Author |
Topic  |
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
Member since 07/03/2005 |
Posted - 02/09/2011 : 22:48:54
|
@darth-vader
Baš mi je drago da si spomenuo ovo vezano uz "kapicu" kad se obranio da je to bilo već otprije 4 godine, da je bio mlad i neiskusan... Što je Maleš ušao u neku kasniju fazu puberteta i adolescencije?
Poanta je i dalje ista, tu "riječ" je trebalo staviti na papir, što on očito nije mogao.
@globinjo
Je li igrao Joe danas protiv Malte? Eh, zakazao Mamić.
I tebe pitam, vidim da si bio dosta upućen u sve to skupa što se Hajdučke strane priče tiče (takav mi je dojam), je li Joe baš pred tobom (ili više vas) dao riječ Malešu ili si kao i ostali "čuo" da je Maleš rekao da mu je ovaj dao riječ?
Ako se i pokaže da je bila "riječ", Maleš je tu ispao poprilični naivac (iako mislim da je prije lažljivac), što nije nekakav ugovor pripremio nego je držao do te "riječi" jer je kao Šimunić veliki hajdukovac. Još uvijek čekam neki link da mi netko da gdje je on izjavio da je veliki Hajdukovac, ja sam dosad vidio izjave da voli Dinamo i Hajduk podjednako  |
"Velikodušnost bez premca" |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 03/09/2011 : 14:58:44
|
Sad kad je sve gotovo... Sad kad je Joe stavia signaturu na taj j***** ugovor... Mislite li da ovo i dalje ima smisla? Ajmo pristat šamarat mrtvog konja ljudi.
Jedino što ja zamiran Hajduku jest što se nije dovoljno angažira i dovea nekog drugog dok se oko Šimunića dizala prašina. Ništa više...
|
Trljam ruke. |
 |
|
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
Posted - 03/09/2011 : 16:14:05
|
quote: Originally posted by Zlotvor
Sad kad je sve gotovo... Sad kad je Joe stavia signaturu na taj j***** ugovor... Mislite li da ovo i dalje ima smisla? Ajmo pristat šamarat mrtvog konja ljudi.
Jedino što ja zamiran Hajduku jest što se nije dovoljno angažira i dovea nekog drugog dok se oko Šimunića dizala prašina. Ništa više...
Kako ne, vraća vam se Gabrić... |
 |
|
Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts
Member since 01/11/2001 |
Posted - 03/09/2011 : 17:36:46
|
quote: Originally posted by makikatalinic Kako ne, vraća vam se Gabrić...
Gabrić je sjajan igrač, nadam se da će se oporaviti kako treba od one nesreće. U prvom mandatu u Hajduku me oduševio onda kad je Hajduk dobio na Maksimiru, on i Ibričić su igrali nešto novo i moderno u odnosu na ono što se dotad gledalo u HNL-u. |
Potpis. |
 |
|
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
Posted - 03/09/2011 : 23:41:27
|
quote: Originally posted by Heyoka
Gabrić je sjajan igrač, nadam se da će se oporaviti kako treba od one nesreće. U prvom mandatu u Hajduku me oduševio onda kad je Hajduk dobio na Maksimiru, on i Ibričić su igrali nešto novo i moderno u odnosu na ono što se dotad gledalo u HNL-u.
Mene ja čak iznenadio njegov pa usudim se reći prerani odlazak, praktički stigla prva prava ponuda i on odmah "zbrisao". Tim više što je dobio nagradu za Hajdučko srce, nije baš opravdao epitet. |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 04/09/2011 : 05:54:09
|
quote: Originally posted by makikatalinic
Gabrić je sjajan igrač, nadam se da će se oporaviti kako treba od one nesreće. U prvom mandatu u Hajduku me oduševio onda kad je Hajduk dobio na Maksimiru, on i Ibričić su igrali nešto novo i moderno u odnosu na ono što se dotad gledalo u HNL-u.
Mene ja čak iznenadio njegov pa usudim se reći prerani odlazak, praktički stigla prva prava ponuda i on odmah "zbrisao". Tim više što je dobio nagradu za Hajdučko srce, nije baš opravdao epitet.
i ti bi zbrisao da ti je ćaća u dugovima... |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
 |
|
darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts
Member since 05/10/2002 |
Posted - 04/09/2011 : 10:28:40
|
quote: Originally posted by globinjo
Mene ja čak iznenadio njegov pa usudim se reći prerani odlazak, praktički stigla prva prava ponuda i on odmah "zbrisao". Tim više što je dobio nagradu za Hajdučko srce, nije baš opravdao epitet.
i ti bi zbrisao da ti je ćaća u dugovima...
sada si onda dao i odgovor na Nikin odlazak i njegovo protivljenje rezanja plaća ;) |
 |
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17121 Posts
Member since 18/03/2010 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 04/09/2011 : 11:34:18
|
quote: Originally posted by Zlotvor
Kako ne, vraća vam se Gabrić...
Mislia san na stopersku poziciju, al' ok  |
Trljam ruke. |
 |
|
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
Posted - 04/09/2011 : 14:24:39
|
quote: Originally posted by globinjo
i ti bi zbrisao da ti je ćaća u dugovima...
To je pouzdano? Mislim čuo sam i ja svakakve priče, ali ono, nisam previše ni upućen pa... No valjda gdje ima i dima, ima i vatre.
@Zlotvor
Netko je to i prije bio rekao, mislim da vam nije stoperska pozicija najslabija u ovom trenutku.... |
 |
|
dsormaz1
Advanced Member

.jpg)
13156 Posts
Member since 28/04/2002 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29661 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
dsormaz1
Advanced Member

.jpg)
13156 Posts
Member since 28/04/2002 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29661 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 07/09/2011 : 11:32:48
|
Krajem ‘90-ih Uefa je utemeljila Fond solidarnosti, koji je dosegnuo gotovo 70 milijuna eura. Taj novac ide državama čiji klubovi ne igraju značajniju ulogu u Europi. Tako će od Dinamovih i Hajdukovih prošlosezonskih europskih rezultata svaki klub koji nastupa u 1. HNL-u krajem rujna ove godine dobiti 135.000 kuna. Spas za mnoge.
- Znam, poznat mi je taj Uefin fond. Novac ćemo preusmjeriti u školu nogometa, za što je, uostalom, i namijenjen - rekao je direktor Varaždina Branko Janžek.
No pravi “kolač” stići će u rujnu 2012. Zbog plasmana Dinama u Ligu prvaka Hrvatskoj će od Uefe stići 752.600 eura. Prevedeno, svaki od 12 prvoligaša, koliko će ih biti sljedeće sezone, dobit će 509.000 kuna.
- Uh, tim novcem pokrivamo cijeli mjesec. Da je bar više tih neočekivanih i neplaniranih prihoda - rekao je predsjednik Osijeka Robert Špehar, čiji je klub također na “konopcima”.
Dinamu će morati zahvaliti i čelnici Hajduka, koji će također “omastiti brk”. S obzirom na odnose splitskog i zagrebačkoga kluba, bit će zanimljivo vidjeti kako će reagirati predsjednik Hrvoje Maleš, koji zasad šuti. Hoće li Mamiću poslati zahvalnicu ili će novac ignorirati? Nekako vjerujemo da neće ni jedno ni drugo.
Fond solidarnosti najviše će novca preusmjeriti na Otok. Njihovi prvoligaški klubovi podijelit će gotovo 14 milijuna eura. No za njih je to ipak “sitniš”...
Uefin novac namijenjen je isključivo za razvoj nogometa. Strogo se kontrolira i klubovi moraju priložiti račun da je novac utrošen u omladinske pogone. |
 |
|
Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts
Member since 12/10/2004 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 07/09/2011 : 11:36:03
|
quote: Originally posted by Rico
Da, da nema Dinama ne bi bilo ni Hrvatske, to svi znaju.
dok je srca bit ce i Croatie..  |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
 |
|
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
|
Dermentor
Average Member

Croatia
689 Posts
Member since 14/06/2010 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33567 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 08/09/2011 : 22:20:17
|
Šok u Maksimiru: Šimunić ne igra protiv Reala, Joe zaboravio na dva žuta kartona iz 2008.!
Joe je prvi karton dobio tijekom utakmice, a drugi mu je sudac naknadno upisao. Kazna je glasila - dvije utakmice zabrane. Prvu je odradio protiv Olympiacosa, za drugu nije bilo prilike
Kakav šok u Maksimiru! Josip Šimunić stigao je u Zagreb kako bi igrao u Ligi prvaka, a utakmicu s Real Madridom propustit će zbog suspenzije. Naime, Šimunić je zaradio dva žuta kartona u utakmici Kupa Uefe 2008. godine između Herthe i turskog Galatasaraya.
Šimunić je prvi karton dobio tijekom utakmice, a drugi mu je sudac naknadno upisao. Kazna je glasila - dvije utakmice zabrane. Prvu je odradio protiv Olympiacosa, a za drugu više nije bilo prilike.
- Pisali smo Uefi zamolbu da mu se skine suspenzija. Ipak je to bilo prije tri godine, a i taj žuti karton došao je naknadno - rekao je Kruno Jurčić, koji se tako neočekivano našao u problemima. Bez Šimunića ostaje tek na četvorici braniča za utakmicu s Realom u srijedu |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Posted - 08/09/2011 : 22:29:57
|
quote: Originally posted by tex2
Šok u Maksimiru: Šimunić ne igra protiv Reala, Joe zaboravio na dva žuta kartona iz 2008.!
Joe je prvi karton dobio tijekom utakmice, a drugi mu je sudac naknadno upisao. Kazna je glasila - dvije utakmice zabrane. Prvu je odradio protiv Olympiacosa, za drugu nije bilo prilike
Kakav šok u Maksimiru! Josip Šimunić stigao je u Zagreb kako bi igrao u Ligi prvaka, a utakmicu s Real Madridom propustit će zbog suspenzije. Naime, Šimunić je zaradio dva žuta kartona u utakmici Kupa Uefe 2008. godine između Herthe i turskog Galatasaraya.
Šimunić je prvi karton dobio tijekom utakmice, a drugi mu je sudac naknadno upisao. Kazna je glasila - dvije utakmice zabrane. Prvu je odradio protiv Olympiacosa, a za drugu više nije bilo prilike.
- Pisali smo Uefi zamolbu da mu se skine suspenzija. Ipak je to bilo prije tri godine, a i taj žuti karton došao je naknadno - rekao je Kruno Jurčić, koji se tako neočekivano našao u problemima. Bez Šimunića ostaje tek na četvorici braniča za utakmicu s Realom u srijedu
kao da to mijenja na stvari...sa ili bez joa,dobit ćete porciju 99,99 posto kako bi on to stručno rekao... |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33567 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 09/09/2011 : 06:52:08
|
realno, dobit ćemo porciju, ništa čudno, čudno je što su tek sad skužili! |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15034 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 09/09/2011 : 14:53:02
|
quote: Originally posted by tex2
realno, dobit ćemo porciju, ništa čudno, čudno je što su tek sad skužili!
Možda ne bi dobili porciju da Real igra, kao Barcelona sa Hajdukom momčad "C" ali............
ipak je to LIGA PRVAKA  |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
izivko
Advanced Member

.jpg)