forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 GNK DINAMO
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 559

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 23/08/2011 : 22:45:05  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Joj koje živciranje jebemliimzemlju

Ne treba nikad potcijeniti mogućnost Dinama da nas izludi

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 23/08/2011 : 22:45:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shtef

Pa da kad moramo skupjat i za "ostale" klubove. Ovo je bila tipicna Dinaova Europska utakmica. Rutinski.

da...tako i barca igra...rutinski

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

Shtef
Junior Member

Croatia
326 Posts

Member since 01/09/2007

Posted - 23/08/2011 : 22:45:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Shtef a Private Message  Reply with Quote
Ko da gledas rukometase u nekoj vaznoj tekmi!
Go to Top of Page

Shtef
Junior Member

Croatia
326 Posts

Member since 01/09/2007

Posted - 23/08/2011 : 22:47:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Shtef a Private Message  Reply with Quote
Cuj , mi igramo u Europi , a di ste Vi? U Luckom!!!! :
Go to Top of Page

J.C.Debs
New Member

Croatia
212 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 23/08/2011 : 22:49:11  Show Profile Show Extended Profile  Send J.C.Debs a Yahoo! Message  Send J.C.Debs a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

quote:
Originally posted by J.C.Debs

Za kasnu večeru preporučam kobase,Debrecinke i to 8 pari :)

aj nemoj više,ispljucao sam ekran od smijeha...
budite srtini da ne doživite sudbinu "brata" iz beograda

6 zgubljenih tekmi je 10 milja,kak je rekel Čiro,svaki put
kad zgubim sjetim se svog računa u Švicarskoj pa mi je odma lakše
Go to Top of Page

Shtef
Junior Member

Croatia
326 Posts

Member since 01/09/2007

Posted - 23/08/2011 : 22:53:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Shtef a Private Message  Reply with Quote
Kaze Kruno : Dinamo je kontrolirao igru Aha, u Maksimiru.
Go to Top of Page

J.C.Debs
New Member

Croatia
212 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 23/08/2011 : 22:54:22  Show Profile Show Extended Profile  Send J.C.Debs a Yahoo! Message  Send J.C.Debs a Private Message  Reply with Quote
Dobar ovaj novinar.Nije bilo previše panike,pazi da te striček
Kruno ne popapa.
Go to Top of Page

ziki
New Member

279 Posts

Member since 22/08/2010

Posted - 23/08/2011 : 23:07:04  Show Profile Show Extended Profile  Send ziki a Private Message  Reply with Quote
Hajduk nikad bliže ligi prvaka, samo nekih 300-titnjak km.
Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2730 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 23/08/2011 : 23:07:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message  Reply with Quote
Ja ne mogu vjerovati kakvi kreteni su naši treneri. Imaš 4:1, za klasu si bolji od Malma i onda ideš pametkovati. Aha zašto bi igrali jednako kao prvu kad smo dobili 4:1 to treba promjeniti. Ajmo ih pustiti da za promjenu oni napadaju, da nam se stalno motaju po šesnaestercu, a mi ćemo ići na kontre, ali samo s 2 ili maksimalno 3 čovjeka, ostali se ne smiju priključivati jer moraju držati svoje pozicije u obrani.
Rezultat: potpuno si bezopasan u napadu, a protivniku daješ mogućnosti da bude opasniji nego što u biti i jeste. Uključi malo i navijačkog pritiska i domaćinskog suđenja i katastrofa je na pomolu.
Ako već ideš na kontru onda ideš sa svim raspoloživim sredstvima i protivnik je pod stalnim pritiskom i mora igrati puno opreznije što znači i puno bezopasnije.

www.izdavanje-knjiga-dani.hr
www.vangogh.hr
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 23/08/2011 : 23:21:55  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
Danas smo vidjeli razlog zašto sam se bojao današnjeg dana jer se točno sjećam Kruninog tempiranja forme. Sjetimo se samo prije 2 godine, rapsodija doma protiv Heartsa i onda slična utakmica kao danas, nešto manje traumatična...

No ono što me je posebno naljutilo kao i Krunu je ona novinarska čestitka i odmah "nakon ovakve igre". Nažalost reagirao je glupo, ali ja ga u potpunosti razumijem. Pa nemože novinar nakon čestitke odmah krenuti s napadanjem. Pa jebote, Dinamo je prošao u Ligu prvaka! To je nažalost jad našeg novinarstva sa sloganom jednog našeg pokojnog novinara "dobro je normalno, o lošem pišimo". Kruno je opet krenuo "u bitku" s novinarima i opet će se svađati, i opet će ga novinari pokopati, nažalost. To što se ovaj sad bio usrao (i što su se u studiju svi usrali :D )

Činjenica je da smo do isključenja Vrsaljka igrali posve normalno (prestrogo isključenje, ali to mu je škola) i nisam siguran u regularnost 2.gola, ali nebitno.

Uostalom vidjela se danas jedna stvar, koliko je Badelj ključan obzirom da je danas pružio lošu partiju nakon čega ni Dinamo nije funkcionirao.

Ali nebitne analize sada, čestitke Kruni i igračima na ulasku u LP!

"Velikodušnost bez premca"
Go to Top of Page

DKoor
Senior Member

Croatia
1593 Posts

Member since 18/12/2006

Posted - 23/08/2011 : 23:22:28  Show Profile Show Extended Profile  Send DKoor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by hello

Ajmo ih pustiti da za promjenu oni napadaju, da nam se stalno motaju po šesnaestercu, a mi ćemo ići na kontre, ali samo s 2 ili maksimalno 3 čovjeka, ostali se ne smiju priključivati jer moraju držati svoje pozicije u obrani.

Ja bih se složio...
Previše je grča bilo za tri gola prednosti, kako je Malme smislenije igrao moglo se zaključiti da on ima prednost iz prve utakmice a ne Dinamo...
Ali dobro je prolaz je ostvaren.

Moje aukcije u prodaji
Go to Top of Page

ziki
New Member

279 Posts

Member since 22/08/2010

Posted - 23/08/2011 : 23:26:39  Show Profile Show Extended Profile  Send ziki a Private Message  Reply with Quote
Ma do isključenja Malmo nije napravio ništa. Šteta što vezna linija nije postojala, a Rukavina je samo jednim pogotkom mogao sve smiriti.
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 23/08/2011 : 23:27:31  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ziki

Ma do isključenja Malmo nije napravio ništa. Šteta što vezna linija nije postojala, a Rukavina je samo jednim pogotkom mogao sve smiriti.

Upravo to, Rukavina je ponajviše krivac za današnju situaciju, da je u one 3 situacije reagirao normalno sada bi novinari već "slavili" Krunu, ovako je sad on kriv što Ruki puca svugdje samo u gol ne.

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 23/08/2011 : 23:28:37  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
"Inače, sat vremena uoči početka utakmice bilo je vatreno na tribini na kojoj su bili smješteni navijači Dinama.

Nekoliko uvredljivih skandiranja na račun Zdravka Mamića od skupine navijača “modrih” nije dočekano sa simpatijama od ostatka tribine, a nekolicina najratobornijih na njih je odgovorila šakama.

Zbunjena redarska služba ipak je na koncu reagirala, rastavila neistomišljenika, a par njih je i odvela sa stadiona.

I dok su domaći malu predstavu popratili ciničnim aplauzom, ostatak Dinamovih navijača nakon toga je zaklicao u čast izvršnog predsjednika."

i kolcem, i lancem i bokserom u glavu udari razvali za Mamicevu kunu..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 23/08/2011 : 23:32:59  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
Seljaci.

Go to Top of Page

Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 23/08/2011 : 23:36:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit Heyoka's Homepage  Send Heyoka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo
1:0
ajmo,još dva komada

globo, specijalna cijena za vas - 400.000 eura i dolazimo u Split, i to sa najjačim timom.

Vrsaljko je napravio uvjerljivo najgluplji potez koji sam ikad vidio od nekog Dinamovog odbrambenog igrača, a gledao sam i takve MENSA-še kakvi su Drpić, Schifo, Čale... Čak i uz to isključenje i nestvarno lošu igru Badelja (dečko se bojao ući u duel, valjda zbog te ozljede leđa), Dinamo je imao utakmicu pod kontrolom i jedna realizacija Rukavine bi spriječila da životni vijek simpatizera Dinama bude kraći od radnika u Fukushimi.

Kelava je odličan golman, bolji od konkurenata. Šteta što je hrvatski selektor sličan našem pa mu najbolji golman (kod nas Begović, kod Hrvata Kelava) mora preko medija poručivati da dođe po njega.

Potpis.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 24/08/2011 : 00:27:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ziki

Hajduk nikad bliže ligi prvaka, samo nekih 300-titnjak km.

Go to Top of Page

Dermentor
Average Member

Croatia
689 Posts

Member since 14/06/2010

Posted - 24/08/2011 : 00:27:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Dermentor a Private Message  Reply with Quote
Dinamo nije bio na razini kao u Zagrebu ali igra je bila sasvim dobra, da Dinamu nije prestrogo dan crveni (nema šanse da bi taj sudac dao crveni u istoj situaciji igračuiz kluba 5-ice al nema veze) Malmo ne bi zabio gol da se igra još 5 utakmica. Puno bolje momčadi odigraju puno lošije sa igračem manje. Naravno tu je par detalja kao što su da je drugi gol Malmoa dan iz čistog zaleđa a prvi plod čiste gluposti i saginjanja u živom zidu. Eh a tek što sve Ruki može ne pogoditi... Nažalost opet splet nesreće i gluposti da nas nije koštao LP ali tu smo...
Ja kao navijač Dinama ali i svih hrvatskih klubova u Europi posvetio bi ovaj ulazak Dinama u LP, Globinju i svim antinavijačima kao što je on...

Edited by - Dermentor on 24/08/2011 00:29:06
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31409 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 24/08/2011 : 07:52:21  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Čestitke Dinamu, napokon liga prvaka!

još uvijek sam u šoku, kakav horor sinoć! Al eto bila mi jučer treća godišnjica braka, pa su ovaj put morali proći , ali izgubio sam puno živaca! Obrana je bila najbolji dio momčadi, Kelava svakako najbolji pojedinac, šteta što ima problema sa ispucavanjem, ali odavno je već zaslužio poziv u repku, podbacio iznenađujuće Badelj, i napad, Rukavina tragičan, oduševili su me Kovačić i Šitum, jest da je Kovačić pogriješio kod prvog gola, ali obojica mladića su igrali kao da imaju 30. Vida i Tonel skroz korektni! Već dugo nisam vidio jednu toliko unfair play momčad, kao što je Malmoe, to svakako ne opravdava glupost Vrsaljka! Sve je bilo idilično do te 50. minute, nakon toga horor! Ali napokon jednom i happyend, nadajmo se i što manje horora u budućnosti! Ove sezone bilo je dosta sreće sa ždrijebom, ali zasluženo smo u ligi prvaka, a ovo jučer može nam samo bit dobra škola, ako tako nešto postoji kad smo mi u pitanju?
Sutra u 17:45 ždrijeb, volio bi Real/Barcelona/Mancheter Utd/Manchester City/Chelsea/Bayern, od nazovi slabijih Ajax nam leži, možda bi se dalo s Rusima i Francuzima, Olympiakos, ma bitno da smo unutra!

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts

Member since 05/10/2002

Posted - 24/08/2011 : 09:31:00  Show Profile Show Extended Profile  Send darth-vader a Private Message  Reply with Quote
Kruno još treba naučiti dvije stvari.
Prva i najbitnija je kako smiriti ekipu. Kod Vahe je bilo za red veličine (ili dva) manje panike.
Bez toga neće ići.
Druga stvar je kako izmijenjati ekipu. Loše i nepravovremene zamjene već četvrtu ili petu utakmicu.

Pored sve te panike i sveg tog raspada Dinamo je imao 4 zicera od kojih barem dva moraju završiti golom.
Mislim da se Rukavina nakon ovoga neće javljati po novinama kao što se javljao zadnja dve tjedna i poručivao Halilhodžiću kako ga je maltretirao. Mislim da mu je sada jasno zašto nije baš igrao. Ako nije sposoban u 3 zicera zabiti barem jedan gol onda neka se ostavi nogometa. Na kraju tekme svi su bili sretni samo se on kiselo smijao.

Kelava je nakon prošle odlične sezone krenuo u još bolju. Sve tekem u Europi su pokazale da je uvijek pravi kada je to najpotrebnije.
Samo to neće biti dovoljno. Na golu repke će opet stajati čovjek koji u zadnje 3 godine nije odigrao 10 službenih utakmica. Nema veze. Grčka će sve pokazati.

Želim Barcelonu ili Real. To bi bio pun pogodak. Ionako nemožemo igrati gotovo pa s nikim iz prve dvije skupine pa je onda bolje da dođu što atraktivnije momčadi. Rezultat je nebitan

Kelava sinoć je za 10 a Vida i Tonel za 9.5/10. To su igrači koji su donijeli LP. Vida je i u prvoj utakmici bio nenadjebiv.
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 24/08/2011 : 09:37:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
Kelava je sinoć spasia Dinamo, al' prvi pogodak ide samo njemu na dušu.

Trljam ruke.
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31409 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 24/08/2011 : 09:38:34  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Salžem se Darth, ne mogu vjerovat kako su Vidu i Tonela u SN ocijenili sa 6, a bili su uz Kelavu najbolji jučer! Obrana je iznijela najveći teret! U svakom slučaju spektakl je zajamčen!

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 24/08/2011 : 09:41:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by darth-vader

Kelava sinoć je za 10 a Vida i Tonel za 9.5/10. To su igrači koji su donijeli LP. Vida je i u prvoj utakmici bio nenadjebiv.

Kelava jedan od krivaca za prvi gol tako da sigurno ne može dobiti najbolju ocjenu.

It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.

Edited by - dr strangelove on 24/08/2011 10:09:01
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 24/08/2011 : 10:58:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

Želim Barcelonu ili Real. To bi bio pun pogodak. Ionako nemožemo igrati gotovo pa s nikim iz prve dvije skupine pa je onda bolje da dođu što atraktivnije momčadi. Rezultat je nebitan

eh, da dodje Barca!
Go to Top of Page

darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts

Member since 05/10/2002

Posted - 24/08/2011 : 11:20:42  Show Profile Show Extended Profile  Send darth-vader a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dr strangelove

quote:

Kelava jedan od krivaca za prvi gol tako da sigurno ne može dobiti najbolju ocjenu.

kao golman koji je branio u prvoj ligi za mlađe uzraste 5 godina, za seniore u 4. ligi s 16 godina, trenirao golmane 2 godine, išao vani i gledao treninge, radio s dobrom večinom jakih golmanskih trenera u Zagrebu itd...mislim da golman nije previše kriv za prvi gol.
On je stavio zid i stao na dobro mjesto. Čovjek u zidu mu se sagnuo. Da golman želi da mu se čovjek u zidu sagne onda ga nebi ni stavio u zid ;)
Drugo, to nije bio mekani udarac na prvu stativu nego šljuca koja je trebala završiti na glavi igrača u zidu. Da je bio balončić onda bi rekao da je kriv, ili da je lopta zaobišla zid. Ovako mislim da ne.

To da je on isključivi krivac za prvi gol kao što neki pričaju po novinama je po meni potpuna glupost. Taj gol izgleda traljavo, ali to je bila dobra šljuca, igrač u zidu se sagnuo i on to više nikako nije mogao stići. Zato i je stavio zid da mu pokriva baš taj dio gola. Ne zato što je njemu bilo dosadno pa je odlučio stavljati ljude u zid. Zid se stavlja na onaj dio gola koji nemožeš pokriti a ne tamo gdje se golmanu digne. Čudno pa je zid pokrivao baš onaj dio gola u koji je lopta ušla.
U onoj situaciji svaki pametniji golman će naučiti svoj zid da skoči (kao što je Callelo i učinio) a ne da se sagnu.

Obožavam kretene po novinama koji nisu sposobni uhvatiti loptu koja stoji na stolu kada počnu pričati o tome što je golman trebao napraviti. Pa onda Sammir dobije 6.5/6 a Kelava 7.5 (Vida i Tonel po 6.5/6).

Edited by - darth-vader on 24/08/2011 11:23:43
Go to Top of Page
Page: of 559 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.83 seconds. Snitz Forums 2000