Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|
kucak
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](AvatarUpload/smijesne_slike_zivotinja(1).jpg)
Niue
757 Posts
Member since 03/02/2011 |
Posted - 20/06/2011 : 22:01:36
|
Ne razumijem zašto mi je zaključan poll. Poštovani ključaru, ima nas novih ovdje na ovom predivnom sajtu, te nas zabavlja i čini nas istinski sretnima odgovarati na pollove koje nam zaključavaš. Revni ključaru, nekoga bi obradovalo da odgovori na pitanje gdje smjestiti nove Zagorove avanture nakon Južne Amerike. Nekoga bi zabavilo i obradovalo odgovoriti na poll Burattini vs. Toninelli, kao što je mene zabavilo i nestrpljivo sam čekao rezultate polla. Divim se tvojoj revnosti ključaru, ali pusti nas nove da uživamo u već prožvakanim stvarima, jer to je za neke novo, to nekoga veseli. Ključaru baci nekada ključeve, jer učinit ćeš nekoga sretnim. Ja, kučak, pokušavam naučiti neke stvari o Zagoru, kao i mi još neki, i nema potrebe zlurado to mesti, kao vjetar jesensko lišće. I sada se na kraju pitam, mogu li otvoriti bez strepnje neki novi poll. Prema kojim vratima krenuti da sretnem fanove i da prodiskutiramo, a da nas ključar ne ostavi zaključane u tami. Bez ljutnje i s ogromnim poštovanjem.
Kučak
|
Ispravljeno! Dok ne smislim nešto bolje.. |
|
acestroke
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/Picture 1.jpg)
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
Posted - 20/06/2011 : 22:11:30
|
Mislim da su moderatorima dosadili svi ovi Zagorovi pollovi i topici u zadnjih nekoliko dana. Stvarno ne vjerujem da si ti osobno kriv, ali kad ljudi otvore 15 Topica o Zagora u poslednjih 7 dana (jedan je otvoren i u Svastari), onda je vrijeme da se malo uspori. Stavise, imas Ultimate Zagor i (sticky) Zagor topic, mozes sva ova pitanja i tamo da postavis. :) |
http://www.acestroke.blogspot.com |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/king warrior.jpg)
22335 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 20/06/2011 : 22:16:01
|
quote: Originally posted by kucak
Ne razumijem zašto mi je zaključan poll. Poštovani ključaru, ima nas novih ovdje na ovom predivnom sajtu, te nas zabavlja i čini nas istinski sretnima odgovarati na pollove koje nam zaključavaš. Revni ključaru, nekoga bi obradovalo da odgovori na pitanje gdje smjestiti nove Zagorove avanture nakon Južne Amerike. Nekoga bi zabavilo i obradovalo odgovoriti na poll Burattini vs. Toninelli, kao što je mene zabavilo i nestrpljivo sam čekao rezultate polla. Divim se tvojoj revnosti ključaru, ali pusti nas nove da uživamo u već prožvakanim stvarima, jer to je za neke novo, to nekoga veseli. Ključaru baci nekada ključeve, jer učinit ćeš nekoga sretnim. Ja, kučak, pokušavam naučiti neke stvari o Zagoru, kao i mi još neki, i nema potrebe zlurado to mesti, kao vjetar jesensko lišće. I sada se na kraju pitam, mogu li otvoriti bez strepnje neki novi poll. Prema kojim vratima krenuti da sretnem fanove i da prodiskutiramo, a da nas ključar ne ostavi zaključane u tami. Bez ljutnje i s ogromnim poštovanjem.
Kučak
procitaj pravila foruma http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=32168 7 dana odmora
Bez ljutnje i s jos ogromnijim postovanjem Ključar |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|
|
|