Author |
Topic  |
udarnik007
Senior Member

Croatia
1165 Posts
Member since 21/10/2013 |
Posted - 15/04/2025 : 20:57:44
|
quote: Originally posted by risbozg
Šuška se po gradu da Boban nagovara Slavena Bilića da bude novi trener Dinama..bila bi bomba da je istina i da doše.
Opa! Nisam čuo ali, to bi bilo nešto. Izuzetno cijenim Bilića, makar kolko čujem i što se piše najizgledniji je povratak onog bivola Bišćana i to ne miriše na dobro ako je istina, nisam nikako njegov obožavatelj. Definitivno mislim da trener i sportski direktor moraju biti domaći kao i da pojačanja moramo tražiti u HNLu, sve što je Dinamo postigao je postigao večinom s domaćim snagama. Za kvalitetne strance se nema para. Treba se ekipa pomladiti, tu se slažem. Kasnimo malo s prilagodbom mladih dinamovaca i to se treba hitno mijenjat, nadam se da hoće. Samo domaće, samo naše. Ostalo je sve, kako bi rekao jedan naš velikan Enio Meštrović poznatiji kao Ričard, kurčina (da prostiš).  |
 |
|
risbozg
Advanced Member

Croatia
16234 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 15/04/2025 : 21:39:53
|
Po mom skromnom mišljenju dolazak Bišćana na klupu Dinama bio bi katastrofa.... |
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO |
Edited by - risbozg on 15/04/2025 21:42:12 |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
14832 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 15/04/2025 : 22:17:04
|
Problem je što nema naših, nema domaćih. Nije Hnl jak koliko je Dinamo propao, liga nam je na jako niskim granama, nas izbacuju Maltežani, Kazahstanci itd.
Bude li se Dinamo oslanjao na naše domaćih koji su za ništa ima već par godina i na Hnl, propast slijedi.
Prije se dovodio Brozović i Majer, sada se dovodi Mudražija koji jedva d amože u toj Lokomotivi igrati. |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
14832 Posts
Posted - 15/04/2025 : 22:29:08
|
Što se tiče trenera, iz mojeg ugla jedino tko kd naših dolazi u obzir Igor Bišćan. Da je po navijačima gledali bi Bjelicu ili Jakira. Tako trener može biti i Joško Jeličić ima jedine tri crtice koje se gledaju " dinamovština ", naš je i bio je igrač Dinama.
Gledam onaj podcast 8-24, ima godinu dana sve jedan video sam pogledao, ovo s Bobanom zadnje, znači slabo mi je došlo.
Boban je mag koji će sve sam napraviti+tomson.
Došlo mi je slabo! |
 |
|
udarnik007
Senior Member

Croatia
1165 Posts
Posted - 16/04/2025 : 09:57:54
|
quote: Originally posted by Tonka24
Što se tiče trenera, iz mojeg ugla jedino tko kd naših dolazi u obzir Igor Bišćan. Da je po navijačima gledali bi Bjelicu ili Jakira. Tako trener može biti i Joško Jeličić ima jedine tri crtice koje se gledaju " dinamovština ", naš je i bio je igrač Dinama.
Gledam onaj podcast 8-24, ima godinu dana sve jedan video sam pogledao, ovo s Bobanom zadnje, znači slabo mi je došlo.
Došlo mi je slabo!
Ne kužim to s Bišćanom? Zastarjele metode ima, kao da je učio od Čačića (možda i jest). Kad si taj zacrta početnih 11 to ne mijenja da si dragi Bog, pa makar je evidentno da bi trebao. Da je Boban mag? Jasno da nije ali je jako dobar izbor u ovom i svakom trenutku. Kaj fali Thompsonu? Smatram da Boban ima dosta nogometnog znanja i da se neće utopiti u prosječnost. To da je ova uprava izabrala njega je njihova slamka spasa na sreću Dinama. |
 |
|
udarnik007
Senior Member

Croatia
1165 Posts
Posted - 16/04/2025 : 09:59:43
|
Po mom skromnom mišljenju dolazak Bišćana na klupu Dinama bio bi katastrofa....
Slažem se 100%! |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
14832 Posts
Posted - 16/04/2025 : 12:36:55
|
quote: Originally posted by udarnik007
quote: Originally posted by Tonka24
Došlo mi je slabo!
Ne kužim to s Bišćanom? Zastarjele metode ima, kao da je učio od Čačića (možda i jest). Kad si taj zacrta početnih 11 to ne mijenja da si dragi Bog, pa makar je evidentno da bi trebao. Da je Boban mag? Jasno da nije ali je jako dobar izbor u ovom i svakom trenutku. Kaj fali Thompsonu? Smatram da Boban ima dosta nogometnog znanja i da se neće utopiti u prosječnost. To da je ova uprava izabrala njega je njihova slamka spasa na sreću Dinama.
Nas dva kao ying i ynag, kao bijelo i crno.
 Svakako ako budem dolazio u Zagreb, javim ti se. Toliko oprečne stavove imamo da je to groteskno, a siguran sam da možemo potpuno normalo razgovarati. |
Edited by - Tonka24 on 16/04/2025 12:39:11 |
 |
|
risbozg
Advanced Member

Croatia
16234 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 16/04/2025 : 13:10:50
|
Na srecu Biscan ne dolazi..odbio Dinamo jel je još u traumi zbog otkaza |
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO |
 |
|
udarnik007
Senior Member

Croatia
1165 Posts
Posted - 16/04/2025 : 14:50:40
|
Na srecu Biscan ne dolazi..odbio Dinamo jel je još u traumi zbog otkaza
Nadam se da će trauma potrajati... |