forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Super Strip Biblioteka ?
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

BiDi
Senior Member

Slovenia
2443 Posts

Member since 06/05/2002

Posted - 20/11/2002 : 00:44:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit BiDi's Homepage  Send BiDi an ICQ Message  Send BiDi a Private Message  Reply with Quote
Uzemo sam iz ormara moje stare Alane Forde koje nisam otvarao vec neko vreme i odlucio ga jih poslozim po brojevima kako su izlazili kod nas... ali su me brojevi na stripovima i brojevi na www.stripovi.com zbunili.

pod Super Strip Biblioteku nisu isli samo Alani Fordi ... a brojevi "Super" i "Alan Ford" u pocetku nekada uopste ne idu skupa...

tako je
"Super" broj 277 = "Alan Ford" 88 - Veliki Biznis
a nizi broj Supera je visi broj Alana Forda (?)
"Super" broj 232 = "Alan Ford" 105 - Piroman

ako moze neko da mi razjasni tu logiku... i kako da u tu kolekciju ubacim ostale Super Strip Biblioteka stripove kao sto su "Pobjeda" .. vidim da su neki Diabolici ubaceni.. hmmm ?

ili je mozda greska u tisku pa AF 105 nije Super 232 ?

Edited by - BiDi on 20/11/2002 00:56:22

VJ
Advanced Member

Croatia
5954 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 20/11/2002 : 11:20:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit VJ's Homepage  Send VJ an ICQ Message  Send VJ a Private Message  Reply with Quote
Zadnji brojevi Alan Forda koji nose numeraciju superstripa na hrbatu imaju pogresnu numeraciju. Bit ce da su se i sami totalno izgubili u tolikim numeracijama i na kraju je potpuno ukinuli. :)

-|VJ|-
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000