Author |
Topic |
Beva
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
6169 Posts
Member since 04/06/2007 |
Posted - 20/10/2011 : 14:36:54
|
Da sad ne ispadne kako pričam u prazno, pokušat ću malo napisati i koju o predstojećim utakmicama...
Zlatorog Laško : Cibona
Cibona ima talentiranu momčad punu individualaca koje je teško uklopiti u tim, nemoguće s trenerom kakav je Joke Vranković... Ako Chase, Barbour, Zubčić ili netko drugi bude imao svoj dan (kao Chase protiv Krke) Cibona relativno lako dobiva... Ako napad ne bude išao, u egal završnici je sve moguće...
Široki WWin : Maccabi Electra
Na ovu utakmicu vjerojatno idem, nema se što reći, sve ispod +15 za Maccabi je veliki uspjeh Širokog... Široki je u vrhu lige što se tiče rada s mladima i kad bi zadržali jezgru momčadi u iduće 3-4 sezone, konkurirali bi i za naslov ABA lige...
Partizan mt:s : Krka
Lagana pobjeda Partizana, Krka je odlaskom Džikića puno izgubila, ili bar tako izgleda...
Hemofarm STADA : Radnički
Nisam baš najupoznatiji s ekipama, ali ako Pavković i Simon budu na razini, Radnički dobiva...
Budućnost VOLI : Helios Domžale
Budućnost kući će malo koja ekipa pobijediti, Helios tu ne bi trebao imati šanse...
Union Olimpija : Zagreb CO
Budu li igrali kao u početku sezone, Olimpija bi trebala dobiti... Ako pak promjena trenera još 'drži' igrače Zagreba i budu grizli kao protiv Budućnosti, može biti svašta...
Crvena Zvezda Beograd : Cedevita
Cedevita je ove godine najjača ekipa iz Hrvatske kojoj samo jedan centar fali da ponove uspjeh od lani i plasiraju se ponovo na Final Four Eurocupa... Zvezda, usprkos Pešiću, još nije proigrala kako se očekivalo i mogla bi ih Cedevita iznenaditi... Ipak, Pešić je puno bolji trener od Anzulovića i bude li utakmica neizvjesna, Zvezda je u prednosti... |
Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213 |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 20/10/2011 : 14:40:46
|
quote: Originally posted by Beva
Crvena Zvezda Beograd : Cedevita
Cedevita je ove godine najjača ekipa iz Hrvatske kojoj samo jedan centar fali da ponove uspjeh od lani i plasiraju se ponovo na Final Four Eurocupa... Zvezda, usprkos Pešiću, još nije proigrala kako se očekivalo i mogla bi ih Cedevita iznenaditi... Ipak, Pešić je puno bolji trener od Anzulovića i bude li utakmica neizvjesna, Zvezda je u prednosti...
Danas citam da se Zvezdi povredio centar Mile Ilic, tako da su sad sanse da iznenadi Cedevitu jos manje! |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
Beva
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
6169 Posts
Posted - 20/10/2011 : 14:48:12
|
quote: Originally posted by srdjandj
Danas citam da se Zvezdi povredio centar Mile Ilic, tako da su sad sanse da iznenadi Cedevitu jos manje!
I Cedeviti je petica najtanja pozicija, Bilan je tu najjači centar i to dovoljno govori... Kako nisam još gledao Cedevitu ove godine, nisam siguran ali vjerujem da većinu posla odrade Vukušić i Smodiš u paru, a njima ipak fali centimetara... |
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
31399 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 20/10/2011 : 18:27:35
|
prošle godine topic NLB nije imao čini mi se ovoliko stranica, kao uvod u ABA ove godine. Slažem se s Tobom u potpunosti, čini se kako će se najmanje pričati o košarci, ali izgleda da je to uobičajena praksa ovdje, i na Dinamovom se topicu također priča o svemu, samo ne o nogometu, pa u topicu o reprezentaciji isto tako, uvijek netko skrene s teme...
quote: Originally posted by Beva
Evo, ja stvarno volim košarku, pratim Jadransku ligu i rado bih s nekim diskutirao ovdje, ali izgubim volju čim vidim sve ovo... Mislim, koga zaboli je li FMP ili Zvezda, koliko Partizan ima titula i slično? Postoje teme za to... Znam koliko mi je bilo čudno kad je Tau Ceramica promijenila ime u Caja Laboral, pa sam se opet brzo navikao... Sigurno neću pisati okolo 'za mene je to Tau i amen'... Tako nemojte ni vi pisati 'za mene je to FMP' jer to nikoga ne zanima, a samo će povući svađu... Imaj mišljenje slobodno, ali ga ne nabijaj na nos, zar se nismo nedavno na drugoj temi složili oko toga?
Topic je Jadranska liga, ali ni J od Jadranske u zadnjih par stranica nema...
|
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
31399 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 20/10/2011 : 18:33:00
|
Cedevita ima super ekipu, i sve osim nekog zapaženog rezultat bio bi veliki podbačaj, očekujem jedino njih od Hr klubova na F4 (možda Cibona, dobro je startala) uz Maccabi, Partizan i Olimpiju. Cedevita nije puno mijenjala, a dovela Smodiša, Cara, Warrena, Owensa i Bilana. |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
|
Beva
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
6169 Posts
Posted - 20/10/2011 : 19:52:49
|
quote: Originally posted by tex2
Cedevita ima super ekipu, i sve osim nekog zapaženog rezultat bio bi veliki podbačaj, očekujem jedino njih od Hr klubova na F4 (možda Cibona, dobro je startala) uz Maccabi, Partizan i Olimpiju. Cedevita nije puno mijenjala, a dovela Smodiša, Cara, Warrena, Owensa i Bilana.
Govorilo se da traže još jednog centra... Čini mi se da Bagarić još nema klub, a lani je bio MVP regularnog dijela prvenstva Grčke... Kad bi njega doveli, bila bi to i više nego pristojna centarska linija... |
|
|
Dr. Zistis
Advanced Member
5474 Posts
Member since 06/10/2011 |
Posted - 21/10/2011 : 13:51:35
|
Pozdrav za Caleba,čoveka od košarke Neću ni da te pitam za koga ćeš večeras da navijaš Šteta za Partizan sinoć ali nije se moglo...Efes je ove godine veoma ozbiljna ekipa...jaki, kako na centrima tako i na bekovima...Kad stisnu u odbrani,stvarno funkcionisu kao tim a ne samo skup legionara...ne sećam se da sam nekad vidio da ta osobina krasi jednu Tursku ekipu. |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 21/10/2011 : 13:56:44
|
quote: Originally posted by Dr. Zistis
Kad stisnu u odbrani,stvarno funkcionisu kao tim a ne samo skup legionara...ne sećam se da sam nekad vidio da ta osobina krasi jednu Tursku ekipu.
Mozda si mlad da se secas Tofasa iz Burse kojeg je predvodio David Rivers pre nekih 13-14 godina. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16480 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 21/10/2011 : 16:27:26
|
Pozdrav za Caleba,čoveka od košarke Neću ni da te pitam za koga ćeš večeras da navijaš Šteta za Partizan sinoć ali nije se moglo...Efes je ove godine veoma ozbiljna ekipa...jaki, kako na centrima tako i na bekovima...Kad stisnu u odbrani,stvarno funkcionisu kao tim a ne samo skup legionara...ne sećam se da sam nekad vidio da ta osobina krasi jednu Tursku ekipu.
Pozdrav i tebi Ma, ovo je vreme kao stvoreno za odlazak na utakmicu I mislio sam se da odem da pogledam Zvezdu na nekoj utakmici, a lepo se poklopilo da igraju veceras, taman cu da skoknem. Malo me je razocaralo to sto nema karata u prodaji za Partizan - Krka, kontam da je manja hala, ali mogli su da odvoje barem 500 karta za nas koji nemamo sezonske. Sumnjam da ce doci svi sa pretplatnim kartama u nedelju. A i bas sam hteo da vidim Halu Sportova i da vidim kakva je atmosfera u njoj. Gledao sam snimke iz SFRJ, sa utakmica Partizana, stvarno je bilo dobro. Secam se Beopetrola i Beobanke sa kraja 90-ih, cini mi se da su obe ekipe igrale tamo. Dobra se kosarka igrala u to vreme zajedno sa Zvezdom, Buducnoscu u Partizanom.
A Efes je realno jaca ekipa, ali to ne menja cinjenicu da smo mi dali samo 6 poena u 3/4. Ali dobro, tek je pocela sezona, ima vremena da se kockice sloze.
Veceras ce biti tesko Zvezdi, ali se nadam da ce dobiti. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
Edited by - Caleb on 21/10/2011 16:28:30 |
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 21/10/2011 : 18:53:13
|
quote: Originally posted by Caleb
Pozdrav za Caleba,čoveka od košarke Neću ni da te pitam za koga ćeš večeras da navijaš Šteta za Partizan sinoć ali nije se moglo...Efes je ove godine veoma ozbiljna ekipa...jaki, kako na centrima tako i na bekovima...Kad stisnu u odbrani,stvarno funkcionisu kao tim a ne samo skup legionara...ne sećam se da sam nekad vidio da ta osobina krasi jednu Tursku ekipu.
Pozdrav i tebi Ma, ovo je vreme kao stvoreno za odlazak na utakmicu I mislio sam se da odem da pogledam Zvezdu na nekoj utakmici, a lepo se poklopilo da igraju veceras, taman cu da skoknem. Malo me je razocaralo to sto nema karata u prodaji za Partizan - Krka, kontam da je manja hala, ali mogli su da odvoje barem 500 karta za nas koji nemamo sezonske. Sumnjam da ce doci svi sa pretplatnim kartama u nedelju. A i bas sam hteo da vidim Halu Sportova i da vidim kakva je atmosfera u njoj. Gledao sam snimke iz SFRJ, sa utakmica Partizana, stvarno je bilo dobro. Secam se Beopetrola i Beobanke sa kraja 90-ih, cini mi se da su obe ekipe igrale tamo. Dobra se kosarka igrala u to vreme zajedno sa Zvezdom, Buducnoscu u Partizanom.
A Efes je realno jaca ekipa, ali to ne menja cinjenicu da smo mi dali samo 6 poena u 3/4. Ali dobro, tek je pocela sezona, ima vremena da se kockice sloze.
Veceras ce biti tesko Zvezdi, ali se nadam da ce dobiti.Ti si ludNekad te stvarno ne razumem
|
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
|
|
Dr. Zistis
Advanced Member
5474 Posts
Posted - 21/10/2011 : 19:09:33
|
quote: Originally posted by okiboki
quote: Originally posted by Caleb
Veceras ce biti tesko Zvezdi, ali se nadam da ce dobiti.Ti si ludNekad te stvarno ne razumem
Okiboki imas tekmu veceras na B92 u 20.00 casova |
|
|
Dr. Zistis
Advanced Member
5474 Posts
Posted - 21/10/2011 : 19:12:11
|
quote: Originally posted by Mairosu
Kad stisnu u odbrani,stvarno funkcionisu kao tim a ne samo skup legionara...ne sećam se da sam nekad vidio da ta osobina krasi jednu Tursku ekipu.
Mozda si mlad da se secas Tofasa iz Burse kojeg je predvodio David Rivers pre nekih 13-14 godina.
Pa stvarno se ne secam...pamtim Kutlaja,Ufuka saridzu ali da su bili neka ozbiljna ekipa zaista ne...ko je jos tada igrao za Tofas.secam se da su igrali protiv Cibone ili... |
|
|
Dr. Zistis
Advanced Member
5474 Posts
Posted - 21/10/2011 : 19:15:33
|
quote: Originally posted by tex2
Cedevita ima super ekipu, i sve osim nekog zapaženog rezultat bio bi veliki podbačaj, očekujem jedino njih od Hr klubova na F4 (možda Cibona, dobro je startala) uz Maccabi, Partizan i Olimpiju. Cedevita nije puno mijenjala, a dovela Smodiša, Cara, Warrena, Owensa i Bilana.
Po imenima Cedevita super izgleda...veceras cu prvi put ove sezone da ih gledam protiv Zvezde...i ja mislim da trebali sigurno uci na F4. |
|
|
Colt
stripovi.com kum
3298 Posts
Member since 18/10/2001 |
|
Dr. Zistis
Advanced Member
5474 Posts
Posted - 21/10/2011 : 20:09:19
|
quote: Originally posted by Colt
Kutlaj i Saridza nisu igrali za Tofas. Rivers, Grifit, Dzekson, Rimac, Erdogan... bila je to fina ekipa.
Znam da nisu ali nisam zapamtio nikog drugog od Turskih igraca...Je li Tofas tih godina imao neke zapazene rezultate..po imenima bi morali dohvatiti F4 |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Posted - 21/10/2011 : 20:33:45
|
I trener ako se dobro secam Jasmin Repesa. Mozda gresim, ali mislim da je i Vladan Alanovic igrao za Tofas. Nisu imali toliko zapazenu rolu u Euroligi, ali su imali uzastopne titule prvaka Turske, sto je u ono doba - 1999-2000 - bio izuzetan uspeh uzevsi u obzir da je konkurencija tada bila prilicno jaka, i da je TBL slovila za top 5 u Evropi (Efes, Ulker, Fenerbahce, Galatasaray itd.). |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
|
|
Colt
stripovi.com kum
3298 Posts
Member since 18/10/2001 |
Posted - 21/10/2011 : 20:35:12
|
Da, Alanovic je takodje bio njiov. Rivers i Grifit su bili neverovatan tandem, steta sto je klub tada bankrotirao i morao da krene od nule. |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40537 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 21/10/2011 : 22:44:59
|
Puce tikva veceras u Pioniru.. Kad vidim "Karijevu" posranu facu preporodim se..
Nisam gledao celu utakmicu ali sam gledao poslednjih 2 minuta.. Smodis resio tekmu... |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40537 Posts
Posted - 21/10/2011 : 23:08:15
|
Sta su vasa ocekivanja za F4? Partizan i Makabi 100%, Cedevita 80% i Olimpija... Ovo bi bilo realno... |
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 21/10/2011 : 23:11:11
|
quote: Originally posted by sawitch
Sta su vasa ocekivanja za F4? Partizan i Makabi 100%, Cedevita 80% i Olimpija... Ovo bi bilo realno...
To je to definitivno.Eventualno da Radnicki pomrsi racune nekom ali tesko. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40537 Posts
Posted - 21/10/2011 : 23:11:58
|
Pa dvoumio sam se izmedju Radnickog i Olimpije ali Olimpija ima tradiciju igranja zavrsnica.. |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Posted - 21/10/2011 : 23:21:37
|
Zavirujemo u Sawitchev mozak, na zahtev mnogobrojnih citalaca.
Kari kuka na sudije...ciganska tendencioznost, nedojebanost, ua picketine. Dule kuka na sudije...stari vuk je video nepravilnost, ako Dule kaze, sudija je sigurno pogresio. Kari pukne sa ekipom...heheheh slepcina nabedjena pojma nema. Dule pukne sa ekipom...nismo imali nas dan, protivnik je sve pogodio sto je mogao, jbg...bili smo i bolji pritom. Lukic kuka na zaveru...hahaha kakav kreten, ko njega jos slusa ? Dule kuka na zaveru...bogami, ima tu necega, ULEB mrzi Partizan, to je opste poznato, ne zele da im pomrsimo konce... Zvezdi blokirani racuni...kurva umire, kurva gasi se, druga liga, hahaaaaaa Partizanu blokirani racuni...pa dobro sta radi drzava, umire najveci srbski brend, sram ih bilo, nece pare da daju...a i zavera je sigurno, smeta im Partizan... Covic daje pare...politicar propali kupuje ime, propali su skrozzzz Dodik daje pare...stari Grobar pomaze omiljenom klubu :hailll:
Dijagnoza : ozbiljno konfliktna licnost :D |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 21/10/2011 : 23:31:02
|
Kari kuka na sudije...ciganska tendencioznost, nedojebanost, ua picketine. Dule kuka na sudije...stari vuk je video nepravilnost, ako Dule kaze, sudija je sigurno pogresio. Kari pukne sa ekipom...heheheh slepcina nabedjena pojma nema. Dule pukne sa ekipom...nismo imali nas dan, protivnik je sve pogodio sto je mogao, jbg...bili smo i bolji pritom. Lukic kuka na zaveru...hahaha kakav kreten, ko njega jos slusa ? Dule kuka na zaveru...bogami, ima tu necega, ULEB mrzi Partizan, to je opste poznato, ne zele da im pomrsimo konce... Zvezdi blokirani racuni...kurva umire, kurva gasi se, druga liga, hahaaaaaa Partizanu blokirani racuni...pa dobro sta radi drzava, umire najveci srbski brend, sram ih bilo, nece pare da daju...a i zavera je sigurno, smeta im Partizan... Covic daje pare...politicar propali kupuje ime, propali su skrozzzz Dodik daje pare...stari Grobar pomaze omiljenom klubu :hailll:
Dijagnoza : ozbiljno konfliktna licnost :D
|
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16480 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 22/10/2011 : 00:35:29
|
[lol]
Nisam imao pojma ko sve igra za Cedevitu... kada sam video Smodisa i Vorena, rekoh (u sebi, ipak sam bio okruzen Zvezdasima), puca Zvezda. Onaj Voren je odlican igrac, pamtim ga jos iz Cibone... Vukusic, Car su dobri igraci, Drejper takodje, a ona 5-ca, Opacak, valjda, je dosta toga pogodio veceras. A i nisam znao da je Anzulovic trener. Sve u svemu, ekipa za postovanje.
Zvezda vrlo losa, ona ako uspe nekoga da iznenadi na brzaka, divljom igrom mozda i dobije nekog... nemaju pleja, Popovic je slab, a Covic je kriminalan, ali jbg, tatko mu je sef, pa mora da igra. Nedovicu svaka cast, decko je dobar. A Petar Popovic je takva paljevina dda to nije normalno, ali je dosta borben. Navijaci su pizdili na sudije, ali nisu imale nekog preteranog razloga, bilo je cisto uglavnom, ali jbg, tesko je biti objektivan. Umalo da sudije zajebu Cedevitu, cist faul nije sviran pred kraj, onaj bodicek igraca Zvezde, nisam dobro video ko je bio u pitanju... Morison je ko crtani film, dobar je suter, ali mi je kao pojava na terenu komican. Veceras vrlo los. Ocigledno da kada njega ne ide, ne ide ni ekipu.
Okiboki,
ne znam sta ne kapiras. Pa necu valjda da navijam za hrvatski klub protiv srpskog. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
Edited by - Caleb on 22/10/2011 00:37:24 |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25596 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 22/10/2011 : 00:39:32
|
Dijagnoza : ozbiljno konfliktna licnost :D
Zaboravio si još:
- Novi crnac treba da stigne u Partizan. "Uuuu, ovaj je zver, taman takav nam treba da kompletiramo ekipu. Videćete, razbija čovek, gledao sam na Youtube-u!" - Novi crnac je odigrao dve utakmice: "Ma ovaj je tri livade, lepo sam vam pričao. Ova naše iz uprave treba obesiti za muda. A i ovi iz youtubea, meni su isto mogli da namontiraju onakav video".
-Novi crnac stiže na pozajmicu: "Ale,ale, jebi Zvezdu!!!Teeeeeeejgooo!" -Novi crnac odlazi posle dva meseca u klubu: "Ma ko ga jebe, ionako ne zna on šta znači boriti se za naš grb!A i ovi naši iz uprave, šta rade, zašto mu nisu otkupili ugovor?"
Nego, moram da pitam: zavirio si u šta? |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
Topic |
|
|
|