forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 GNK DINAMO
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 593

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 30/08/2011 : 19:54:55  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
nije mi jasno..a dan prije ima je tako lipi intervju..reklo bi se da se je prominia..cak sam ja bija razocaran..
medutim danas je "zasjao" u punom sjaju..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 30/08/2011 : 20:06:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by makikatalinic

Baš su mi fascinantni ovi odgovori. Dsormaz1, darth i Heyoka napišu jedne uistinu korektne i argumentirane postove, a odgovori na to su vezani uz "vješanje", "albumi sa sličicima". Naprosto odgovarate na ono što vam odgovara, a na ova 3 posta niste niti će te odgovoriti jer nemate nikakvih argumenata. Pa onda nemojte ni ulaziti u raspravu, ako niste sposobni sudjelovati u njoj.

Ok maki, neman ništa protiv tebe jer se s tobon može normalno razgovarat, al' kad smo kod toga "ko kome odgovara na korektne i argumentirane postove" zašto onda niko nije odgovoria na ovaj globinjov post?

quote:
U MORU priopćenja i proglasa navijača Hajduka koje smo dobili od sinoć izdvojili smo komentar jednog starijeg torcidaša (podaci poznati redakciji).

Tekst donosimo u cijelosti:

Evo jedan moj „kratki“ komentar na stanje u Hajduku, GNK-u, HNL-u, medijima i općenarodnom ludilu vezanom za Dinamo.

Naime, sve televizijske postaje, tiskani mediji, portali oduševljeni su „povijesnom“ uspjehu najkatoličkijeg kluba u Hrvata. Propinju se na zadnje noge kako bi dokazali svekoliku ljubav prema klubu koji je navodni pojam hrvatstva, domoljublja, patriotizma i skoro pa ilegalnog pokreta otpora u bivšoj Jugoslaviji, koji se iz ilegale izborio za nezavisnu državu Hrvatsku. Interesira me da li je ova hrvatska šutnja intelektualnog dijela Hrvatske znak odobravanja svega što se događa u hrvatskom nogometu ili vlada jednostavna nezainteresiranost potaknuta nemogućnošću ikakve promjene. GNK Dinamo vode i u njegovu promidžbu upregnuti su svi ljudi sumnjivog morala, ratni profiteri, ratni dezerteri, ljudi koji balansiraju na granici zakona. Da li slučajno? Država u kojoj nogometni klub vodi čovjek koji je na početku domovinskog rata imao 30-ak godina i koji je na nekakav svoj „velikohrvatski“ način odbio obući odoru hrvatskog vojnika i stati na liniju bojišnice protiv daleko snažnijeg, brojnijeg, opremljenijeg neprijatelja, i koji je u međuvremenu svoj bankovni račun podebljao na opet „velikohrvatski“ nepoznat način. Zdravko Mamić pogađate, je čovjek koji se javno hvalio kako je plaćao nogometne suce i navodno mu je sada žao (možda zato što je mogao svoju rabotu proširiti i na europske suce). Čitamo uvažene novinare, pa tako u današnjoj SD možemo pročitati u kolumni Zdravka Reića kako piše o Jurčiću kao Ivićevom sljedbeniku, kao da je uopće bitno tko vodi GNK kada se zna da je sve, ali apsolutno sve titule od neovisnosti, kupio, opljačkao, potplatio…samo slijepci misle da nije istina, samo oni koji guraju glavu u pijesak i govore kako je Dinamo uistinu najbolji hrvatski klub. Hajduka može voditi reinkarnacija Tomislava Ivića, križana s Joseom Mourinhom, Trapattonijem, i Pepeom Guardiolom i opet pored Širića, Svilokosa, Marića, Kovačića, potpomognuta Beusanom, i kao vrhom zločinačke organizacije koja se naziva i Hrvatski nogometni savez, a koju vodi čovjek upitne inteligencije, čovjek koji je javno hvalio fašizam, koji je spoznao u jednom od svojih bisernih izjava da Boga ima tek kada je nakon opljačkane nogometne utakmice Rijeka-Osijek, voljeni klub Dinamo postao prvak. Dno dna, nogometna močvara, mulj iz kojeg se teško izvući, to je hrvatski nogomet. Misle li uvaženi mediji da bi hrvatski nogomet bio imalo lošiji da je od neovisnosti prvak države bila Rijeka ili Varteks ili netko iz osiromašene i ratom poharane Slavonije? Misle li da hrvatski nogomet ne čeka sudbina hrvatske košarke u kojoj je svaki košarkaš iz Šibenika, Zadra, Splita, Rijeke, ako je želio igrati u reprezentaciji MORAO prijeći u Cibonu, za koju smo svjedoci kako nakon makabizacije naše lige puca po svim šavovima, a ta ista reprezentacija je od svjetske velesile postala vreća za udaranje na svakom natjecanju na kojeg se nekim čudom uspije plasirati. Gospodo, ozbiljne košarke u nas Hrvata više nema, a pitanje je dana kada će se to isto dogoditi i u nogometu zbog bolesnih ambicija bolesnih ljudi u HNL-u. Pljačke, namještene utakmice, ucjene pa i ubojstva (nikad razjašnjeno ubojstvo Dina Pokrovca, koji je gle bio navijač Hajduka), smiješni rezultati, smiješni transferi (Brezovac, Špehar, Škvorc…) sve u cilju nelegalnog prepuštanja bodova voljenom najkatoličkijem klubu.

Za divno čudo, poslije posljednje šetnje GNK-a kroz Osijek i „pobjede“ 4:0, igrači Osijeka su dva dana poslije dobili plaće. Živo blato, kaljuža natjecanja koje bi trebalo biti sportsko, viteško, curi sa svih strana, a USKOK, DORH, intelektualne snage, političari okreću glavu na drugu stranu prepuštajući smeću hrvatskog društva da se razmeće sumnjivim novcem. Bivši premijer na proslavi RNK Splita koji se tada nalazio u četvrtom rangu nogometnog natjecanja, govorio je kako će taj klub vrlo brzo ući u prvu HNL. Otkud mu taj podatak, je li bio vidovit ili je imao veze kod don Mamića, ili je imao dojavu iz kladionice? Takva jedna izjava od dotičnog gospodina jednostavno je bio znak svim ostalim klubovima u drugim, trećim, četvrtim ligama da zaborave napredovanje u viši rang sljedeće četiri godine. Ministar, mislim da se Mlakar zove (mijenjaju se kao tečaj švicarca), nije imao snage, obraza, karaktera i ministarske obveze proglasiti nevažeću sjednicu na kojoj je kum Marković manirom velikog Vita Corleona ostao u sedlu i nastavio u svojim starački ishlapjelim odlukama pomagati dokazanom mafijašu Zdravku Mamiću (plaćao sam suce) širiti svoj zločinački biznis s ciljem bogaćenja jedne porodice, a sve lijepo upakirano u tzv ljubav prema Dinamu. Istinski, pravi navijači Dinama, s kojima sam osobno bio na istoj valnoj dužini u natjecanju u kojem su politički podobni bili jedino Partizan i C. Zvezda, a nama Hrvatima ostavljane su samo mrvice. Zaboravimo one floskule i komunističke pizdarije kako je Tito bio navijač Hajduka, jer da je uistinu bio samo deseti dio naš navijač kao što je predsjednik Tuđman bio navijač Dinama, Hajduk bi bio prvak Jugoslavije barem 20 puta.

Intelektualne snage trebaju više pisati, poticati, nastojati zainteresirati one koji bi se trebali baviti mitom, korupcijom, pljačkom, pustošenjem u HNL-u. Gdje su doktor Paladino, Pavuna, Radman, predsjednica Vlade, ministri, Josipović, Zidić, Karamarko, novinari i svi oni kojima je dužnost, a nekima i zakon nalaže borbu protiv ovakvih anomalija. Čast iznimkama, koji imaju hrabrosti, te se kritički znaju očešati o ratnog profitera Zdravka Mamića i bolest hrvatskog nogometa, prvenstveno mislim na Juricu Pavičića, Vinka Vukovića, Damira Petranovića.

Žalosno je da ja, a tako i velika većina hrvatskog puka želi potop Dinama u Ligi prvaka, samo iz jednog jedinog razloga, a taj se zove Zdravko Mamić. U jednom poštenom natjecanju u HNL-u u kojem bi prvak bio Dinamo bez Mamića, Širića, Vrbanovića, Breznih, Markovića, sumnjivih rezultat, nepostojećih jedanaesteraca postao prvak, s gušton bi gledao njihove uspjehe, kao i svakog drugog hrvatskog kluba u nekom od europskih natjecanja. Ovako, na žalost…od malih nogu navijam za Lyon, Ajax, Real…

Apeliram u ime svih ljubitelja nogometa da se ovakve nepravde isprave, ako treba ići i do svih europskih sudova i institucija osim UEFE, o kojoj također imam loše mišljenje, poglavito od vremena Michel Platinia kojemu je jedina vrlina što je bio vrhunski nogometaš. Ako je to bio dovoljan kriterij za postati predsjednik UEFA-a, onda je svaka daljnja diskusija nepotrebna. Još nisam čuo da je najbolji varilac u škveru postao i direktor istog. Taj isti Platini ovih se dana oglasio o problemima španjolskog nogometa, dok je za ostale siromašne lige slijep i baš me interesira da li bi na isti način postupio kod nas.

Zabranimo, uništimo, zaustavimo nogometno prvenstvo u kojem jedan klub unaprijed ulazi u natjecanje s + 30 bodova na svom kontu. Netko će reći kako je nogomet sporedan problem, kako postoje puno veći problemi u društvu od nogometa. Nezaposlenost, bijeda, siromaštvo…imamo kao društvo u cjelini puno problema, ali stotinjak tisuća gledatelja na prvih par utakmica Hajduka na Poljudu nisu mala masa nezadovoljnika već cijeli jedan pokret kojem je pun kufer da ih šačica mafijaša smatra budalama.

Za ovakvu državu i za ovakav sport i nogomet, gospodo, nismo se borili. Mislio sam se potpisati punim imenom i prezimenom, ali poučen iskustvima Luke Bonačića i još drastičnijem slučaju Dina Pokrovca, ne pada mi na pamet, ne zato što nemam osobne hrabrosti (imao sam je 1991.), već jednostavno nisam za to plaćen, a oni koji bi o ovom trebali pisati, oni kojima bi ovakvi problemi trebali vrištati s naslovnica i za to su predobro plaćeni, ne rade ništa. Ja sam samo navijač koji živi jedino od svog osobnog dohotka i koji svaku godinu kupuje pretplatu za utakmice svog voljenog stogodišnjaka i voli svoj grad, državu i ne miri se činjenicom da pojedinac terorizira većinu, jer gospodo, Zdravko Mamić je baš to, terorista i ubojica hrvatskog nogometa. Čovjek koji je uspio ono što Srbi u Domovinskom ratu nisu uspjeli, a to je razdijeliti Hrvatsku na sjever i jug.
HŽV.
Ne znan odakle ga je kopira (nije ni bitno a ni ne zanima me), al' nisan vas baš vidia da ste se "ubili" od odgovaranja na ovaj post...

Trljam ruke.
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 30/08/2011 : 20:16:16  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zlotvor
sjednicu na kojoj je kum Marković manirom velikog Vita Corleona ostao u sedlu i nastavio u svojim starački ishlapjelim odlukama pomagati dokazanom mafijašu Zdravku Mamiću (plaćao sam suce) širiti svoj zločinački biznis s ciljem bogaćenja jedne porodice, a sve lijepo upakirano u tzv ljubav prema Dinamu.

A Štimac bi bio bolji izbor? Po čemu to??
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 30/08/2011 : 20:17:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
Pa ako te to tješi... Ne bi. A stari prdonja je bolji izbor?

Trljam ruke.
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 30/08/2011 : 20:17:53  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message  Reply with Quote
...ne bi li to bilo "sjaši Murta da uzjaši Kurta"?
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 30/08/2011 : 20:18:25  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa ako te to tješi... Ne bi. A stari prdonja je bolji izbor?

Nisam to rekao.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 30/08/2011 : 20:20:06  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
mislim da je sve bolji izbor od Davora "Brand" Sukera koji ce biti buduci predsjednik Hns-a..Stimac je bar puno kompetentniji i razumi neke stvari u nogometu..o Sukerovoj kompetenciji govori sljedeci video..

http://www.youtube.com/watch?v=5oGkeM3yWyQ

Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 30/08/2011 : 20:22:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
Ne smatran Štimca dobrim, divnim i idealnim za tu poziciju dapače. Ja sam za to da se istjeraju svi takvi likovi koji čine sivu eminenciju hrvatskog nogometa, počevši od Mamića, Sinovčića (pa i Štimca) i ostale bagre. Pa recimo onda ko je po tebi idealna osoba za tu funkciju?

Trljam ruke.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 30/08/2011 : 20:25:13  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
ma dinamovci misle kako mi zelimo da Stimac dode za predsjednika kako bi se sve okrenilo na Hajdukov mlin..pogresno..mi samo zelimo posteni odnos prema svim klubovima i odstranjivanje sumnjivih likova iz svih sfera nogometa i sporta opcenito..izmedu ostalog ne bi se toliko borili protiv Stimca kad je bija u Hajduka da smo ga podrzavali i to dalje cinimo..

Edited by - brni on 30/08/2011 20:25:57
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 30/08/2011 : 20:25:55  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brni

mislim da je sve bolji izbor od Davora "Brand" Sukera koji ce biti buduci predsjednik Hns-a..Stimac je bar puno kompetentniji i razumi neke stvari u nogometu..o Sukerovoj kompetenciji govori sljedeci video..

I veliki mu je "minus" što je igrao u Dinamu.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 30/08/2011 : 20:27:32  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dsormaz1

quote:

jesi ti pogleda onaj video..jeli vidis o kakvom se liku radi..on nista ne razumi..izjava "ja obecajem da cu nauciti onaj strucni dio" govori sve..od dva zla Stimac je manje..naravno ja ga ne podrzavam i nadam se da cemo dobiti jos nekakvo rijesenje..

Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 30/08/2011 : 20:32:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Pa čuj... Boban ima veliki respekt al' se drži podalje od te hrpe gnojiva. I na "jugu" je jednako cijenjen. Naglašavanje da je neko manje cijenjen zato što je igra u Dinamu ti je skroz glupo. Pa sami ste potirali Prosinečkog iz svog grada 3 puta. Ne tribamo vam mi južnjaci...

Trljam ruke.

Edited by - Zlotvor on 30/08/2011 20:32:49
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 30/08/2011 : 20:42:15  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Pa čuj... Boban ima veliki respekt al' se drži podalje od te hrpe gnojiva. I na "jugu" je jednako cijenjen. Naglašavanje da je neko manje cijenjen zato što je igra u Dinamu ti je skroz glupo. Pa sami ste potirali Prosinečkog iz svog grada 3 puta.

Pa šalio sam se za Šukera. Zar ne razumiješ značenje smajlija??
I tko je Prosinečkog treći put otjerao???
quote:
Ne tribamo vam mi južnjaci...

Mene ne smetaju južnjaci. Mislim da je svaki četvrti stanovnik Zagreba južnjak ili podrijetlom sa juga. Niti jedan me ne smeta.

Edited by - dsormaz1 on 30/08/2011 20:48:24
Go to Top of Page

Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 30/08/2011 : 20:45:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit Heyoka's Homepage  Send Heyoka a Private Message  Reply with Quote
quote:
quote:
U MORU priopćenja i proglasa navijača Hajduka koje smo dobili od sinoć izdvojili smo komentar jednog starijeg torcidaša (podaci poznati redakciji).
Tekst donosimo u cijelosti:
Evo jedan moj „kratki“ komentar na stanje u Hajduku, GNK-u, HNL-u, medijima i općenarodnom ludilu vezanom za Dinamo.
Naime, sve televizijske postaje, tiskani mediji, portali oduševljeni su „povijesnom“ uspjehu najkatoličkijeg kluba u Hrvata. Propinju se na zadnje noge kako bi dokazali svekoliku ljubav prema klubu koji je navodni pojam hrvatstva, domoljublja, patriotizma i skoro pa ilegalnog pokreta otpora u bivšoj Jugoslaviji, koji se iz ilegale izborio za nezavisnu državu Hrvatsku. Interesira me da li je ova hrvatska šutnja intelektualnog dijela Hrvatske znak odobravanja svega što se događa u hrvatskom nogometu ili vlada jednostavna nezainteresiranost potaknuta nemogućnošću ikakve promjene. GNK Dinamo vode i u njegovu promidžbu upregnuti su svi ljudi sumnjivog morala, ratni profiteri, ratni dezerteri, ljudi koji balansiraju na granici zakona. Da li slučajno? Država u kojoj nogometni klub vodi čovjek koji je na početku domovinskog rata imao 30-ak godina i koji je na nekakav svoj „velikohrvatski“ način odbio obući odoru hrvatskog vojnika i stati na liniju bojišnice protiv daleko snažnijeg, brojnijeg, opremljenijeg neprijatelja, i koji je u međuvremenu svoj bankovni račun podebljao na opet „velikohrvatski“ nepoznat način. Zdravko Mamić pogađate, je čovjek koji se javno hvalio kako je plaćao nogometne suce i navodno mu je sada žao (možda zato što je mogao svoju rabotu proširiti i na europske suce). Čitamo uvažene novinare, pa tako u današnjoj SD možemo pročitati u kolumni Zdravka Reića kako piše o Jurčiću kao Ivićevom sljedbeniku, kao da je uopće bitno tko vodi GNK kada se zna da je sve, ali apsolutno sve titule od neovisnosti, kupio, opljačkao, potplatio…samo slijepci misle da nije istina, samo oni koji guraju glavu u pijesak i govore kako je Dinamo uistinu najbolji hrvatski klub. Hajduka može voditi reinkarnacija Tomislava Ivića, križana s Joseom Mourinhom, Trapattonijem, i Pepeom Guardiolom i opet pored Širića, Svilokosa, Marića, Kovačića, potpomognuta Beusanom, i kao vrhom zločinačke organizacije koja se naziva i Hrvatski nogometni savez, a koju vodi čovjek upitne inteligencije, čovjek koji je javno hvalio fašizam, koji je spoznao u jednom od svojih bisernih izjava da Boga ima tek kada je nakon opljačkane nogometne utakmice Rijeka-Osijek, voljeni klub Dinamo postao prvak. Dno dna, nogometna močvara, mulj iz kojeg se teško izvući, to je hrvatski nogomet. Misle li uvaženi mediji da bi hrvatski nogomet bio imalo lošiji da je od neovisnosti prvak države bila Rijeka ili Varteks ili netko iz osiromašene i ratom poharane Slavonije? Misle li da hrvatski nogomet ne čeka sudbina hrvatske košarke u kojoj je svaki košarkaš iz Šibenika, Zadra, Splita, Rijeke, ako je želio igrati u reprezentaciji MORAO prijeći u Cibonu, za koju smo svjedoci kako nakon makabizacije naše lige puca po svim šavovima, a ta ista reprezentacija je od svjetske velesile postala vreća za udaranje na svakom natjecanju na kojeg se nekim čudom uspije plasirati. Gospodo, ozbiljne košarke u nas Hrvata više nema, a pitanje je dana kada će se to isto dogoditi i u nogometu zbog bolesnih ambicija bolesnih ljudi u HNL-u. Pljačke, namještene utakmice, ucjene pa i ubojstva (nikad razjašnjeno ubojstvo Dina Pokrovca, koji je gle bio navijač Hajduka), smiješni rezultati, smiješni transferi (Brezovac, Špehar, Škvorc…) sve u cilju nelegalnog prepuštanja bodova voljenom najkatoličkijem klubu.

Žalosno je da ja, a tako i velika većina hrvatskog puka želi potop Dinama u Ligi prvaka, samo iz jednog jedinog razloga, a taj se zove Zdravko Mamić. U jednom poštenom natjecanju u HNL-u u kojem bi prvak bio Dinamo bez Mamića, Širića, Vrbanovića, Breznih, Markovića, sumnjivih rezultat, nepostojećih jedanaesteraca postao prvak, s gušton bi gledao njihove uspjehe, kao i svakog drugog hrvatskog kluba u nekom od europskih natjecanja. Ovako, na žalost…od malih nogu navijam za Lyon, Ajax, Real…

Za ovakvu državu i za ovakav sport i nogomet, gospodo, nismo se borili. Mislio sam se potpisati punim imenom i prezimenom, ali poučen iskustvima Luke Bonačića i još drastičnijem slučaju Dina Pokrovca, ne pada mi na pamet, ne zato što nemam osobne hrabrosti (imao sam je 1991.), već jednostavno nisam za to plaćen, a oni koji bi o ovom trebali pisati, oni kojima bi ovakvi problemi trebali vrištati s naslovnica i za to su predobro plaćeni, ne rade ništa. Ja sam samo navijač koji živi jedino od svog osobnog dohotka i koji svaku godinu kupuje pretplatu za utakmice svog voljenog stogodišnjaka i voli svoj grad, državu i ne miri se činjenicom da pojedinac terorizira većinu, jer gospodo, Zdravko Mamić je baš to, terorista i ubojica hrvatskog nogometa. Čovjek koji je uspio ono što Srbi u Domovinskom ratu nisu uspjeli, a to je razdijeliti Hrvatsku na sjever i jug.
HŽV.
Ne znan odakle ga je kopira (nije ni bitno a ni ne zanima me), al' nisan vas baš vidia da ste se "ubili" od odgovaranja na ovaj post...

Malo sam skratio post, čisto da se osvrnem na neke stvari iz istog.

1.Kao što si i sam rekao, post je kopiran, nije globinjov. Iskreno, 99 posto postova koje globinjo napiše o Hajduku (o kojem sigurno dosta toga zna) i Dinamu (o kojem sigurno misli da dosta zna) naprosto skrolujem jer mi je puno jednostavnije otići na sportnet ili odakle već je tekst kopiran da to pročitam.

2.Sam tekst vrvi patetikom koju se, inače, predbacuje Mamiću. Otud pozivanje na Domovinski rat i sl. stvari koje veze sa nogometom nemaju. Ovako su otprilike pisane kritike u komunizmu - onako usput spomenu se tekovine NOB-a u kojem je kritizer učestvovao, a koje je kritikovani povrijedio ili izdao, iznose se stvari koje podržavaju tezu koju iznosi kritizer bez sagledavanja cjelokupne slike.

3.Kad smo već kod stavke 2, radi li se o licemjerluku ili nikom od vrlih čitalaca kojima je drag Hajduk upalo u oči ovo:

quote:
Hrvatski nogometni savez, a koju vodi čovjek upitne inteligencije, čovjek koji je javno hvalio fašizam

Da u ovu rečenicu ubaciš "Hajduk" umjesto "Hrvatski nogometni savez" i priložiš kao dokaz Malešovu ONU fotografiju, ne bi ništa pogriješio. Priča o tavi i loncu.

4.Priča o Pokrovcu je tek posebna budalaština, a čisti LSD-trip je ovo povezivanje sa Bonačićem (nisu li ono njega pretukli Splićani?). Ili ovaj nepotpisani lik ima neke informacije koje policija u Hrvatskoj ne zna (drugim riječima, prikriva počinitelje ili naručioce ubistva) ili samo lupa k'o Maksim po diviziji.

5.Priča o nogometnoj podjeli na Sjever i Jug postoji još od doba Tuđmanove dominacije i petljanja u nogoloptanje tako da je ova optužba na račun Mamića glupa. Da se uočiti još nešto iz stavke 2 - onako kako bi svaki kritičar u komunističko vrijeme pazio da u svojoj kritici ne povrijedi "druga Tita", tako i ovaj nepotpisani superheroj pazi da ne povrijedi "predsjednika Tuđmana" iako je u Tuđmanovo vrijeme Hajduk bio 1000 puta više oštećen nego u Mamićevo (s tim da su se i u to vrijeme titralo Hajduku - za upad navijača Hajduka u teren na utakmici Hajduk-Dinamo u Kupu nisu kažnjeni rezultatom 0:3 nego je utakmica registrovana rezultatom u momentu prekida - 2:0 za Hajduk golovima Jurice Vučka).

6.Priča o košarkaškoj reprezentaciji je tek posebna budalaština. Prosto, pad hrvatske reprezentacije je počeo smrću Dražena Petrovića (1993.godine), a nastavljen je poslije 1995.godine. Nacionalni naboj se uvelike ispucao, naslijeđe iz ex-Yu košarke je nestalo, najbolji igrač i kapiten je tragično otišao sa ovog svijeta i iz reprezentacije, a najbolji treneri i sistem rada su ostali van granica Hrvatske. Ta najbolji rezultati Jugoplastike nisu došli samo od Dina, Tonija i Perasa nego kad je na klupi sjedio Božo Maljković, a na parketu vrlo bitnu ulogu igrali ne-Hrvati Zoran Sretenović, Duško Ivanović i Zoran Savić!

Jedino sa čime se mogu složiti u ovom tekstu je ovo

quote:

Tačno, zbilja je to žalosno i jadno, a usput i licemjerno. Jer, da je izvršni dopredsjednik Dinama (usput, najgluplji naziv neke funkcije u svemiru) bilo ko drugi, a ne Zdravko Mamić, da za Dinamo igraju oni momci koji su nakon što je zavrnuta državna pipa (poslije smrti Tuđmana) herojski ispali od Maccabija (mislim na Kranjčara, Leku, Polovaneca i ostale), opet bi u redovima navijača Hajduka našli neki razlog zašto ne treba navijati za Dinamo.

Potpis.
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 30/08/2011 : 20:46:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
Dobro, prva dva očito priznaješ al treći... Heh, ajmo ovako: zašto mu vridnjaci iz HNS-a nisu poboljšali novi ugovor da ostane Bilićev pomoćnik? Srbi su to znali i momentu kad niko nije bia na klupi Zvezde odlučili su pozvati njega, legendu svog kluba. A kako ste ga vi pozdravili? Tako što ste mu poručili da je četnik i da se više ne mora vraćat u Zg.
Jel to tiranje po treći put?

Trljam ruke.

Edited by - Zlotvor on 30/08/2011 20:49:53
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 30/08/2011 : 20:51:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mene ne smetaju južnjaci. Mislim da je svaki četvrti stanovnik Zagreba južnjak ili podrijetlom sa juga. Niti jedan me ne smeta.

Ajde fino!
Već se osićan sigurnije krečući se po Zagrebu

Trljam ruke.

Edited by - Zlotvor on 30/08/2011 20:52:07
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 30/08/2011 : 20:51:56  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
@Heyoka

Males je sa ustaskom kapom slikan prije mnogo godina..i on se je isprica i reka da je to plod mladenacke ludosti..dosad kao predsjednik Hajduka pokaza se je kao covjek koji nije sklon slicnim glupostima..Markovic je sovinisticke ispade ima za vrijeme obnasanja duznosti predsjednika HNS-a..ta tvoja usporedba bas i nije sasvim pravedna..

Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 30/08/2011 : 20:54:10  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Dobro, prva dva očito priznaješ al treći... Heh, ajmo ovako: zašto mu vridnjaci iz HNS-a nisu poboljšali novi ugovor da ostane Bilićev pomoćnik? Srbi su to znali i momentu kad niko nije bia na klupi Zvezde odlučili su pozvati njega, legendu svog kluba. A kako ste ga vi pozdravili? Tako što ste mu poručili da je četnik i da se više ne mora vraćat u Zg.

Što ima Dinamo s njegovim nedavnim odlaskom u Zvezdu?? I tko mu je to poručio "da je četnik"? Dinamo?? HNS??? Tko su to "mi"???
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 30/08/2011 : 20:57:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Što ima Dinamo s njegovim nedavnim odlaskom u Zvezdu?? I tko mu je to poručio "da je četnik"? Dinamo?? HNS??? Tko su to "mi"???

O HNS-u i govorin, ne o Dinamu. Potiran je od strane HNS-a, odnosno treći put. Ko mu je poručia da je četnik? A jedno, brat bratu, 80% Zagreba. I di spominjen "mi"? Boldaj.

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 30/08/2011 : 20:58:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
Odnosno, treći put ga nije potira voljeni klub već matični nogometni savez...

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 30/08/2011 : 21:01:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Heyoka's Homepage  Send Heyoka a Private Message  Reply with Quote
quote:
@Heyoka
Males je sa ustaskom kapom slikan prije mnogo godina..i on se je isprica i reka da je to plod mladenacke ludosti..dosad kao predsjednik Hajduka pokaza se je kao covjek koji nije sklon slicnim glupostima..Markovic je sovinisticke ispade ima za vrijeme obnasanja duznosti predsjednika HNS-a..ta tvoja usporedba bas i nije sasvim pravedna..

Interesantna je ta "mladenačka ludost" oko Hajduka. Postavi se zastava robovlasničkog Juga - "ma to je nešto naše, ne kontate vi to". Čuju se rasistički povici - "ma to se mi šalimo, ne kontate vi to". Ko zna, možda i Marković ima samo užasan smisao za humor.

Potpis.
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 30/08/2011 : 21:02:24  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ajde fino!
Već se osićan sigurnije krečući se po Zagrebu

Imao si nekih neugodnosti? Na čelu ti piše da si torcidaš pa očekuješ napade?
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 30/08/2011 : 21:03:45  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Heyoka

quote:
@Heyoka

Interesantna je ta "mladenačka ludost" oko Hajduka. Postavi se zastava robovlasničkog Juga - "ma to je nešto naše, ne kontate vi to". Čuju se rasistički povici - "ma to se mi šalimo, ne kontate vi to". Ko zna, možda i Marković ima samo užasan smisao za humor.

zastava predstavlja borbu juga protiv uzurpatora sa sjevera..i ovo nije nikakvo opravdavanje..zastava je jos uvijek tu i ostat ce..a za hukanje se slazem..to je zesci debilizam i uvik sam bija kontra..nadam se da cemo se rijesiti toga..ali radi se na tome sigurno u torcidi i sve je manje toga..

Edited by - brni on 30/08/2011 21:12:09
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 30/08/2011 : 21:04:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
Ne piše, al' nikad to nisan ni skriva
U biti, u Zagrebu nisan (dosad) ni ima nikakvih neugodnih iskustava. Just for the record...

Trljam ruke.
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 30/08/2011 : 21:07:04  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message  Reply with Quote
quote:
O HNS-u i govorin, ne o Dinamu. Potiran je od strane HNS-a, odnosno treći put. Ko mu je poručia da je četnik? A jedno, brat bratu, 80% Zagreba. I di spominjen "mi"? Boldaj.

Kojom to statističkom metodom si došao do tih 80%?
Kažeš "vi",(dakle misliš na nas zagrepčane) a to je generaliziranje. Zar su svi zagrepčani HNS? I što ja osobno imam s HNS-om?
Go to Top of Page
Page: of 593  Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.19 seconds. Snitz Forums 2000