Zna li se vec na koji nacin ce stici i na drugu stranu Kupe? Remitenda na kioske, striparnice, ...? Nesto mi mirise na remitendu a samim time (valjda?) otpada Buh. :s
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
to i mene zanima,ja sam kupio na Rabu ali kupio bi i kod nas da stigne...još jedan primjerak. ako je lošija prodaja nečemo ostat na par brojeva a? sin mi se oduševio Rat-manom tako da se nadam da izdrži taj junak na kioscima...možda nakon lošijeg starta ljudi prepoznaju dobar humoristični strip...ni Alan Ford se nije odmah prihvatio u Italiji pa je kasnije razturio.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
možda nakon lošijeg starta ljudi prepoznaju dobar humoristični strip...ni Alan Ford se nije odmah prihvatio u Italiji pa je kasnije razturio.
Bas juce sam objasnjavao onom glupavom Carsonu da ovo vredi imati. Nije u rangu AF Klasika ali je puno bolji od ovih prica koje citamo u Extra AF Jedinica sasvim solidna, nadam se da ce dvojka da bude jos bolja.
Zna li se vec na koji nacin ce stici i na drugu stranu Kupe? Remitenda na kioske, striparnice, ...? Nesto mi mirise na remitendu a samim time (valjda?) otpada Buh. :s
Mislim da neće biti ništa od distribucije u Sloveniji, ali javit ću kad budem znao konačan odgovor.
možda nakon lošijeg starta ljudi prepoznaju dobar humoristični strip...ni Alan Ford se nije odmah prihvatio u Italiji pa je kasnije razturio.
Bas juce sam objasnjavao onom glupavom Carsonu da ovo vredi imati. Nije u rangu AF Klasika ali je puno bolji od ovih prica koje citamo u Extra AF Jedinica sasvim solidna, nadam se da ce dvojka da bude jos bolja.
Grrr... Ne na kioscima u Vrapču. Obišao tri punkta, jedna trafika zatvorena, a u druge dvije nemaju. Čak ni trafika u krugu ludnice ne, nemam ništa sitnog i ne, ne pušim, žao mije nema Ratmana.
Ako sam dobro shvatio izlaze po originalnoj kronologiji izlaženja. Znači ne prati ni rat-man collection ni tutto rat-man (koji je reprint rat-mana collection). Prvi brojevi rat-mana collection su zapravo panninijevi reprint već izdatih rat-manovih priča sa ponekom novom pričom. Zbog toga se priče našeg izdanja baš i ne poklapaju sa talijanskim.
U Rat-Man Collection se nalaze i neki Ortolanijevi stripovi koji nemaju veze sa Rat-Manom, kao što je Venerdì 12. To može djelovati zbunjujuće ako čitaš talijanski popis.
Uostalom, Marko je već rekao da će te stripove objaviti zasebno.
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Ide redom. Ali nekoliko je epizoda nedostupno zbog problema sa pravima za Marvel likove koji su parodirani (elektra, wolverine, dr. doom, punisher, spiderman i tako). Imam negdje točan popis tih epizoda, u principu ih je cca 1 broj, tako da će prvih 6 talijanskih tutto izdanja biti fibrinih 5, a onda idu redom (iako ćemo opet mi imati u budućnosti koji broj manje, zbog nekih drugih serijica - ultima burba i slicno - kojih neće biti u fibrinom izdanju)
uffff..koja vremena, ne usudim se ni pomislit kako bi kiosci izgledali bez 6 izdanja Zagora i 4 Dilan Doga i Alan Forda? Neznam za Markota ali ja sam razočaran i u ime sina...ovih dana po drugi put pročitao Rat-mana a sada si na Krku kupuje broj 2. Kako da mu kažem sad kad se zagrijao da je sudbina Rat-mana na kioscima neizvesna...sad me strah i za Priče sa Divljeg Zapada i Kapetana Mikija...iako su ta dva poznata od prije pa...ali ko zna. Ako na kioscima ne prođe tako zanimljiv junak humorističnog crnog geg stripa(sličnosti sa AF)onda je sve otišlo u tpm... Dobro, razumem ja da klinci ne čitaju stripove(bar velika večina) ali zašto to nisu kupili ti koji čitaju Alan Forda po 8 reprint? Nisam dovoljno pametan.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!