forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 GNK DINAMO
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 597

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 11/09/2011 : 22:33:58  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Heyoka

Razumijem ja gnjev hajdukovaca zbog nekih krađa u periodu od 1996. do 1999.godine (naravno, nikad neće spomenuti kako im je na ruku išao sistem takmičenja 1995/96.godine ili onaj 1998/99.godine no dobro) no mislim da je krajnje vrijeme da na grb stave Kalimera.

a ja mislin da je krajnje vrime da dinamo na grb stavi hromog Dabu

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

ziki
New Member

279 Posts

Member since 22/08/2010

Posted - 11/09/2011 : 22:49:17  Show Profile Show Extended Profile  Send ziki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

quote:
Originally posted by dsormaz1

Oči za plakanje i usta za jadikovanje. To je sve što im je preostalo.

Na svim proslavama osvajanja prvenstva u zadnjih pet šest godina zajedno nije bilo gledatelja koliko ove godine na utakmici Hajduk-Istra. To valjda nešto govori. A zabijati glavu u pijesak i negirati da prvenstvo i cijeli nogometni savez nisu nakaradno privatizirani sprdanjem protivnika se zna gadno obiti o glavu. Kradu te i još ti se smiju kad se buniš? Pa se onda čude kako ne navijamo za njih u Europi? Bravo, imate se čime ponositi. Dok je srca, bit će i Croatije, a?

Smiješno. Zanemari HNL i pogledaj evropske utakmice pa onda sagledaj gdje se Hajduk realno nalazi u svoj toj priči. Da ste bar imaeli neku ekipu zadnjih par godina pa bi i razumio, ali ovako? Presmiješno!
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29718 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 11/09/2011 : 23:02:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Pa naravno da je smiješno. Taj i takav loš Hajduk bi ionako teško Dinamu osvojio prvenstvo, jer Dinamo realno ima jaču ekipu, ali čemu još onda i krađe? Nije problem izgubiti od boljega, nego je problem kad te kradu. Pa ajde nek te i kradu, nego ti se još smiju kad se buniš?
"Ma neka samo plaču. Ništa drugo ni ne znaju. Oči za plakanje i usta za jadikovanje. To je sve što im je preostalo." itd itd...
Stvarno ti dođe da navijaš za ono smeće od režimskog i usranog kluba kakav je Real.

Trouble will find me
Go to Top of Page

ziki
New Member

279 Posts

Member since 22/08/2010

Posted - 11/09/2011 : 23:06:33  Show Profile Show Extended Profile  Send ziki a Private Message  Reply with Quote
A gle, da Hajduk igra sa 50% energije (žara, truda) protiv bilo koje druge ekipe iz HNL-a kao protiv Dinama ne bi bilo priče o krađama. Ipak mislim da treba poći od sebe.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 11/09/2011 : 23:09:42  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ziki

A gle, da Hajduk igra sa 50% energije (žara, truda) protiv bilo koje druge ekipe iz HNL-a kao protiv Dinama ne bi bilo priče o krađama. Ipak mislim da treba poći od sebe.

da slažen se . asad mi objasni di je onih 20 % razlike?

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 11/09/2011 : 23:13:56  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
eto nisi u stanju to objasnit.ili se ne želiš blamirat?

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29661 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 12/09/2011 : 00:21:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa naravno da je smiješno. Taj i takav loš Hajduk bi ionako teško Dinamu osvojio prvenstvo, jer Dinamo realno ima jaču ekipu, ali čemu još onda i krađe? Nije problem izgubiti od boljega, nego je problem kad te kradu. Pa ajde nek te i kradu, nego ti se još smiju kad se buniš?
"Ma neka samo plaču. Ništa drugo ni ne znaju. Oči za plakanje i usta za jadikovanje. To je sve što im je preostalo." itd itd...
Stvarno ti dođe da navijaš za ono smeće od režimskog i usranog kluba kakav je Real.

dođoh, ovo pročitah i odoh spavati sretan
Go to Top of Page

Daniel
Advanced Member

Croatia
4084 Posts

Member since 03/07/2004

Posted - 12/09/2011 : 01:32:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Daniel's Homepage  Send Daniel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brni

...

Svaka čast na objašnjenju navijačkog pokreta, stari, konačno da je netko i to opisao.
Mislio sam da sam usamljen među ovima što misle da su baklje glavni problem ove države.
Go to Top of Page

darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts

Member since 05/10/2002

Posted - 12/09/2011 : 07:34:41  Show Profile Show Extended Profile  Send darth-vader a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by darth-vader

quote:
Originally posted by supermark

kao da je na maksimiru drukčije
odnosno, kao da je na maksimiru bilo drukčije dok su BBB išli na utakmice

nije baš da je dekor na svakoj tekmi u Maksimiru nalagao desetominutne prekide dok je na Poljudu to standardna pojava.
Ajmo pogledati zadnjih 20 derbija na Maksimiru i zadnjih 20 na Poljudu i izbrojati prekide.

Za svaki takav doagađaj treba prekidati utakmice (na bilo kojem stadionu).
Kada se divljaci srede onda ćemo opet imati normalne tekme.
Gledam svaki vikend dvije tekme u Engleskoj, jednu u Njemačkoj i pokoju Španjolsku i nikada nisam vidio da netko u tim zemljama prekida utakmice na sličan način....a atmosfera je jebena.

http://www.index.hr/sport/clanak/koln-kaznjen-s-10-tisuca-eura-je-su-navijaci-bacali-case-napunjene-fekalijama/570985.aspx
evo ti tvoje kulturne Njemacke..baklje su mila majka za ovo..

da, da, da općenito je poznato da se na temelju jednog primjera dokazuju stvari :)
I da, ovo je strašno.
Također, od govna nitko nije ostao bez oka kao što je u Zagrebu ostao policajac od pirotehnike.
Isto tako od pišaline nitko nije umro kao što je umro onaj policajac u Beogradu.
I da, strašno je to što su napravili u Njemačkoj.
Isto tako to je tamo poluizolirani slučaj a ne pravilo.
I isto tako ja sam govorio o atmosferi bez baklji, bez topovskih udara, bez pirotehnike općenito.
Tako da tvoj citat zapravo i nije citat onoga što sam rekao.
Na kojem stadionu u Njemačkoj bude prekid svaku tekmu kada dođe Bayern?

Edited by - darth-vader on 12/09/2011 07:36:38
Go to Top of Page

darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts

Member since 05/10/2002

Posted - 12/09/2011 : 07:40:06  Show Profile Show Extended Profile  Send darth-vader a Private Message  Reply with Quote
quote:

@darth

English football is a rare example of a footballing culture in Europe which hasn't been heavily influenced by the ultras movement.

ovo je za tebe u slucaju da ne citas ovo sta san stavia..vidim da neke stvari ne razumis ili ne zelis razumit..ja znam na koji nacin ti razmisljas i nema smisla da se mi raspravljamo..jbg dva smo svita..ovo je samo da te naucim nekim stvarima iz navijackog svijeta da mozes bar malo sagledat stvari iz drugog kantuna..ne solim ti pamet niti ista..

ok.
Znači po tebi je u redu da zbog nekog pokreta netko ostaje bez oka ili bez života?
Da se gađaju igrači po terenu kao što su u Zagrebu gađali Niku?
Da svaku tekmu na Poljudu bude prekid?
I onda još kažeš da ne komentiraš ono što ne razumiješ (aludirajući na to da ja eto ne znam što je to i glumim budalu komentirajući).
Pa ako ti je to ok (da netko ostaje bez oka, uha...), onda da, ja to ne razumijem.

Uglavnom, nadam se što skorijem uvođenju zakona o zabrani pirotehnike na stadionima, velikim i drastičnim kaznama, prekidima utakmica i pražnjenja tribina.
Bio sam u Engleskoj i tamo je na stadionu praznik nogometa.
Želim to i kod nas. Bez stvari kojima na stadionu nije mjesto.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 12/09/2011 : 07:51:27  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

@darth

English football is a rare example of a footballing culture in Europe which hasn't been heavily influenced by the ultras movement.

ovo je za tebe u slucaju da ne citas ovo sta san stavia..vidim da neke stvari ne razumis ili ne zelis razumit..ja znam na koji nacin ti razmisljas i nema smisla da se mi raspravljamo..jbg dva smo svita..ovo je samo da te naucim nekim stvarima iz navijackog svijeta da mozes bar malo sagledat stvari iz drugog kantuna..ne solim ti pamet niti ista..

ok.
Znači po tebi je u redu da zbog nekog pokreta netko ostaje bez oka ili bez života?
Da se gađaju igrači po terenu kao što su u Zagrebu gađali Niku?
Da svaku tekmu na Poljudu bude prekid?
I onda još kažeš da ne komentiraš ono što ne razumiješ (aludirajući na to da ja eto ne znam što je to i glumim budalu komentirajući).
Pa ako ti je to ok (da netko ostaje bez oka, uha...), onda da, ja to ne razumijem.

Uglavnom, nadam se što skorijem uvođenju zakona o zabrani pirotehnike na stadionima, velikim i drastičnim kaznama, prekidima utakmica i pražnjenja tribina.

tija sam ti samo ukazati da ne razumis problematiku..a sta se tice engleske uopce je deplasirano raditi usporedbe..mislis da su oni dosli i sve to napravili u dva dana..pa jeli ti znas koliko su milijardi funti oni potrosili ne samo na sprecavanje nereda na stadionima, nego i na razvojne programe koji ce mladima ukazati kako je to lose..znaci od najmladih dana u skoli itd..
i sta je na kraju zakljucak svega..da nisu to uspili do kraja rijesiti..eno ti na Engleska-Wales ubijen je najvijac Cardiff Citya..prije par godina ubijen navijac Milwalla..kod nas bar nije bilo mrtvih sve dosad i mislim da na to moramo biti ponosni..sta se tice baklji njih je bilo i biti ce..jednostvno su dio navijackog folklora hrvatske navijacke scene..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 12/09/2011 : 08:37:12  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

kao da je na maksimiru drukčije
odnosno, kao da je na maksimiru bilo drukčije dok su BBB išli na utakmice

nije baš da je dekor na svakoj tekmi u Maksimiru nalagao desetominutne prekide dok je na Poljudu to standardna pojava.
Ajmo pogledati zadnjih 20 derbija na Maksimiru i zadnjih 20 na Poljudu i izbrojati prekide.

Za svaki takav doagađaj treba prekidati utakmice (na bilo kojem stadionu).
Kada se divljaci srede onda ćemo opet imati normalne tekme.
Gledam svaki vikend dvije tekme u Engleskoj, jednu u Njemačkoj i pokoju Španjolsku i nikada nisam vidio da netko u tim zemljama prekida utakmice na sličan način....a atmosfera je jebena.

http://www.index.hr/sport/clanak/koln-kaznjen-s-10-tisuca-eura-je-su-navijaci-bacali-case-napunjene-fekalijama/570985.aspx
evo ti tvoje kulturne Njemacke..baklje su mila majka za ovo..

da, da, da općenito je poznato da se na temelju jednog primjera dokazuju stvari :)
I da, ovo je strašno.
Također, od govna nitko nije ostao bez oka kao što je u Zagrebu ostao policajac od pirotehnike.
Isto tako od pišaline nitko nije umro kao što je umro onaj policajac u Beogradu.
I da, strašno je to što su napravili u Njemačkoj.
Isto tako to je tamo poluizolirani slučaj a ne pravilo.
I isto tako ja sam govorio o atmosferi bez baklji, bez topovskih udara, bez pirotehnike općenito.
Tako da tvoj citat zapravo i nije citat onoga što sam rekao.
Na kojem stadionu u Njemačkoj bude prekid svaku tekmu kada dođe Bayern?

pa i nije citat..sta nije ocito da je zajebancija..aha da tako ti ne znas kako to ide..dati cu ti jedan savjet za ubuduce..opusti se malo..nije dobro biti toliko napet cilo vrime..

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 12/09/2011 : 08:40:37  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
http://www.youtube.com/watch?v=AfC-FV9kOJI

evo jos jedan lipi prizor iz pitome Njemacke..aha darth sad ces reci da ovdje nema baklji pa je sve ok..ali cekaj cak je i bacena jedna..i topovski je grunia na kraju klipa..

Edited by - brni on 12/09/2011 08:53:40
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 12/09/2011 : 08:42:37  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
http://www.youtube.com/watch?v=hwlhUTGxWJI&feature=related

ali evo da ne kazemo da Nijemci ne znaju sta je pirotehnika..

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 12/09/2011 : 08:48:37  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
samo san ti tija dokazati da to ovisi od grupe do grupe..kakvu tradiciju njeguju..Bayernovi navijaci nikad nisu bili po tome poznati niti imaju tu tradiciju..ali kao sto vidis Frankfurtovi su vec druga prica..
najlakse je spomenuti nekakvu pickastu grupu i na njoj pokazivati neki primjer..

Go to Top of Page

ziki
New Member

279 Posts

Member since 22/08/2010

Posted - 12/09/2011 : 09:00:48  Show Profile Show Extended Profile  Send ziki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

Kakvo blamiranje? Pogledaj samo neku Hajdukovu tekmu u gostima pa ćeti biti jasno.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 12/09/2011 : 09:20:44  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

@darth

ja se isto nadam..primjerenijim kaznama za silovatelje, pedofile i ubojice..da ljudi poput Zdravka Mamića odgovaraju kazneno za svoje postupke..di je ta drzava da sakcionira ovaj njegov napad na zastitare..ili napade na novinare..triskanje rijeckog duznosnika prije par godina u Maksimiru i da sad ne nabrajam jer je lista njegovih prijestupa velika..dok je dvostrukih mjerila u ovoj drzavi, dok se god za svaku stvar budu krivili navijaci necemo mi nigdi..kad ljudi poput Mamica budu odgvorali za svoje postupke i sve u ovom drustvu bude kako triba (a ruku na srce vaznijih problema od par upaljenih baklji u ovoj drzavi sigurno ima koliko hoces) onda mozemo razgovarati..
sta se tice onog nereda bbb to je izolirani slucaj..reci mi jos jedan primjer di je na stadionu u hrv netko teze strada od pirotehnickih sredstava..posluzit cu se onom tvojom "da da, da općenito je poznato da se na temelju jednog primjera dokazuju stvari"..

Edited by - brni on 12/09/2011 11:37:26
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 12/09/2011 : 15:05:57  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Daniel

Don't judge what you don't understand.

Ako mogu citirati Dylana (da citat bude moćniji ) :

"And don't criticize
What you can't understand"

"Velikodušnost bez premca"
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 12/09/2011 : 15:12:04  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

@darth

ja se isto nadam..primjerenijim kaznama za silovatelje, pedofile i ubojice..da ljudi poput Zdravka Mamića odgovaraju kazneno za svoje postupke..di je ta drzava da sakcionira ovaj njegov napad na zastitare..ili napade na novinare..triskanje rijeckog duznosnika prije par godina u Maksimiru i da sad ne nabrajam jer je lista njegovih prijestupa velika..dok je dvostrukih mjerila u ovoj drzavi, dok se god za svaku stvar budu krivili navijaci necemo mi nigdi..kad ljudi poput Mamica budu odgvorali za svoje postupke i sve u ovom drustvu bude kako triba (a ruku na srce vaznijih problema od par upaljenih baklji u ovoj drzavi sigurno ima koliko hoces) onda mozemo razgovarati..
sta se tice onog nereda bbb to je izolirani slucaj..reci mi jos jedan primjer di je na stadionu u hrv netko teze strada od pirotehnickih sredstava..posluzit cu se onom tvojom "da da, da općenito je poznato da se na temelju jednog primjera dokazuju stvari"..

U tome i jest problem cijele situacije, što mi trebamo čekati da netko teže strada pa će se tek onda pokrenuti nešto.

Ja sam inače protivnik baklji i sličnih pizdarija koje su između ostalog i zabranjene, ali dobro, mogu prožvakati da se to nalazi na tribinama pa i ako se nešto dogodi, cijenu plaća izravni sudionik, ali bacanje na teren, tim više što se još i atletska staza sad obnovila...

Kad-tad će se dogoditi situacija primjerice s Kochom kad je morao završiti karijeru...

"Velikodušnost bez premca"
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 12/09/2011 : 16:13:56  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Kakvo blamiranje? Pogledaj samo neku Hajdukovu tekmu u gostima pa ćeti biti jasno.

ne okreči sad temu.pitan te di je ovih 20 %?

U Hrvatskoj postoji i sve izraženiji problem razlike u standardu i razvijenosti pojedinih dijelova Hrvatske, što je vjerojatno i posljedica poreznog sustava koji je na snazi. Dok se u Europi otprilike 25% poreznih prihoda ostavlja ondje gdje su uprihođeni, tj. u lokalnim samoupravama, u Hrvatskoj je taj postotak u praksi između 3 i 4% poreza koji ostaju lokalnoj samoupravi. Budući su većina velikih kompanija i banaka, kao i državnih monopolista za svoje sjedište registrirali Zagreb ovaj je problem tom činjenicom još više potenciran. To za posljedicu ima stanje da je BDP po stanovniku u Zagrebu otprilike trostruko veći od prosjeka za cijelu državu. Od prve slijedeće najrazvijenije i najbogatije regije, Istre, glavni je grad, mjereno po BDP-u per capita, također gotovo trostruko bogatiji, a samim tim i razvijeniji. Drugi i treći grad (Split i Rijeka) su više nego trostruko, u zaostatku za Zagrebom, dok su najnerazvijenija područja gotovo deset puta siromašnija i nerazvijenija od metropole, bez obzira na činjenicu da je najsiromašnija Vukovarsko-srijemska županija sposobna proizvesti u prosjeku pet puta više poljoprivrednih proizvoda negoli ostatak Hrvatske, a što je do domovinskog rata i bio slučaj. Nažalost, gotovo u pravilu, najsiromašniji dijelovi države su oni koji su bili pod okupacijom tijekom rata, bez obzira na komparativne prirodne prednosti koje pojedini od njih imaju. Tako istočni dijelovi Hrvatske itekako kaskaju za hrvatskim zapadom.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 12/09/2011 : 16:18:56  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

dođoh, ovo pročitah i odoh spavati sretan

al uzalud se nadaš ,kakav je da je navijačemo za njega

Edited by - lwood on 12/09/2011 16:19:15
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29661 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 12/09/2011 : 17:18:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
http://www.24sata.hr/nogomet/ozil-kao-iniesta-i-xavi-zajedno-sammir-je-vrh-kad-mu-se-igra-234401

hahahahahahahahhahahahahahahhahahhahahahhaha
sammmir - 63
ozil - 67

hahahahhahahahahahahahahhaahhahahahahahahahahhahah
Go to Top of Page

ziki
New Member

279 Posts

Member since 22/08/2010

Posted - 12/09/2011 : 17:39:35  Show Profile Show Extended Profile  Send ziki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

ne okreči sad temu.pitan te di je ovih 20 %?

U Hrvatskoj postoji i sve izraženiji problem razlike u standardu i razvijenosti pojedinih dijelova Hrvatske, što je vjerojatno i posljedica poreznog sustava koji je na snazi. Dok se u Europi otprilike 25% poreznih prihoda ostavlja ondje gdje su uprihođeni, tj. u lokalnim samoupravama, u Hrvatskoj je taj postotak u praksi između 3 i 4% poreza koji ostaju lokalnoj samoupravi. Budući su većina velikih kompanija i banaka, kao i državnih monopolista za svoje sjedište registrirali Zagreb ovaj je problem tom činjenicom još više potenciran. To za posljedicu ima stanje da je BDP po stanovniku u Zagrebu otprilike trostruko veći od prosjeka za cijelu državu. Od prve slijedeće najrazvijenije i najbogatije regije, Istre, glavni je grad, mjereno po BDP-u per capita, također gotovo trostruko bogatiji, a samim tim i razvijeniji. Drugi i treći grad (Split i Rijeka) su više nego trostruko, u zaostatku za Zagrebom, dok su najnerazvijenija područja gotovo deset puta siromašnija i nerazvijenija od metropole, bez obzira na činjenicu da je najsiromašnija Vukovarsko-srijemska županija sposobna proizvesti u prosjeku pet puta više poljoprivrednih proizvoda negoli ostatak Hrvatske, a što je do domovinskog rata i bio slučaj. Nažalost, gotovo u pravilu, najsiromašniji dijelovi države su oni koji su bili pod okupacijom tijekom rata, bez obzira na komparativne prirodne prednosti koje pojedini od njih imaju. Tako istočni dijelovi Hrvatske itekako kaskaju za hrvatskim zapadom.

I sam dolazim iz tog područja i znam u kojoj situaciji se živi, ali to ne može biti izgovor za lošu selekciju i rad s omladinskim pogonima.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29718 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 12/09/2011 : 18:14:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Naravno da može (iako ne u cijelosti, samo do određene mjere, jer u hajdukovoj omladinskoj skoli vlada strasan nepotizam). Mamic jednostavno nudi više novca. U Dinamu ne možeš igrati ako nemaš ugovor s njegovom menađerskom agencijom, a ugovor je robovlasnički (plaćaš mu xy% od svih transfera cijelu karijeru), međutim, on istovremeno garantira određenu plaću do 30-te. Jedan poznanik iz Sesveta je pustio sina njemu, 3.000 Eura mjesečno garantirano. Taj novac nitko drugi ne može dati. I to je velik mamac. A nuspojava je već poznata "cibonizacija".

Trouble will find me
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 12/09/2011 : 18:32:03  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
e drago mi je da si tu prokletu cibonu spomenija.
eno šta se dogodilo koš. reprezentaciji sad nedavno? naguzili ih svi redom!
a ista stvar če se dogodit i u nogometu za koju godinu.
odnosno več se događa jedino šta ide sporije nego u košarci.
a najgore od svega šta su sjebali sve regije nauštb "metropole".

Go to Top of Page
Page: of 597 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.34 seconds. Snitz Forums 2000