Author |
Topic  |
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33490 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 13/03/2025 : 20:47:30
|
A tko kaže da će Dinamo i Olympiakos biti prvaci? |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 13/03/2025 : 20:50:10
|
Nema te što razočarati, to je bilo za očekivati, ja sam se nadao kontrama, ali Olympiacos ih je uništio doslovno. Udarci na gol: 27:2 U okvir: 9:1 Posjed: 69% : 31% Korneri: 11:0
Mogu biti sretni da su prošli dalje.
A i trebamo biti realni, nas bi ovaj Olympiacos pregazio.
|
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Posted - 13/03/2025 : 20:54:59
|
quote: Originally posted by tex2
A tko kaže da će Dinamo i Olympiakos biti prvaci?
Sedam bodova prednosti nad drugoplasiranim AEK-om, a još jači argument je momčad koja je vrhunska za njihove prilike. Tako nešto ja zazivam kod Dinama, međutim malo tko shvaća, previše smo oslonjeni na patriotizam. Danas toga ima sve manje, a u nogometu ako si oslonjen na taj segment, nema te nigdje.
Ako otkupimo Belcara, ako dođe Mudražija, mi se ponovo okrećemo istim greškama, kupujemo Hnl igrače, a Hnl liga na razini bugarske i rununjske lige. |
 |
|
risbozg
Advanced Member

Croatia
16717 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 13/03/2025 : 21:12:50
|
ja..za Dinamo..   |
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO |
 |
|
risbozg
Advanced Member

Croatia
16717 Posts
Posted - 13/03/2025 : 21:14:09
|
quote: Originally posted by Tonka24
Nema te što razočarati, to je bilo za očekivati, ja sam se nadao kontrama, ali Olympiacos ih je uništio doslovno. Udarci na gol: 27:2 U okvir: 9:1 Posjed: 69% : 31% Korneri: 11:0
Mogu biti sretni da su prošli dalje.
A i trebamo biti realni, nas bi ovaj Olympiacos pregazio.
Sedam minuta su imali igrača više , Grcima je branio igrač, a Bodo nije ni pokušao preči centar da izjednači...zato velim da su me razočarali. |
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO |
Edited by - risbozg on 13/03/2025 21:15:25 |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33490 Posts
Posted - 13/03/2025 : 21:21:57
|
Zadnji put kad sam gledao tablicu Grka bile su tri ekipe u jednom bodu (AEK, Olymiakos i PAOK), ako je sad 7 bodova onda je to praktički nedostižno! To znači da će opet Dinamo igrati samo jedno kolo za ulazak u CL i da ima sigurnu EL, ako bude prvak.
Sedam bodova prednosti nad drugoplasiranim AEK-om, a još jači argument je momčad koja je vrhunska za njihove prilike. Tako nešto ja zazivam kod Dinama, međutim malo tko shvaća, previše smo oslonjeni na patriotizam. Danas toga ima sve manje, a u nogometu ako si oslonjen na taj segment, nema te nigdje.
Ako otkupimo Belcara, ako dođe Mudražija, mi se ponovo okrećemo istim greškama, kupujemo Hnl igrače, a Hnl liga na razini bugarske i rununjske lige.
|
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
 |
|
risbozg
Advanced Member

Croatia
16717 Posts
Posted - 13/03/2025 : 21:37:47
|
Malo ispravljeni krivi navodi...
Zadnji put kad sam gledao tablicu Grka bile su tri ekipe u jednom bodu (AEK, Olymiakos i PAOK), ako je sad 7 bodova onda je to praktički nedostižno! To znači da će opet Dinamo igrati samo jedno kolo za ulazak u CL i da ima sigurnu EL, ako kada bude prvak.
Ako otkupimo Belcara, ako dođe Mudražija, mi se ponovo okrećemo istim greškama, kupujemo Hnl igrače, a Hnl liga na razini bugarske i rununjske lige.
|
Edited by - risbozg on 13/03/2025 21:38:25 |
 |
|
risbozg
Advanced Member

Croatia
16717 Posts
Posted - 13/03/2025 : 21:39:50
|
Realno Olymiakos je prejak u Grčkoj, ali....nada umire posljednja . |
 |
|
Tutta
Advanced Member

Germany
33112 Posts
Member since 19/02/2010 |
Posted - 13/03/2025 : 21:51:41
|
Prva rijec mi nije bila mama, vec Dinamo. Ali moja familija, dalmatinska strana, toliko ih je se rodilo, ostarise, cekaju, sanjaju... DRAGI BOZE, DAJ DA HAJDUK OVE GODINE, BUDE PRVAK! risbozg, shvati me.  |
+IN HOC SIGNO VINCES+
|
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Posted - 14/03/2025 : 16:16:52
|
quote: Originally posted by udarnik007
quote: Originally posted by udarnik007
Kanga je igrač koji može igrati eventualno u Borcu, i to ne iz Banja Luke nego iz Imbriovca pored Koprivnice kao zamjena trenutnom napadaču Borca, nikako kao prvi napadač. Nisam nikad mislio da ću to napisati ali, za Kangu je Kulenović svemirski brod, isto kao što je u trenerskom smislu to isto za iskvarcanog talijančića Bjelica. Pa kom milo, kom drago.
 Slozit cemo se da se ne slazemo.
 Ja bi samo volio vidjeti koji je to Hnl napdac u stanju vezati dva igraca za sbe i pri tome biti tocna mantinela. Reci za Kangu da je los napdac je ozbiljno nepoznavanje pozicije napdaca u nogometu. Vjerujem ds je kod tebe mala averzija ili frustracija prema strancima, isto to vjerujem kad si spomenuo bjelicu kojeg je vrijeme pregazilo i kojemu je ego toliko otisao u smjeru da mu steti karijeri i ugledu. Ne kazem da je FC bolji, ali Bjelica sigurno nije trener za Dinamo, to se i pokazalo, FC-a jos cekamo.
Zanima me sto mislis o Galesicu i Belcaru? A sto mislis o Rogu? Zanima me isto tako sto mislis o mogucem dolasku Ramona Miereza?
Prijatelju dragi, kad smo kod poznavanja nogometa, ja sam sve nogometne selekcije prošao i možda nisam igrao u Dinamu ali sam siguran da jako dobro poznajem materiju i tvrdim da je Kanga loš napadač. Vidiš po govoru tijela da to nije to. Isto kao i kod Cordobe i Mmaeea. Nema averzije kod mene prema ničemu i nikome. Tko pokaže rezultate ima moju punu podršku. Ne mora biti "naš", Dinamo je na prvom mjestu i nikad neću reći dabog da sve izgubili pa makar mi nešto nije po volji (tu se nas dvoje malko razlikujemo). Danas se u Dinamu nakotio kojekakav nesposobni šljam koji je u godinu dana spiskao veliki novac na promašaje, da ne kažem nešto gore. Bjelica jeste možda pun sebe i malko napuhanog ega ali bar kaže što misli i nikako nije zastarjelih metoda. Ne znam koje su njegove metode zastarjele? Možda što je igrao povučeno i obrambeni nogomet u Ligi prvaka u trenutku kad mu je falilo pola prve momčadi? O Galešiću nemam još neko mišljenje, Belcar je prerano gurnut u vatru i to nije dobro. Dečko se nije ni raspakirao a već ga je stavio u prvu momčad, tu mislim na onaj debakl od Rijeke koji se po mom mišljenju može samo treneru pripisati. Vjerujem da Belcar može biti pojačanje unatoč tome. Rog mi je posebno drag igrač ali, bojim se da su ozljede napravile svoje. Koliko sam god polagao nade da će se vratiti na stare staze mislim da je ipak njegovo završilo. Mierez je trebao i morao doći prije. Čuo sam da su ga vratili dok je već bio na pola puta do Zagreba i to iz pouzdanih izvora. Sad, njemu je 27 godina i može biti pojačanje ali iskreno, nisam za to da ga se dovede. Slabo se daju šanse mladima i to je pogrešno. Vjerujem da će se to u jednom trenutku promijeniti i nadam se da neće biti kasno. Ovo što se sada događa u Dinamu neodoljivo podsjeća na Hajduk od prije 20 godina i tome mora doći kraj. Ne volim toliko pisati, lakše mi je o tome uz pivo. Ja i ti imamo potpuno oprečna stajališta i poglede kad je Dinamo u pitanju. Dok, u konačnici, želimo isto (bar se nadam). Nemam pojma odakle si ali kad dođeš na tekmu u ZG slobodno se javi porukom pa ćemo o svemu uz čašicu. Ja sam na nekoj od tribina većinom, osim kad sam van ZG. Na gostovanja u HNLu baš i ne idem.
Nisam te htio uvrijediti, ,mozda sam ipak trebao malo probrati rijeci. Zelio sam reci da ne shvacam bas kako netko poznaje nogomet, a tvrdi da je Kanga los. Ovo sto si napisao za prvi dodir i govor tijela, upravo suprotno mi govori od onoga sto tebi govori.
Da zakljucim. Los napadac ne moze pogoditi stativu ili gredu iz svih mogucih pozicija sedam-osam puta u isto toliko utakmica, realno covjek je trebao imati minimalno pet golova na kontu do sada, neserca nije neznanje.
Isto tako zabiti 27 gola u svicarskoji i belgijskoj ligi koje su neusporedivo jace od nasih liga govori u prilog onome sto tvrdim. Ti imas s jedne strane svoje subjektivno misljenje, ja sam ti ponudio argumente, velika je razlika. Cardiff i Hertha nisu relevantni, jer im se igra svodi na obranu, a naprijed sto bude bude, tome u prilog govore i zadnje sezone gdje su jedva iznad zone ispadanja u drugim ligama. Dinamo takoder nije relevantan, koliko je ubacaja Kanga dobio od krila? Kakve pomoci ima od krila koje doslovno neamamo osim ponekog bljeska Pjace, pa ne moze covjek uzeti loptu na sredini proci sest igraca i zabiti gol.
Super si mi bar ovo sto vidim preko foruma, posebno otkako smo razmijenili onu poruku kada je bilo malo napeto, ali eto ne moramo se slagati u svemu. U vezi pica, naravno da prihvacam, zapravo vrlo rado, veci problem je sto me u Zagrebu nema godinama, ali morao bi u dogledno vrijeme otici zbog nekih privatnih poslova. Samo ne pijem alkohol, ni kavu, ali zato moze caj.
PS: sve ove igrace koje sam spomenuo, po meni nisu za Dinamo. Jako mi je drago da bar netko iz nasih redova vidi da Mierez nije za Dinamo, stvarno ne razumijem pompu po medijima i ocekivanje njega kao spasitelja. Covjek je zabio ravno cetiri gola u ligi ujedinjenih arapskih emirata. |
Edited by - Tonka24 on 14/03/2025 16:20:50 |
 |
|
risbozg
Advanced Member

Croatia
16717 Posts
Posted - 14/03/2025 : 19:38:34
|
quote: Originally posted by Tutta
Prva rijec mi nije bila mama, vec Dinamo. Ali moja familija, dalmatinska strana, toliko ih je se rodilo, ostarise, cekaju, sanjaju... DRAGI BOZE, DAJ DA HAJDUK OVE GODINE, BUDE PRVAK! risbozg, shvati me. 
Kužim ja to , ali nebu išlo..  |
 |
|
risbozg
Advanced Member

Croatia
16717 Posts
Posted - 14/03/2025 : 19:40:03
|
Za mene je Kanga ok, za sada..da je imao malo više sreće i umjesto greda da je ušlo u gol danas bi bio bog...to je tak. |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Posted - 14/03/2025 : 20:40:43
|
quote: Originally posted by risbozg
Za mene je Kanga ok, za sada..da je imao malo više sreće i umjesto greda da je ušlo u gol danas bi bio bog...to je tak.
Ovo sto kazes je tocno kod velikog broja navijaca, ne kazem da su kolege Udarnik i izivko takvi. |
 |
|
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
13035 Posts
Member since 25/07/2003 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33490 Posts
Posted - 14/03/2025 : 21:19:09
|
Navijači su okrutni, gledam recimo što pišu navijači Liverpoola nakon zasluženog poraza od PSG-a, najurili bi pola igrača iz kluba? Mi smo tu slični Englezima, jedno kolo junak, drugo ne valjaš ništa. |
|
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Posted - 14/03/2025 : 22:46:46
|
Uvijek govorim ponasanje navijaca i igraca na terenu treba u potpunosti ignorirati ( ako je negativno ), recimo slucaj s Vinciusom. Ista stvar je s izjavama i komentarima 90% navijaca. |
 |
|
risbozg
Advanced Member

Croatia
16717 Posts
Posted - 14/03/2025 : 22:57:23
|
Nažalost Gabrijel ozlijeđen i upada Rile a ne mali Pavić (koliko sam ga uspio gledati dobar je i više napadački orijentiran ) |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
|
risbozg
Advanced Member

Croatia
16717 Posts
Posted - 15/03/2025 : 08:48:06
|
Danas 17.30 Maxsport 1 Dinamo - Lokomotiva...idemo i to dobit pa gledat Rijeka - Hajduk..
AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOoo DINAMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO |
 |
|
risbozg
Advanced Member

Croatia
16717 Posts
Posted - 15/03/2025 : 08:49:24
|
Očekivani sastav Dinama: Nevistić - Ristovski, Theophile, Torrente, Franjić - Mišić - Stojković, Sučić, Baturina, Pjaca - Kanga. |
 |
|
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
13035 Posts
Member since 25/07/2003 |
|
risbozg
Advanced Member

Croatia
16717 Posts
Posted - 15/03/2025 : 16:08:22
|
quote: Originally posted by izivko
Kang zabija.
i to dva komada |
 |
|
risbozg
Advanced Member

Croatia
16717 Posts
Posted - 15/03/2025 : 16:25:27
|
Stigli sastavi...nema iznenađenja ..
Dinamo (4-3-3): Nevistić - Ristovski, Theophile, Torrente, Franjić - Sučić, Mišić, Baturina - Stojković, Kanga, Pjaca |
 |
|
Topic  |
|