forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Glazba
 Bob Dylan & Mark Knopfler 16.11 Zürich
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 19/11/2011 : 16:11:35  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
O prirodo , sada si vec poceo i secirati postove ..jako zabavno.

Koncept moga topica je takav kakav je i takvim ce i ostati.
Uvazavam tvoje pravo na izreceno i tvoj stav o istome .
Postavljanje osobnih fotki od autora ovakvih topica smatram pozeljnim i smislenim glede prisnosti ove male stripofilske virtualne zajednice koja jedna od rijetkih obuhvaca prostor cijele bivse yuge i jos uvijek fascinira svojom funkcionalnoscu.
Sigurno bi se iznenadio kada bi ti rekao da nemam profil na FB, ali to je istina.
Ako ti se da kopati po arhivi vidjeces da sam otvorio x topica o koncertima na kojima sam prisustvovao i na svakom je naravno i moja fotka..zasto, pitas se?
Zato sto to mogu i zato sto sam onaj koji jesam.
Jos jednom ponavljam..Dylan je bio razocaranje..Knopfler iznenadenje.

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 19/11/2011 : 16:14:49  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
a bilo bi dobro kad bi razmeli i da nije svaki odgovor na dosadu.......odi pojebi nekaj!

i da postoje ljudi koji imaju svoje partenere i nemaju problem s tim aspektom zivota ni najmanje!

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 19/11/2011 : 16:17:51  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dosada

a bilo bi dobro kad bi razmeli i da nije svaki odgovor na dosadu.......odi pojebi nekaj!

i da postoje ljudi koji imaju svoje partenere i nemaju problem s tim aspektom zivota ni najmanje!

Sorry , to nije bila moja spika.

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 19/11/2011 : 16:21:37  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jadna ta djevojka.
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 19/11/2011 : 16:30:35  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mr murdoc

Postavljanje osobnih fotki od autora ovakvih topica smatram pozeljnim i smislenim glede prisnosti ove male stripofilske virtualne zajednice koja jedna od rijetkih obuhvaca prostor cijele bivse yuge i jos uvijek fascinira svojom funkcionalnoscu.
Sigurno bi se iznenadio kada bi ti rekao da nemam profil na FB, ali to je istina.
Ako ti se da kopati po arhivi vidjeces da sam otvorio x topica o koncertima na kojima sam prisustvovao i na svakom je naravno i moja fotka..zasto, pitas se?

seciram da pojednostavnim komunikaciju i da napokon dobijem odgovor na pitanje (kaj mi tvoja slika s nekog koncerta treba predstavljati...zenu da ni ne spomnjem, ona cak ni nema veze s ovom zajednicom pa da ju ubacujemo u kontekst zajednice)?
ali sve kaj dobijem su bahatost i arogancija......lijepo od tebe da ti to mozes. Bravo, bravo...
izgubil sam svaku ilizuji da bus odgovoril na pitanje odgovorom koji ima veze s pitanjem (:

ajde, bar smo rjesili situaciju s Dylanom.....ubuduce se malo informiras o izvodacu prije odlaska na njegov koncert pa bu razocaranje manje! S Dylan se po ovom pitanju stvarno nije trebalo biti iznenađenja jer on u pravilu izvodi ovakve koncerte, tek mu se jednom godišnje zalomi da je raspolozen pa je to onda druga prica!

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 19/11/2011 : 16:34:27  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

nije...onda sam ovo krivo protumacil uzmajuci u obzir da je upravo man spomenul taj oblik komunikacije!
quote:
Sto se tice ubijanja dosade manhunter je vec rekao ono sto sam i sam pomislio..no eto..

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 19/11/2011 : 16:37:01  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wele

quote:

Jadna ta djevojka.

zena, majka......ali s obzirom da u vise navrata pokazujes da je ovo tvoj vrhunac komunikacije s tobom nemam vise o cemu raspravljati!

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 19/11/2011 : 16:37:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Dosada to be banned again YES @ 1.01

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 19/11/2011 : 16:37:33  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

seciram da pojednostavnim komunikaciju i da napokon dobijem odgovor na pitanje (kaj mi tvoja slika s nekog koncerta treba predstavljati...zenu da ni ne spomnjem, ona cak ni nema veze s ovom zajednicom pa da ju ubacujemo u kontekst zajednice)?
ali sve kaj dobijem su bahatost i arogancija......lijepo od tebe da ti to mozes. Bravo, bravo...
izgubil sam svaku ilizuji da bus odgovoril na pitanje odgovorom koji ima veze s pitanjem (:

ajde, bar smo rjesili situaciju s Dylanom.....ubuduce se malo informiras o izvodacu prije odlaska na njegov koncert pa bu razocaranje manje! S Dylan se po ovom pitanju stvarno nije trebalo biti iznenađenja jer on u pravilu izvodi ovakve koncerte, tek mu se jednom godišnje zalomi da je raspolozen pa je to onda druga prica!

Odgovor si vec davno dobio, a sto se tice iluzija..to je izgleda ipak tvoje podrucje.
Glede boba..hej..lose se ne moze korigirati nekakom statistikom ili vec uvazenim pravilom..lose je lose .

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 19/11/2011 : 16:38:57  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
ne moze se korigirati ali se moze znati kaj od koga ocekivati........

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 19/11/2011 : 16:40:49  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

nije...onda sam ovo krivo protumacil uzmajuci u obzir da je upravo man spomenul taj oblik komunikacije!
quote:
Sto se tice ubijanja dosade manhunter je vec rekao ono sto sam i sam pomislio..no eto..

Zao mi je sto si opterecen aluzijama..i jos vise mi je zao sto ih uzimas za ozbiljno..
Odakle li samo to vuce korjene..

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 19/11/2011 : 16:42:50  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:

ne moze se korigirati ali se moze znati kaj od koga ocekivati........

OK,ovo nije losa recenica...ovdje ti cak dajem za pravo.

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 19/11/2011 : 16:44:45  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mairosu

Dosada to be banned again YES @ 1.01

to ti je jedina šansa da postaneš onda kolekcinar s najviše filmove u kolekciji, među aktivnim forumašima

Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 19/11/2011 : 16:44:49  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by wele

quote:

Jadna ta djevojka.

zena, majka......ali s obzirom da u vise navrata pokazujes da je ovo tvoj vrhunac komunikacije s tobom nemam vise o cemu raspravljati!

Rece covjek(covjek?hm,stvor) ciji je vrhunac komunikacije omalovazavanje svega sto ima veze sa Srbima.Neizlecivo,jebi ga.
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 19/11/2011 : 16:48:39  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
Zamolio bi vas ako je ikako moguce da ostanete na temi topica i da ga ne pretvorite u nesto ruzno i nedostojno citanja...hvala

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 19/11/2011 : 16:54:21  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
mi dva smo rijesili, tak da za je mene rasprava zavrsena!

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 19/11/2011 : 17:02:00  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:

mi dva smo rijesili, tak da za je mene rasprava zavrsena!

Fair Game..bilo mi je zadovoljstvo imati oponenta kakav si ti.
Mozda malo krivi topic..ali jebiga.

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 19/11/2011 : 17:14:55  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
;)

daj mi jos samo reci jel bila twisting by the pool?
vec dugo ne slusam knopfler pa ni ne znam kaj svira na koncertima (:

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 19/11/2011 : 17:25:23  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:

;)

daj mi jos samo reci jel bila twisting by the pool?
vec dugo ne slusam knopfler pa ni ne znam kaj svira na koncertima (:

Nije..bio je jako ogranicen glede Dire Straits razdoblja..vjerojatno iz Copyright razloga..ono sto je svirao je bilo Brothers in arms i So Far Away ..ostalo su bile izvedbe sa njegovih solo albuma...izvedbe koje u live verziji (usudim se naspomenuti) zvuce puno bolje nego na albumima.
Prevagu je definitivno donio njegov bend koji me je zavio u keltsku zelenu melanholicnu maglu i volk-blues vremensku masinu..

Edited by - mr murdoc on 19/11/2011 17:26:21
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.31 seconds. Snitz Forums 2000