zeljko Advanced Member
Bosnia and Herzegovina 17818 PostsMember since 02/08/2002
Poli Advanced Member
Slovenia 38068 PostsMember since 26/10/2007
quote:Originally posted by axle munshinequote:Originally posted by DiSkAcHDa li je na kraju itko kompltirao Druunu u zadnje vrijeme? Nešto mi je u sjećanju da je System Comics krenuo, ali ne znam da li su završili...Jesu...
quote:Originally posted by DiSkAcHDa li je na kraju itko kompltirao Druunu u zadnje vrijeme? Nešto mi je u sjećanju da je System Comics krenuo, ali ne znam da li su završili...
axle munshine Senior Member
Serbia 2341 PostsMember since 14/06/2006
quote:Originally posted by Poliquote:Originally posted by axle munshinequote:Originally posted by DiSkAcHDa li je na kraju itko kompltirao Druunu u zadnje vrijeme? Nešto mi je u sjećanju da je System Comics krenuo, ali ne znam da li su završili...Jesu... Isto u Sloveniji Risar, imam svih 5 integrala.
quote:Originally posted by axle munshinequote:Originally posted by Poliquote:Originally posted by axle munshinequote:Originally posted by DiSkAcHDa li je na kraju itko kompltirao Druunu u zadnje vrijeme? Nešto mi je u sjećanju da je System Comics krenuo, ali ne znam da li su završili...Jesu... Isto u Sloveniji Risar, imam svih 5 integrala. Zapravo ih ima šest... System je izdao i nulti broj, Animu...
Whetherpine Average Member
Croatia 546 PostsMember since 15/07/2010