Sa zadovoljstvom želimo da vas obavestimo da je iz štampe izašao treći broj časopisa „Stripolis“. Oni koji su nas pratili predhodne dve godine znaju o čemu se radi, i sigurni smo da ih nećemo razočarati, a onima koji su možda manje upoznati sa sadržajem našeg časopisa želimo da saopštimo da on publikuje najzanimljivije autorske stripove manje poznatih autora, ali i stripove onih koji su zadužili svetsko strip stvaralaštvo.
Kao i do sada spremili smo vam mnogo iznenadjenja u vidu intervjua, autorskih tekstova i mnogo kvalitetnih stripova. Evo ko vas sve čeka u novom broju:
Zoran Janjetov Osvaldo Viola Luigi Siniscalchi Robert Ariail Dragan Bosnić Bartosz Sztybor & Andrew Tkalenko Аdriano Perez Yuko Shimizu Bill Mayer Corrado Mastantuono Juan Bobillo Bartolome Segui Eugenia Monti Dobrosav Bob Živković Lubomir Arsov Silvio Cadelo Laurent Sautet Ambre Sonia Oliviera Farhad Mofawaz & Sadegh Hedayat Ywetta Fedorova Krzysztof Gawronkiewicz Igor Baranko Kellie Strom Zoran Đukanović
Sa zadovoljstvom želimo da vas obavestimo da je iz štampe izašao treći broj časopisa „Stripolis“.
Nadam se da će ovaj broj doći u zagrebačke striparnice. Koliko god bio zahvalan prekrasnim ljudima koji su mi pomogli nabaviti prva dva broja (hvala još jednom!) bilo bi mi neusporedivo ugodnije da ne moram nikoga gnjaviti.
Sa zadovoljstvom želimo da vas obavestimo da je iz štampe izašao treći broj časopisa „Stripolis“.
Nadam se da će ovaj broj doći u zagrebačke striparnice. Koliko god bio zahvalan prekrasnim ljudima koji su mi pomogli nabaviti prva dva broja (hvala još jednom!) bilo bi mi neusporedivo ugodnije da ne moram nikoga gnjaviti.
U striparnice tesko, ali bi trebalo da ga bude na CRS-u i MaFestu.