Nakon punih 6 godina rada SK Libellus prestala je postojati. Ovim bismo putem željeli zahvaliti na podršci svim stalnim i povremenim kupcima, svim prijateljima i posjetiteljima, poslovnim suradnicima i partnerima. Bilo nam je zadovoljstvo, a koji put i zabavno.
Umjesto stare knjižare tu je sad nova nova i poboljšana STRIP KNJIŽARA ASTEROID B612. Međutim, tu novostima nije kraj - nova će knjižara poslovati i na novoj lokaciji: Gajeva 17, podrum DESNO, stoga nam je zadovoljstvo povodom otvorenja, u petak 29. srpnja 2011. od 17 do 20 sati, pozvati vas na čašu soka, piva, pelinkovca ili nekog drugog pića. Pored toga, Strip-knjižara Asteroid B612 časti svoje kupce popustom od 10% na svaku kupovinu i za sve oblike plaćanja (iznimka su artikli koji su već nekoj od akcijskih ponuda). Promotivno razdoblje traje do 13. kolovoza 2011, no kupci koji su trenutno na godišnjim odmorima i izvan Zagreba ne moraju očajavati jer će simboličnih popusta i akcija biti i kasnije.
Odlično, puno pristupačnije s Trga. I meni je par puta znalo zalomiti se da uletim u onaj sexy shop, onako zamislim se o nečemu pa se šokiram kad već uletim. Nadam se da ću doći, iako mi nije baš blizu.
stoga nam je zadovoljstvo povodom otvorenja, u petak 29. srpnja 2011. od 17 do 20 sati, pozvati vas na čašu soka, piva, pelinkovca ili nekog drugog pića.
Da, vidjet cemo se još puno puta, samo nažalost morat cu propustit ovaj popust kako zbog godišnjeg tako i zbog rupe u novčaniku koju je isti prouzrokovao :)
Odlično, puno pristupačnije s Trga. I meni je par puta znalo zalomiti se da uletim u onaj sexy shop, onako zamislim se o nečemu pa se šokiram kad već uletim. Nadam se da ću doći, iako mi nije baš blizu.
Mene su namerno dusmani ubacili u taj seksi sop i umesto stripove ugledao sam zlatnu faluscinu od pola metra..
Desno? Jel' to onaj seksi sop prestao da radi? Nek je sa srecom!!!
sta nije tamo bio neki death metal/goth shop?
Da, tamo ja svaki dan idem ritualno žrtvovat mlade djevice.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud