Author |
Topic |
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
Croatia
12931 Posts
Member since 23/09/2005 |
Posted - 12/05/2012 : 20:41:39
|
quote: Originally posted by Zagor12
Znate li da vi koji ste gledali film konstantno vadite mast nama koji nismo? Mučki provokatori.
Gdje se nalazi kino najbliže Virovitici? |
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins |
|
|
Zagor12
Advanced Member
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
Croatia
12931 Posts
Posted - 12/05/2012 : 21:01:21
|
quote: Originally posted by Zagor12
Hm, pa, "kino" je za mene jedino Cinestar ili Cineplexx... Znači, jedno 150 km udaljenosti.
Shvaćam, da bi mogao u kino morao bi se odvažiti na dugi put. |
|
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 12/05/2012 : 22:26:41
|
pa bolje ti je da gledas u bilo kakvom bioskopu, nego posle da gledas downloaded verziju na malom ekranu |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
|
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11447 Posts
Member since 14/02/2009 |
|
Felagund
Average Member
Croatia
872 Posts
Member since 01/10/2010 |
Posted - 13/05/2012 : 22:34:32
|
Ne mogu govoriti opcenito o kinima, al znam da ovom "obicnom" kinu u Ivanicu fali bas doslovno sve i puno ti umanji dozivljaj gledanja filma. Zvuk nije bas najbolji, pa tome pridodamo djecu koja cjelo vrijeme nest melju, pa jedva cujes film. Platno je premalo, a i znaju rezat scene da skrate film. |
Sve je relativno (E = mc^2) |
|
|
sandyboy
Average Member
628 Posts
Member since 09/09/2010 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9618 Posts
Posted - 14/05/2012 : 00:03:19
|
bio veceras ponovo, ohboy, kako je dobar! :D |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
|
|
Felagund
Average Member
Croatia
872 Posts
Member since 01/10/2010 |
Posted - 14/05/2012 : 19:17:00
|
quote: Originally posted by sandyboy
A krate film jer...?
Jer su debili Nemam nikakvo racionalno objasnjenje zasto bi to itko isao raditi |
Sve je relativno (E = mc^2) |
|
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
Croatia
12931 Posts
Posted - 15/05/2012 : 11:17:31
|
quote: Originally posted by Lord Vader89
bio veceras ponovo, ohboy, kako je dobar! :D
Evo, pogledao ga i ja opet, i moram priznati da mi je još bolji na drugo gledanje.
Malo sam više pazio na radnju i likove, a manje na specijalne efekte i moram priznati da me iznenadilo kako je Whedon na prilično suptilan način razradio motivacije likova.
SPOILER
Jedna opaska, ne toliko kritika: dok sam gledao onu scenu invazije, mislio sam si, sad bi im dobro došao Rhodey u svom oklopu. Mislim, kad se boriš protiv horde izvanzemaljaca, tada su dva tipa u napredno-tehnološkom oklopu bolja nego jedan. Ali nema veze, jasno mi je zašto ga nema u filmu, a i njegov se izostanak vrlo lako da opravdati u kontekstu radnje filma.
E da, posebno me razveselila Furyjeva izjava o tome kako je svijet krcat posebnim ljudima koje je teško kontrolirati, i odmah se sjetih svih onih likova koje tek trebamo vidjeti na velikom platnu.
Btw, zbog ove fotke mi je posebno toplo oko srca.
|
|
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9618 Posts
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
Member since 10/06/2002 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22327 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 17/05/2012 : 00:54:55
|
Pogledao i ja film. Nista posebno, jedan od mnogih superherojskih. Mogli su barem ubaciti malo patetike i sahraniti barem jednog superjunaka. Hajde, barem je posljednjih pola sata dobro odradjeno u dijelu kada dodje do velike bitke. prvih sat i pol mlacenje prazne slame, cijela radnja se odvijala na brodu. Jedino sto mi se bas dopada je Hulk. Scene kada je mlatnuo Thora i poslije Lokija, kada je ovaj poceo da popuje kako je on bog itd., su bile bas komicne. Hulk rules! Iron-Man sucks! Napravise od tipa komicara, kao da je Spider-Man. Iako mi se film Cpt.America dopao, tj. bolji je od svih ostalih marvelovih (izuzetak su Spidey 1-3 i X-Men 1-3), Chris Evans je totalno pogresna osoba za ovu ulogu. Njemu odgovaraju uloge poput one u F4, uopste nije mogao da ostavi uvjerljiv utisak da je on taj veliki vodja marvelovih superheroja.
|
|
|
sloppy
Average Member
703 Posts
Member since 23/07/2002 |
Posted - 17/05/2012 : 01:34:28
|
quote: Originally posted by King Warrior
Iako mi se film Cpt.America dopao, tj. bolji je od svih ostalih marvelovih (izuzetak su Spidey 1-3 i X-Men 1-3), Chris Evans je totalno pogresna osoba za ovu ulogu.
i onda da čovjek uzima ozbilno bilo što je bilo prije napisano u ovom postu. ok ako se več idemo tu neku foru pa da tretiramo filmove koje nije radio marvel kao marvelove filmove jer su rađeni po njihovim likovima to još mogu smislit. ali da je izuzetak u bilo kakvom pogledu bilo koji film gde Toby mcwhatshisface glumi peter parkera i Kirsten Dunst glumi M.J.?!? molim te. baš sam se nasmijao
svaka čast dobar si! |
http://tdksonomatopeia.blogspot.com/ |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 17/05/2012 : 09:54:18
|
Cap najbolji film od svih; teško, možda jedino u specijalnim efektima... (p.s. mora nas king navući na reakciju) |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
Edited by - DeeCay on 17/05/2012 09:59:32 |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22327 Posts
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
Croatia
12931 Posts
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
Croatia
12931 Posts
Posted - 17/05/2012 : 13:09:51
|
Pogledao i ja film. Nista posebno, jedan od mnogih superherojskih.
To je kao da kažeš da je The Good, the Bad and the Ugly ništa posebno, još jedan od mnogih westerna.
Inače, bit Kapetana Amerike nije u tome da je on veliki vođa. Upravo suprotno, on se bori protiv velikih vođa. Kapetan je jedan običan tip koji ne voli kad nasilnici maltretiraju slabije, bio on Hitler, Crvena Lubanja ili Loki. I to je ono što ga čini posebnim u toj grupi. Uz njegove fizičke performanse, naravno. |
|
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
Member since 10/06/2002 |
Posted - 17/05/2012 : 14:12:49
|
quote: Originally posted by Mr. Bushido I to je ono što ga čini posebnim u toj grupi. Uz njegove fizičke performanse, naravno.
Pa da, ali i vođa je - vodio je Howling Commandoes pola Drugog svjetskog, i definitivno i ovdje očekuju od njega da vodi. Osim Tonya, koji ga prca samo tako ali to je karakterna osobina jer ne voli autoritete. Mislim, znam da bi King Warrior to uradio bolje ali i prva scena sa Thorom i Iron Manom, i ona scena u New Yorku kada se napokon svi okupe, su bile 'njegove' i momak je odradio posao samo tako. Bit pravog vođe je da natjera ljude pod svojom komandom da misle da je to ono što svakako žele raditi, a opet izvojuje pobjedu. I mislim da malo kome u današnje vrijeme može uspjeti da onako dobro pokazuje kažiprstom u imaginarne stvari i osobe. |
|
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9618 Posts
Posted - 17/05/2012 : 15:18:53
|
quote: Originally posted by Mr. Bushido
Pogledao i ja film. Nista posebno, jedan od mnogih superherojskih.
To je kao da kažeš da je The Good, the Bad and the Ugly ništa posebno, još jedan od mnogih westerna.
Inače, bit Kapetana Amerike nije u tome da je on veliki vođa. Upravo suprotno, on se bori protiv velikih vođa. Kapetan je jedan običan tip koji ne voli kad nasilnici maltretiraju slabije, bio on Hitler, Crvena Lubanja ili Loki. I to je ono što ga čini posebnim u toj grupi. Uz njegove fizičke performanse, naravno.
nije kapetan vodja, predvodnik (fuhrer? ) poput predsednika, ili tako vec necega....ali u borbi je on taj koji mora da stoji u prvom redu, to se vidi i u njegovom filmu, vidi se i ovde :)
inace se ni ja ne slazem skoro ni u cemu sa KW :D missim....X2, Spidey....? :D od novih Marvelovih filmova, skoro svi su vrhunski (jbg, Thor izneverio :D ) |
|
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
Croatia
12931 Posts
Posted - 17/05/2012 : 16:27:50
|
quote: Originally posted by Lord Vader89
nije kapetan vodja, predvodnik (fuhrer? ) poput predsednika, ili tako vec necega....ali u borbi je on taj koji mora da stoji u prvom redu, to se vidi i u njegovom filmu, vidi se i ovde :)
Pa da, on je vojnik, nije vođa u megalomanskom smislu, da porobi, nego prvenstveno u vojnom smislu, da obrani i da izvuče ono najbolje iz svojih suboraca. |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22327 Posts
Posted - 17/05/2012 : 16:34:31
|
quote: Originally posted by Emir Pasanovic
prva scena sa Thorom i Iron Manom, i ona scena u New Yorku kada se napokon svi okupe, su bile 'njegove' i momak je odradio posao samo tako. Bit pravog vođe je da natjera ljude pod svojom komandom da misle da je to ono što svakako žele raditi, a opet izvojuje pobjedu. I mislim da malo kome u današnje vrijeme može uspjeti da onako dobro pokazuje kažiprstom u imaginarne stvari i osobe.
Po scenariju ide sve u tom pravcu da ce Cap biti vodja, ali to je samo filmski scenario. Evans nije tip za tu vrstu uloge, jednostavno nema nesto u sebi sto bi covjeka ubijedilo u to da ga prati, nije vjerodostojno prenio na platno ulogu najveceg marvelovog superheroja, barem u tom zamisljenom univerzumu. Kazem , njemu bolje stoje uloge kao ona u F4. Sam film Cpt.America je , barem meni, zabavniji od ovih ostalih koji idu svi po istom kalupu, ali u glavnoj ulozi je totalno pogresan covjek. |
|
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
Croatia
12931 Posts
Posted - 17/05/2012 : 23:53:32
|
Meni je Evans bio čisto solidan. Njegov Kapetan je straight-to-the-point, ozbiljan, samouvjeren i sa određenim zapovjednim tonom u glasu.
Nije to toliko zahtjevna uloga poput Hiddlestonovog Lokija, ali mislim da se Evans sasvim dobro snašao s onim što je imao. |
|
|
Windwalker
Advanced Member
Croatia
4530 Posts
Member since 08/03/2008 |
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
Croatia
12931 Posts
Posted - 18/05/2012 : 02:54:52
|
quote: Originally posted by Windwalker
Meni je taj glumac bio uvjerljiviji kao Human Torch. Kao Kapetan je mlakonja. A možda je to i suština lika.
Mlakonja si kad se suočiš licem u lice sa izvanzemaljskom invazijom? |
|
|
Topic |
|