forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 ABA liga počinje nova sezona!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 48

Caleb
Advanced Member

Greece
16470 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 20/11/2012 : 22:33:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote

Па, званичан је назив био П Икогеа. Ако си доследан, требало је тако да га зовеш у сваком тренутку Ал, чисто сумњам, није била Звезда у питању.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 20/11/2012 : 22:38:03  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

Па, званичан је назив био П Икогеа. Ако си доследан, требало је тако да га зовеш у сваком тренутку Ал, чисто сумњам, није била Звезда у питању.

Opet BIO.Ovo je vrlo bitno-BIO.Zasto bi ga sad zvao ako je BIO.
I ovi su bili FMP pa ih ne zovem tako
Cak i da je sad kazem ti nema potrebe jer nas ni sad ne zovem MTS.Ime sponzora nadodato na ime kluba je jedno a ime kluba nesto sasvim drugo.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6141 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 20/11/2012 : 22:42:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

Nisan siguran da će se riješit staroga odlaskon u Tursku.
Slažen se da može bit glup ko točak i ostvarit karijeru, al da bi tako "glup" napravija karijeru mora ga neko "pametan" vodit.
Stari mu je i ka igrač bija poprilično bahat i bezobrazan, očito je takav i van parketa.
Ronaldinho i Artest su možda blesavi, al nisan siguran da su glupi.
Uostalon, ne sićan se baš da se Ronaldinho sa 18 godina ovako ponaša. Njega je ipak slava "uzela" malo kasnije, u momentu kad je stvarno možda bija najbolji na svitu.

Ronaldinho je možda i dvojben, ali za Artesta mi vjeruj :)

http://twistedsifter.com/2011/09/hilarious-quotes-by-ron-artest-metta-world-peace/

Također smatram da Dario nije glup, ali je sigurno razmažen, u smislu da je navikao na hvalospjeve a još ništa konkretno nije postigao... I onda će se događati stvari kao ovo za vikend... Slava lako udari u glavu...

Što se tiče pića i sportaša, čuo sam iz provjerenih izvora da je Bojan Bogdanović večer prije nego je s Cibonom dobio Khimki i bio MVP kola iskapio sam litar žestokog... Nadam se da Dario neće tim stopama, svijetu ne treba još jedan Markota :)

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10277 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 20/11/2012 : 23:00:32  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Beva

quote:

Slažen se da može bit glup ko točak i ostvarit karijeru, al da bi tako "glup" napravija karijeru mora ga neko "pametan" vodit.
Stari mu je i ka igrač bija poprilično bahat i bezobrazan, očito je takav i van parketa.
Uostalon, ne sićan se baš da se Ronaldinho sa 18 godina ovako ponaša. Njega je ipak slava "uzela" malo kasnije, u momentu kad je stvarno možda bija najbolji na svitu.

http://twistedsifter.com/2011/09/hilarious-quotes-by-ron-artest-metta-world-peace/

Također smatram da Dario nije glup, ali je sigurno razmažen, u smislu da je navikao na hvalospjeve a još ništa konkretno nije postigao... I onda će se događati stvari kao ovo za vikend... Slava lako udari u glavu...

Što se tiče pića i sportaša, čuo sam iz provjerenih izvora da je Bojan Bogdanović večer prije nego je s Cibonom dobio Khimki i bio MVP kola iskapio sam litar žestokog... Nadam se da Dario neće tim stopama, svijetu ne treba još jedan Markota :)

Sa boldanin si sve reka.
Ronaldinho je uz sve svoje poroke ipak ima veliku karijeru, Artest nije. Čak mi ni njih dva nisu za usporedbu.
Šta se Bogdanoviča tiče, to je poluigrač(možda upravo zbog litre žeste koju može sašit).
Markota je Markota.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 20/11/2012 23:01:54
Go to Top of Page

tutto maxim
Senior Member

Serbia
1355 Posts

Member since 07/01/2007

Posted - 21/11/2012 : 10:17:23  Show Profile Show Extended Profile  Send tutto maxim a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Sta je uradio Markota?
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6141 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 21/11/2012 : 13:38:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tutto maxim

Sta je uradio Markota?

Nije toliko do toga što je uradio, nego što kontinuirano radi kroz karijeru :)

http://www.nacional.hr/clanak/22162/kockarske-noci-i-bancenja-su-iza-mene

Dovoljno je reći da je ljetos bančio s Bogdanovićem kad je Bogdanović izbačen iz reprezentacije... Markota se ispričao i pošteđen je :) Perasović ga je prije par sezona otpustio iz Cibone zbog sličnih razloga... Najgore je što je Markota također puno obećavao...

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10277 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 29/11/2012 : 15:31:55  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
Nekako u sjeni, u nečijim očima najkatoličkijeg kluba na planeti, a u stvari sramote i smrdljivog brda smeća, živi još jedan "vrhunski" sportski kolektiv koji je malo manja hrpa smeća, al kad se malo zagrebe po površini smrdi neusporedivo jače od one veće hrpe.
Bit ću bezobrazan pa ću reć da in se seren svima skupa u usta, i želin još vrhunskih uspjeha kako kući tako i na međunarodnom planu.
Ljudi, novinari, i navijači se uglavnon zabavljaju Maminjom pa nekako sastrane prođu informacije o 90M kuna koje je Zagreb poklonio Ciboni u zadnje 2 godine. 27M kuna posušenog kredita u ZABI, dugovi igračima, radnoj zajednici, režije, i sve ostalo šta nije plaćeno jer su se punili nečiji džepovi.BTW Split će zbog ukupnog duga id 15M kuna vrlo brzo u stečaj.
Zašto bi ovakve sitnice trebale spriječit takav klub da lani dovedu trenera koji košta ko kompletan budžet prosječnog prvoligaša.
Zašto ne osvajat prvenstva sa tuđim novcem kad se može?
Zašto u 30 godišnjoj povijesti proizvest igrača kad se može kupit par crnaca tuđim novcem?
Zašto ne kupit najperspektivnijeg juniora evrope kad se i to može tuđim novcem?
Zašto ne stvarat umjetni brend kad se prave brendove može uništavat do mile volje?
Zašto se opterećivat sa 20 uzastopnih evropskih poraza kad je svima interesantnije Dinamovih 11 uzastopnih poraza?
Zašto bi se spašava trostruki prvak evrope, kad je bolje bit dvostruki?
O zašto, zašto, zašto.....

Navijače Dinama cijenin, i iskreno mi je žao zbog svega šta in se događa.
Navijače Cibone nabijem na kurac.

Ako moderatorima smeta riječnik, može banana.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 29/11/2012 15:35:39
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8270 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 29/11/2012 : 15:38:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Navijače Cibone nabijem na kurac.

+1

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6141 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 29/11/2012 : 17:48:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
Glavni problem je što je košarka spala na niske grane, pa (ne)djela Cibone prođu nekako nezamijećeno... Do prije 5-6 godina, kad nisam bio toliko upućen, bila mi je draga Cibona... Danas ih ne mogu smisliti...

Splita mi je iskreno žao, ali i tu se sve svodi na to da narod zanima isključivo Hajduk, a samo šačica fanatika još prati što se u KK Split uopće događa... Spašavati klub na način kako je to učinjeno s Cibonom ne bi nikome vjerujem odgovaralo... Niti bi se itko ponosio time... Da ljude zanima KK Split, lako bi se našli sponzori (pritom ne mislim na sponzore kakve je lani imao KK Zagreb)...

Ponavljam, košarka skoro više nikoga i ne zanima pa se događa to što se događa... Za Hajduk se izlazi na ulicu, a ne vjerujem da je Hajduk u tako teškoj situaciji kao Split...

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10277 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 29/11/2012 : 19:06:08  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Glavni problem je što je košarka spala na niske grane, pa (ne)djela Cibone prođu nekako nezamijećeno... Do prije 5-6 godina, kad nisam bio toliko upućen, bila mi je draga Cibona... Danas ih ne mogu smisliti...

Splita mi je iskreno žao, ali i tu se sve svodi na to da narod zanima isključivo Hajduk, a samo šačica fanatika još prati što se u KK Split uopće događa... Spašavati klub na način kako je to učinjeno s Cibonom ne bi nikome vjerujem odgovaralo... Niti bi se itko ponosio time... Da ljude zanima KK Split, lako bi se našli sponzori (pritom ne mislim na sponzore kakve je lani imao KK Zagreb)...

Ponavljam, košarka skoro više nikoga i ne zanima pa se događa to što se događa... Za Hajduk se izlazi na ulicu, a ne vjerujem da je Hajduk u tako teškoj situaciji kao Split...

Bože sačuvaj da bi moja želja bila da Split postane klub na gradskoj sisi, mada bi u nekoj manjoj mjeri kod Splita ili Zadra to čak i bilo OK budući bi oni vjerovatno i za 5-10 puta manje novaca nekoga boga i proizveli.
Dvi stvari si skroz u krivu.
Nije nikakava floskula da je Split blesav grad kad je sport u pitanju i da je dovoljna malo da se sve digne na noge. Košarka, ka i svaki drugi sport u Splitu ljude zanima, tako da se ne radi o šačici fanatika kako ti kažeš.
Lani je, čin je Split posta ne dobar, nego konkurentan, i na utakmice protiv Svjetlosti ili Križevaca bilo priko 1000 ljudi, a za Cedevitu i Cibonu se nije mogla nać karta.
Druga stvar, šta se sponzorstva tiče...
Kako misliš da KK Split nađe sponzora kad to ni Hajduk koji je puno veći brend nemože?
Privreda je kompletno sjebana i love jednostavno nema.

Ima i treća stvar.
Mislin da je trenutno Hajduk ipak u težen položaju od KK Split.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6141 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 29/11/2012 : 19:26:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
OK, iz Splita si pa bolje znaš stanje stvari, meni sa strane djeluje da KK Split nema baš neku podršku... Uvijek će pobjede napuniti dvoranu, fali konstantna podrška i kad ne ide...

Zbog gospodarske krize trenutno jest teže pronaći sponzora, ali ne bi trebalo biti nemoguće... Ali, ako sam išta upućen, a vjerujem da jesam, atmosfera u splitskoj košarci nije ni najmanje zdrava... Postoji tabor Vujčića i Akademije i tabor starosjedilaca u klubu... I čini se da im je glavni cilj svrgnuti ove druge... I tko bi normalan onda tu ulagao išta?

Nitko me neće uvjeriti da Split ne može naći nekoliko sponzora pomoću kojih bi klub stvarao igrače, održavao pogone i kasnije živio od toga... Pogledaj Široki za primjer... Imaju uvijek sponzora i jako jeftinu momčad (nešto u čemu konstantno griješe klubovi iz Hrvatske kad kupuju skupe strance), a imaju i rezultate (lani 5. u ABA ligi)... Kad bi se sad u Splitu odlučili na taj put, sredili stvari u vlastitim redovima, za 3-4 sezone igrali bi bitnu ulogu u ABA ligi... A time bi privukli i pokojeg sponzora...

Dalmacija ne oskudijeva talentima, problem je u vodstvu klubova... A Split i Zadar su pokušavali kopirati Cibonin model umjesto da se okrenu proizvodnji... I dogodilo se što se dogodilo...

Široki je primjer da se može...

Za Hajduk ne znam jer ne pratim, ali me čudi da je u opasnosti od gašenja...

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10277 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 29/11/2012 : 19:47:10  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
@ Beva
Imaš kompletno krivu sliku.
Šta se svega tiče.
Akademija, podrška, kopiranje Cibone, proizvodnja, jeftina momčad, ulaganje, sponzorstvo, rad s mladima.
Viruj mi, sve si falija.
Imaš ovde ako već nisi čita, svega i svačega vezanog za košarku.Između ostaloga i snimke stanja Hr košarke. Ako imaš vrimena pročitaj, ima svakakvih podataka:
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=40702

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6141 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 29/11/2012 : 19:54:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
quote:

@ Beva
Šta se svega tiče.
Akademija, podrška, kopiranje Cibone, proizvodnja, jeftina momčad, ulaganje, sponzorstvo, rad s mladima.
Viruj mi, sve si falija.
Imaš ovde ako već nisi čita, svega i svačega vezanog za košarku.Između ostaloga i snimke stanja Hr košarke. Ako imaš vrimena pročitaj, ima svakakvih podataka:

Ne znam, pratim ovaj forum intenzivno:

http://nkforum.net/

i tu je puno insajdera, interesnih skupina i čega sve ne... Samo po njihovim prepucavanjima da se zaključiti kako atmosfera nikako nije zdrava...

Konkretno pitanje: Kako jedan Široki može imati uspješan i održiv model, a Split ne može?

Ako misliš da košarkaški savez ne podržava Split, ni Širokom ne cvjetaju ruže na tom polju... Široki je vukojebina u odnosu na Split...

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10277 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 29/11/2012 : 21:04:39  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

@ Beva
Šta se svega tiče.
Viruj mi, sve si falija.

Ne znam, pratim ovaj forum intenzivno:

http://nkforum.net/

i tu je puno insajdera, interesnih skupina i čega sve ne... Samo po njihovim prepucavanjima da se zaključiti kako atmosfera nikako nije zdrava...

Konkretno pitanje: Kako jedan Široki može imati uspješan i održiv model, a Split ne može?

Ako misliš da košarkaški savez ne podržava Split, ni Širokom ne cvjetaju ruže na tom polju... Široki je vukojebina u odnosu na Split...

Bacija san oko na ovaj forum(temu Split), i onako na prvi pogled, nije daleko od index.hr. Puno laprdanja i kvaziinsajdera.
Alergičan san na hejterske upise tipa:
"Koji k. onaj Erjavec, triba potirat ovoga-onoga"(A dovest koga?S kojin novcima?)
"Šta Vujo ka prijatelj kluba ne da svoji lovu?"
Meni je ovo dičji nivo.
Možda iman krivi dojam, provat ću pročitat sve(Ima priko 100 strana).
Ujak mi je bija više od 40 godina u klubu, i ne triba mi bolji insider od njega, niti bi ikome više virova, i ako on kaže da je Vujo dobar čovik, to je za mene amen.

Na konkretno pitanje ti ne mogu dat konkretan odgovor jer neznan kakve su prilike u Širokon.
U Splitu nažalost znan kako je, i meni je recimo skoro pa normalno da se nemože nać sponzor.
Neman pojma koliki je Široki, kakvo mu je gospodarstvo, koliko ljudi voli i gleda košarku, i šta je još važnije kojliko uopće Široki ima sportskih klubova.
Možda je šema ista ka sa Podravkon, Jugon, nekad Metkovićen, itd, di cili kraj živi za jedan klub?

Na savez ne mislin uopće.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6141 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 29/11/2012 : 21:36:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
quote:

Bacija san oko na ovaj forum(temu Split), i onako na prvi pogled, nije daleko od index.hr. Puno laprdanja i kvaziinsajdera.
Alergičan san na hejterske upise tipa:
"Koji k. onaj Erjavec, triba potirat ovoga-onoga"(A dovest koga?S kojin novcima?)
"Šta Vujo ka prijatelj kluba ne da svoji lovu?"
Meni je ovo dičji nivo.
Možda iman krivi dojam, provat ću pročitat sve(Ima priko 100 strana).
Ujak mi je bija više od 40 godina u klubu, i ne triba mi bolji insider od njega, niti bi ikome više virova, i ako on kaže da je Vujo dobar čovik, to je za mene amen.

Na konkretno pitanje ti ne mogu dat konkretan odgovor jer neznan kakve su prilike u Širokon.
U Splitu nažalost znan kako je, i meni je recimo skoro pa normalno da se nemože nać sponzor.
Neman pojma koliki je Široki, kakvo mu je gospodarstvo, koliko ljudi voli i gleda košarku, i šta je još važnije kojliko uopće Široki ima sportskih klubova.
Možda je šema ista ka sa Podravkon, Jugon, nekad Metkovićen, itd, di cili kraj živi za jedan klub?

Na savez ne mislin uopće.

KK Široki je u sjeni NK Širokog, ali su se prije nekoliko godina odlučili na model koji daje odlične rezultate... Vlastiti pogon plus par iskusnijih domaćih igrača i eventualno jedan stranac koji donosi prevagu...

Neki igrači koje su klubovi iz Hrvatske otpisali (Grgat, Morović, Vladović, Pilepić) u Širokom su bili glavni igrači i taj Široki je bio ili ravnopravan ili bolji od tih klubova... A Cibona je za to vrijeme kupovala razne Tre Kelleye, Hoskine, Zadar je kupovao Micah Downse, Trent Plaistede, Split razne Stinsone i što sve ne... Dok nije nestalo para, pa sad Split nema stranaca, ali imali su do prije par godina... Zadar i Cibona i dalje bacaju lovu...

A Široki je dotle dao priliku Darki Planiniću, Ivanu Ramljaku, Borisu Baraću, Domagoju Bošnjaku i ti mladići su, uz par iskusnijih igrača (tipa Vladović) lani bili 5. u ABA ligi...

Važno je napomenuti i da je trener Velić dobio priliku i ne prijeti mu otkaz nakon prve greške, a kontinuitet daje rezultate...

Široki ima budžet za plaće igračima par stotina tisuća eura godišnje, što namire od prodaje i sponzora... Za usporedbu, prije par sezona Marin Rozić je u Ciboni primao 200 tisuća eura godišnje... Marin Rozić ...

E sad, sam grad Široki Brijeg ima manje od 10 000 stanovnika... Potrebno je samo imati viziju... Nema boljih područja za razvoj košarke od Dalmacije, Hercegovine i Crne Gore, jer ima visokih momaka koliko hoćeš...

I ponavljam, Split treba samo vidjeti kako radi Široki ili Partizan (minimalan budžet, a došli su do Final 4 eurolige) i kopirati to...

Kažeš da je Vujčić OK (i meni tako izgleda), ali sama činjenica da je napadan sa svih strana kaže da tu nešto smrdi... Ne nužno vezano za Vujčića, ali za općenitu atmosferu oko kluba da...

Na nkforumu možda prepirke izgledaju na dječjoj razini, ali začudio bi se koliko je tu igrača, bivših igrača, trenera i koga sve ne... A to samo po sebi ilustrira stanje u kom se nalazi košarka u Hrvatskoj...

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10277 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 30/11/2012 : 00:25:57  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kažeš da je Vujčić OK (i meni tako izgleda), ali sama činjenica da je napadan sa svih strana kaže da tu nešto smrdi... Ne nužno vezano za Vujčića, ali za općenitu atmosferu oko kluba da...

.

Iskreno, ja ne držin stranu nikome, možda se stvarno Vujo pokaže ka mućak, ali me upravo to stalno napadanje nervira.
Prije mi se čini da je sta na žulj raznoraznin grebatorima pa ga zbog toga blate.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6141 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 30/11/2012 : 07:31:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
quote:

Iskreno, ja ne držin stranu nikome, možda se stvarno Vujo pokaže ka mućak, ali me upravo to stalno napadanje nervira.
Prije mi se čini da je sta na žulj raznoraznin grebatorima pa ga zbog toga blate.

Moguće, ali na to sam mislio kad sam rekao da postoji sukob unutar kluba na relaciji Vujčić/Akademija - starosjedioci... O tome se naveliko po NKF-u pisalo...

Ja sam bio za opciju da se Vujčiću daju odriješene ruke 3-4 godine, pa ako ne uspije popraviti ništa, onda kritiziranje... Promjene ne stižu preko noći...

A znam da mu se zamjera netransparentnost ugovora Akademije i KK Split, zatim navodna čudna raspodjela novca od kredita za koji je jamac grad Split... Koliko je tu istine, nemam pojma, ali sve te priče imaju neki izvor, a vrlo je vjerojatno da je izvor unutar kluba...

Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11582 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 30/11/2012 : 23:14:48  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Smordis potpisao za Krku.

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31280 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 12/12/2012 : 09:06:57  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
http://www.hrsport.net/vijesti/452259/kosarka-aba-liga/gelabale-na-odlasku-iz-cedevite-bez-produzetka-tromjesecnog-ugovora/

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11582 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 12/12/2012 : 16:01:09  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Ako ne dovedu zamenu, tesko da ce napraviti nesto.

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31280 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 12/12/2012 : 18:09:22  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Još im je Aco trener, nevjerojatno koliko jedna ekipa može imati novaca, a ne osvojiti gotovo ništa, kao Cedevita!

Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31280 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 20/12/2012 : 20:28:29  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
http://www.tportal.hr/sport/kosarka/233268/Devet-poena-u-cetiri-sekunde-Igraci-jos-uvijek-u-soku.html#.UNNms3q-A7A

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 20/12/2012 : 20:40:57  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Samo NBA..ne bi gleda nasu kosarku da mi netko placa..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

Ernie Pike
Senior Member

Croatia
2860 Posts

Member since 06/03/2012

Posted - 20/12/2012 : 22:22:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Ernie Pike a Private Message  Reply with Quote
Malo zadovoljstva i za navijace Zadra. Nije da smo imali puno razloga za zadovoljstvo zadnjih godina.
Sto se tice utakmice, godinama sam s drustvom igrao rekreacijski kosarku i mislim da nikad nismo imali toliko krivih dodavanja i nerezonskih suteva.
Go to Top of Page

djule
Senior Member

1019 Posts

Member since 09/06/2011

Posted - 07/02/2013 : 22:30:47  Show Profile Show Extended Profile  Send djule a Private Message  Reply with Quote

Kup je naš!

Nicević u zadnjoj sekundi!
Go to Top of Page
Page: of 48 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000