forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 GNK DINAMO
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 594

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 30/08/2011 : 22:04:09  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dsormaz1

quote:
Originally posted by Heyoka

I na kraju opet ostaju rezervati za one koji dobiju bitku, a izgube rat.

dsomarz vidim da tvoje ratove drugi vodu..ponestalo razuma i hladnog promisljanja..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 30/08/2011 : 22:04:50  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by brni

quote:

ako nisi primjetia ovo je zajebancija izmedu mene i dsormaza..
sve si mi pokvaria..bas si indijanac..

Pa zove se Heyoka.

ajme ubija si me sa ovim..udri po indijancima..i sjever i jug..zajedno..

Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 30/08/2011 : 22:06:57  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

dsomarz vidim da tvoje ratove drugi vodu..ponestalo razuma i hladnog promisljanja..

To su pojačanja.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 30/08/2011 : 22:08:32  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

To su pojačanja.

to je onaj zadnji Mohikanac sta je osta..

Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 30/08/2011 : 22:09:56  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message  Reply with Quote
Ne sjećam se sad kojem plemenu Heyoka pripada ali je dobar ratnik ;)
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 30/08/2011 : 22:12:52  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ne sjećam se sad kojem plemenu Heyoka pripada ali je dobar ratnik ;)

ne znam ni ja..istina dobar je..boria se casno i dostojanstveno..

Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 30/08/2011 : 22:20:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
Što nije Heyoka Oprečni bia Mandan

Trljam ruke.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 30/08/2011 : 22:22:03  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zlotvor

Što nije Heyoka Oprečni bia Mandan

cekaj jeli to mozda iz Magicnog vjetra

Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 30/08/2011 : 22:26:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
Onaj koji samog sebe ubija je iz Magičnog vjetra, a oni svog oprečnog zovu Heyoke što baš i ne kužin
Magični vjetar je Siox (posvojeni )
Ovaj na kojeg ja mislin je iz Zagora...

Trljam ruke.

Edited by - Zlotvor on 30/08/2011 22:27:36
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 30/08/2011 : 22:28:37  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zlotvor

Onaj koji samog sebe ubija je iz Magičnog vjetra, a oni svog oprečnog zovu Heyoke što baš i ne kužin
Ovaj na kojeg ja mislin je iz Zagora...

ne bih znao..triba pitat nekog eksperta za zagora i mv..ima ih hvala bogu..

Edited by - brni on 30/08/2011 22:29:01
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 30/08/2011 : 22:29:23  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
samo ti vrijeđaj.
U ovo malo teksta smo mogli vidjeti više nepismenosti nego u prosječnoj zadaćnici iz hrvatskog za peti osnovne. To dovoljno govori o osobi koja stoji iza tih redaka.
Također, drago nam je što si ovako javno objavio da prestaješ navijati za reprezentaciju. Mislim da sada nećemo moći spavati jedno mjesec dana.
I na kraju, ti koji su ovu zemlju učinili ovakvom (ovaj u Remetincu i onaj na Mirogoju) su ostali na vlasti samo zahvaljujući Splitu i Dalmaciji. Da se pitalo Zagreba odavno bi oni otprdili...ali ne, VI STE IH DRŽALI i sada se bunite.
Najgore je što će te ih opet održati...i opet ćemo jesti govna samo zahvaljujući južnim izbornim jedinicama.

Također, ako si ti primjer standardnog člana ove države onda ona i dobro funkcionira. Teško bi mogla biti bolja kada leži na neobrazovanima i nepismenima, onima koji sam vrijeđaju, zatucanima i inima...
Još smo dobro prošli i dobro se držimo.

ako nakon ovih postova imaš i dalje potrebu vrijeđati molio bih te da to radiš u svojoj kući i da ne truješ prostor na internetu.
Bolje odi nešto raditi (ili učiti, nikada nije kasno). MOžda nešto postigneš u životu i budeš manje frustriran.
Želim ti svu sreću u tome. Ako ti je potrebna neka pomoć slobodno se javi.
[/quote]

1. da nisi toliko glup i da baren imalo poznaješ svoj mini rezervat kodnog imena "Hrvatska-regione Dalmazia" onda bi zna da pišen baš onako kako se tu govori.
umjetnim i svježeizmišljenim jezicima govorit i pisat neću.
ako ti se priča književni jezik izvoli mi se ubuduće obračat na talijanskom.

2.šta se mene tiče ne moraš više nikad ni zaspat. a šta se tiče reprezentacije puca mi kita za nju.

3. haha,jake stvari naprdit ljude usrid rata da glasaju za tebe,haha.
vrlo duhovito.

4. da san "prosječan hrvat" otiša bi iz ove države odavno.

5. pogledaj se u ogledalo .

6. ja tako pričan samo s idiotima poput tebe.

7. ako te baš zanima iman svoj stan ,iman autić i to mi je s 34 godine života u HR i više nego dovoljno.

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4804 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 30/08/2011 : 22:55:16  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
Tko zna koliko ljudi prati ovaj "igrokaz" od topica, Bože dragi...
Ali barem sam se par puta pošteno nasmijao pa ipak ima neke koristi od ovih zadnjih 5-6 stranica.

Go kneel and weep
Go to Top of Page

darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts

Member since 05/10/2002

Posted - 30/08/2011 : 23:25:23  Show Profile Show Extended Profile  Send darth-vader a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

quote:
Originally posted by darth vader

samo ti vrijeđaj.
U ovo malo teksta smo mogli vidjeti više nepismenosti nego u prosječnoj zadaćnici iz hrvatskog za peti osnovne. To dovoljno govori o osobi koja stoji iza tih redaka.
Također, drago nam je što si ovako javno objavio da prestaješ navijati za reprezentaciju. Mislim da sada nećemo moći spavati jedno mjesec dana.
I na kraju, ti koji su ovu zemlju učinili ovakvom (ovaj u Remetincu i onaj na Mirogoju) su ostali na vlasti samo zahvaljujući Splitu i Dalmaciji. Da se pitalo Zagreba odavno bi oni otprdili...ali ne, VI STE IH DRŽALI i sada se bunite.
Najgore je što će te ih opet održati...i opet ćemo jesti govna samo zahvaljujući južnim izbornim jedinicama.

Također, ako si ti primjer standardnog člana ove države onda ona i dobro funkcionira. Teško bi mogla biti bolja kada leži na neobrazovanima i nepismenima, onima koji sam vrijeđaju, zatucanima i inima...
Još smo dobro prošli i dobro se držimo.

ako nakon ovih postova imaš i dalje potrebu vrijeđati molio bih te da to radiš u svojoj kući i da ne truješ prostor na internetu.
Bolje odi nešto raditi (ili učiti, nikada nije kasno). MOžda nešto postigneš u životu i budeš manje frustriran.
Želim ti svu sreću u tome. Ako ti je potrebna neka pomoć slobodno se javi.

1. da nisi toliko glup i da baren imalo poznaješ svoj mini rezervat kodnog imena "Hrvatska-regione Dalmazia" onda bi zna da pišen baš onako kako se tu govori.
umjetnim i svježeizmišljenim jezicima govorit i pisat neću.
ako ti se priča književni jezik izvoli mi se ubuduće obračat na talijanskom.

2.šta se mene tiče ne moraš više nikad ni zaspat. a šta se tiče reprezentacije puca mi kita za nju.

3. haha,jake stvari naprdit ljude usrid rata da glasaju za tebe,haha.
vrlo duhovito.

4. da san "prosječan hrvat" otiša bi iz ove države odavno.

5. pogledaj se u ogledalo .

6. ja tako pričan samo s idiotima poput tebe.

7. ako te baš zanima iman svoj stan ,iman autić i to mi je s 34 godine života u HR i više nego dovoljno.

1. Nisam znao da se u Dalmaciji govori ču, Mamič, da nema velikih i malih slova. Ajde, nešto sam i danas naučio.

3. Ha ha duhovito, ha ha usrid rata 2007. godine. Ha ha, duhovito, usrid rata 2003. godine. Ha, ha duhovito :P

4. Šteta što nisi prosječan Hrvat. Bilo bi manje mržnje i više tolerancije.

5. UUUUU, vrhunac odgovora. Razina djeteta. Drugačije niti ne znaš. Ajmo još malo. Baš me zanima jel možeš iznad te dječje razine uvreda. Teško. Po svemu sudeći intelekt ti je ostao na toj razini.

7. Nisam ni mislio da se možeš pohvaliti s nematerijalnim. Takvima je auto vrhunac života.

Bilo bi ti bolje da se malo kultiviraš, da manje mrziš ovu zemlju (i da znaš nešto o njoj...npr. da rat nije trajao 2003.) i da širiš manje mržnje oko sebe svima bi bilo bolje.
Nije problem biti vedriji. Pokušaj.

Također, nauči se citirati. Mislim da čovjek tvoje inteligencije može to svladati nakon par godina na forumu. Nije teško. Popravio sam tako da možeš pratiti tok misli.

Edited by - darth-vader on 30/08/2011 23:36:28
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 30/08/2011 : 23:32:20  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
@darth i Iwood

evo ja bi reka par rici kao nepristrani promatrac..jedno se je zafrkavat, podbadat i ne znam sta, a drugo radit ovo sta vi radite..jednostavno je sve to degutantno citati..spominjanje obiteli, majke, visanja itd..i samo se vrtite u krug..vasoj raspravi nema kraja osim ako se nekog od vas dvojice ne banira..toliko..

Edited by - brni on 30/08/2011 23:32:50
Go to Top of Page

darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts

Member since 05/10/2002

Posted - 30/08/2011 : 23:35:21  Show Profile Show Extended Profile  Send darth-vader a Private Message  Reply with Quote
quote:

@darth i Iwood

evo ja bi reka par rici kao nepristrani promatrac..jedno se je zafrkavat, podbadat i ne znam sta, a drugo radit ovo sta vi radite..jednostavno je sve to degutantno citati..spominjanje obiteli, majke, visanja itd..i samo se vrtite u krug..vasoj raspravi nema kraja osim ako se nekog od vas dvojice ne banira..toliko..

hvala što si se javio tek nakon mog posta a ne nakon njegovih početnih u kojima je počeo vrijeđati na najprimitivniji način. Od poziva na vješanje na dalje. I nije mu prvi puta.
Slažem se da treba to završiti.
Neka se ispriča što je počeo a ja ću se ispričati što sam mu odgovorio.
Također neka se ubuduće suzdrži od uvreda u startu ako nema argumenata.
Žao mi je što si izjedačio krivnju i čovjeka koji je u startu počeo s vrijeđanjem izjednačio samnom koji sam mu tek na treći post odgovorio jer jednostavno je nemoguće ne odgovoriti na jedan primitivizam.

obrisao sam ružan dio da ne bude da uplićem nepotrebne i one koji nisu krivi.

Edited by - darth-vader on 30/08/2011 23:39:13
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 30/08/2011 : 23:35:59  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
@Zlotvor

Vidim da ste vi već dosta toga "rješili" , ali samo da odgovorim (da ne bi bilo da nisam vidio)... Čisto iz razloga što je Heyoka rekao pod broj jedan, naprosto taj članak bi čak prije prokomentirao na portalima drugim i slično, na forumu preferiram "vlastita oružja" :) Uz to, s dosta stvari se slažem koje je Heyoka napisao s tim da bi ga ovim putem upoznao na činjenicu da Zdravko Mamić već par mjeseci ne obnaša funkciju izvršnog dopredsjednika Dinama, već izvršnog predsjednika Dinama

"Velikodušnost bez premca"
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 30/08/2011 : 23:39:06  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by darth-vader

quote:

@darth i Iwood

hvala što si se javio tek nakon mog posta a ne nakon njegovih početnih u kojima je počeo vrijeđati na najprimitivniji način. Od poziva na vješanje na dalje. I nije mu prvi puta.
Slažem se da treba to završiti.
Neka se ispriča što je počeo a ja ću se ispričati što sam mu odgovorio.
Također neka se ubuduće suzdrži o uvreda u startu ako nema argumenata.

ma sve mi je jasno..ja sam mislia da ce te prestat..iz tvojih postova se da zakljuciti da si inteligentna osoba..ti vjerovatno mislis da ces kroz svoje postove dokazati da si intelektualno superiorniji od njega a on ti neda gusta pa ide jos nize ispod pojasa..najbolje da ne komunicirate..

Go to Top of Page

darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts

Member since 05/10/2002

Posted - 30/08/2011 : 23:42:41  Show Profile Show Extended Profile  Send darth-vader a Private Message  Reply with Quote
HVALA ti ti što si skupio snage reći mu da je pretjerao. To mu do sada nitko nije rekao. Pa ni kada je prostački vrijeđao (uz podršku moderatora).
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 30/08/2011 : 23:49:35  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by darth-vader

HVALA ti ti što si skupio snage reći mu da je pretjerao. To mu do sada nitko nije rekao. Pa ni kada je prostački vrijeđao (uz podršku moderatora).

da pretjera je sigurno..i nadam se da cete kroz jedan razuman dijalog ovo rijesiti..njega sam upozna i prica sa njim i stvarno je ok momak tako da ga nekad bas i ne mogu povezat sa ovim sta pise..sve ima svoju granicu ali ona se prelazi kad jedan drugom zelimo zlo i spominjemo si obitelj..to nije u redu..

Go to Top of Page

darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts

Member since 05/10/2002

Posted - 30/08/2011 : 23:56:34  Show Profile Show Extended Profile  Send darth-vader a Private Message  Reply with Quote
nikada mi nije bilo jasno zasto je pocetak rasprae od nekih odmah uvreda ako nemaju drugih argumenata. Nemam sto reci ali mogu nekome reci da je idiot. Mislim da bi nam malo vise tolerancije ipak dobro doslo.

Moja ponuda o isprici i dalje stoji.
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 30/08/2011 : 23:59:56  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
Joe je odustao od dolaska u Dinamo ili Hajduk, pojavila se nekakva vijest o kombinaciji s Labrinom na posudbi, ali :

Sutra ćemo valjda zaključiti trilogiju, nova presica u 13h, valjda nije Sotona još jači nego danas...

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 31/08/2011 : 13:37:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Šimunić u dinamu!
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 31/08/2011 : 13:48:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
Dok na ovoj stranici ne bude ništa pisalo - ne virujem. Do zadnjeg momenta....

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 31/08/2011 : 13:56:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Izgleda da je a ako je maleša može sramota biti i stid. Jer dovea bi šimunića samo da u Dinamo ne može. Točno ono što je mamić rekao da opravda svoju nesposobnost.
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 31/08/2011 : 15:04:04  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
Joe potpisao za Dinamo
Šimunić konačno priznao: Hvala Malešu, ali za mene je Dinamo bolji izbor!

Imam potrebu reagirati na konstataciju da ga Mamić dovodi samo jer mu je bio cilj da ne dođe u Hajduk. Kao jednostavan primjer da Joe ipak nam nije tako "nepotreban" naveo bi utakmicu u Malmou gdje smo na kraju zadnjih 40 minuta imali Calella na desnom beku, a hipotetski da je Joe bio, Cufre je mogao otići desno, a Joe lijevo. Uostalom ne sumnjam da će biti još ozljeda tokom ove sezone i stoper Šimunićeve klase dakako je vrlo koristan.

Edited by - makikatalinic on 31/08/2011 15:19:46
Go to Top of Page
Page: of 594 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.66 seconds. Snitz Forums 2000