forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Posetioci na Zagorovom rođendanu u Hrvatskoj ?
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12917 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 22/06/2011 : 19:54:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonka24

Aj nije potrebno da citiraš Markosa....Svašta...

Govore istinu, sviđalo se to nekome ili ne.

Zbog čega ti ono nisi došao? Zbog inata Ludensu? Nije Ludens organizirao tu proslavu radi sebe nego radi obilježavanja Zagorovog rođendana. Tko će drugi organizirati proslavu nego izdavačka kuća koja izdaje Zagora u Hrvatskoj?

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3247 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 22/06/2011 : 19:56:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
I meni se cini da govore istinu... Nema tu mjesta citiranjima...
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 22/06/2011 : 20:11:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Ma pazite ja nisam došao iz protesta subjektivno, sada mi je jako žao trebao sam ići. Ja sam citirao iz razloga jer je globinjo napisa skoro pa isto kao Markos... mislim da to nije potrebno ponavljati nešto što je već rečeno.
Go to Top of Page

djule
Senior Member

1019 Posts

Member since 09/06/2011

Posted - 05/07/2011 : 16:35:25  Show Profile Show Extended Profile  Send djule a Private Message  Reply with Quote
evo i ja sam friški ovdje, dugo, dugo vremena sam vas čitao voajerski :) , a evo došlo do registracije...

i meni je žao kaj nisam došao, al bojim se da svojom pojavom(bez obzira na mojih 90kg žive vage) nebi se bogznakaj popravila brojnost, već je to netko napisal, mislim da je najveći problem ovog bio upravo loš marketing i tajming,al eto u nadi, da dolaze dobra vremena, valjda bu za 6 godina na nivou, na Zagorovih 50 godina u 'Rvata! :)

za prvi post sam i preveć se raspisao, nadam se ugodnom virtualnom druženju sa vama,
živjeli!

:)
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 05/07/2011 : 17:10:01  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by djule
i meni je žao kaj nisam došao, al bojim se da svojom pojavom(bez obzira na mojih 90kg žive vage) nebi se bogznakaj popravila brojnost, već je to netko napisal, mislim da je najveći problem ovog bio upravo loš marketing i tajming,al eto u nadi, da dolaze dobra vremena, valjda bu za 6 godina na nivou, na Zagorovih 50 godina u 'Rvata! :)

DobrodošaO kolega!
Pa ne moraš čekati 6 godina za novi dolazak... Oni dolaze svako malo na neki festival u raznim regijama... Bio u KG, sljedeći put možda na CRš, ili veće sljedeće na MAfestu!

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.07 seconds. Snitz Forums 2000