Author |
Topic  |
xilrion
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3032 Posts
Member since 16/12/2010 |
|
djule
Senior Member

1019 Posts
Member since 09/06/2011 |
|
xilrion
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3032 Posts
Posted - 27/02/2013 : 21:07:39
|
to je bio najobičniji sudački propust. nikakva urota ni dogovor ni ne znam šta. znam da će se sada bijes morati usmjeriti na nekoga ali da je situacija bila obrnuta navijači Hajduka se sigurno ne bi bunili. a ovo nema veze ni sa mamićem ni sa ničim. glavno da je Dinamo pobijedio. samo mi je žao za onaj promašaj Čopa pa da zabetoniramo to. |
https://xilrion.deviantart.com/ |
 |
|
djule
Senior Member

1019 Posts
Posted - 27/02/2013 : 21:13:07
|
quote: Originally posted by xilrion
to je bio najobičniji sudački propust. nikakva urota ni dogovor ni ne znam šta. znam da će se sada bijes morati usmjeriti na nekoga ali da je situacija bila obrnuta navijači Hajduka se sigurno ne bi bunili. a ovo nema veze ni sa mamićem ni sa ničim. glavno da je Dinamo pobijedio. samo mi je žao za onaj promašaj Čopa pa da zabetoniramo to.
ne velim da je teorija zavjere, al ak si najbolji domaći sudac onda sudiš kak bi trebal sudit derbi,a ne kao da igraju trnje-trešnjevka |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 27/02/2013 : 21:17:29
|

sad će počet okrivljavanje sudaca.
Da, stvarno smo kmečavci. Svaka čast na pobjedi.
  Korištenjen ovih smajlija u slavljenju pobjede si sve reka o sebi. Ne triba te niko drugi uvridit.
|
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
xilrion
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3032 Posts
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 27/02/2013 : 21:23:38
|
nažalost, bio je vjerovatno poguban po Hajduk.
Da... Vjerovatno...
Povlačin se.
|
 |
|
djule
Senior Member

1019 Posts
Posted - 27/02/2013 : 21:24:50
|
i sudio je odlično. ovo mu je jedini propust u utakmici. nažalost, bio je vjerovatno poguban po Hajduk.
sudio odlično?
sudio je ko da sudi trnje-trešnjevka
konstantno prekidanje igre, produžetak od 3 minute samo, brozović je ranije trebal zletit van... o čem pričamo? |
 |
|
Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts
Member since 24/12/2010 |
Posted - 27/02/2013 : 21:25:11
|
Pa kako opravdat da sudac pokraj gola gleda u loptu i ruku,sve vidi i nastavi se pravit ko da se ništa nije dogodilo. Koji je razuman odgovor na to!?
Meni samo jedan :) |
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him" |
 |
|
xilrion
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3032 Posts
Posted - 27/02/2013 : 21:32:59
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI

Korištenjen ovih smajlija u slavljenju pobjede si sve reka o sebi. Ne triba te niko drugi uvridit.
zašto bi me netko uopće trebao uvrijedit? zato što slavim pobjedu kluba za kojeg od malena navijam? u čemu je problem? ja poštujem Hajduk i njegove navijače. veselim se pobjedi svog kluba kao što bi se i ti veselio pa da sudac nije odsvirao 100 penala. budimo realni.
|
 |
|
djule
Senior Member

1019 Posts
Posted - 27/02/2013 : 21:37:33
|

zašto bi me netko uopće trebao uvrijedit? zato što slavim pobjedu kluba za kojeg od malena navijam? u čemu je problem? ja poštujem Hajduk i njegove navijače. veselim se pobjedi svog kluba kao što bi se i ti veselio pa da sudac nije odsvirao 100 penala. budimo realni.
teško se veseliti kad je protivnik oštećen na najgori mogući način |
 |
|
wolf
Advanced Member

4577 Posts
Member since 05/08/2003 |
Posted - 27/02/2013 : 21:40:06
|
to je bio najobičniji sudački propust. nikakva urota ni dogovor ni ne znam šta. znam da će se sada bijes morati usmjeriti na nekoga ali da je situacija bila obrnuta navijači Hajduka se sigurno ne bi bunili. a ovo nema veze ni sa mamićem ni sa ničim. glavno da je Dinamo pobijedio. samo mi je žao za onaj promašaj Čopa pa da zabetoniramo to.
Malo je prenaivno da su sva šestorica učinili 'propust'. |
 |
|
xilrion
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3032 Posts
|
djule
Senior Member

1019 Posts
Posted - 27/02/2013 : 21:45:10
|
Bebek je namjerno oštetio Hajduk. molim vas.
nije neko rekel da je namjerno, al da je sve sjebo, sjebo je. |
 |
|
xilrion
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3032 Posts
Posted - 27/02/2013 : 21:54:08
|
nemam namjeru se prepucavat ovdje jer sam subjektivan. ne odobravam nikakve propuste i nitko sretniji od mene da takvih propusta nema, ali da je namjerno, ne vjerujem. nije prvi put da 6 sudaca ne vidi ovako nešto. da je sudio penal i da je bio gol, super! utakmica bi bila zanimljivija. Dinamo je u kurcu što se uprave tiče, mamića da i ne spominjem. BBB su jasni po tom pitanju. ali ako je meni drago da je Dinamo pobijedio to je moj problem. nisam licemjer i da kažem da mi nije drago bez obzira na propuste kojih nažalost u nogometu često ima. |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 27/02/2013 : 22:27:49
|

Reka san da se povlačin al me direktno pitaš pa ću ti odgovorit na sva pitanja jer sam pristojan dečko. Dakle, redom... Zato šta ti je upis maksimalno bezobrazan. Ne. U načinu na koji slaviš poklonjenu pobjedu i izruguješ se na račun kukanja o suđenju u momentu kad smo direktno oštećeni. Ti si jedini spomenija urotu. Ne poštuješ ni najmanje. Za objašnjenje pročitaj još jedan put ovo boldano. Možda bi se i veselija, al bi me u konačnici više bilo sram. Ono šta sigurno znan je da ne bi lipija    
|
Edited by - NESVRSTANI on 27/02/2013 22:29:50 |
 |
|
xilrion
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3032 Posts
Posted - 27/02/2013 : 23:30:01
|
quote: Reka san da se povlačin al me direktno pitaš pa ću ti odgovorit na sva pitanja jer sam pristojan dečko. Dakle, redom... Zato šta ti je upis maksimalno bezobrazan. Ne. U načinu na koji slaviš poklonjenu pobjedu i izruguješ se na račun kukanja o suđenju u momentu kad smo direktno oštećeni. Ti si jedini spomenija urotu. Ne poštuješ ni najmanje. Za objašnjenje pročitaj još jedan put ovo boldano. Možda bi se i veselija, al bi me u konačnici više bilo sram. Ono šta sigurno znan je da ne bi lipija   
ako sam te na bilo koji način uvrijedio ispričavam ti se. nije bilo namjere. ne vidim čemu uzavrela krv. ipak je to samo nogomet. ili? ovako, ja se imam pravo veselit isto kao što bi se i ti veselio i može mislit o tome tko god šta hoće, i reć da sam ovakav ili onakav, zaboli me neka stvar. ja sam se ironično osvrnuo na uobičajenu situaciju nakon nogometne utakmice, kada jedna strana izgubi (igrom slučaja a neki će reći i ne, to je obično Hajduk  ), a postoji sporan detalj, da se potežu pitanja krivca i sl. isto bi bilo i da je obrnuto. tko kaže suprotno, teški je licemjer. nema tu izrugivanja niti sam se mislio rugat. također se šalim i sa ovim gore o Hajduku da ne bi bilo suza. ali proglašavat nekakvu zavjeru i reći da je utakmica poklonjena, to je čista glupost. znači da je nakon tog propusta Dinamo zabio 100 golova a Hajduk 99 to bi isto bila poklonjena utakmica? isto to bih rekao i da je obrnuto. tko ima imalo soli u glavi shvaća o čemu pričam i nema tu mjesta ljutnji i uvredama. šta sad treba plakat što Hajduk nije u stanju nakon pogreške suca popizdit i s igračem više zabit Dinamu tri gola. ili bi i to bilo pod svaku cijenu spriječeno?
p.s. možda i mene u konačnici bude sram, ali večeras se slavi.
|
Edited by - xilrion on 27/02/2013 23:33:22 |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 28/02/2013 : 00:50:38
|
ako sam te na bilo koji način uvrijedio ispričavam ti se. nije bilo namjere. ne vidim čemu uzavrela krv. ipak je to samo nogomet. ili?
Nije samo nogomet, nego je "ili?" Nisi me ni uvridija ni iznervira. Iako ne triba, fala na isprici.
|
 |
|
djule
Senior Member

1019 Posts
Posted - 28/02/2013 : 08:13:27
|
ako sam te na bilo koji način uvrijedio ispričavam ti se. nije bilo namjere. ne vidim čemu uzavrela krv. ipak je to samo nogomet. ili? ovako, ja se imam pravo veselit isto kao što bi se i ti veselio i može mislit o tome tko god šta hoće, i reć da sam ovakav ili onakav, zaboli me neka stvar. ja sam se ironično osvrnuo na uobičajenu situaciju nakon nogometne utakmice, kada jedna strana izgubi (igrom slučaja a neki će reći i ne, to je obično Hajduk  ), a postoji sporan detalj, da se potežu pitanja krivca i sl. isto bi bilo i da je obrnuto. tko kaže suprotno, teški je licemjer. nema tu izrugivanja niti sam se mislio rugat. također se šalim i sa ovim gore o Hajduku da ne bi bilo suza. ali proglašavat nekakvu zavjeru i reći da je utakmica poklonjena, to je čista glupost. znači da je nakon tog propusta Dinamo zabio 100 golova a Hajduk 99 to bi isto bila poklonjena utakmica? isto to bih rekao i da je obrnuto. tko ima imalo soli u glavi shvaća o čemu pričam i nema tu mjesta ljutnji i uvredama. šta sad treba plakat što Hajduk nije u stanju nakon pogreške suca popizdit i s igračem više zabit Dinamu tri gola. ili bi i to bilo pod svaku cijenu spriječeno?
p.s. možda i mene u konačnici bude sram, ali večeras se slavi.
nitko ne radi zavjere,al sudac je bil kriminalan i to ne samo na hajdukovu štetu. jozinović seronja radio pizdarije, pa nikom niš.
onaj start andrijaševića na na čopa bez lopte u normalnim ligama je direktan crveni.
nema teorije zavjere,al činjenica da debil od suca zajebo hajduk za penal i crveni vrsaljka što je ipak puno veća šansa za zabit gajbu nego nakon crvenog andrijaševića uz aut liniju kad je polomio čopa |
 |
|
oakpeha
Starting Member
92 Posts
Member since 02/01/2011 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 28/02/2013 : 22:56:21
|
Da pobjedi se ne gleda u zube kad npr. ti ekipa pobjedi sa jednom sansom na utakmici a protivnik stvori 7-8 mrtvaca i ne uspije zabiti..ali pobjediti onakvom nakaradnom i bezocnom kradom, mislim ne znam kako netko moze s tim biti zadovoljan..i nemojmo se zavaravati..onom pobjedom dinamo nije potvrdia prvo mjesto..potvrdia ga je davno prije..ovo je bila samo demonstracija moci Mamic & co.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
Edited by - brni on 28/02/2013 22:56:56 |
 |
|
oakpeha
Starting Member
92 Posts
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
|
xilrion
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3032 Posts
Posted - 01/03/2013 : 00:46:08
|
meni se čini da je hajduku jedino u životu bitno pobjeda protiv dinama. nije mi jasna ta mržnja... u tako maloj zemlji. da nema dinama hajduk bi čini se prestao postojat. što se tu želi dokazat? možda koji je hrvatskiji klub? tko je bolji, jači, pošteniji? dalmatinski dišpet? dalmatinci mrze purgere kao da su sami vragovi dok ovi za njih ne mare ni pol posto. uprava dinama je u kurcu i dinamovi navijači jasno pokazuju nezadovoljstvo ne posjećivanjem utakmica i spontanim bojkotom ali čemu za svaku nepravdu kriviti dinamo? usudio bi se reći da neki više mrze dinamo nego što vole hajduk. meni to nema smisla. demantirajte me slobodno, možete me i izvrijeđat ali takav dojam je tu kod nas u zg. |
 |
|
oakpeha
Starting Member
92 Posts
|
Topic  |
|