Upravo sam procitao ovaj strip. Drago mi je da se i Miki vratio u nase prostore.
No, moram priznati da sam se stvarno razocarao u kvalitet preloma tog stripa. Tekstovi izlaze iz oblaka, nisu u sredini, nema margine. Prava steta sto ovako legendarno izdanje nije dobro obradjeno. Nemojte me pogresno razumeti, ja uopste nisam protiv Ludensa. Redovno skupljam njihova izdanja, ali ovo je stvarno uzasno prelomljeno.
Bogami ružno... Jedna od ritkih stvari šta me stvarno nerviraju na stripovima.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Indoš: Štas'se usro i ublijedio? Miki: Nisam. Ima sad da se mačujemo sa ovim noževima pa ćeš vidjeti tko se usro! Indoš: Najebo si. Imam crvenu krpu na lijevoj ruci. Ako naiđe bik, bacim je na tebe i gotov si! Miki: Imam i ja. Naštrikala mi baba juče. Indoš: Zašto si zavezo tog debelog iza? Perverzije neke sigurno. Miki: Gledaj svoja posla. Salaso (razmišlja): Tako sam gladan...
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Baš me zanima da li će Miki moći da se kupi na kioscima kod nas u Somboru. Inače u Somboru samo povremeno nađem Marka i Bleka i to samo na kioscima Grutini press-a. Na ostalim ih nema, a nije nikad ni bilo. Nekoliko godina ranije mogao se pronaći i Zagor (Ludens) na istim kioscima, ali sad ga nema.
Pošto radim u školi pouzdano znam da deca vrlo malo čitaju bilo šta, a stripove samo njih nekoliko i to uglavnom Zagora.
Upravo sam procitao ovaj strip. Drago mi je da se i Miki vratio u nase prostore.
No, moram priznati da sam se stvarno razocarao u kvalitet preloma tog stripa. Tekstovi izlaze iz oblaka, nisu u sredini, nema margine. Prava steta sto ovako legendarno izdanje nije dobro obradjeno. Nemojte me pogresno razumeti, ja uopste nisam protiv Ludensa. Redovno skupljam njihova izdanja, ali ovo je stvarno uzasno prelomljeno.
primer:
Ovako loš prelom je neoprostiv, ali barem imamo Mikija. Nadam se da će Ludens prihvatiti naše komentare i da će sledeći broj biti bolje sređen.
P. S. Možda Ludensu treba neko ko bi za njih radio prelome? Siguran sam da ima ljudi koji bi to znali odraditi tako da izdanje liči na kolekcionarsko.
Indoš: Štas'se usro i ublijedio? Miki: Nisam. Ima sad da se mačujemo sa ovim noževima pa ćeš vidjeti tko se usro! Indoš: Najebo si. Imam crvenu krpu na lijevoj ruci. Ako naiđe bik, bacim je na tebe i gotov si! Miki: Imam i ja. Naštrikala mi baba juče. Indoš: Zašto si zavezo tog debelog iza? Perverzije neke sigurno. Miki: Gledaj svoja posla. Salaso (razmišlja): Tako sam gladan...
Ako si kolekcionar nostalgičar ili imaš manje od 15 godina, Miki ti možda bude dobar. Ako ne spadaš u te dvije kategorije, bolje zaobiđi. Ili kupi taj prvi broj i saznaj kako ti se sviđa... Mogao bih to i grublje sročiti, ali se bojim da me Globinjo ne protjera.
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Ako si kolekcionar nostalgičar ili imaš manje od 15 godina, Miki ti možda bude dobar. Ako ne spadaš u te dvije kategorije, bolje zaobiđi. Ili kupi taj prvi broj i saznaj kako ti se sviđa... Mogao bih to i grublje sročiti, ali se bojim da me Globinjo ne protjera.
Razumijem bogastvo jezika ovdje baš i nije najbolje isticati. Hvala na informaciji.
Vidim ja da ce na BG sajmu knjiga biti otvorena sezona lova na Obi-wana.
Reizdanje Kapetana Mikija nije nikakav dobar poslovni potez izdavača jer se jednostavno ne će prodavati. Kapetana Mikija smo čitali prije 20-25 godina,no danas ga je pregazilo vrijeme.Imam kolekciju Mikija iz zlatne serije i ne namjeravam kupovati davno kupljene priče. Istina je,da klinci gotovo ništa ne čitaju i ne vjerujem da će ih išta natjerati masovno na kioske po Mikija. Pogotovu ne katastrofalna naslovnica (i Miki sa nožem u rukama,mada nikada nije koristio hladno oružje)i cijena od 25 kn. Sve u svemu drago mi je vidjeti Mikija na kioscima ali mislim da neće dugo i da je taj potez 0 bodova.