Author |
Topic  |
|
Sprevar
Starting Member

33 Posts
Member since 02/04/2011 |
|
sandyboy
Average Member

628 Posts
Member since 09/09/2010 |
|
Oki
Advanced Member

Croatia
5449 Posts
Member since 10/02/2011 |
Posted - 17/08/2011 : 20:46:26
|
Nemoj gubit vrijeme na te gluposti...ja sam pred par godina bio idiot pa sam davao po 33 ili 35kn po komadu,a sad ih prodaju po 3 u komletu za 19kn i nitko ih ne kupuje jer više od 19kn ni ne vrijede! Sjećam se da mi je od svih tih mangi jedino bio dobar Hellgate London-raspao se zbog lošeg ljepila kod prvog čitanja a nakon toga drugi broj nikad nije ni izašao.... |
 |
|
Sprevar
Starting Member

33 Posts
Member since 02/04/2011 |
Posted - 17/08/2011 : 22:05:33
|
Oki ti imaš par kompleta mangi koje me zanimaju.Ako se želiš riješiti tog ˇsmećaˇ po 19kn za komplet molio bih te da mi se javiš. Pozdrav |
 |
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts
Member since 23/09/2005 |
Posted - 17/08/2011 : 22:18:30
|
Zapravo, jedina prava manga koju je Večernji izdao bila je Balada o janjetu. Ostali naslovi su bili ono što se naziva "OEL manga". |
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins |
 |
|
Oki
Advanced Member

Croatia
5449 Posts
Posted - 17/08/2011 : 23:24:54
|
Balada o janjetu.....balada o bratu i sestri koji su bolesni na mozak jer su si umislili da su vampiri... ...brat pije krv svoje sestre koja ga između ostalog sexualno uzbuđuje...ma dajte molim vas-bolesno i jadno ili ja tu nešto nisam skužio! Vjerovatno ima jako dobrih mangi ali ove večernjakove mi nisu sjele nikako..čisto zamaranje mozga.. Kod nas izišlo a da je dobro jedino Warcraft trilogija(izdavač algoritam) i to samo zbog fantastičnog crteža,a Warcraft legende su toplo-hladno...da bi pročitao jednu dobru priču,moraš kupiti i dvije loše... Što se tiče mojih kompleta...evo idem ti se javiti. |
 |
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts
Posted - 17/08/2011 : 23:31:19
|
quote: Originally posted by Oki
Balada o janjetu.....balada o bratu i sestri koji su bolesni na mozak jer su si umislili da su vampiri... ...brat pije krv svoje sestre koja ga između ostalog sexualno uzbuđuje...ma dajte molim vas-bolesno i jadno ili ja tu nešto nisam skužio! Vjerovatno ima jako dobrih mangi ali ove večernjakove mi nisu sjele nikako..čisto zamaranje mozga.. Kod nas izišlo a da je dobro jedino Warcraft trilogija(izdavač algoritam) i to samo zbog fantastičnog crteža,a Warcraft legende su toplo-hladno...da bi pročitao jednu dobru priču,moraš kupiti i dvije loše... Što se tiče mojih kompleta...evo idem ti se javiti.
Blade of the Immortal ti se nije svidio? A Vrh bogova?
Opet, Warcraft nije manga, već ono što se naziva "OEL manga". |
 |
|
Oki
Advanced Member

Croatia
5449 Posts
Posted - 17/08/2011 : 23:57:11
|
...imaš pravo za Warcraft,sad sam se tek sjetio da sjetio da se ne čita "naopako"... Za Oštricu Besmrtnika ne mogu reći da mi se nije svidjela jer je nisam ni pročitao...obično ukompletiram priču prije nego je krenem čitati i kupovao sam je do 9-og broja,a tu su uletile ove večernjakove i ubila mi volju za svakom mangom,tako da mange ni ne gledam već godinama... |
 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 18/08/2011 : 00:31:09
|
quote: Originally posted by Mr. Bushido
Zapravo, jedina prava manga koju je Večernji izdao bila je Balada o janjetu. Ostali naslovi su bili ono što se naziva "OEL manga".
Sjećam se da sam ovo čitao na moru i putem kući. Ništa se puno ne dešava u stripu, radnja ultraspora, ali postoji neki osebujan filing kod čitanja. Prilično dobar strip, rekao bih...
Moram priznati da su mi se i ove lažne mange svidjele: Psy-comm, Hellgate, Riding shotgun. Fina i laka zabava. Žao mi je što prodaja nije išla... |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
Edited by - Obi-wan on 18/08/2011 00:34:19 |
 |
|
Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts
Member since 28/07/2009 |
Posted - 18/08/2011 : 00:36:42
|
...imaš pravo za Warcraft,sad sam se tek sjetio da sjetio da se ne čita "naopako"... Za Oštricu Besmrtnika ne mogu reći da mi se nije svidjela jer je nisam ni pročitao...obično ukompletiram priču prije nego je krenem čitati i kupovao sam je do 9-og broja,a tu su uletile ove večernjakove i ubila mi volju za svakom mangom,tako da mange ni ne gledam već godinama...
Boze blagi, ti kupis 9 brojeva a da ne znas ni da li ti se svidja? Ijoj.
Meni Blejd je bas bezveze. A nije da ne volim mange ;) |
 |
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts
Posted - 18/08/2011 : 00:50:36
|
...imaš pravo za Warcraft,sad sam se tek sjetio da sjetio da se ne čita "naopako"... Za Oštricu Besmrtnika ne mogu reći da mi se nije svidjela jer je nisam ni pročitao...obično ukompletiram priču prije nego je krenem čitati i kupovao sam je do 9-og broja,a tu su uletile ove večernjakove i ubila mi volju za svakom mangom,tako da mange ni ne gledam već godinama...
Probaj Vrh bogova. |
 |
|
Oki
Advanced Member

Croatia
5449 Posts
Posted - 18/08/2011 : 01:15:54
|
U to vrijeme sam mislio da se stripovi prodaju samo na kiosku.. Prije Oštrice Besmrtnika bio Warcraft...3broja pa kraj priče,a Oštricu kupovao na kiosku do 6.broja pa odustao,zatim mi u algoritmu nakon obavljene kupovine uvalili nagradni bon jer je bila neka akcija pa kad sam vidio da se stripovi prodaju i algoritmu ja taj bon zamjenio za 3 broja Oštrice i kad sam vidio ono "nastavak u sljedećem broju" bilo je ono "munje i gromovi" -skoro 3kg papira a priča nikako da svrši,a nakon svega koliko je brojeva bilo? 18 ili 19? Ne da ne bih priču mogao pročitati odjednom u jednom danu...pa nebi mi bilo dovoljno ni tjedan dana,a nakon 7knjiga Balade o janjetu i par ostalih mangi sa kioska- rekao sam NE hvala.. |
 |
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts
Posted - 18/08/2011 : 01:22:53
|
U to vrijeme sam mislio da se stripovi prodaju samo na kiosku.. Prije Oštrice Besmrtnika bio Warcraft...3broja pa kraj priče,a Oštricu kupovao na kiosku do 6.broja pa odustao,zatim mi u algoritmu nakon obavljene kupovine uvalili nagradni bon jer je bila neka akcija pa kad sam vidio da se stripovi prodaju i algoritmu ja taj bon zamjenio za 3 broja Oštrice i kad sam vidio ono "nastavak u sljedećem broju" bilo je ono "munje i gromovi" -skoro 3kg papira a priča nikako da svrši,a nakon svega koliko je brojeva bilo? 18 ili 19? Ne da ne bih priču mogao pročitati odjednom u jednom danu...pa nebi mi bilo dovoljno ni tjedan dana,a nakon 7knjiga Balade o janjetu i par ostalih mangi sa kioska- rekao sam NE hvala..
Pa, stripovi su često takvi.
Nego, probaj Vrh bogova, kompletan strip je izdan u pet knjiga. |
 |
|
Oki
Advanced Member

Croatia
5449 Posts
Posted - 18/08/2011 : 01:23:35
|
Vrh Bogova...danas kada znam da postoji Libellus budem prvo prolistao... Najduža priča koju sam pročitao u komadu je SKRIVENO LICE... ....mogu je preporučit svakome...u nekim djelovima ima lošijeg crteža,ali priča je za 10!!! |
 |
|
|
Topic  |
|