Author |
Topic  |
1Euro
Advanced Member

12608 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 20/04/2012 : 18:44:25
|
quote: Originally posted by ZoranC
@1 Euro Ima tu mudrih rijeci o promociji i reklami. Ja bih eto i bez toga bio zadovoljan, samo nek izadje bar 12 brojeva godisnje. Ljudi moji, kao da guraju 500 razlicitih izdanja pa zapelo. Ako se mene pita, ovo je ugaseno po mraku i magli, ali niko da pljune istinu.
pa dobro znam ja da su ovi gotovi....imati jedan serijal i nekolicinu čitaoca, a uz to si priuštiti neozbiljnost ne može biti drukčije.... To sa promocijom, nije se odnosilo na njih, nego na nekoga tko bi započeo ovaj serijal kojeg ja reklamiram ( u svom podpisu) po uzoru na kapetana Mikija, i njegove čitaoce, znači kiosk izdanje, naklada 8000+ (od vardara pa do triglava),....a nisam ni zapeo sa tim Gardalandom nego samo sam napisao ako se tog posla uhvati recimo neki novi izdavač Agharti Comics npr,...da bi mu dobro došla neka reklama tog strip junaka kojeg ljudi očito ne poznavaju dovoljno, jer kako drukčije tumačiti da ima tako lošu nakladu. Razlog za tako lošu nakladu (mislim da je Van Gogh njega izdavao u 500 primjeraka) može značiti samo dvoje: -loš (ne popularan) izdavač -loš (ne popularan) strip junak
Meni se Kit Teller ne čini lošim strip junakom, no očito sam u manjini....A što se tiče izdavača van Gogh, oni su isto tako imali problema sa texom (koji je inače najprodavaniji u ITALIJI, npr. a i Libeliusu dobro ide sa njim,..),Juliom. Tako da nešto " ne štima".... Za sebe kao čitaoca mogu reči, da meni ne trebaju nikakve nagrade, ali da bi se pričalo kako je to loša ideja ako netko slučajno stavi neku nagradu svojim čitaocima je jednostvno glupo. Svatko voli neku malo nagradu, pažnju pa bila ona i poster ili bilo šta. Zs,LMS,...su prodavali pan postere npr.... |
 |
|
Kojot
Advanced Member

Switzerland
4138 Posts
Member since 21/12/2008 |
Posted - 20/04/2012 : 18:52:03
|
@1 Euro Ima tu mudrih rijeci o promociji i reklami. Ja bih eto i bez toga bio zadovoljan, samo nek izadje bar 12 brojeva godisnje. Ljudi moji, kao da guraju 500 razlicitih izdanja pa zapelo. Ako se mene pita, ovo je ugaseno po mraku i magli, ali niko da pljune istinu.
Kazes ugaseno,ufff? A ja hteo da sakupljam,imam samo 4-5 komada,znaci moracu i njih da prodam! Inace, stvarno lepo izgledaju! |
 |
|
1Euro
Advanced Member

12608 Posts
Posted - 20/04/2012 : 19:15:34
|
quote: Originally posted by Kojot
Kazes ugaseno,ufff? A ja hteo da sakupljam,imam samo 4-5 komada,znaci moracu i njih da prodam! Inace, stvarno lepo izgledaju!
pa ne trebaš još prodavati, sačekaj mijesec dana-do mafesta, ako do tada neče izdati onda sigurno neče nikada.
|
 |
|
Kojot
Advanced Member

Switzerland
4138 Posts
Member since 21/12/2008 |
Posted - 20/04/2012 : 19:49:55
|
quote: Originally posted by 1Euro
Kazes ugaseno,ufff? A ja hteo da sakupljam,imam samo 4-5 komada,znaci moracu i njih da prodam! Inace, stvarno lepo izgledaju!
pa ne trebaš još prodavati, sačekaj mijesec dana-do mafesta, ako do tada neče izdati onda sigurno neče nikada.
Ok,sacekacu! Hvala 1Euro,uostalom od tebe sam dobio 2 komada,super stripovi!
|
 |
|
1Euro
Advanced Member

12608 Posts
Posted - 20/04/2012 : 20:19:59
|
quote: Originally posted by 1Euro
Ok,sacekacu! Hvala 1Euro,uostalom od tebe sam dobio 2 komada,super stripovi!
drago mi je, da ti se sviđaju, inače jeste istina, radi se o dosta kvalitetnom izdanju, bilo bi šteta da propadne, no kako izgleda.....
DA BAR NETKO POKRENE ODABRANE PRIČE KITA TELERA ILI OVU DEBELJUCU NA 272 STRANICA! |
 |
|
DKoor
Senior Member

Croatia
1593 Posts
Member since 18/12/2006 |
Posted - 20/04/2012 : 23:46:13
|
quote: Originally posted by 1Euro Meni se Kit Teller ne čini lošim strip junakom, no očito sam u manjini....
Svi ti stari Bonelliji su otprilike na istoj valnoj duljini, ono što je maksimalno pozitivno kod MR-a je da se nakon određenog broja završava. Ono što se treba dogoditi svakom junaku osim nekim besmrtnim superjunacima (to ionako nije Bonellijeva furka, to su rezervirali Marvel i sl.). Iako je i 250-tak brojeva puno pretjerano. Ovo sa 500+ određenih junaka je lakrdija - neviđena.
Vidim novih postova u topiku i mislim si možda ima novosti kad ono samo plač i jad ... bit će ljudi valjda strpite se, nismo djeca... |
Moje aukcije u prodaji |
Edited by - DKoor on 20/04/2012 23:47:12 |
 |
|
murdo
Senior Member

.jpg)
Christmas Island
1015 Posts
Member since 24/07/2002 |
|
REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts
Member since 17/03/2008 |
Posted - 24/04/2012 : 03:01:16
|
Jednostavno treba biti fer.I reci sta je u stvari ,jednom se mora izaci i reci istina.Opet osecam odgovornost ako nekog u nekom nezgodnom trenutku pritiskam,mozda se covek trudi i bori da ovo izdanje izdrzi,a mi ga stalno pitamo jos koliko veliki Strumfe. Velike nade polazem u ovo izdanje i voleo bih da izlazi kako tako dok ne dodje bolje vreme.Napred Hello nista gore od nepotpune ili sarene kolekcije.A sada je 59 broj,nema nazad. |
http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk
Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!
|
 |
|
bubo
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1399 Posts
Member since 16/02/2008 |
Posted - 24/04/2012 : 13:44:41
|
quote: Originally posted by REJS
Jednostavno treba biti fer.I reci sta je u stvari ,jednom se mora izaci i reci istina.Opet osecam odgovornost ako nekog u nekom nezgodnom trenutku pritiskam,mozda se covek trudi i bori da ovo izdanje izdrzi,a mi ga stalno pitamo jos koliko veliki Strumfe. Velike nade polazem u ovo izdanje i voleo bih da izlazi kako tako dok ne dodje bolje vreme.Napred Hello nista gore od nepotpune ili sarene kolekcije.A sada je 59 broj,nema nazad. a bogami nema ni naprijed,stvarno žalostan ritam,,ali nada umire poslijednja.....
|
 |
|
hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts
Member since 14/07/2006 |
|
Darkwood Devil
stripovi.com kum

.jpg)
Croatia
8299 Posts
Member since 20/10/2001 |
Posted - 29/04/2012 : 16:42:11
|
quote: Originally posted by hello
Sa žaljenjem vas obavještavam da je sinoć nakon kratke i teške bolesti preminuo vlasnik firme Van Gogh d.o.o. gospodin Ivan Skoko.
Ovo je za nepovjerovat! 
RIP Ivan Skoko |
BOBA FETT: "WHAT IF HE DOESN'T SURVIVE? HE'S WORTH A LOT TO ME" |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
1Euro