Author |
Topic |
wesskowaz
Advanced Member
Serbia
11604 Posts
Member since 10/07/2007 |
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6226 Posts
Member since 29/02/2012 |
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 29/09/2012 : 23:04:10
|
quote: Originally posted by wesskowaz Navijacu za njih pored Partizana.
Hteo si reći:"Navijaću za sve koji igraju protiv Zvezde!" |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
wesskowaz
Advanced Member
Serbia
11604 Posts
|
C Celtic
Average Member
Serbia
894 Posts
Member since 20/05/2009 |
Posted - 29/09/2012 : 23:05:33
|
Mislim da su u Žurnalu u najavi prvenstva napisali , kao , sledeće sezone Srbija opet sa četiri tima u ABA ligi. Kako su počeli , bojim se realnije je da ćemo imati dva . Partizan bled , Radnički i Zvezda ispuvani baloni . Jao kad vas dohvate Solnok i MZT Skoplje . Na žalost , ovo je izgleda nastavak tužne srpske košarkaške priče iz reprezentativnih kvalifikacija. |
What a long strange trip it's been |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 29/09/2012 : 23:07:21
|
Alo zemljace, prvo kolo. Partizan ima ceo nov tim, kao i zvezda koja pritom ima i nekog "trenera". Radnicki je vec legitimnija briga, ali uvezbace se. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Posted - 29/09/2012 : 23:08:28
|
quote: Originally posted by wesskowaz
Opusteno, nisam iz te price.
Ja sam sasvim opušten, opušeno sam i gledao bledu igru Zvezde i veliki broj promašenih slobodnih bacanja.Rekao sam, svaka čast Mimici, dečko je ubacio trojke u poslednja tri minuta, baš kad je trebalo!Pobeda Splita čista kao suza, nije to teško priznati! |
Edited by - srdjandj on 29/09/2012 23:08:55 |
|
|
C Celtic
Average Member
Serbia
894 Posts
Posted - 29/09/2012 : 23:10:51
|
Da , da , MZT-u ,Igokei , Olimpiji , Cedeviti je lako , oni su uigrani od prošle sezone ..... |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Posted - 29/09/2012 : 23:12:47
|
Teško je bilo očekivati da Zvezda pobedi u Splitu, a pogotovo sad drugu u Zadru!Takav je raspored, no biće to valjda bolje za nekih mesec dana, videćemo! |
|
|
C Celtic
Average Member
Serbia
894 Posts
Posted - 29/09/2012 : 23:18:46
|
Nadam se , ali s obzirom kakve su bajke novinari pisali o Zvezdi i Radničkom , ja sam očekivao 3:0 u prvom kolu. Jbg , treba napraviti mesto Voši dogodine Šalu na stranu , baš sam razočaran |
|
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik
Western Samoa
7317 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 29/09/2012 : 23:19:40
|
quote: Originally posted by Jasko
Da, Split ima bas simpaticnu ekipicu
Pipi
A što je najjače oni reklamiraju Pipi besplatno budući da je firma koja proizvodi ovo nekad poznato piće je pred bankrotom. A Split nije našao sponzora, pa rekoše (odnosno Vujčić predložio) da kad ih neće nitko sponzorirati, praktički idu oni sponzorirati besplatnom reklamom Pipi.
To samo u Splitu ima, Vujčić car. |
|
|
wesskowaz
Advanced Member
Serbia
11604 Posts
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16474 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 29/09/2012 : 23:50:43
|
Симпатичан Сплит. Фино су играли. Биће Звезда ок, не знам ко нормалан очекује резултате одмах. Полако, тек је почетак, кад се уиграју биће фина екипица. Треће коло играју против Олимпије, то би могло да се погледа и уживо. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16474 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 30/09/2012 : 00:11:52
|
Zaboravih da dodam. Rakocevic=Navaro.. najveci soleri i prevaranti u kosarci. Toliko glume i mlataranja rukama, pa strasno. Glavni razlog sto Rakocevica nikad nisam cenio kao igraca, kao i Navara. Mogu oni da daju i 50 poena, ali ovo glumatanje uvek presudjuje. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
Edited by - Caleb on 30/09/2012 00:12:38 |
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 30/09/2012 : 00:29:11
|
Moje vijenje Zvezde BGD posle prve odigrane utakmice je otprilike isto onako kako sam i mislio i pre sezone. Prvo je da nema hemije. Drugo-veliki broj igraca naviknutih na slobodu u igri i svaki od njih zeli da uzme odredjen broj suteva. Trece-ocajna odbrana,ocajno trcanje i ocajna borbenost.Mislim da CZBGD nije imala nijedan skok u napadu.Ocajna odbrana uopste i ne cudi s obzirom na to da je ekipa sklepana samo po napadackim preporukama. Cetvrto-Rakocevic da je onaj stari on bi danas igrao u Sijeni a ne u CZBGD.Jednostavno covek je mator i ne moze da igra vise od 20 minuta. Peto-Dzejson Kid da dodje Covic ce opet imati minutazu na pleju.Crnac na klupi,Cvetkovic koji je bio dobar na klupi,Radivojevic na dvojci a Filip na pleju.Filip Must Play,valjda je svima jasno. Sesto-trener koji je neiskusan i koji jako tesko moze da uklopi ovu ekipu. Sedmo-Rasko Katic najvece pojacanje. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
31356 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 30/09/2012 : 10:47:59
|
Cedevita nema uigranu momčad od lani, puno je novih igrača, gledao jučer 2. poluvrijeme u Podgorici, luda tekma i atmosfera, i zaslužena pobjeda Cedevite, ali kaže Maljković kako nema 4 skroz fit igrača u ekipi, ali za ovu konkurenciju i uz super trenera Cedevita bi mogla do kraja! |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
|
Dr. Zistis
Advanced Member
5472 Posts
Member since 06/10/2011 |
Posted - 30/09/2012 : 12:44:28
|
quote: Originally posted by Caleb
Zaboravih da dodam. Rakocevic=Navaro.. najveci soleri i prevaranti u kosarci. Toliko glume i mlataranja rukama, pa strasno. Glavni razlog sto Rakocevica nikad nisam cenio kao igraca, kao i Navara. Mogu oni da daju i 50 poena, ali ovo glumatanje uvek presudjuje.
Calebe majstore, teske reci,pogotovo ovo za Navara |
|
|
Dr. Zistis
Advanced Member
5472 Posts
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Posted - 30/09/2012 : 12:48:25
|
quote: Originally posted by Dr. Zistis
Ja ocekujem pobedu protiv Zadra
Kakva pobeda bre? Još ih je ovčar namerno provocirao, pa smo sad mi najebali! |
|
|
Dr. Zistis
Advanced Member
5472 Posts
Posted - 30/09/2012 : 12:56:55
|
quote: Originally posted by srdjandj
Kakva pobeda bre? Još ih je ovčar namerno provocirao, pa smo sad mi najebali!
Svinja debela nekulturna |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Posted - 30/09/2012 : 13:21:07
|
quote: Originally posted by srdjandj
Kakva pobeda bre? Još ih je ovčar namerno provocirao, pa smo sad mi najebali!
Svinja debela nekulturna
Pa da, sve on to radi planski, govedo bre! |
|
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
Posted - 30/09/2012 : 13:23:41
|
quote: Originally posted by tex2
Cedevita nema uigranu momčad od lani, puno je novih igrača, gledao jučer 2. poluvrijeme u Podgorici, luda tekma i atmosfera, i zaslužena pobjeda Cedevite, ali kaže Maljković kako nema 4 skroz fit igrača u ekipi, ali za ovu konkurenciju i uz super trenera Cedevita bi mogla do kraja!
Bio sam na utakmici,Buducnost ih je imala u jednom momentu.Novi Amer Bost odigrao odlicno.Kod Cedevite Andric i Zilabal dobri,Ilijevskog nidje.E da,nizeg igraca od Cedevitinog Grina nisam vidio,citava sala ga je sa interesovanjem gledala na zagrijavanju,sorc mu doseze bukvalno do clanaka :D |
|
|
Beva
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
6163 Posts
Member since 04/06/2007 |
Posted - 30/09/2012 : 14:12:52
|
quote: Originally posted by wele
quote: Originally posted by tex2
Cedevita nema uigranu momčad od lani, puno je novih igrača, gledao jučer 2. poluvrijeme u Podgorici, luda tekma i atmosfera, i zaslužena pobjeda Cedevite, ali kaže Maljković kako nema 4 skroz fit igrača u ekipi, ali za ovu konkurenciju i uz super trenera Cedevita bi mogla do kraja!
Bio sam na utakmici,Buducnost ih je imala u jednom momentu.Novi Amer Bost odigrao odlicno.Kod Cedevite Andric i Zilabal dobri,Ilijevskog nidje.E da,nizeg igraca od Cedevitinog Grina nisam vidio,citava sala ga je sa interesovanjem gledala na zagrijavanju,sorc mu doseze bukvalno do clanaka :D
165 cm :) Meni isto po kretnjama na terenu djeluje kao patuljak, a ustvari tako izgleda jer su drugi uglavnom dvometraši...
Cedevita ima puno prostora za napredak... Kad se Ilijevski uigra (tek prije par dana potpisao) i kad se oporavi Marko Tomas, malo tko će im moći parirati...
Možda bi čak i u Euroligi mogli uhvatiti mjesto koje vodi u top 16, ali moralo bi se dosta toga poklopiti... Zapala ih je gadna grupa...
Od drugih utakmica, uživao sam gledajući Split, jako dobro posložena ekipa (u takvim financijskim uvjetima), još kad se oporavi Katić i ako se priključi Šarić, mogli bi i do sredine tablice...
Igokea me iznenadila pobijedivši u Širokom, bit će ovo dobra sezona... Treba imati na umu da je ekipa Širokog od bitnijih igrača izgubila samo Pilepića i Vladovića, a Vladović je adekvatno zamijenjen Morovićem, tako da je uspjeh Igokee itekako značajan...
Partizan ima mladu i neiskusnu ekipu, ali iznimno talentiranu pa nemam pojma koji su im dometi ove sezone... Sumnjam da će biti u prva dva, ali bi mogli do final foura...
Zvezda me nije impesionirala, ali treba pričekati nekoliko kola za bolju analizu... Već će utakmica sa Zadrom biti dosta indikativna jer Zadar objektivno ima dosta lošu momčad, lošiju sigurno od Zvezdine...
Ali ako nešto volim u košarci, to je činjenica da puno puta na papiru slabije momčadi zalaganjem iznenade i pobijede favorite... Tako da se ništa ne zna... |
Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213 |
|
|
xander
Junior Member
Serbia
403 Posts
Member since 01/03/2012 |
Posted - 03/10/2012 : 22:58:14
|
Cibona izgubila od Solnoka. Jeste gostovanje ali ovo i ono iz prvog kola izgleda prilično slabo. Uhvatio sam samo poslednja dva minuta i Cibona je imala dva napada pri -2 ali nisu postigli koš. Šta se to dešava sa ovim timom? Da li je ovaj tim toliko slab ili je Mršić diletant? Svakako će biti zanimljivo videti utakmicu sa Partizanom u subotu. |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14743 Posts
Member since 09/11/2010 |
|
Topic |
|