Author |
Topic |
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29623 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 29/08/2020 : 11:52:11
|
quote: Originally posted by BeaGea
quote: Originally posted by tex2
Eto zašto ne volim današnji nogomet, mladi zaluđeni statistikom slijepci!
Ali neka barem pokažu razumijevanje iščitavanja statistike. (:
Točno jer kad Maradona dođe u finale SP onda je to uspjeh A kad Messi dođe u finale onda se usrao kad je bilo najbitnije
Kad Maradona osvoji juniorsko SP onda je to uspjeh Kad Messi osvoji juniorsko SP i zlato sa Olimpijskih igara onda je to - koga briga za to? |
|
|
BeaGea
Advanced Member
3813 Posts
Member since 29/04/2020 |
Posted - 29/08/2020 : 12:02:14
|
Mene kao simpatizera Barce više zanima jedna druga priča... Jesu li Xavi i Iniesta morali napustiti Barcu kako bi Messi (s vremenom) postao statistički najbolji igrač Barce!? |
Kažite mi, jeste li se umorili Jesu li vas prevarili Je l'nas vrijeme pregazilo |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29623 Posts
|
BeaGea
Advanced Member
3813 Posts
Posted - 29/08/2020 : 12:05:05
|
quote: Originally posted by supermark Kad Messi osvoji juniorsko SP i zlato sa Olimpijskih igara onda je to - koga briga za to?
To su jedini trofeji van Barce i na tome mu svaka čast (pogotovo za OI). Poanta je što nije nastavio s osvajanjem takvih trofeja kao senior. |
Kažite mi, jeste li se umorili Jesu li vas prevarili Je l'nas vrijeme pregazilo |
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
31287 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 29/08/2020 : 12:11:15
|
Opet generaliziranje, Juupov Bayern, Sacchijev Milan, itd. Kako za koga! Btw do te zlatne generacije Barce došlo se pljačkom Chelseaja, a Messi dobivao nagrade, a trebali Xavi ili Iniesta. Možemo tako ukrug, periodički se ponavlja na ovom topicu ista priča, al ajmo bit realni, Messi je talent najveći, ali danas više ne trči i neće još dugo!
quote: Originally posted by supermark
Hoćeš da počnem nabrajati Messijeva osvojena natjecanja i gubitke u finalima? Neću do sutra prestati ako krenem
Misliš Barcelonina
Nije ih donosio Messi, vec Xavi, Iniesta i Messi. Najbolji ti je dokaz taj da su se trofeji prorijedili od kad nema više ove dvojice!
Ta momčad sa Messijem, Xavijem i Iniestom je bila najjača klupska momčad svih vremena Ta klupska momčad je osvajala svjetska i europska reprezentativna prvenstva
Baš šokantno što je broj trofeja pao odlaskom te momčadi sa scene :P
|
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
Edited by - tex2 on 29/08/2020 12:12:20 |
|
|
BeaGea
Advanced Member
3813 Posts
Posted - 29/08/2020 : 12:15:14
|
Pa on je to bio i prije njihovog odlaska
Nije. Xavi je imao više nastupa za Barcelonu, kao i Iniesta. Najviše golova za jedan klub je isto rekord koji nije skinuo u vrijeme Xavija i i Inieste. I takvi slični rekordi koji su sad u vlasništvu Messija. |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29623 Posts
Posted - 29/08/2020 : 12:24:56
|
Pa on je to bio i prije njihovog odlaska
Nije. Xavi je imao više nastupa za Barcelonu, kao i Iniesta. Najviše golova za jedan klub je isto rekord koji nije skinuo u vrijeme Xavija i i Inieste. I takvi slični rekordi koji su sad u vlasništvu Messija.
... Da... Vjerojatno ne bi bio prvi strijelac u povijesti Barce da nisu Xavili i Iniesta otišli... Xavi bi sad bio prvi
A ovo za broj nastupa... To su nebitni rekordi koji su tu samo zato da budu tu Bezveze ih je uopće spominjati |
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
31287 Posts
Posted - 29/08/2020 : 12:28:56
|
Kako bezveze, veliki broj nastupa znači konstantnost! |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22331 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 29/08/2020 : 12:33:45
|
quote: Originally posted by surfer
Nisi u pravu. Da im znaci, ispunili bi mu zelju za odlaskom, ne bi mu radili probleme.
Ne shvaćaš da je to samo pokušaj da pokažu Messiju koliko on znači Barci "Nama vrijediš beskonačno i ne damo te za išta manje nego što moramo"
Eh, lako je sa strane govoriti što bi trebalo Nije uvijek lako napraviti ispravnu stvar
Barca će se Messijevim odlaskom naglo strmiglsviti i može se dogoditi da prođu godine prije nego se oporavi Marketinški se neće oporaviti tako skoro Pitanje je hoće li zvijezde htjeti doći u Barcu... Dosad je Barca bila klub koji se ne odbija Titule... Mislim da njih sljedecih par godina možemo samo sanjati
Zar moze gore od ovoga sada? Izgubili sve titule ( prvenstvo, kup, superkup, LS), ponizeni od Bayerna kao nikad prije u istoriji. To sve sa Messijem. Dotakli su dno, moze biti samo bolje. |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29623 Posts
Posted - 29/08/2020 : 12:37:03
|
quote: Originally posted by tex2
Opet generaliziranje, Juupov Bayern, Sacchijev Milan, itd. Kako za koga! Btw do te zlatne generacije Barce došlo se pljačkom Chelseaja, a Messi dobivao nagrade, a trebali Xavi ili Iniesta. Možemo tako ukrug, periodički se ponavlja na ovom topicu ista priča, al ajmo bit realni, Messi je talent najveći, ali danas više ne trči i neće još dugo!
Hoćeš da počnem nabrajati Messijeva osvojena natjecanja i gubitke u finalima? Neću do sutra prestati ako krenem
Misliš Barcelonina
Nije ih donosio Messi, vec Xavi, Iniesta i Messi. Najbolji ti je dokaz taj da su se trofeji prorijedili od kad nema više ove dvojice!
Ta momčad sa Messijem, Xavijem i Iniestom je bila najjača klupska momčad svih vremena Ta klupska momčad je osvajala svjetska i europska reprezentativna prvenstva
Baš šokantno što je broj trofeja pao odlaskom te momčadi sa scene :P
Slažem se Subjektivan sam
Ali 7 Barcinih igraca je bilo tih godina redovni član reprezentacije koja je osvajala SP i EP tih godina To vjerojatno nitko neće nadmašiti
Ta klupska generacija je osvajala svjetska i europska prvenstva! |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29623 Posts
Posted - 29/08/2020 : 12:41:28
|
quote: Originally posted by King Warrior
quote: Originally posted by surfer
Nisi u pravu. Da im znaci, ispunili bi mu zelju za odlaskom, ne bi mu radili probleme.
Ne shvaćaš da je to samo pokušaj da pokažu Messiju koliko on znači Barci "Nama vrijediš beskonačno i ne damo te za išta manje nego što moramo"
Eh, lako je sa strane govoriti što bi trebalo Nije uvijek lako napraviti ispravnu stvar
Barca će se Messijevim odlaskom naglo strmiglsviti i može se dogoditi da prođu godine prije nego se oporavi Marketinški se neće oporaviti tako skoro Pitanje je hoće li zvijezde htjeti doći u Barcu... Dosad je Barca bila klub koji se ne odbija Titule... Mislim da njih sljedecih par godina možemo samo sanjati
Zar moze gore od ovoga sada? Izgubili sve titule ( prvenstvo, kup, superkup, LS), ponizeni od Bayerna kao nikad prije u istoriji. To sve sa Messijem. Dotakli su dno, moze biti samo bolje.
Naravno da može - prosječnost Sad je ispadanje u polufinalima i četvrtfinalima "dno dna" Lako bi se moglo dogoditi da Barca upadne u prosjecnost kao Milan i Manchester i da četvrtfinala i polufinala postanu san |
|
|
BeaGea
Advanced Member
3813 Posts
Posted - 29/08/2020 : 12:43:29
|
Meni statistika govori da je Barca, u zadnjih tri godine, stvarno pala a Messi nije. On i dalje nabija svoju brojku golova, nastupa... On se igra a klub tone. I to ne naglo, jer se simptomi vide već par sezona. A sve mi se nekak čine ti simptomi povzani s jednim od najboljih igrača svih vremena (najbolji ne postoje). Sve u svemu, Messi je igračina ali nema karakter vođe i pobjednika (: |
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12746 Posts
Member since 25/07/2003 |
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29623 Posts
|
surfer
Average Member
Austria
967 Posts
Member since 09/05/2008 |
Posted - 29/08/2020 : 17:24:02
|
Koga zanima tko je imao najvise driblinga u jednoj sezoni Primere. Kakav nonsens i gubljenje vremena su takve statistike.
Za Argentince je samo jedan jedni koji postoji, ovaj drugi je gastarbajter u Evropi i zaboli ga za reprezentaciju.
|
|
|
surfer
Average Member
Austria
967 Posts
Posted - 01/09/2020 : 15:12:12
|
Karma je zajebana stvar. Pokvarenim trikovima, strajkovima, bojkotom i nedolaskom na treninge u klubovima dovodis igrace npr. Coutinha i Dembelea i onda ti Messi prestane dolaziti na treninge jer zeli otici. |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22331 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 03/09/2020 : 11:39:24
|
Na kraju ce mu povisiti platu za 10 miliona da ostane, pa ce on jedini profitirati od Barsinih losih rezultata u zadnje vrijeme.
Napisao sam ovo prije pocetka cirkusa oko njegovog odlaska. Moram se preimenovati u Cezar Warrior. |
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
31287 Posts
Posted - 03/09/2020 : 11:43:04
|
Dobro za sve da ostane, konkurencija više nije u strahu od Barce, CL će teško osvojiti, možda neki domaći trofej? Samo s kim će igrati kad je Koeman otpisao pola ekipe, a rezervi nisu imali? Znači, bit će još slabiji. |
|
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29623 Posts
|
surfer
Average Member
Austria
967 Posts
Posted - 04/09/2020 : 11:25:23
|
Sta bi po tebi bilo bolje? Za klub, ne za LM.
Prisiliti ga na ostanak jer nitko ne moze platiti 700 M,povecati mu masovno placu pa nek igra bezvoljno tu zadnju sezonu uz trenera i suigrace koji mu nisu po volji i onda ide bez odstete
ili ga pustiti sada uz neku realnu cijenu i dovesti zamjenu npr. Manea ili netko tog tipa?
Gledate u staklenu kuglu? Jos nitko nije ostao niti ista potpisao
|
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29623 Posts
Posted - 04/09/2020 : 11:53:17
|
Pa pustiti čovjeka neka ide, zaslužio je Nema ga smisla vezati lancima, pogotovo što takav igrač u takvim uvjetima nema volju za igranjem
|
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12746 Posts
Member since 25/07/2003 |
Posted - 04/09/2020 : 15:56:23
|
Na kraju ce mu povisiti platu za 10 miliona da ostane, pa ce on jedini profitirati od Barsinih losih rezultata u zadnje vrijeme.
Napisao sam ovo prije pocetka cirkusa oko njegovog odlaska. Moram se preimenovati u Cezar Warrior.
Izgleda da si bio u pravu. Messi ostaje javlja Bild, a oni imaju pouzdane izvore. Izaija Warrior |
Have mercy |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25542 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 04/09/2020 : 19:00:11
|
quote: Originally posted by manhunter
Haos u Barci. Messi rekao da odlazi, uprava se raspada i daje ostavke.. Tipujem da će maestro ostati, a da će se ovi koji su uništili klub povući uz masne odšete.
Odmah potpisujem ovakav rasplet
Kao što rekoh. Još samo da se ovi povuku. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
Edited by - manhunter on 04/09/2020 19:01:26 |
|
|
Tonto
Advanced Member
8560 Posts
Member since 11/02/2012 |
Posted - 04/09/2020 : 19:09:18
|
Čovjek nesretan ostaje u klubu. Svi na gubitku... i Barcelona i Messi i prosječan ljubitelj nogometa. |
The less I have the more I am a happy man |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25542 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 04/09/2020 : 20:03:07
|
Toliko o tome da se radi o novcu i biranju saigrača:
Zašto si rekao Barsi da želiš da ideš?
"Rekao sam klubu, posebno predsedniku, da želim da idem. To sam mu govorio cele godine. Verovao sam da je vreme da u klub dođu mlađi igrači, novi igrači, da je moje vreme u Barseloni gotovo. I zbog toga mi je bilo veoma krivo jer sam uvek pričao da želim da završim karijeru ovde. Bila je veoma teška godina, mnogo sam trpeo na treninzima, na utakmicama, u svlačionici, želeo sam da se sklonim u stranu. Sve je postalo jako teško za mene i došao je momenat kada sam počeo da tražim nove ciljeve. Nisam to uradio zbog poraza od Bajerna, to je odluka o kojoj sam razmišljao dugo vremena. Rekao sam to predsedniku više puta, a on bi mi rekao da ću na kraju sezone moći da odlučim da li želim da idem ili želim da ostanem. Na kraju nije održao reč". |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
Topic |
|