forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Racunala i internet
 SAP
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

sawitch
Advanced Member

Serbia
40474 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 23/07/2011 : 19:18:43  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Narode, mislim da bi mi poznavanje SAP-a doprinelo dosta pri konkursima za posao resio sam da se malo dohvatim toga... Ima li iko iskustva sa tim? Ima li nekih tutorijala na srpskom, a moze i na engleskom? Ima li downloada programa da treniram?

Patricia hic mea totus mundus est

Markos
Webmaster

Croatia
29440 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 23/07/2011 : 19:33:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
SAP je preširoko područje, tu je teško nešto značajno naučiti bez nekog konkretnog zadatka u praksi.

Trouble will find me
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40474 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 23/07/2011 : 19:40:45  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Tako i ja cuh... Daj savetuj me odakle da krenem? Zadaj neke zadatke ako imas vremena... Treba da sam naucnik iz NASA-e da dobijem posao na posteno u Srbiji... I to neki sa srednjom skolom...

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29440 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 23/07/2011 : 20:33:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Tako i ja cuh... Daj savetuj me odakle da krenem? Zadaj neke zadatke ako imas vremena... Treba da sam naucnik iz NASA-e da dobijem posao na posteno u Srbiji... I to neki sa srednjom skolom...

Ne znam, ja sam programer, ne komercijalist, o SAP-u znam samo nešto općenito iz opće kulture /struke.

A što se ovog drugog dijela tiče; za nas programere postoji slična praksa: http://blog.jitbit.com/2011/05/what-if-drivers-were-hired-like.html

Trouble will find me
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40474 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 23/07/2011 : 21:17:08  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
OK, valjda se javi neko ko koristi SAP.. Resio sam da ga nablebam.. Bar te neke osnove da ga mogu uvrstiti u CV... Pa ako me pitaju da ne budem ovca, da stvarno znam nesto...

Go to Top of Page

Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts

Member since 12/10/2004

Posted - 19/08/2011 : 21:14:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit Rico's Homepage  Send Rico a Private Message  Reply with Quote
Ja imam SAP licencu, radim na njemu svakodnevno, ali ovo sto ti je rekao Markos "SAP je preširoko područje, tu je teško nešto značajno naučiti bez nekog konkretnog zadatka u praksi." stoji 100%.

https://www.instagram.com/ricomambo_tees/ https://www.facebook.com/brankoricovdesign
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25517 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 19/08/2011 : 23:13:26  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
SAP je u osnovi excel i koliko god da je obiman, nije težak za naučiti. Mada, moraš već da znaš šta hoćeš konkretno..

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Mord
Advanced Member

Croatia
3134 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 20/08/2011 : 01:03:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Mord a Private Message  Reply with Quote
Za pocetak se upitaj cemu sluzi SAP. Koliko ja shvacam to je u osnovi samo alat. Tako da tvoje pitanje ispada kao da pitas da si cuo da ljudi koji koriste busilicu u svom poslu dobro zaradjuju pa bi ti htio nauciti koristiti busilicu. Neka me netko ispravi ako sam krivo skuzio.

Go to Top of Page

Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts

Member since 12/10/2004

Posted - 20/08/2011 : 11:00:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit Rico's Homepage  Send Rico a Private Message  Reply with Quote
:)
sap je prekompliciran program za covjeka koji radi na njemu, a tako fin i lijep za poslodavca koji ima potpunu kontrolu nad unosom podataka:)
zato i jest tako rasiren po tvrtkama.

https://www.instagram.com/ricomambo_tees/ https://www.facebook.com/brankoricovdesign
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17128 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 20/08/2011 : 11:15:47  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Treba da sam naucnik iz NASA-e da dobijem posao na posteno u Srbiji...

Možda kad bi tražili pisca naučno-fantastičnih priča Jedino su takve teme u skladu s tom željom.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000