Author |
Topic |
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 03/02/2013 : 13:52:59
|
quote: Originally posted by Tonka24
Tko meni soli pamet
Nitko tebi ne soli pamet..samo nas zabavljas.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
Edited by - brni on 03/02/2013 14:08:20 |
|
|
djule
Senior Member
1019 Posts
Member since 09/06/2011 |
Posted - 03/02/2013 : 14:15:44
|
Tko meni soli pamet Jedan živi život u devedesetim godinama, govori da je navijač jednog kluba po kojemu redovito pljuje,ogorčen je da ogorceniji ne moze biti,i od 500 postova 450 mu je na temu kako je Mamić lopov.Da ne govorim da bez beda kaže ljudima 10 puta gore rijeci od mene tj onima koji stanu u obranu Zdravka Mamica i to je naravno opravdano.Da ne govorim o njegovoj pataloskoj opsjednutosti Mamicem.
pa dobro tonka, ti navijaj za gnk, ja bum za dinamo. pametan kuži razliku. 10 puta gore riječi? ajd, divno je kad tako prozivaš,al pokaži gdje točno? jesam ikog uvrijedio na osobnoj razini? patološka opsjednutost? pa ček ti bi govorio o nogometu? o kom nogometu u ligi koja nije regularna već 16 godina.
kad već pričaš o nečem, budi konstruktivan,a ne odmah sve osobno i probaj biti realan i ne lagat.
al sretno tonka sa anžijem, držim vam fige da osvojite ligu prvaka,al prije tog moraš naći mahačkalu na karti!
|
|
|
Tonka24
Advanced Member
14743 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 03/02/2013 : 14:21:47
|
quote: Originally posted by brni
Tko meni soli pamet
Nitko tebi ne soli pamet..samo nas zabavljas..
Vas dvoje zabavljate čitav forum |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14743 Posts
Posted - 03/02/2013 : 14:23:39
|
quote: Originally posted by djule
Tko meni soli pamet Jedan živi život u devedesetim godinama, govori da je navijač jednog kluba po kojemu redovito pljuje,ogorčen je da ogorceniji ne moze biti,i od 500 postova 450 mu je na temu kako je Mamić lopov.Da ne govorim da bez beda kaže ljudima 10 puta gore rijeci od mene tj onima koji stanu u obranu Zdravka Mamica i to je naravno opravdano.Da ne govorim o njegovoj pataloskoj opsjednutosti Mamicem.
pa dobro tonka, ti navijaj za gnk, ja bum za dinamo. pametan kuži razliku. 10 puta gore riječi? ajd, divno je kad tako prozivaš,al pokaži gdje točno? jesam ikog uvrijedio na osobnoj razini? patološka opsjednutost? pa ček ti bi govorio o nogometu? o kom nogometu u ligi koja nije regularna već 16 godina.
kad već pričaš o nečem, budi konstruktivan,a ne odmah sve osobno i probaj biti realan i ne lagat.
al sretno tonka sa anžijem, držim vam fige da osvojite ligu prvaka,al prije tog moraš naći mahačkalu na karti!
A ti prije nego se logiras na stripovi.com moraš pospremiti karte iz sredine cetrdeseih i izvaditi ove modernije barem devedesetih |
|
|
djule
Senior Member
1019 Posts
Posted - 03/02/2013 : 14:27:10
|
A ti prije nego se logiras na stripovi.com moraš pospremiti karte iz sredine cetrdeseih i izvaditi ove modernije barem devedesetih
tonka, argumenti, samo te to odvaja od izreke "za bedaka se ne zna dok se ne javi" |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 03/02/2013 : 14:33:17
|
Slazem se s Tonkom, mi smo klauni i poput njega cinimo dio cirkusa na ovom forumu..a on je ovo:
|
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
Edited by - brni on 03/02/2013 14:33:37 |
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12761 Posts
Member since 25/07/2003 |
Posted - 03/02/2013 : 15:37:23
|
quote: Originally posted by izivko
Polako ljudi, vi koji ne volite Mamića, otiće on. Za 10-20 godina, sad će to...
a vi koji ga volite, napišite koji put konstruktivnu rečenicu o tom, a ne floskule i litanije o čovjeku na čiji spomen i pojavu 90% ljudi se diže želudac.
A tvoje se uglavnom svode na pljuvanje po Dinamu i Mamiću, HDZ-u, Tuđmanu, Crkvi...! Neistomišljenike nazivaš ludim. Konstruktivno, nema što.
|
Have mercy |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10364 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 03/02/2013 : 16:07:13
|
a vi koji ga volite, napišite koji put konstruktivnu rečenicu o tom, a ne floskule i litanije o čovjeku na čiji spomen i pojavu 90% ljudi se diže želudac.
A tvoje se uglavnom svode na pljuvanje po Dinamu i Mamiću, HDZ-u, Tuđmanu, Crkvi...! Neistomišljenike nazivaš ludim. Konstruktivno, nema što.
Tako je, mamu li mu jugokomunističku. Udar na Mamića je udar na samu hrvatsku državnost i opstojnost katoličke crkve u hrvata. Ko ne voli mamića je obični SRBIN.
|
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
djule
Senior Member
1019 Posts
Posted - 03/02/2013 : 16:12:52
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Tako je, mamu li mu jugokomunističku. Udar na Mamića je udar na samu hrvatsku državnost i opstojnost katoličke crkve u hrvata. Ko ne voli mamića je obični SRBIN.
ispravak, zavedeni srbin! jer srbi su mamićevi prijatelji, muslimani su mamićevi prijatelji! a ja sam zavedeni srbin! možda sam i zavedeni musliman,samo trenutak, da provjerim! |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10364 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 03/02/2013 : 16:21:59
|
ispravak, zavedeni srbin! jer srbi su mamićevi prijatelji, muslimani su mamićevi prijatelji! a ja sam zavedeni srbin! možda sam i zavedeni musliman,samo trenutak, da provjerim!
Onda, jel kožica tu? |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47364 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 03/02/2013 : 16:24:59
|
Istina boli a? |
narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47364 Posts
Posted - 03/02/2013 : 16:25:37
|
|
narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
djule
Senior Member
1019 Posts
Posted - 03/02/2013 : 17:29:45
|
Onda, jel kožica tu?
sram me priznat pred dečkima
i nemojte po franceku pljuvat, u dugim noćima, probudim se vrišteći u jastuk jer krivousti predsjednik fk partizana nažalost nije među nama, da nas, svoje stado usmjeri na pravi put.
na sreću, vitezovi naše napaćene domovine skupljaju i dokumentiraju svete riječi prvog hrvatskog predsjednika tako da nema straha za budućnost. a sad, hrvatice i hrvati, čujte i počujte:
a za vas, malo sporije, čika francek bu vam objasnio i na jednostavniji način:
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47364 Posts
|
Tutta
Advanced Member
Germany
32402 Posts
Member since 19/02/2010 |
Posted - 03/02/2013 : 17:51:49
|
djule,ti si toliko opsjednut sa dinamom il kako ga ti sve zoves,stalno nesto objasnjavljas,al sto uopce zelis reci? pa za boga, navijaj za koga hoces. otvorio si topic nk zagreb. jel mozda za njih? ti meni djelujes kao osoba koja do podne mrzi sve oko sebe a iza podne mrzis samog sebe. nije zlonamjerno,al ja tebe ne razumijem. ne valja ovaj,ne valja onaj. ko valja,il sta valja? |
+IN HOC SIGNO VINCES+
|
|
|
Tonka24
Advanced Member
14743 Posts
Posted - 03/02/2013 : 17:59:45
|
A ti prije nego se logiras na stripovi.com moraš pospremiti karte iz sredine cetrdeseih i izvaditi ove modernije barem devedesetih
tonka, argumenti, samo te to odvaja od izreke "za bedaka se ne zna dok se ne javi"
Sta da ja tebi govorim kad ti kazes da ne vrijedas nikog osobno a onog izivka popljujes cim se pojavi... kako rekoh snivaj dinamo iz cetrdesetih godina. Usput svaka cast Mamicima dao je z Noru 100.000 kuna kralj svaka mu cast. |
|
|
djule
Senior Member
1019 Posts
|
djule
Senior Member
1019 Posts
Posted - 03/02/2013 : 18:11:05
|
quote: Originally posted by Tutta
djule,ti si toliko opsjednut sa dinamom il kako ga ti sve zoves,stalno nesto objasnjavljas,al sto uopce zelis reci? pa za boga, navijaj za koga hoces. otvorio si topic nk zagreb. jel mozda za njih? ti meni djelujes kao osoba koja do podne mrzi sve oko sebe a iza podne mrzis samog sebe. nije zlonamjerno,al ja tebe ne razumijem. ne valja ovaj,ne valja onaj. ko valja,il sta valja?
pa sam prosudi, jel valjaju ljudi koji drmaju dinamom zadnjih 20 godina? canjuga i mamić?
o kom pričamo? kakva mržnja? samo treba biti realan i kritički gledat, a ne ko tele mislit da je svijet ravna ploća |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14743 Posts
Posted - 03/02/2013 : 18:14:41
|
quote: Originally posted by brni
Slazem se s Tonkom, mi smo klauni i poput njega cinimo dio cirkusa na ovom forumu..a on je ovo:
Hhahaha dobraaaa. Samo malo si pogrijesio, ja za djulu nikada nisam rekao da je klaun...Zna se tko je glavni i najzabavniji klaun ovog foruma Vidim da nisi naucio nista iz prosle lekcije pa ponovimo lekciju: Brni, klaunirani Brni...
Mogao bi je stavitti za avatar da te svi prepoznaju
|
|
|
Tonka24
Advanced Member
14743 Posts
Posted - 03/02/2013 : 18:15:44
|
|
|
|
Tonka24
Advanced Member
14743 Posts
Posted - 03/02/2013 : 18:18:52
|
Onda, jel kožica tu?
sram me priznat pred dečkima
i nemojte po franceku pljuvat, u dugim noćima, probudim se vrišteći u jastuk jer krivousti predsjednik fk partizana nažalost nije među nama, da nas, svoje stado usmjeri na pravi put.
na sreću, vitezovi naše napaćene domovine skupljaju i dokumentiraju svete riječi prvog hrvatskog predsjednika tako da nema straha za budućnost. a sad, hrvatice i hrvati, čujte i počujte:
a za vas, malo sporije, čika francek bu vam objasnio i na jednostavniji način:
Kako si ti sjebano ogorcen lik strasno...samo necu se petljati s tobom... usput zbog ovakvih videa bi trebao letiti sa foruma |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14743 Posts
Posted - 03/02/2013 : 18:21:05
|
quote: Originally posted by Tutta
djule,ti si toliko opsjednut sa dinamom il kako ga ti sve zoves,stalno nesto objasnjavljas,al sto uopce zelis reci? pa za boga, navijaj za koga hoces. otvorio si topic nk zagreb. jel mozda za njih? ti meni djelujes kao osoba koja do podne mrzi sve oko sebe a iza podne mrzis samog sebe. nije zlonamjerno,al ja tebe ne razumijem. ne valja ovaj,ne valja onaj. ko valja,il sta valja?
To ja trubim vec odavno, tip je ogoren a tipka u mraku sobe i nista ne poduzima... samo znas gdje je problem... dodes na topic kluba za koji navijas da napises novosti i onda vidis rigotinu i bljuvotinu nekog tipa pod nicko Djule... ok jedan puta, dva puta ali svaki dan... pa brate sere mi se vise... |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47364 Posts
|
Tonka24
Advanced Member
14743 Posts
Posted - 03/02/2013 : 18:22:14
|
baš je kralj mamić, dao za noru 100 tisuća kuna. mogao bi i platit 300 milijuna poreznog duga kad je takav kralj
Sto ti nisi dao? Kladim se da nisi kune dao... usput rekao je da ce platiti sve do kune ako zafali... pokazao se covjek, a tebi je krivo... jer sva tvoja pljuvanja padaju u vodu. |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14743 Posts
|
Topic |
|