Od danas u SNK Zagor Redovni br.188 - "Indijanci Iz Prerije":
Scenario: Moreno Burattini Crtez: Michele Rubini
Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
Baš me zanima ova epizoda Vidija sam da je dobila dobre ocjene tu na sajtu, al nisam tija čitat recenziju.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Postaješ naporan čovječe.... Znamo svi dobro što misliš o novim epizodama, ali ako stalno ponavljaš jedno te isto to se može i treba okvalificirati kao spam. Ja ne volim Mister Noa , svaki njegov broj mi je užas, pa ipak ne idem na topic o njemu gaditi ljudima strip koji vole. Ima nas puno koji volimo posttoninelijevskog Zagora; štoviše, mislimo da su današnji brojevi puno bolji od Toninelijevih. Pusti nas da argumentirano raspravljamo o tim pričama.
Postaješ naporan čovječe.... Znamo svi dobro što misliš o novim epizodama, ali ako stalno ponavljaš jedno te isto to se može i treba okvalificirati kao spam. Ja ne volim Mister Noa , svaki njegov broj mi je užas, pa ipak ne idem na topic o njemu gaditi ljudima strip koji vole. Ima nas puno koji volimo posttoninelijevskog Zagora; štoviše, mislimo da su današnji brojevi puno bolji od Toninelijevih. Pusti nas da argumentirano raspravljamo o tim pričama.
Slažem se Toninelli je ovako što mogao napisati samo u trenucima vrhunskog nadahnuća... O crtežu ne treba trošiti riječi...
Uzeo maloprije i prelistao samo na brzinu, nisam odmah citao... Pa ne znam, koliko je taj Rubini hvaljen u ovoj epizodi, meni eto na prvo listanje crtez nije nista posebno, na prvoj stranici odmah Chicu glava okrugla kao "Super Tele"...!?
Čovjek stječe dojam da je Burattini ovog Zagora pripremao puuuun ku..! A to ne može zabršiti loše. Zanima me samo jel ima zagora-poirota na kraju? Ne,nadam se.. I nemojte spoliati
David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS] Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid! Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone! -Ryan Reynolds-
Koliko sam video one tri sličke iz stripa,koje su stavljene u recenziju, moram ovako na "prvu" reći, da mi se crtež Rubinija dopada...ali više kad pročitam taj prvi dio. Posebno su mi sve 4 naslovne vrlo ljepe...pogotovo ona "La morte sospesa"...;-)