Author |
Topic  |
vešmašina
Average Member

600 Posts
Member since 12/10/2013 |
Posted - 29/09/2016 : 07:31:14
|
quote: Originally posted by mamlaz
quote: Originally posted by vešmašina
mene više zanima odgovor na mamlazovo pitanje, koliko imaš godina?
mislim, bez uvrede,al razumijevanje svega je na razini šestog osnovne. no hard feelings.
Mogu mislit kako je tek tebi koji stvarno navijas za dinamo kad slusas ovo. Jbg stari mogo si navijat za ajduk ili peku :)
ma nije bed. :)
neka ih voda nosi, tastaturaši kaj se tiče praćenja nogometa. kako vitar puše.
nego, koji je đonson mišku na rujevici? pa onakve cijene karata nema ni jedan klub u jugoistočnoj europi.
šteta radi tak debilnog poteza u borbi za naslov nije pun stadion zbog nečije pohlepe(a vrijednost tih karata je jednaka valjda godišnjoj plaći trećeg golmana peke). |
 |
|
Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts
Member since 13/07/2013 |
Posted - 29/09/2016 : 12:14:06
|
mene više zanima odgovor na mamlazovo pitanje, koliko imaš godina?
mislim, bez uvrede,al razumijevanje svega je na razini šestog osnovne. no hard feelings.
Mogu mislit kako je tek tebi koji stvarno navijas za dinamo kad slusas ovo. Jbg stari mogo si navijat za ajduk ili peku :)
ma nije bed. :)
neka ih voda nosi, tastaturaši kaj se tiče praćenja nogometa. kako vitar puše.
nego, koji je đonson mišku na rujevici? pa onakve cijene karata nema ni jedan klub u jugoistočnoj europi.
šteta radi tak debilnog poteza u borbi za naslov nije pun stadion zbog nečije pohlepe(a vrijednost tih karata je jednaka valjda godišnjoj plaći trećeg golmana peke).
A tako znaci,ti si onaj "navijač" Dinama koji vice: Mamiću cigane odlazi iz svetinje!! Hns pederi nogomet ste sjebali!!
A zapravo nemaš pojma o nicem,samo uzimaš mišljenje većine kao svoje mišljenje,one većine koja prebije na utakmici futsal Dinama onog golmana ili sad navijače Juventusa!!
Ja te sad lijepo pitam,kako je to HNS sjebo nogomet??
Ajde pojasni mi,ako nešto tako čvrsto tvrdiš onda svoj stav obrazloži validnim argumentima?? |
 |
|
Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts
Posted - 29/09/2016 : 12:16:31
|
I da,ja ne tvrdim da HNS nije sjebo nogomet,niti da je,samo želim od tebe da mi objasniš,od tebe kao "navijača" Dinama i od Globinja,Iwooda,Brnija i ostalih hajdukovca!! |
 |
|
kucak
Average Member

.jpg)
Niue
757 Posts
Member since 03/02/2011 |
Posted - 29/09/2016 : 13:25:40
|
Tonka nasmijao si me s onim nabrajanjem da sam proplakao od smijeha.. Hvala ti.. Pregenijalan je post.. Autobusni kolodvor u Dugom selu, Nigerija, Čistoća Zagreb... Legendo, stomak me zabolio... Bez uvrede ikome, ne želim se miješati u svađe, samo mi je Tonkino nabrajanje toliko uljepšalo dan.. Legendoooo!!! Imaš 0,5 ledenog piva kad svratiš u Dubrovnik.... |
Ispravljeno! Dok ne smislim nešto bolje.. |
 |
|
kucak
Average Member

.jpg)
Niue
757 Posts
Member since 03/02/2011 |
Posted - 29/09/2016 : 13:30:58
|
Ne mogu vjerovat kakav legendaran post, bez obzira kome je upućen, pa taman da je meni osobno... Hahahhaaaaaaaa... Nominirati za post godine.. Obavezno... Živi zid, Most, Stol, Bukva.. Crne liste, ljubičaste liste, žute liste... ovo mi je najjače.. Jarun Hahaha Mup, dorh, sud u osijeku... Nisam se cijelu godinu ovako nasmijao.... |
Ispravljeno! Dok ne smislim nešto bolje.. |
 |
|
vešmašina
Average Member

600 Posts
Posted - 29/09/2016 : 13:36:26
|
quote:
A tako znaci,ti si onaj "navijač" Dinama koji vice: Mamiću cigane odlazi iz svetinje!! Hns pederi nogomet ste sjebali!!
A zapravo nemaš pojma o nicem,samo uzimaš mišljenje većine kao svoje mišljenje,one većine koja prebije na utakmici futsal Dinama onog golmana ili sad navijače Juventusa!!
Ajde pojasni mi,ako nešto tako čvrsto tvrdiš onda svoj stav obrazloži validnim argumentima??
ajd odgovori za početak koliko imaš godina,već ti je dva put postavljeno pitanje.
a "validni argumenti", evo samo neki nakon kaj odgovoriš na moje pitanje.
navijače juventusa su napali plaćenici, oni koji su na strani mamića. pa ono, kuiš. argumenti i tak..
a sad ti odgovori. |
 |
|
MSBlueberry
Senior Member

1692 Posts
Member since 18/02/2013 |
Posted - 29/09/2016 : 13:45:36
|
quote: Originally posted by brni
Kad je Croatia igrala kontra Partizana navija sam za crno bele..
Ja san isto navija za klub velikog vođe Franje T. (ipak je on bio samozvani otac nacije, pa je to bila moja dužnost). |
 |
|
roby05
Advanced Member

Croatia
3033 Posts
Member since 26/07/2013 |
Posted - 29/09/2016 : 13:58:29
|
quote: Originally posted by Rahazlam
I da,ja ne tvrdim da HNS nije sjebo nogomet,niti da je,samo želim od tebe da mi objasniš,od tebe kao "navijača" Dinama i od Globinja,Iwooda,Brnija i ostalih hajdukovca!!
Mamic nije sjeba Hajduka,niti ce,ali je sjeba cili HR nogomet,skupa sa HNS-om,naustrb GNK-a,tj.sebe.Evo ukratko za tebe,Tonku,Mamica i sl.koji ne znate ili necete da znate,a mozete se naci u ovome: "Dodju tako ponekad vremena kad pamet zasuti,budala progovori,a fukara se obogati" Ako to ne razumis,jbg onda. |
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju. |
Edited by - roby05 on 29/09/2016 13:59:40 |
 |
|
vešmašina
Average Member

600 Posts
Posted - 29/09/2016 : 14:00:01
|
quote:
Mamic nije sjeba Hajduka,niti ce,ali je sjeba cili HR nogomet,skupa sa HNS-om,naustrb GNK-a.Evo ukratko za tebe,Tonku,Mamica i sl.koji ne znate ili necete da znate,a mozete se naci u ovome: "Dodju tako ponekad vremena kad pamet zasuti,budala progovori,a fukara se obogati" Ako to ne razumis,jbg onda.
potpis. |
 |
|
Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts
Posted - 29/09/2016 : 14:27:00
|
quote:
Ajde pojasni mi,ako nešto tako čvrsto tvrdiš onda svoj stav obrazloži validnim argumentima??
ajd odgovori za početak koliko imaš godina,već ti je dva put postavljeno pitanje.
navijače juventusa su napali plaćenici, oni koji su na strani mamića. pa ono, kuiš. argumenti i tak..
a sad ti odgovori.
Već sam napisao,imam 12 godina,ajde sad ti napisi:Kako je to Hns sjebo nogomet u Hrvatskoj!?? |
 |
|
Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts
Posted - 29/09/2016 : 14:28:04
|
quote: Originally posted by roby05
quote: Originally posted by Rahazlam
I da,ja ne tvrdim da HNS nije sjebo nogomet,niti da je,samo želim od tebe da mi objasniš,od tebe kao "navijača" Dinama i od Globinja,Iwooda,Brnija i ostalih hajdukovca!!
Mamic nije sjeba Hajduka,niti ce,ali je sjeba cili HR nogomet,skupa sa HNS-om,naustrb GNK-a,tj.sebe.Evo ukratko za tebe,Tonku,Mamica i sl.koji ne znate ili necete da znate,a mozete se naci u ovome: "Dodju tako ponekad vremena kad pamet zasuti,budala progovori,a fukara se obogati" Ako to ne razumis,jbg onda.
Ok,ajde sad odgovori na pitanje,kako je to Mamić sjebo nogomet u Hrvatskoj??? |
 |
|
Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts
Posted - 29/09/2016 : 14:32:00
|
quote:
a sad ti odgovori.
Placenici ih napali,oh nisam imao pojma,kako sam mogao i pomisliti da su oni pravi boysi mogli to napraviti,oni su inace vrlo mirni,uopce ne rad nered,ne tuku se ,ne razbijaju i svi od reda znaju zasto su protiv Mamica i Hnsa,znaju to fino obrazlozit i iznijet neke valjane,logičke i suvisle argumente!! |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
|
Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts
Posted - 29/09/2016 : 14:47:13
|
Ajde sad krenite pisati:
Kakve gluposti piše ovaj Rahazlam!!
Dugo se nisam ovako nasmijao!!
Kolko ti imaš godina??Mislim ako imaš 12 onda je uredu!!
Al opet mi niko neće odgovorit na vrlo jednostavno postavljeno pitanje:
Kako je to Mamić kriv za losu situaciju u Hajduku i u Hnsu?? |
 |
|
vešmašina
Average Member

600 Posts
|
Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts
Posted - 29/09/2016 : 14:54:34
|
pa daj odgovori na jednostavno pitanje, po četvrti put.. koliko imaš godina? kaj ti je tolki bed reći?
Napadni mene tako da izbjegnes moje pitanje,12 godina već sam odgovorio!!
A sad ti meni odgovori:
Kako je to Mamić kriv za losu situaciju u Hnsu i Hajduku??? |
 |
|
vešmašina
Average Member

600 Posts
|
Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts
Posted - 29/09/2016 : 15:00:26
|
12 godina imaš, oke.
onda imam razumijevanja za tebe.
živio rahazlame. pozdrav.
Al daj odgovori mi,molim teeeee!!   |
 |
|
vešmašina
Average Member

600 Posts
|
Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts
Posted - 29/09/2016 : 15:05:10
|
nek ti tonka odgovori, drugi budu shvatili. 
Al ti se dereš na tribini "Mamiću cigane odlazi iz svetinje" i "HNS pederi nogomet ste sjebali",zato te i pitam,ako misliš da ja ja podržavam Mamica i HNS onda se varaš,meni je jasno sve samo želim da mi ti odgovoriš na ovo pitanje!! |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
|
Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts
Posted - 29/09/2016 : 15:14:13
|
quote: Originally posted by brni
Odgovorit cemo ti kad odrastes..
Pozdrav Rahazlame..
Evo došo mi je brat od 17 godina,jel on dovoljno star,daj njemu objasni! |
 |
|
mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts
Member since 28/02/2004 |
Posted - 29/09/2016 : 17:54:11
|
Neke stvari ces morat sam shvatiti. To je bit odrastanja. Kako da ti netko od nas ovdje objasni kakav je to osjecaj voditi ljubav ili jebati ? Neke stvari moras ipak sam proci i to je bit odrastanja :) |
Mrzim mrznju! |
 |
|
Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts
Posted - 29/09/2016 : 18:35:21
|
Neke stvari ces morat sam shvatiti. To je bit odrastanja. Kako da ti netko od nas ovdje objasni kakav je to osjecaj voditi ljubav ili jebati ? Neke stvari moras ipak sam proci i to je bit odrastanja :)
Sad stani malo,udahni duboko i razmisli,zar stvarno misliš da Brni,Vesmasina i ostali meni ne žele odgovorit?
Oni vrijeđanjem izbjegavaju odgovor,oni ne znaju odgovorit na pitanje zato i bježe od njega!!
Ako to ne možeš shvatiti kako to da možeš misliti da si ti kompetentan da nekome daješ neke savjete iz života,ko moze naučit ista korisno od tebe??
Ovo sto si napisao je toliko glupo da nema smisla,i da nemam ja sta shvatiti,ja znam odgovor na pitanje koje sam postavio,samo želim da mi Brni ili Vesmasina odgovore,ili neko drugi svejedno!! |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 29/09/2016 : 18:54:48
|
svatičeš kad odrasteš. kako je sjeban nogomet u hr i ko ga je sjeba,da od piletine moš dobit campilobakter,da su mexikanke čudnije od peruanki i svašta nešto. a dotad uživaj u djetinjstvu.  |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
Topic  |
|