Author |
Topic  |
Gil-galad
stripovi.com suradnik

Serbia
3544 Posts
Member since 19/05/2008 |
Posted - 25/09/2011 : 15:33:24
|
quote: Originally posted by Snake Plissken
Pa onu temu na DWu otvorih zbog toga sto u tih mesec-dva ide Salon stripa i Sajam knjiga, period kada izlazi najvise novih izdanja, i vec znamo za mnoge stvari koje ce naleteti sto premijerno, sto po nizim cenama. Mislim da je zanimljivo videti ko sta iscekuje i planira.
Kako si opisao, zvucim kao ludak. :D
Nije mi to bila namera, naprotiv, rekoh to u pozitivnom kontekstu. 
Jeste, prosto čovek nema s kim o tome da priča ovako, osim na forumu, otuda gomila odgovora u takvim temama... |
 |
|
Snake Plissken
Average Member

Serbia
707 Posts
Member since 05/07/2011 |
Posted - 25/09/2011 : 15:47:46
|
Ma dobro, ne ljutim se, nego mi zazvucalo kao da si pao od smeha or samtin, pa rekoh da vidim. Mislim ne bih se ljutio ni da je tako. ;)
Da, ja zaista nemam s kime o tome in vivo da prodiskutujem a da nije s ovijeh foruma, ljude sto znam uzivo iz drugih okolnosi da su voleli stripove ili ih vise ne citaju, ili nemaju para za njih, i onda bedak. :/ |
Snake Plissken wasn't born. He escaped from the womb. |
 |
|
Gil-galad
stripovi.com suradnik

Serbia
3544 Posts
Member since 19/05/2008 |
Posted - 25/09/2011 : 15:52:36
|
quote: Originally posted by Snake Plissken
Ma dobro, ne ljutim se, nego mi zazvucalo kao da si pao od smeha or samtin, pa rekoh da vidim. Mislim ne bih se ljutio ni da je tako. ;)
Da, ja zaista nemam s kime o tome in vivo da prodiskutujem a da nije s ovijeh foruma, ljude sto znam uzivo iz drugih okolnosi da su voleli stripove ili ih vise ne citaju, ili nemaju para za njih, i onda bedak. :/
Zato Vader i ja - čim naručimo nešto ili vidimo potencijalni "plen", odmah šaljemo mejl jedan drugom k'o da se ne znam šta desilo... |
 |
|
Snake Plissken
Average Member

Serbia
707 Posts
Member since 05/07/2011 |
|
Topic  |
|
|
|