Author |
Topic  |
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 20/10/2011 : 18:57:55
|
quote: Originally posted by tex2
Kad smo već kod Krznara, meni je on jedan od najsimpatičnijih nogometaša ikad u HNL-u, skroman, miran, karijera bez mrlje!
ja iman jednu anegdotu sa Edinom Mujcinom..njega sam od svih dinamovih igraca recimo to tako najmanje volia.. i onda sam ga trevia liti tu u Vodicama..bija covik na odmoru..pricali smo jedno uru vrimena o svemu i svacemu..totalna legenda..nevjerovatno skroman covjek.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29664 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 20/10/2011 : 18:59:59
|
Kad smo već kod Krznara, meni je on jedan od najsimpatičnijih nogometaša ikad u HNL-u, skroman, miran, karijera bez mrlje!
inkerova legenda    |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17315 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 21/10/2011 : 23:56:51
|
quote: Originally posted by Tonka24
Pazi jurčića pokrivača umjesto bečeraja zatvara utakmicu hahahahah koooji jadnik ej      E moj mamiću trebaš se spustiti u svlačionicu sa raskidom ugovora ibanezu,pokrivaču,krstanoviću na čelu sa jurčićem i smanjivanjem i rezanjem plača samiru badelju i ostalim debilima. Ili to ili rasprodaj sto se da rasprodat i spremi eure u sef. Cirkusomanija  
treba torpediratzi samira i beciraja i problemi u dinamu su rijeseni ta dva tupana nisu nista napravili u sve tri utakmice lp - a
sto vam je kriv pokrivac ako je jurcic izvadio i gurnuo glupog samira u napad morao je nakako zakrpati vezu, usput callelo je imao zuti pa se morao malo pricuvati i trebao je netko u sredini a uostalom sto je beciraj napravo, nista, samo smeta rukavini |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17315 Posts
Posted - 22/10/2011 : 00:03:05
|
quote: Originally posted by globinjo
i da,umalo zaboravih...jučer mi dođe gost(vozač busa)-imoćanin...i priča da je šokiran događanjima u jednom splitskom kafiću...gleda on utakmicu,jasno,"kao i svaki hrvat navija za dinamo"...kafić je bio poprilično pun...dao ajax gol,cijeli kafić skače na noge...čovjeku nije jasno...pa koji su ovo šta navijaju za ajax,pita on konobara...srbi,odgovori mu konobar      ode pred kraj utakmice u drugi kafić...padne drugi gol,opet svi na nogama...pitam ga ja,jesu i to bili srbi     ma znam da me konobar u prvom kafiću zezao,ali ja ne mogu vjerovat,cijeli grad navijao za ajax...upitajte se zašto je to tako,odgovorim mu ja...samo me pogledao i odmaglio u sobu...nevjerovatno koje su to ljudske kreature...ako ne navijaš za dinamo,odmah si komunist,srbin,četnik,jugoslaven blabla...zato je i bila takva opaska konobara...ma koji srbi,hrvati iz splita,da ne nabrajam i sve ostale hrvate,koji su davno progledali...
zabranjeno je nekom se cuditi sto su hrvati glupani i sto bi se sad tu pametno moglo zakljuciti hajdukvci su jadni ako ne navijaju za dinamo u uefinim natjecanjima, ne navijaju oni za dinamo nego za uspjeh hrvatskog nogometa i boljeg bodovanja sto bi moglo pomoci i hajduku bolji rezultat dinama u lp pomaze i hajduku dogodine u tim uefinim natjecanjima ( ili onom tko bude drugi, a za pretpostaviti da ce to biti hajduk, a ako slucajno bude prvi opet bi mu dinamo pomoga svojim boljim rezultatima ) a kao hajdukovci vole svoj klub i sve bi dali za njega |
 |
|
ziki
New Member

279 Posts
Member since 22/08/2010 |
Posted - 22/10/2011 : 16:18:08
|
quote: Originally posted by brni
ja iman jednu anegdotu sa Edinom Mujcinom..njega sam od svih dinamovih igraca recimo to tako najmanje volia.. i onda sam ga trevia liti tu u Vodicama..bija covik na odmoru..pricali smo jedno uru vrimena o svemu i svacemu..totalna legenda..nevjerovatno skroman covjek..
Edo je kralj. Da vidiš samo kako igra mali nogomet :) |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 22/10/2011 : 17:14:36
|
quote: Originally posted by Kruger
i da,umalo zaboravih...jučer mi dođe gost(vozač busa)-imoćanin...i priča da je šokiran događanjima u jednom splitskom kafiću...gleda on utakmicu,jasno,"kao i svaki hrvat navija za dinamo"...kafić je bio poprilično pun...dao ajax gol,cijeli kafić skače na noge...čovjeku nije jasno...pa koji su ovo šta navijaju za ajax,pita on konobara...srbi,odgovori mu konobar      ode pred kraj utakmice u drugi kafić...padne drugi gol,opet svi na nogama...pitam ga ja,jesu i to bili srbi     ma znam da me konobar u prvom kafiću zezao,ali ja ne mogu vjerovat,cijeli grad navijao za ajax...upitajte se zašto je to tako,odgovorim mu ja...samo me pogledao i odmaglio u sobu...nevjerovatno koje su to ljudske kreature...ako ne navijaš za dinamo,odmah si komunist,srbin,četnik,jugoslaven blabla...zato je i bila takva opaska konobara...ma koji srbi,hrvati iz splita,da ne nabrajam i sve ostale hrvate,koji su davno progledali...
zabranjeno je nekom se cuditi sto su hrvati glupani i sto bi se sad tu pametno moglo zakljuciti hajdukvci su jadni ako ne navijaju za dinamo u uefinim natjecanjima, ne navijaju oni za dinamo nego za uspjeh hrvatskog nogometa i boljeg bodovanja sto bi moglo pomoci i hajduku bolji rezultat dinama u lp pomaze i hajduku dogodine u tim uefinim natjecanjima ( ili onom tko bude drugi, a za pretpostaviti da ce to biti hajduk, a ako slucajno bude prvi opet bi mu dinamo pomoga svojim boljim rezultatima ) a kao hajdukovci vole svoj klub i sve bi dali za njega
ja bih se ubio poluautomatskom puškom kad bi ovisio o dinamu...je,mi volimo svoj klub,krepali bi za njega...za dinamo,ne... |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29664 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
|
kreso_stanic
Senior Member

.jpg)
Croatia
1504 Posts
Member since 18/12/2002 |
Posted - 22/10/2011 : 19:19:21
|
zabranjeno je nekom se cuditi sto su hrvati glupani i sto bi se sad tu pametno moglo zakljuciti hajdukvci su jadni ako ne navijaju za dinamo u uefinim natjecanjima, ne navijaju oni za dinamo nego za uspjeh hrvatskog nogometa i boljeg bodovanja sto bi moglo pomoci i hajduku bolji rezultat dinama u lp pomaze i hajduku dogodine u tim uefinim natjecanjima ( ili onom tko bude drugi, a za pretpostaviti da ce to biti hajduk, a ako slucajno bude prvi opet bi mu dinamo pomoga svojim boljim rezultatima ) a kao hajdukovci vole svoj klub i sve bi dali za njega
ja bih se ubio poluautomatskom puškom kad bi ovisio o dinamu...je,mi volimo svoj klub,krepali bi za njega...za dinamo,ne...
to mi nikad nije bilo jasno... bez obzira na bodovanja i koeficjente, ja oduvijek navijam za hajduk ako igra protiv strane momčadi isto kao i za varteks, belupo ili tko već od ostalih te sezone gostuje u kupu uefa... neću se živcirat kao kad gledam dinamo al ipak navijam za hrv klubove... |
http://typotecture.net / http://www.klada.hr |
 |
|
mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts
Member since 28/02/2004 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Posted - 22/10/2011 : 19:31:46
|
quote: Originally posted by kreso_stanic
ja bih se ubio poluautomatskom puškom kad bi ovisio o dinamu...je,mi volimo svoj klub,krepali bi za njega...za dinamo,ne...
to mi nikad nije bilo jasno... bez obzira na bodovanja i koeficjente, ja oduvijek navijam za hajduk ako igra protiv strane momčadi isto kao i za varteks, belupo ili tko već od ostalih te sezone gostuje u kupu uefa... neću se živcirat kao kad gledam dinamo al ipak navijam za hrv klubove...
meni je drago kad bilo koji hr ili zg klub dobije u europi,bio to nogomet,košarka,rukomet,vaterpolo...ali dinamo kad izgubi ili dobije-ne dira me puno...nije me briga... |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17315 Posts
Posted - 22/10/2011 : 22:17:48
|
biti ce da ces se morati roknuti pouatomatskom jer ovisis o dinamu htio ti to ili ne krepati mozes za hajduk oviseci o rezultatu dinama ali ocito da ti se ne da krepati za hajduk niti roknuti poluautomatskom |
 |
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17128 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 23/10/2011 : 21:46:18
|
Ja navijam za Osijek ali naravno da navijam i za Hajduk i za Dinamo u europskim utakmicama, sve drugo ne bi bilo normalno... Bio sam i na utakmici protiv Ajaxa, navijao kao i svi ostali na stadionu, što drugo, zašto bi navijao za Ajax... |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
|
Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts
Member since 24/12/2010 |
Posted - 26/10/2011 : 16:17:17
|
Ne vidim zašto bi trebalo biti čudno što netko navija protiv Dinama ili Hajduka kad igraju u UEFA natjecanjima. Oni su najveći rivali,a kad netko voli klub, logično je da u najmanju ruku ne voli rivala. Navijači Evertona mrze Liverpool,Rooney je izjavio da cijeli život mrzi Liverpool. Roma-Lazio isto,Barca-Real,PSG-Marseille i mnogo drugih primjera. Nijedan žestoki navijač Hajduka neće zbog bodova u Europi navijat za Dinamo,to je apsurdno. |
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him" |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Posted - 27/10/2011 : 13:43:18
|
quote: Originally posted by Leonid
Ne vidim zašto bi trebalo biti čudno što netko navija protiv Dinama ili Hajduka kad igraju u UEFA natjecanjima. Oni su najveći rivali,a kad netko voli klub, logično je da u najmanju ruku ne voli rivala. Navijači Evertona mrze Liverpool,Rooney je izjavio da cijeli život mrzi Liverpool. Roma-Lazio isto,Barca-Real,PSG-Marseille i mnogo drugih primjera. Nijedan žestoki navijač Hajduka neće zbog bodova u Europi navijat za Dinamo,to je apsurdno.
vani je to normalno,a u nas je nenormalno   
|
 |
|
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
Member since 07/03/2005 |
Posted - 27/10/2011 : 14:52:34
|
Drugačije je sve to, navedeni primjeri su većinom iz Lige petice, i oni si mogu da tako kažem "dopustiti" da navijaju jedni protiv drugih obzirom na visoki nacionalni koeficijent i što se u porazima njihovih klubova ne mijenjaju tako stvari. Obzirom na naše stanje, da budem malo patetičan : Trebali bi biti složniji.
Ja stojim pri svome, nije nenormalno (nedaj Bože) navijati protiv protivničkog kluba, ali ja sam ipak na strani svih naših klubova u Europi. |
"Velikodušnost bez premca" |
Edited by - makikatalinic on 27/10/2011 14:55:14 |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 27/10/2011 : 15:25:13
|
quote: Originally posted by makikatalinic
Drugačije je sve to, navedeni primjeri su većinom iz Lige petice, i oni si mogu da tako kažem "dopustiti" da navijaju jedni protiv drugih obzirom na visoki nacionalni koeficijent i što se u porazima njihovih klubova ne mijenjaju tako stvari. Obzirom na naše stanje, da budem malo patetičan : Trebali bi biti složniji.
Ja stojim pri svome, nije nenormalno (nedaj Bože) navijati protiv protivničkog kluba, ali ja sam ipak na strani svih naših klubova u Europi.
Da bi bili složniji moramo bit jednakiji. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
adriano
Advanced Member

Croatia
4673 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 27/10/2011 : 16:14:18
|
Mi smo premala, preizkompleksirana i nacionalistički nabrijana nacija, da bi to u nas bilo normalno. Čim se ističu razlike između regija (koje su kod nas ogromne), optužen si za nekakvo jugoslavenstvo, autonomaštvo, antihrvatstvo i ko zna šta. danas sam svejedno sretan iz nekog razloga. nekako je lijep dan. quote: Originally posted by globinjo
Ne vidim zašto bi trebalo biti čudno što netko navija protiv Dinama ili Hajduka kad igraju u UEFA natjecanjima. Oni su najveći rivali,a kad netko voli klub, logično je da u najmanju ruku ne voli rivala. Navijači Evertona mrze Liverpool,Rooney je izjavio da cijeli život mrzi Liverpool. Roma-Lazio isto,Barca-Real,PSG-Marseille i mnogo drugih primjera. Nijedan žestoki navijač Hajduka neće zbog bodova u Europi navijat za Dinamo,to je apsurdno.
vani je to normalno,a u nas je nenormalno   
|
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17128 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 30/10/2011 : 19:57:26
|
quote: Originally posted by velka031
Ja navijam za Osijek ali naravno da navijam i za Hajduk i za Dinamo u europskim utakmicama, sve drugo ne bi bilo normalno... Bio sam i na utakmici protiv Ajaxa, navijao kao i svi ostali na stadionu, što drugo, zašto bi navijao za Ajax...
miješaš kruške i jabuke...ja navijam samo za hajduk...kad dinamo igra s nekim,nije me briga...ako utječe na hajdukov položaj na tablici,logično da sam protiv dinama...
Nisam ja ni mislio na HNL, samo na euro utakmice, tako ih je malo i tako samo jadni da je svaka pobjeda bilo koga dobrodošla... |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15102 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 02/11/2011 : 11:42:43
|
Večeras na hrt 2 u 20.45 budite uz Dinamo koji će redovito primiti porciju. Samo se nadam da če se pošteno osramotit da mamić potira onog jurčića koji umjesto bodova i golova broji koliko su mu igrači pretrčali  Jer ako je jedan ciparski klub praktički prošao skupine lige prvaka onda je dinamo bar mogao do trečeg mjesta. Ali oni če završiti bez boda sa gol razlikom 0:19 zbog jurčića. I on ima hrabrosti uz pratnju ibaneza( koji ima cro putovnicu naglašeno-nadam se da taj nikada neče ni primirisati reprezentaciji) najavljuje pobjedu. Nadam se da ce u drustvu tog istog ibaneza nakon utakmice dobiti otkaz od velikog gazde. Dakle 3:0 uz 7-8 zicera za ajax.
|
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15102 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 02/11/2011 : 17:01:18
|
quote: Originally posted by brni
"Neobična je ideja pala na pamet Jurčićevom pomoćniku Damiru Krznaru. Uvijek domišljati Krki sjetio se kako bi dodatno mogao pomoći svojim igračima, pa je na poluvremenu utakmice uhvaćen ispod istočne tribine kako nešto promatra i o nečemu ozbiljno razmišlja. Zatim se preodjenuo u hvatača lopti, nabacio na glavu i kapu Uefine Lige prvaka, na sebe je stavio 'marker’ koji moraju imati svi dječaci ili djevojčice koji su zaduženi za lopte, ali i svi fotoreporteri i gotovo svi koji su tijekom utakmice uz teren. Kako visinom ne odskače previše do tih dječaka, nitko iz Uefe nije primijetio što je Krznar učinio, kome bi uopće takvo što palo na pamet?! Pa je Krznar čitavo drugo poluvrijeme proveo ispod istočne tribine uz reklame i dovikivao svojim igračima na toj strani igrališta, prije svih Ibanezu, što im je činiti. No, nije pomoglo, Ajax je ubrzo poveo, kasnije je ionako svaki savjet bio uzaludan. U svakom slučaju Krznaru 'desetka’ za lucidnost."

koji kralj..
Hahahahahaahhahaha a debila majko moja hahahah sigurno mu je jurčić savjetovao ovakvo što večeras može da se preruši u onog suca što stoji i gleda jeli lopta prešla liniju ili nije....majko moja kakve budale...a što ne potira toga jurčića više doma e moj mamiću umjesto da dovedeš Santinija iz zadra i recimo ivana kataliniča za trenera ti guraš nekakve bečiraje,jurčiće,krstanoviće mislim da njima trojici IQ ne prelazi više od 90  |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17315 Posts
Posted - 02/11/2011 : 21:45:48
|
da ali ako volis svoj klub omda volis da je tvoj klub najajbolji, da ima dobre rezultate itd ako mu u tome pomogne najveci rival moras navijati za tog rivala, ne moras ga voliti, ali se moras nadati da ce ti rezultati pomoci i tvom najboljem i najdrazem klubu kojeg svim srcem volis i zelis mu najbolji uspjeh biti ce da mnogi ne razumuju sto je to uopce rivalstvo, ali vrlo dobro znaju sto je mrznja |
 |
|
Topic  |
|
|
|