samo da se osvrnem na ovaj reboot sta se DC tice..uglavnom oni koji ne zele citat novog supermana ili batmana odnosno ne zele si narusavat dosadasnji kontinuitet najbolje bi bilo da prate razdoblje izmedu Crisis On Infinite Earths i Flashpointa u kojem ce kako se najavljuje biti objasnjeno kako je doslo do novih promjena posebice sta se tice Supermana.. naravno nisu sve price u kont. u tom razdoblju recimo Byrneov run na Supermanu je out isto ka i Superman: Birthright itd..uglavnom ovo je kostur na koji se mogu nadogradivati i starije price koje su ostale u kont..
isto tako triba spomenuti da Green Lantern ne dozivljava nikakve promjene nego se prica nastavlja iz War of the Green Lanterns..uglavnom kako smo vec konstatirali u dc-u vlada konfuzija sta se toga tice i samo triba viditi koliko ce dobroga doniti ovaj tzv. reboot..ili polureboot..
čekaj malo, kako to misliš da ide green lantern dalje od WOGL? kako onda može bit hal jordan u JLA? zar je moguče da nisu dobro sve objasnili u teaserima ?
dobro govorim o Green Lantern serijalu..znaci prvi broj Green Lanterna koji izlazi u devetom misecu se nastavlja na Green Lantern 67..ako si cita znas ko je dobija prsten i posta novi Green Lantern i sta se desilo sa Hal Jordanom (ako nisi necu ti nepotrebno spojlat)..
znaci Hal Jordan je vec tu dozivia promjene tako da to nije reboot nego prica koju je Johns zamislia i pise je i dalje..
da znam šta se dogodilo ali ne znam šta če se sad dogodit. a znam i zašto je hal u JLA iako nije više u corps što znači da če se "reboot" dogodit i u green lantern jedino da če to bit retroaktivno. sad ako spekuliram ko da imam 5 godina to bi moglo značit da čemo još jednom imat blackest night :P bože sačuvaj.
ili još više pitanja to što je bitno je da če bit barem nekoliko naslova z sve ukuse ali neki čemo možda mali promjeut te naslove. crnog johnsa ne mogu više smislit tako da ako me prvih par brojeva ne privuče nemam problema prestat trošit paru na njega. JLA me nekako odbija več zbog kragni na kostimovima. ufff al sam se naljutio
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Ako bas ne volite superheroja kao ja npr., lako moguce da ce vam neki od ovih naslova biti genijalni a neki totalno smece. Tako da oprezno, ne treba odmah odustat ako ugazite u ...