forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 Stripolis #3
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Vlaadisha
Advanced Member

USA
3513 Posts

Member since 21/07/2004

Posted - 04/10/2011 : 17:29:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Vlaadisha a Private Message  Reply with Quote

Dragi ljubitelji i poštovaoci stripa,

Sa zadovoljstvom želimo da vas obavestimo da je iz štampe izašao treći broj časopisa „Stripolis“. Oni koji su nas pratili predhodne dve godine znaju o čemu se radi, i sigurni smo da ih nećemo razočarati, a onima koji su možda manje upoznati sa sadržajem našeg časopisa želimo da saopštimo da on publikuje najzanimljivije autorske stripove manje poznatih autora, ali i stripove onih koji su zadužili svetsko strip stvaralaštvo.

Kao i do sada spremili smo vam mnogo iznenadjenja u vidu intervjua, autorskih tekstova i mnogo kvalitetnih stripova. Evo ko vas sve čeka u novom broju:

Zoran Janjetov
Osvaldo Viola
Luigi Siniscalchi
Robert Ariail
Dragan Bosnić
Bartosz Sztybor & Andrew Tkalenko
Аdriano Perez
Yuko Shimizu
Bill Mayer
Corrado Mastantuono
Juan Bobillo
Bartolome Segui
Eugenia Monti
Dobrosav Bob Živković
Lubomir Arsov
Silvio Cadelo
Laurent Sautet Ambre
Sonia Oliviera
Farhad Mofawaz & Sadegh Hedayat
Ywetta Fedorova
Krzysztof Gawronkiewicz
Igor Baranko
Kellie Strom
Zoran Đukanović

moji crteži

all_ba
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4149 Posts

Member since 01/04/2008

Posted - 04/10/2011 : 19:27:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit all_ba's Homepage  Send all_ba a Private Message  Reply with Quote
Čestitke izdavaču. Bilo bi dobro kod ovakvih časopisa nabaciti koju stranicu.:)

C'est la vie...
https://www.facebook.com/Revija-Bosona-455611547926400/timeline/
Go to Top of Page

Shuckey
Average Member

Croatia
731 Posts

Member since 18/12/2008

Posted - 04/10/2011 : 21:14:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Shuckey a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Vlaadisha

Sa zadovoljstvom želimo da vas obavestimo da je iz štampe izašao treći broj časopisa „Stripolis“.

Nadam se da će ovaj broj doći u zagrebačke striparnice. Koliko god bio zahvalan prekrasnim ljudima koji su mi pomogli nabaviti prva dva broja (hvala još jednom!) bilo bi mi neusporedivo ugodnije da ne moram nikoga gnjaviti.

Hrvoje Bratanic AKA Šuki
Go to Top of Page

Vlaadisha
Advanced Member

USA
3513 Posts

Member since 21/07/2004

Posted - 05/10/2011 : 22:29:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Vlaadisha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shuckey

quote:
Originally posted by Vlaadisha

Sa zadovoljstvom želimo da vas obavestimo da je iz štampe izašao treći broj časopisa „Stripolis“.

Nadam se da će ovaj broj doći u zagrebačke striparnice. Koliko god bio zahvalan prekrasnim ljudima koji su mi pomogli nabaviti prva dva broja (hvala još jednom!) bilo bi mi neusporedivo ugodnije da ne moram nikoga gnjaviti.

U striparnice tesko, ali bi trebalo da ga bude na CRS-u i MaFestu.

moji crteži
Go to Top of Page

Vlaadisha
Advanced Member

USA
3513 Posts

Member since 21/07/2004

Posted - 09/10/2011 : 17:24:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Vlaadisha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by all_ba

Čestitke izdavaču. Bilo bi dobro kod ovakvih časopisa nabaciti koju stranicu.:)

Evo privju na blogu Stripolisa: http://stripolis.blogspot.com/2011/10/whats-inside-stripolis-3-sta-je-unutar.html

moji crteži
Go to Top of Page

Vlaadisha
Advanced Member

USA
3513 Posts

Member since 21/07/2004

Posted - 16/10/2011 : 03:04:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Vlaadisha a Private Message  Reply with Quote
...a evo preview i u Flashu: http://www.sendspace.com/file/ztnwag

Cena je 700 dinara + postarina, a kontakt mejl djukicbranko@yahoo.com. (Tako se mogu naruciti i prva dva broja po ceni od 400, odnosno 600 dinara.)

moji crteži
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000