Author |
Topic |
djule
Senior Member
1019 Posts
Member since 09/06/2011 |
Posted - 08/02/2013 : 11:53:20
|
pa u zadnjem kolu bi mogli frknut. osim antitalenta na klupi, igrački kadar za europu je strašno slab.
u vezi nema nikog osim sammira, obrana je đo sa 36 i juniori.
da dovedu neko jako ime za obranu, opet im fali igrača. a nije baš neko ludilo za dolazak u dinamo s obzirom da su dobili od svih odbijance. možda kokalović iz slavena potpiše.
jedino je špica ok kad se vrati kramarić. |
|
|
makikatalinic
Advanced Member
Croatia
6187 Posts
Member since 07/03/2005 |
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 08/02/2013 : 14:37:08
|
quote: Originally posted by makikatalinic
Vidim ništa se ovdje nije bitno promjenilo i dalje prijetnje, svađe, ogovaranja
Samo si nam ti jos triba..
|
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
|
|
djule
Senior Member
1019 Posts
|
izivko
Advanced Member
Germany
12761 Posts
Member since 25/07/2003 |
|
djule
Senior Member
1019 Posts
Posted - 08/02/2013 : 18:29:20
|
quote: Originally posted by izivko
Dok je jarana Mamića, nema zime. Sve će ići k'o po loju. Samo neka sve bude zdravo...
naravno da nema zime,al nema ni proljeća u europi
samo neka sve bude zdravo i budu legalni izbori u klubu, pa nek se zdravko kandidira pa evo mu legitimna prilika da vodi klub |
|
|
djule
Senior Member
1019 Posts
Posted - 08/02/2013 : 18:35:10
|
al ono kaj je najbitnije, preksutra opet stari dobar hnl počinje!
osijek i dalje pred suspenzijom, dinamo u mjesec i pol dana digao 100 milijuna kuna, a ostatak lige nema ni za burek.
inače osijek u hnl-u dinamova redovita mušterija, nemam pojma jel imaju 3 pobjede u gradskom vrtu zadnjih 20 godina.
kakav god da je hnl,naš je, al i ono kaj sve nudi, čista romantika, stadioni u raspadu, nogomet užasan, igrači katastrofa, na tribinama 100ak ljudi, al činjenica je da i je i vrhunska zajebancija
|
Edited by - djule on 08/02/2013 18:35:35 |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
|
djule
Senior Member
1019 Posts
Posted - 08/02/2013 : 18:46:54
|
quote: Originally posted by dosada
quote: Originally posted by djule na tribinama 100ak ljudi...
samo kad igra Dinamo, neki drugi klub u prosjeku prati nekoliko tisuća ljudi
ok, ispravak netočnog navoda. Rijeku i Hajduk prati u prosjeku nekoliko tisuća ljudi
|
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17241 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 08/02/2013 : 23:00:44
|
quote: Originally posted by Tonka24
quote: Originally posted by djule
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Onda, jel kožica tu?
sram me priznat pred dečkima
i nemojte po franceku pljuvat, u dugim noćima, probudim se vrišteći u jastuk jer krivousti predsjednik fk partizana nažalost nije među nama, da nas, svoje stado usmjeri na pravi put.
na sreću, vitezovi naše napaćene domovine skupljaju i dokumentiraju svete riječi prvog hrvatskog predsjednika tako da nema straha za budućnost. a sad, hrvatice i hrvati, čujte i počujte:
a za vas, malo sporije, čika francek bu vam objasnio i na jednostavniji način:
Kako si ti sjebano ogorcen lik strasno...samo necu se petljati s tobom... usput zbog ovakvih videa bi trebao letiti sa foruma
mene nije sram salusati glupane koji sebe smatraju vrijednim vitezovima koji ponesto skupljaju zlobu svakako da a od viteza ni traga |
|
|
djule
Senior Member
1019 Posts
|
djule
Senior Member
1019 Posts
|
djule
Senior Member
1019 Posts
Posted - 09/02/2013 : 14:39:21
|
bravo zdravko, ti si naš heroj! si najbolji,najveći, svevišnji! samo, gdje su pare(za pečat ne bum pitao jer nemre se doć ni do statuta a kamoli pečata)?
Šokantan prijelazni rok Dinama: Zaradili 20 milijuna eura, ali i ostali bez pola svlačionice
Štuca se zadnjih desetak dana Mehmedu Alispahiću, ali i Nikoli Pokrivaču. Koliko ih se samo puta sjetio Kruno Jurčić od one večeri kad je Mateo Kovačić napustio Međugorje i otišao prema Milanu! A kad Dinamov trener 'jeca’ za dvojicom igrača koji su jesenas bili u drugom, odnosno, trećeme planu, onda je to dovoljan pokazatelj kakav je bio maksimirski prijelazni rok.
Kupovali su Modri i prodavali i prošlih zima, ali nikad dosad svlačionica nije bila opustošena kao tijekom protekloga siječnja. Uvoz je, pak, bio mnogo, mnogo manji. Osim već spomenutog dvojca s početka priče otišli su, kao što je poznato, Vida, Kovačić, Tonel i Calello, sve redom ljudi koji su, više ili manje kvalitetno, igrali Ligu prvaka. Tu je bio i Puljić, koji je također igrao Ligu prvaka, a koji nije među tim najzvučnijim imenima.
Iako je odlazak Matea Kovačića Jurčiću najteže pao, svi su ti igrači imali svoju ulogu i mjesto u planovima Krune Jurčića ili njegovih prethodnika. Zauzvrat su došli Pamić i Husejinović, koji se još nisu nametnuli kao pojačanja, nekoliko juniora te Leko, koji ipak nije novi igrač. Kad se zbroje dolasci i odlasci svlačionicom pod jugom nijedne zime nije prošao takav tornado. Ukupna Dinamova zarada mogla bi biti 20 milijuna eura, nijedne zime dosad nije bila tolika, a Jurčić ne zna kako bi 'zakrpao’ momčad ako su više od dva igrača ozlijeđena.
Znao je Dinamo i ranije prodavati u zimskom prijelaznom roku, recimo, u siječnju je otišao Lovren u Lyon, s priprema u Turskoj otišli su i Pokrivač i Schildenfeld. Međutim, koliko god bili kvalitetni, nisu svi oni bili ključni Dinamovi igrači, treneri su ih uspijevali lako nadoknaditi. Ovoga je puta prijelazni rok bio šokantan, otišli su važni igrači, za mnoge od njih Jurčić još nema i nije dobio zamjenu.
Potpuno atipičan zimski mercato u Dinamu, blagajna je puna, a svlačionica nikad praznija. Naravno, ako dva ili tri mlada igrača 'buknu’ na proljeće, ako se Pamić i Husejinović pokažu pojačanjima, možda se siječanjska trgovina pretvori u pravi potez. Međutim, u ovom trenutku ne doima se baš tako...
http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EFypupVyEktzaVpRjp&tmpl=coranto_hrv_news
još samo dodatak, u odnosu na početak prošle sezone, u klubu su bili i cufre i bišćan i sylvester i kramarić i badelj i morales... |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17241 Posts
Posted - 09/02/2013 : 23:05:35
|
Krugeru, opušteno...
jesam li ja to stvarno neopusten?, zar ti zastvarno mislis da jesam? ak si to mislis moras porazsmislit da u tvojem razmisljanju ima neceg pogresnog |
|
|
djule
Senior Member
1019 Posts
Posted - 10/02/2013 : 08:20:42
|
quote: Originally posted by Kruger
Krugeru, opušteno...
jesam li ja to stvarno neopusten?, zar ti zastvarno mislis da jesam? ak si to mislis moras porazsmislit da u tvojem razmisljanju ima neceg pogresnog
ak si čitao raspravu, onda znaš kak je išla dinamika i kontekst rasprave, gdje je vuklo na zajebanciju, a gdje nije. |
|
|
djule
Senior Member
1019 Posts
Posted - 10/02/2013 : 17:17:49
|
Kelava -Vrsaljko, Jedvaj, Šimunić, Ibanez - Ademi - Tomečak, Brozović, Sammir, Čop - Beqiraj
ludilo od sastava. i gubi se 1:0.
na razini generacije 01/02 kad su prve zvijezde bile agić i vlado petrović. ah,da... 20 milja je income ove zime... |
|
|
djule
Senior Member
1019 Posts
|
andjusticeforall
Advanced Member
Croatia
3077 Posts
Member since 09/12/2009 |
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17042 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 10/02/2013 : 22:59:36
|
Dinamo očajan, bravo Osijek! Dečki su imali volju, za razliku od Dinama, koji nije imao ni v od volje, a kvalitet da ne spominjemo. Gdje je bio Sammir? Čitam da je igrao, nisam ga vidio. |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 10/02/2013 : 23:02:40
|
quote: Originally posted by velka031
Dinamo očajan, bravo Osijek! Dečki su imali volju, za razliku od Dinama, koji nije imao ni v od volje, a kvalitet da ne spominjemo. Gdje je bio Sammir? Čitam da je igrao, nisam ga vidio.
Pa pada je snig koliko sam vidia..mislim da se je dobro istica.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
Edited by - brni on 10/02/2013 23:14:22 |
|
|
djule
Senior Member
1019 Posts
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17241 Posts
Posted - 11/02/2013 : 22:50:36
|
quote: Originally posted by Kruger
Krugeru, opušteno...
jesam li ja to stvarno neopusten?, zar ti zastvarno mislis da jesam? ak si to mislis moras porazsmislit da u tvojem razmisljanju ima neceg pogresnog
ak si čitao raspravu, onda znaš kak je išla dinamika i kontekst rasprave, gdje je vuklo na zajebanciju, a gdje nije.
pa ja sam bez skromnosti kralj ozbiljnosti i .ajebancije to jest mogu se dosta dobro uklopiti u jedno i u drugo |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17241 Posts
Posted - 11/02/2013 : 22:52:49
|
quote: Originally posted by brni
quote: Originally posted by velka031
Dinamo očajan, bravo Osijek! Dečki su imali volju, za razliku od Dinama, koji nije imao ni v od volje, a kvalitet da ne spominjemo. Gdje je bio Sammir? Čitam da je igrao, nisam ga vidio.
Pa pada je snig koliko sam vidia..mislim da se je dobro istica..
samir, tko je to? ocito neki nebitan igrac dinama koji se u ovi podosta sezona nicim nije istaka
a e |
|
|
djule
Senior Member
1019 Posts
Posted - 12/02/2013 : 11:29:43
|
zanimljivo, sammir igrač koji dve godine za redom vuče dinamo u ligu prvaka, statistički je najbolji dinamov igrač od svih legendi (modrića,badelja...npr.) al on je i dalje nekima - nebitan igrač.
to ak neko organski ne podnosi, bože moj,al ne treba se skrivat od činjenice da je najvažniji dinamov igrač zadnje 3 i po godine.
ja osobno ne podnosim čopa, al da je trenutno najbolji dinamov napadač(kraj "žestoke" konkurencije) to je činjenica. |
|
|
Topic |
|