Author |
Topic |
King Warrior
stripovi.com suradnik
22332 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 26/08/2020 : 19:04:12
|
quote: Originally posted by supermark
Što je, Kinže? Malo te smeta što je cijeli svijet stao kad jr Messi rekao da odlazi, a nitko nije ni trepnuo kad je CR prešao u Juve? Jedan je kralj, ostali su samo nogometaši
Grijesis, prijatelju, to je jedna od zabluda o kojima sam pricao. Kada je Ronaldo otisao nije stao svijet, ali jeste spanski fudbal, i Real i Barsa. Sve sto se od tada do danas desava su posljedice tog odlaska. To je nesto sto vi nikada necete moci da priznate, prije svega samima sebi. |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 26/08/2020 : 19:41:01
|
quote: Originally posted by King Warrior
quote: Originally posted by solar
Po svemu sudeći Messi ide u City, još samo kad bi se Ronaldo vratio u United!
Nijedan normalan covjek iznad 30 godina nece sada ici u Englesku. Premier je fizicki najzahtjevnija liga, za Messija bi bilo bolje da dodje malo sebi, pusti stvari da se ohlade.
Ako nece u M. City, mozda da krene sa golfom?
Ne TAS-om!
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
|
surfer
Average Member
Austria
967 Posts
Member since 09/05/2008 |
Posted - 26/08/2020 : 19:45:15
|
Real je veliki klub, Ronaldo hoce otici, moze, pustili ga, dogovorili se i rijeseno. Tako se to radi sa zasluznim igracima.
Oko ovoga se dize frka jer se i jedna i druga strana blamira, optuzuje, vrijedja, prijeti tuzbama, pretvara u sapunicu itd. i to je savrseno za velike naslove.
Da su objavili, dogovorili smo se, ostaje ili odlazi, ne bilo takve paznje.
quote: Originally posted by King Warrior
Što je, Kinže? Malo te smeta što je cijeli svijet stao kad jr Messi rekao da odlazi, a nitko nije ni trepnuo kad je CR prešao u Juve? Jedan je kralj, ostali su samo nogometaši
Grijesis, prijatelju, to je jedna od zabluda o kojima sam pricao. Kada je Ronaldo otisao nije stao svijet, ali jeste spanski fudbal, i Real i Barsa. Sve sto se od tada do danas desava su posljedice tog odlaska. To je nesto sto vi nikada necete moci da priznate, prije svega samima sebi.
|
Edited by - surfer on 26/08/2020 19:46:09 |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29623 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 26/08/2020 : 20:19:45
|
quote: Originally posted by surfer
Oko ovoga se dize frka jer se i jedna i druga strana blamira, optuzuje, vrijedja, prijeti tuzbama, pretvara u sapunicu itd. i to je savrseno za velike naslove
Ne znam odakle ti to, još uvijek se đentlemenski nastupa sa obje strane Ja nisam vidio nikakvo blamiranje ni vrijeđanje |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25544 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 26/08/2020 : 21:02:53
|
Breaking news je bilo da Messi odlazi iz Barce.
Ovo što tabloidi sad forsiraju, neki rat i vređanje, to je za publiku tabloida. Svakom svoje. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
Dukidule
Advanced Member
Chile
4039 Posts
Member since 20/05/2014 |
Posted - 26/08/2020 : 23:56:26
|
quote: Originally posted by manhunter
Možda ono kad je Maradona odlazio, ali bio sam mlad da se jasno sećam toga.
I ja sam tada bio mlad ali se još dobro sjećam. Kad je procurilo da kralj napušta Napoli, Vezuv je silovito podrhtao i pustio strahovitu količinu lave, a zatim je i više od pola Evrope zadesio užasan zemljotres. Oko pola milijarde ljudi pomolilo se gospodu, misleći da im je kucnuo posljednji čas. |
Za koga ja navijam samo je moja stvar. A ljubav je jedna, jedina... |
|
|
surfer
Average Member
Austria
967 Posts
Posted - 27/08/2020 : 09:37:17
|
A ne znam, po meni je blamaza za klub kad kazu, ne moze otici dok netko za to ne plati 700 miliona i na taj nacin silom zele zadrzati igraca koji svakako zeli otici. Na drugu stranu mislim da proteste navijaca itd.
Oko ovoga se dize frka jer se i jedna i druga strana blamira, optuzuje, vrijedja, prijeti tuzbama, pretvara u sapunicu itd. i to je savrseno za velike naslove
Ne znam odakle ti to, još uvijek se đentlemenski nastupa sa obje strane Ja nisam vidio nikakvo blamiranje ni vrijeđanje
|
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29623 Posts
Posted - 27/08/2020 : 10:39:07
|
A ne znam, po meni je blamaza za klub kad kazu, ne moze otici dok netko za to ne plati 700 miliona i na taj nacin silom zele zadrzati igraca koji svakako zeli otici. Na drugu stranu mislim da proteste navijaca itd.
... Pa tko pusta igraca koji vrijedi milijune da ode bez odstete? Jel PSG pustio Neymara u Barcu?
|
|
|
surfer
Average Member
Austria
967 Posts
Posted - 27/08/2020 : 12:06:52
|
Supermark, ne mozes mijesati PSG sa Realom i Barcelonom, to je neusporedivo.
Mogli su se dogovoriti s LM i novim klubom za neku realnu odstetu, a ne siliti se s tih 700 miliona i ucjenjivati takvog igraca. Taj koji je to rekao, sportski direktor, nikad vise ne bi trebao imati neku funkciju u klubu.
A LM si je u Barci za 20 godina zasluzio da ga puste bez odstete, a ne da mu ostanak ucjenjuju s tih 700 miliona. Unistava se imidz kluba, o tome se radi, i ti si ih poceo usporedjivati s PSGom, a to nije kompliment za neki klub.
|
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29623 Posts
Posted - 27/08/2020 : 12:18:18
|
Ne shvaćaš da je to samo pokušaj da pokažu Messiju koliko on znači Barci "Nama vrijediš beskonačno i ne damo te za išta manje nego što moramo" |
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
31288 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 27/08/2020 : 12:25:40
|
A zakaj odlazi? Zato kaj nije dugo osvojio CL? Ili? |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29623 Posts
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29623 Posts
Posted - 27/08/2020 : 12:33:54
|
i ti si ih poceo usporedjivati s PSGom, a to nije kompliment za neki klub.
PSG se u toj situaciji ponasao kao bilo koji drugi klub Eto ti ista situacija je bila i sa Coutinhom i Liverpoolom Svi klubovi se vode istom logikom u ovakvim situacijama |
|
|
surfer
Average Member
Austria
967 Posts
Posted - 27/08/2020 : 14:11:02
|
Nisi u pravu. Da im znaci, ispunili bi mu zelju za odlaskom, ne bi mu radili probleme.
Ne shvaćaš da je to samo pokušaj da pokažu Messiju koliko on znači Barci "Nama vrijediš beskonačno i ne damo te za išta manje nego što moramo"
|
|
|
surfer
Average Member
Austria
967 Posts
Posted - 27/08/2020 : 14:18:31
|
Nije uvijek tako. Npr. BVB je pustio Lewandovskog odigrat ugovor do kraja i otisao je bez centa odstete u Bayern. Mogli su ga prodati godinu dana ranije, a nisu htjeli.
A Coutniho je poceo strajkati i ne dolaziti na trenige i prisilio Liverpool na prodaju. Isto je radio i Dembele.Pa je i Griezmann to zaprijetio. Svi znamo kamo su otisla sva trojica.
Sve to ti nije usporedivo s Barcelonom i LM. Ovo je jedna krasna nogometna prica koja traje 20 godina i ne bi se smjela pokvariti pricom o novcima.
Ako ti mislis da je OK prisiliti ga da preko svoje volje ostane zbog velicine odstete, i da je ta odsteta znak postovanja prema njemu, u redu, to je tvoje misljenje.
PSG se u toj situaciji ponasao kao bilo koji drugi klub Eto ti ista situacija je bila i sa Coutinhom i Liverpoolom Svi klubovi se vode istom logikom u ovakvim situacijama
|
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29623 Posts
Posted - 27/08/2020 : 14:18:55
|
Nisi u pravu. Da im znaci, ispunili bi mu zelju za odlaskom, ne bi mu radili probleme.
Ne shvaćaš da je to samo pokušaj da pokažu Messiju koliko on znači Barci "Nama vrijediš beskonačno i ne damo te za išta manje nego što moramo"
Eh, lako je sa strane govoriti što bi trebalo Nije uvijek lako napraviti ispravnu stvar
Barca će se Messijevim odlaskom naglo strmiglsviti i može se dogoditi da prođu godine prije nego se oporavi Marketinški se neće oporaviti tako skoro Pitanje je hoće li zvijezde htjeti doći u Barcu... Dosad je Barca bila klub koji se ne odbija Titule... Mislim da njih sljedecih par godina možemo samo sanjati |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29623 Posts
Posted - 27/08/2020 : 14:20:56
|
Nije uvijek tako. Npr. BVB je pustio Lewandovskog odigrat ugovor do kraja i otisao je bez centa odstete u Bayern. Mogli su ga prodati godinu dana ranije, a nisu htjeli.
A Coutniho je poceo strajkati i ne dolaziti na trenige i prisilio Liverpool na prodaju. Isto je radio i Dembele.Pa je i Griezmann to zaprijetio. Svi znamo kamo su otisla sva trojica.
Sve to ti nije usporedivo s Barcelonom i LM. Ovo je jedna krasna nogometna prica koja traje 20 godina i ne bi se smjela pokvariti pricom o novcima.
Ako ti mislis da je OK prisiliti ga da preko svoje volje ostane zbog velicine odstete, i da je ta odsteta znak postovanja prema njemu, u redu, to je tvoje misljenje.
PSG se u toj situaciji ponasao kao bilo koji drugi klub Eto ti ista situacija je bila i sa Coutinhom i Liverpoolom Svi klubovi se vode istom logikom u ovakvim situacijama
Uspoređuješ kruske i jabuke Lewi je istekao ugovor i nije ga BVB pustila nego je otišao kao slobodan igrač
Nećeš naći primjera u povijesti gdje je klub pustio vrijednog igrača bez odštete |
|
|
surfer
Average Member
Austria
967 Posts
Posted - 27/08/2020 : 14:36:34
|
Pustili su ga kao slobodnog igraca jer ga nisu htjeli prodati prije isteka ugovora. To znasi nekoga pustiti otici bez odstete.
I Bayern je dao Schweinsteigera Unitedu za simbolicnih 9 miliona jer je tamo igrao 17 godina i nisu mu htjeli stajati na putu kad je htio otici.
Ako ti mislis da je OK sto Barca radi prepreke LM i ucjenjuje ga sa 700 miliona, u redu. Ako on nije zasluzio ispunjenje svoje zelje, onda ne znam tko je zasluzio. Sta mislis, kakvim poletom i elanom ce igrati tu zadnju sezonu, ako ga prisile na ostanak? ne kazem je da ga puste besplatno, ali trebaju mu omoguciti odlazak po nekoj kompromisnoj cijeni. |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29623 Posts
Posted - 27/08/2020 : 15:19:32
|
Pustili su ga kao slobodnog igraca jer ga nisu htjeli prodati prije isteka ugovora. To znasi nekoga pustiti otici bez odstete.
Oprosti, ali ovo je nebulozno Kako mozes nekoga pustiti ako nemas nikakvih prava?
Ne barataš osnovnim pojmovima, pa se isključujem iz (ove) rasprave |
|
|
surfer
Average Member
Austria
967 Posts
Posted - 27/08/2020 : 15:30:46
|
Nemas prava jer si s igracem dogovorio da ces ga pustiti nakon isteka ugovora, ne znam sta je tu tako tesko za shvatiti. nisi htio uzeti novac za njega dok si jos mogao, ne znam kako ti objasniti. odustao si od mogucnosti dobijanja odstete, sam si svojom voljom odustao od prava...Mogli su ga prodati Realu godinu dana prije isteka, dobiti odstetu ali su odrzali rijec koju su mu dali i jer je htio u Bayern i svojom voljom odustali od odstete.
Sve se moze dogovoriti, to hocu reci.
Ali sve to nema veze s ovim slucajem. Necu ni ja vise o tome. |
|
|
surfer
Average Member
Austria
967 Posts
Posted - 27/08/2020 : 15:39:51
|
Ukratko ja mislim da bi ga s obzirom na sve sto je napravio za klub dzentlemenski trebali pustiti bez odstete bez obzira na to sto je prosao taj famozni 1.6. I to je to.
Ti mislis da bi njegov odlazak svakako trebali unovciti kroz dogovor o odsteti ili inzistiranjem na 700 M odstete potpuno sprijeciti?
|
Edited by - surfer on 27/08/2020 15:57:16 |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29623 Posts
Posted - 27/08/2020 : 17:12:20
|
Nemas prava jer si s igracem dogovorio da ces ga pustiti nakon isteka ugovora, ne znam sta je tu tako tesko za shvatiti. nisi htio uzeti novac za njega dok si jos mogao, ne znam kako ti objasniti. odustao si od mogucnosti dobijanja odstete, sam si svojom voljom odustao od prava...Mogli su ga prodati Realu godinu dana prije isteka, dobiti odstetu ali su odrzali rijec koju su mu dali i jer je htio u Bayern i svojom voljom odustali od odstete.
Sve se moze dogovoriti, to hocu reci.
Ali sve to nema veze s ovim slucajem. Necu ni ja vise o tome.
Lewa je godinu dana prije isteka ugovora sve dogovorio s Bayernom i htio je tamo preći, ali nije mogao zbog važećeg ugovora da je tada prešao - mogli bi reći da ga je BVB pustio
ovako su ga iz BVB držali još godinu dana koliko mu je valjao ugovor, a kada mu je ugovor istekao Lewa se pokupio i preselio u Munchen da je Lewa imao valjan ugovor i dalje, naravno da ne bi bez odštete prešao igdje, a kamoli najvećem rivalu
BVB nije imao izbora u cijeloj priči |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29623 Posts
Posted - 27/08/2020 : 17:13:06
|
Ti mislis da bi njegov odlazak svakako trebali unovciti kroz dogovor o odsteti ili inzistiranjem na 700 M odstete potpuno sprijeciti?
ja bih ga pokušao nagovoriti da ostane, ako neće - dogovoriti neku zamjenu |
|
|
hello
Senior Member
Croatia
2730 Posts
Member since 14/07/2006 |
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29623 Posts
Posted - 27/08/2020 : 22:52:48
|
nije napadači moćan? ove godine je u prvenstvu bio prvi po golovima, asistencijama, ključnim dodavanjima, kreiranim prilikama, asistencijama i driblinzima
strah me uopće pomisliti što bi radio sa kvalitetnim suigračima da ima Bruynea iza sebe... uff |
|
|
Topic |
|