Member
![](AvatarUpload/images (2).jpg)
14743 Posts
Member since 09/11/2010 |
|
DzekDenijels
Senior Member
![](AvatarUpload/jack_daniels(2).jpg)
Serbia
2531 Posts
Member since 26/07/2009 |
Posted - 02/07/2011 : 19:51:59
|
Danas uzeo na festivalu stripa u KG-u. Solidna prica (lagana, opustajuca), naravno vidi se uticaj Tolkina i "LOTR", Torricelli na svom nivou, propratni tekst unutra... Jedan od boljih Zagora u poslednje vreme. |
Carpe diem |
|
velka031
Advanced Member
![](AvatarUpload/zagor2(2).jpg)
Croatia
17048 Posts
Member since 18/03/2010 |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|