Ajde da budemo iskreni potpuno, odlučujući momenat ovog derbija je taj što Ludens nema naslovnice u boji, legendarne naslovnice stvorene da budu u boji, one koje pamtimo za života.
Zato ovde nema dvojbe, zato je i rezultat ovakav, uz čuđenje zbog ovakve odluke Ludensa.
Da nije tako Ludens bi iskoristio krah zbog Laurentija i možda odneo pobedu.
Uh, iako nisam odusevljen ni VC, opet mi je puno bolja varijanta nego Ludens. "Zasto? Zato! Svako zasto ima svoje zato."
Jedino sto mi se vise svidja kod Lu (i to neuporedivo vise) je hrbat. Ne shvatam da jedno ovakvo izdanje nije moglo da ima naslovnice u boji i to za cenu koja uopste nije naivna.
Laurentija ne podnosim ni u stripu, ni na naslovnicama, ali nije strasno jer nisu dirali naslovnice unutra
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Prednost dajem VČ izdanju uz napomenu da Ludensovo nisam video uživo pa nemam potpunu sliku. Na VČ izdanju mi se jedino ne sviđa hrbat, to je totalna glupost. Naslovnice bih voleo da crta neko drugi, ali mi je bolje i ekskluzivne naslovnice samo za ovo izdanje od Laurentija nego Ferijeve od pre 50 godina i ponovljene ko zna koliko puta. Dizajn mi je bolji kod VČ, unutrašnje naslovnice su mi bolje u boji, a i u VČ izdanjima možemo da se nadamo dodatnim tekstovima.
Ludensovo mi je isto sasvim ok, ali već pratim VČ i ostajem pri njemu.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Normalno, al eto, govorin sa stajališta nas koji nemamo izbora nego to kupit vamo ako želimo.