VC Zagora ako je OP, redovni ili specijal koji je dobar ili KIZ koji je dobar. Teks redovni i debeli. No debeli i povremeno redovni. Bred jer je mini, cisto jer sam skupio vise od pola.
DW Julija Lilit
PP Karavan
Snake Plissken wasn't born. He escaped from the womb.
VC Zagora ako je OP, redovni ili specijal koji je dobar ili KIZ koji je dobar. Teks redovni i debeli. No debeli i povremeno redovni. Bred jer je mini, cisto jer sam skupio vise od pola.
DW Julija Lilit
PP Karavan
Iskreno malo me čudi kada neko kupuje navodno dobre priče iz serijala.
Sta je tu cudno? Zar covek mora voleti junaka bezuslovno i fanaticki i kupovati i lose i glupe price? Nije kao da Zagor ima neki kontinuitet koji se mora pratiti, prakticno je svaka epizoda zasebna.
Ja redovno uzimam jedino VC Martija (koji dugo nije izasao) i Lilit cu. Ostalo uzimam povremeno kad mi je cef.
VC : sve sem Chica i KIZ LUD/SA : sav Dylan sem redovne serije, Zagor spec/alm/max/gig, Tex redovni/max/gig, sav Mr. No, Martin Mystere max, PSDZ DW : sve PP : sve LIB : Tex alm, sav Nick Raider, sav Mr. No, Skriveno Lice
od rahmetli edicija, LMS Mr. No (fali mi 30tak), Nathan Never SD/LUD imam ceo.
To je valjda to.
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Zagor redovni, extra, almanah, specijal, maxi - Ludens; VC OP Tex - VC KI Dylan Dog redovni, extra, almanah, specijal, maxi - Ludens Mr. No - Libellus PSDZ
Zar ti nisi veliki ljubitelj Kena, čudno da ga nemaš? Mislio sam da sakupljaš i Magičnog.
Jesam veliki ljubitelj Kena, ali planiram da prevedem svaku epizodu na Engleski u sledecih 4 ili 5 godina, tako da mi duplikati ne trebaju. Imam nekoliko knjiga od Fibre/Libellusa, ali da uzimam sve ostalo mi trenutno nema nikakvog smisla.
Magicni mi je ok, ali ne tako famozan da uzimam sve epizode. Mislim da cu jednog dana da prevedem mozda oko 10 ili 15 najboljih epizoda na Engleski, i to ce biti to. :)
DW Julija Lilit
PP Karavan
Iskreno malo me čudi kada neko kupuje navodno dobre priče iz serijala.
Ja kupujem sve ako smatram da je serijal dobar.
Sve redovne Zagore VCove sam dao u razmeni nekoj, ostavio sam dva OPa i dva specijala i od tada kupio samo SuperMajka jer je kul prica. Isti tako, ne pada mi na pamet da uzima tekucu seriju s Alhemicarom, ceo njegov koncept koji sam imao u OP je uzas. Tako da sam proberem sta mi se svidi, a od Zagora je to svega par brojeva godisnje (racunajuci i OP i specijale) ako i bude toliko. Imam prvi KIZ jer su dobre price, mozda uzme i drugi, Zagor je tad bio dobar.
Naravno da necu uzimati sve, ne pada mi na pamet da bacam pare na objektivno slabe price koje samo jednom procitam. A posto je vecina VCovih dosadasnjih bila takva, resio sam ih se. Meni je recimo cudno da neko uzima sve kada je kvalite osetno drugaciji i slicne teme reciklirane po stoti put.
Isto tako i Dilana imam par brojeva koje smatram fenomenalnim, ali me bas briga da skupljam ostale jer kvalite izuzetni varira (kao i ljudi koji rade na njemu).
Stripove kupujem da bih ih citao i vracao im se, ne da bih ih skupljao, ja nisam kolekcionar. Kupujem samo ono sto smatram dobrim, bez fanboy lozenja.
Snake Plissken wasn't born. He escaped from the womb.
Zagor- Redovni, extra, maxi tu i tamo, specijalci Dylan- redovni i extra Marti Misterija- redovni, tu i tamo i Libellus biblioteka Tex- redovni i maxi, tu i tamo Libellus izdanja
Prije sam skupljao: Blek, Mark, Mali Rendžer (zamijenio kolekciju u Libellusu), Alan Ford (tu i tamo još kupim koji broj...), Nathan (tu i tamo također kupujem), Mister No
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Dylan dog redovni i KIDD VČ Libellus color fest Dylan dog ludens redovni do broja 210. Dylan Dog maxi ludens Priče sa divljeg zapada Mr NO debeljuca VČ