Poll Question:
Koji je vama najdraži (nepovijesni) dokumentarčić?
Choices:
Deadliest Catch
Dirty Jobs
Dog Whisperer
American Chopper
Ultimate Survival
Mythbusters
Crocodile Hunter
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Prljavi poslovi. Lik je neverovatno duhovit, humor na prvu. Svaki put se ismejem kao lud.
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
paro ako je nesto sa Discovery Channela ne znaci da je odmah dokumentarac. jer lista ti nema veze sa naslovom topica.
Ajd pojasni malo ovu svoju rečenicu koja nema nikakvog smisla. Šta nije dokumentarac?
Evo ti kad već moram..ravno s blesave wiki.. Dokumentarni film ili dokumentarac je filmski žanr koji se bavi stvarnim događajima. Za razliku od igranih filmova u dokumentarcima najčešće ne nastupaju plaćeni glumci. Postoji širok raspon različitih vrsta dokumentarnih filmova, koji se proteže od pokušaja stvaranja čiste dokumentaže doku-sapunice do doku-drame.
I btw. da, Discovery je program s dokumentarcima.
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Tvoj mi je avatar strašno poznat odnekud, paro. Iz kojeg je to filma?
Fear and Loathing in Las Vegas, Depp Nego, ja čekam tvoju konstruktivnu kritiku na recku i samu epizodu, a od tebe 0 bodova...dobro, dobro...i ti si me napustio
Meni su najdraži dokumentarci oni o životinjama od Davida Attenborougha.
Vidiš Davida nisam ubacio, kao ni par dobrih putopisaca, zajedno s montipajtonovcem. Al dobro, drago mi je da je nekome na 1. mjestu, unatoč činjenici da ga se danas sve rijeđe može vidjet na telki.
Ovaj prvi je od Historya vidim. To je nešto novo ili? Dal valja išta?
Ovaj prvi je od Historya vidim. To je nešto novo ili? Dal valja išta?
Life After People? Odličan, preporučan definitivno. Rađen je ko dugometražni dokumentarac prvo, a kasnije ko serija. Ne znan koliko sve skupa ima epizoda, al ako ništa onaj dugometražni od uru ipo se isplati pogledat. Iz 2009 godine je i tema je koje bi se promjene na Zemlji dogodile da cijela populacija ljudi odjednom nestane.
Prezanimljivo
@ Opti Hvala, makar sam očekivao koju rečenicu više od starog fordofila...malo je takvih ostalo na sajtu
@Paka01 Ok, baš bi volio pogledat nešto malo drukčije, tak da ću skinut prvom prilikom