Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
Beren
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/valencia%202.jpg)
Montenegro
3793 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 09/04/2012 : 13:52:20
|
Valensija se počela konačno buditi, najviše na radost Barselone, izgleda. Trgli su se posle one sjajne partije protiv AZ Alkmara u četvrtak.
|
Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba... |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
sawitch
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/Beli strelac.jpg)
Serbia
40574 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
Beren
Advanced Member
Montenegro
3793 Posts
Posted - 09/04/2012 : 13:56:29
|
Ja nisam, i baš ne mogu da vjerujem da je 0:0 završilo. |
Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba... |
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40574 Posts
|
johnhartson
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](avatars/Yoda.gif)
Serbia
2814 Posts
Member since 17/10/2003 |
Posted - 09/04/2012 : 14:03:50
|
quote: Originally posted by sawitch
Jel' gledao neko sinoc Valensiju i Real? Jel' bilo sansi? Kako bez golova majku mu?
Potpuno je neverovatno kako nije pao nijedan gol. Jak tempo, puno sansi, oba tima pogadjala okvir gola, oba golmana briljirala. Moj favorit je kad je Benzema opalio i pogodio Pepea koji je skrenuo loptu i tako "spasio" gol![](icon_smile_big.gif) |
Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war |
|
zlatan bihac
Advanced Member
![](AvatarUpload/Bihac.gif)
Bosnia and Herzegovina
7777 Posts
Member since 24/03/2009 |
Posted - 09/04/2012 : 14:13:30
|
sinoć u prvom poluvremenu je bila ona šansa valensije kad je jedan njihov igrač(mislim da je bio topal,ili tino kosta) nakon odbrane kasiljasa naletio na odbijenu loptu i glavom pogodio stativu,a cijela odbrana reala na čelu sa kasiljasem je tražila ofsajd... e sad je najjča scena bila kad je režiser vraćao usporenu snimku i zaustavio sliku u trenutku kad igrač valensije glavom udara loptu,kao da pokaže da je ofsajd,ali nije zaustavio sliku 2-3 sekunde prije kad je prvi put udarena lopta,kad je kasiljas odbranio... dokaz,da je čak i režiser meča pokušao drugu sliku da prikaže...ili je samo nogometna neznalica... |
|
mpavin
Advanced Member
![](AvatarUpload/dw.jpg)
Niue
7859 Posts
Member since 02/09/2005 |
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40574 Posts
Posted - 09/04/2012 : 14:33:02
|
@Johnhartson To kao i juce Vermelen sto je odbranio van Persiju.. Hteo sam da se ubijem... |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
johnhartson
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](avatars/Yoda.gif)
Serbia
2814 Posts
Posted - 09/04/2012 : 14:43:26
|
Da, da, i mene podsetilo na to, samo sto je ovo bilo malo dalje. Ovo sto je Vermalen odbranio je ipak bio zicer ![](icon_smile_big.gif) |
Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war |
Edited by - johnhartson on 09/04/2012 14:43:46 |
|
selanne
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/tex(3).jpg)
Bosnia and Herzegovina
7657 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 09/04/2012 : 14:56:08
|
quote: Originally posted by zlatan bihac
e sad je najjča scena bila kad je režiser vraćao usporenu snimku i zaustavio sliku u trenutku kad igrač valensije glavom udara loptu,kao da pokaže da je ofsajd,ali nije zaustavio sliku 2-3 sekunde prije kad je prvi put udarena lopta,kad je kasiljas odbranio... dokaz,da je čak i režiser meča pokušao drugu sliku da prikaže...ili je samo nogometna neznalica...
Jadna Barca, i režiseri su protiv njih. ![](icon_smile_sad.gif) |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
zlatan bihac
Advanced Member
![](AvatarUpload/Bihac.gif)
Bosnia and Herzegovina
7777 Posts
Member since 24/03/2009 |
Posted - 09/04/2012 : 16:04:54
|
quote: Originally posted by selanne
quote: Originally posted by zlatan bihac
e sad je najjča scena bila kad je režiser vraćao usporenu snimku i zaustavio sliku u trenutku kad igrač valensije glavom udara loptu,kao da pokaže da je ofsajd,ali nije zaustavio sliku 2-3 sekunde prije kad je prvi put udarena lopta,kad je kasiljas odbranio... dokaz,da je čak i režiser meča pokušao drugu sliku da prikaže...ili je samo nogometna neznalica...
Jadna Barca, i režiseri su protiv njih. ![](icon_smile_sad.gif)
![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) |
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/pre1.gif)
Western Samoa
7336 Posts
Member since 12/11/2009 |
|
johnhartson
Senior Member
![](avatars/Yoda.gif)
Serbia
2814 Posts
Posted - 11/04/2012 : 23:30:18
|
Ronaldo sa dva individualna poteza izgleda resio prvenstvo. Atletiko pruzio jaci otpor nego sto sam ocekivao. |
|
globinjo
Moderator
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/hajduk.gif)
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
johnhartson
Senior Member
![](avatars/Yoda.gif)
Serbia
2814 Posts
Posted - 11/04/2012 : 23:41:48
|
Dobro, sudija ipak nista nije prepustio slucaju. Da je ovako pao u 16 neko iz glumacke akademije Barselone nasiroko bi se raspredalo o tome. ![](icon_smile_tongue.gif) |
|
radulovic marko
Senior Member
![](AvatarUpload/blek2.gif)
Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts
Member since 14/02/2009 |
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik
Western Samoa
7336 Posts
Posted - 11/04/2012 : 23:44:08
|
Nisam nikad bio ljubitelj Ronalda, ali ovi golovi koje zabija s 25-30 metara, takoreći iz zgloba kad se lopta naglo spušta iz visokog luka su čudo. |
|
radulovic marko
Senior Member
![](AvatarUpload/blek2.gif)
Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 12/04/2012 : 00:19:38
|
quote: Originally posted by Jerry Krause
Nisam nikad bio ljubitelj Ronalda, ali ovi golovi koje zabija s 25-30 metara, takoreći iz zgloba kad se lopta naglo spušta iz visokog luka su čudo.
Koliko sam zapazio ,svi mi Mesijevi fanovi nikad nismo nista lose rekli o Ronaldovom fudbalskom znanju...Covek je igracina i nema sta...Ali sam se nagledao toliko gluposti o Mesiju da se knjiga moze napisati... |
Nema,nema niko tako lepe dragane. |
|
johnhartson
Senior Member
![](avatars/Yoda.gif)
Serbia
2814 Posts
Posted - 12/04/2012 : 00:30:54
|
quote: Originally posted by radulovic marko
Nisam nikad bio ljubitelj Ronalda, ali ovi golovi koje zabija s 25-30 metara, takoreći iz zgloba kad se lopta naglo spušta iz visokog luka su čudo.
Koliko sam zapazio ,svi mi Mesijevi fanovi nikad nismo nista lose rekli o Ronaldovom fudbalskom znanju...Covek je igracina i nema sta...Ali sam se nagledao toliko gluposti o Mesiju da se knjiga moze napisati...
+1
Covek je danas sa dva projektila doneo pobedu, mozda i titulu. Do tog drugog gola sam sve vreme imao utisak da Atletiko ima vise od igre. Neki ljudi uzivaju u projektilima iz daljine, neki pak u lucidnim pasovima kroz odbranu i setnjama do golova. Nekom kontekst nije bitan, nekom jeste. |
|
djule
Senior Member
![](AvatarUpload/George Costanza Sorry.jpg)
1019 Posts
Member since 09/06/2011 |
Posted - 12/04/2012 : 07:23:13
|
13 godina atletico nemre realu niš na domaćem terenu. 2 godine su bili u 2. ligi, 2 remija, a ostalo sve porazi. tak da sinoćnji rezultat je samo nastavak kompleksa. |
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik
Western Samoa
7336 Posts
Posted - 12/04/2012 : 07:50:01
|
quote: Originally posted by johnhartson
quote: Originally posted by radulovic marko
Koliko sam zapazio ,svi mi Mesijevi fanovi nikad nismo nista lose rekli o Ronaldovom fudbalskom znanju...Covek je igracina i nema sta...Ali sam se nagledao toliko gluposti o Mesiju da se knjiga moze napisati...
+1
Covek je danas sa dva projektila doneo pobedu, mozda i titulu. Do tog drugog gola sam sve vreme imao utisak da Atletiko ima vise od igre. Neki ljudi uzivaju u projektilima iz daljine, neki pak u lucidnim pasovima kroz odbranu i setnjama do golova. Nekom kontekst nije bitan, nekom jeste.
Ja bar nisam nikad pljuvao po Messiju, ali iritantno je ono vaše uzdizanje Messija do nebesa. Vrijeme će pokazati da li će on postati naj igrač svih vremena, zasad je na dobrom putu, ali još je kilometrima od toga.
|
Edited by - Jerry Krause on 12/04/2012 07:52:44 |
|
Beren
Advanced Member
Montenegro
3793 Posts
|
Tonka24
Advanced Member
![](AvatarUpload/images (2).jpg)
14743 Posts
Member since 09/11/2010 |
|
Beren
Advanced Member
Montenegro
3793 Posts
Posted - 13/04/2012 : 20:21:36
|
quote: Ronaldo dao više golova od većine evropskih klubova
Sa tri postignuta gola u pobjedi protiv Atletiko Madrida (4:1) u 33. kolu primere, Kristijano Ronaldo je došao do brojke od 40 pogodaka ove sezone u Primeri. O kakvom se impresivnom učinku radi, pokazuje analiza koju je napravio list "AS".
Portugalski fudbaler je trenutno prvi strijelac španskog prvenstva, ali samo gol manje na kontu ima Barsin čarobnjak Leo Mesi. Dva genijalaca vodiće veliku borbu do kraja prvenstva, a korak ispred je trenutno Ronaldo koji je već sad izjednačio lanjski učinak u Primeri iako je do kraja još šest utakmica.
A kakav je poduhvat uopšte postići 40 golova možda najbolje pokazuje podatak da je Ronaldo u ovom trenutku sam dao više golova nego čak 52 od 98 ekipe koje se takmiče u pet najjačih evropskih liga!
Portugalac je efikasniji od 12 španskih klubova i devet italijanskih, koji su takođe odigrali 32 kola. Uspješniji je i od devet klubova engleske Premijer lige u kojem je odigrano kolo više, a postigao je jednak broj golova kao i kompletna ekipa Liverpula! Takođe, na kontu ima više golova od osam njemačkih klubova (30 kola) i čak 14 francuskih (31 kolo).
|
|
Beren
Advanced Member
Montenegro
3793 Posts
Posted - 23/04/2012 : 16:54:21
|
Konačno i Valensija da odigra jednu mirnu utakmicu. Ono u četvrtak protiv Atletika je bila najgora predstava još od one sezone sa onim nesretnikom Kumanom. |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|