forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 ABA liga počinje nova sezona!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 48

Caleb
Advanced Member

Greece
16474 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 12/10/2011 : 14:39:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dosada

quote:
Originally posted by Caleb
Kako vam ne dosadi vise, kao da imate deset godina...

to se ja stalno pitam, koliko ovih nekoliko forumaša tu ima zrno soli u glavi...nasjedaju na te jaftine i djecije fore da je to tesko za verovati. Malo dođes na određene teme i napises "ha, ha izgubili ste" i odma salve komentara.....pa te ne puše više ni moji osmaši!

p.s. nikak da te pohvalim kaj si navijal za Grčku iako nisi Grk (koliko sam skužil) jer u njoj živiš. Nadam se da budu taj primer vidli i ljudi u BiH i počeli napokon navijat za svoju domovinu, i jedni i drugi!

Ne, ja jesam Grk (50%), a zivim u Srbiji. Na Grcku gledam isto kao na Srbiju. Mada, navijao sam da Srbija ispadne, jer nismo zasluzili da prodjemo.

A stoji to da se ovi moji Partizanovci loze , ali ti vise provociras nego sto se zezas.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0

Edited by - Caleb on 12/10/2011 14:40:53
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 12/10/2011 : 14:46:21  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
nema 50% ili jesi ili nisi, ne budi konfuzan ;)

iskreno, na prvom mjestu mi je jedino država u kojoj zivim (ona me hrani), kakvo porijeklo kakva djedovina........ma zdravo!

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16474 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 12/10/2011 : 14:47:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
To je sve subjektivno

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 12/10/2011 : 14:49:34  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

To je sve subjektivno

apsolutno...
ali meni je smijesno kad se ljudi pozivaju na djedovinu i sl. šeme, pa nisam ja moj djed, ja sam ja i zivim u svoje vrijeme i tamo gdje ja to hocu!

Edited by - dosada on 12/10/2011 14:50:18
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16474 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 12/10/2011 : 14:56:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Ti sad da odes da zivis u Australiju, kada bi te neko pitao sta si po poreklu, zaboravio bi da si Hrvat?

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 12/10/2011 : 15:18:26  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
ne bi zaboravil kaj sam porijeklom, ali ako sam otisel iz jedne drazave sigurno sam otisel s razlogom i nemam ju razlog stavljati ispred one drzave za koju sam odlucil da bude moj dom! Bez obzira odakle dolazil moji preci....I moje dijete ako je rodeno u toj novoj drzavi sigurno vise nije ono kaj sam ja, a kamoli ono kaj su bili moji djedovi!
Moja žena ima po svojoj baki talijansko dzavljanstvo i ima ga onda i naša mala, ali ni žena (a ni kčer) nemaju nikakve veze više s Talijanima i normalno da ih ne favorizira ispred drugih naroda, bez obzira kaj su njezini preci iz Italije!

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 12/10/2011 : 15:20:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Ja moram se slozim sa dosadom :)

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3113 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 12/10/2011 : 15:55:10  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message  Reply with Quote
quote:

[quote]

p.s. nikak da te pohvalim kaj si navijal za Grčku iako nisi Grk (koliko sam skužil) jer u njoj živiš. Nadam se da budu taj primer vidli i ljudi u BiH i počeli napokon navijat za svoju domovinu, i jedni i drugi!

Lako ti je pricati
Volio bih da vidim da ti ili bilo tko drugi tko smatra da bi svi mi iz BiH trebali navijati za BiH obuce dres recimo Banjaluckog Borca koji je aktuelni prvak BiH ili mozda dres Sirokog Brijega, i ode na utakmicu reprezentacije BiH koja se odrzava u Zenici...evo ja cu odmah poslije tog necijeg postupka ukoliko to prodje bez ikakvih posljedica poceti da navijam za BiH...

Edited by - ponki on 12/10/2011 15:55:45
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 12/10/2011 : 16:35:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ponki

Volio bih da vidim da ti ili bilo tko drugi tko smatra da bi svi mi iz BiH trebali navijati za BiH obuce dres recimo Banjaluckog Borca koji je aktuelni prvak BiH ili mozda dres Sirokog Brijega, i ode na utakmicu reprezentacije BiH koja se odrzava u Zenici...evo ja cu odmah poslije tog necijeg postupka ukoliko to prodje bez ikakvih posljedica poceti da navijam za BiH...

Ja sam bio na Bilinom Polju i na mom vidnom beogradskom akcentu pricao sa jedno 43209423 ljudi tamo, uglavnom su me pitali kako je u Beogradu i jel mi se svidja u Bosni.

Evo i foto dokaza :

:D

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 12/10/2011 : 16:40:28  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
e pa jel BiH proglasila svoju državu u Republici Srpskoj ili Herceg Bosni, ili su Srbi i Hrvati proglasili svoje države unutar BiH???
od samog početka nisu prihvačali BiH kao svoju državu vec su sve delali da bi raskomadali BiH i prikrpali dio teritorija RH i drugi dio Srbiji!

e sad si me opet navlekel na politički odgovor da me mogu izbaciti...neka, neka!

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 12/10/2011 : 16:48:42  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
ja sam bil u Sarajevo prije par godina za vrijeme tekme BiH-Hrvatska i također nisam imal nikakvih problema, prical s ljudima na tribini (zapad, stradion Grbavica) dok su moji sunarodanjaci iz Širkog i Mostra ispaljivali parole "ovo je Hrvatska" (mamu im jebem nekulturno i neobrazovanu). Samo me čudilo zakaj policija nije ispraznila tribinu i potrgala pendreke na njima. Isto popodne stigel u grad netom prije završenog navijačkog sukoba (još nama čudno zakaj sve puno stakla na ulici) i sednem u kafić s kumom, konobar nas odmah nakon prve riječi pogleda čudno, ali opet je bilo sve ok! Kasnije razgovaral s nekim navijačem FK Sarajeva kojem je Turska isto kao BiH i naravno da sam mu rekel da je u kurcu, malo se iznenadil ali i prihavtil drugcije stavove. Kad si normalan onda je sve covjek dospomene, naravno ako ne naletis na ultrase bez mozga!

Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3113 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 12/10/2011 : 16:55:23  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message  Reply with Quote
quote:

e pa jel BiH proglasila svoju državu u Republici Srpskoj ili Herceg Bosni, ili su Srbi i Hrvati proglasili svoje države unutar BiH???
od samog početka nisu prihvačali BiH kao svoju državu vec su sve delali da bi raskomadali BiH i prikrpali dio teritorija RH i drugi dio Srbiji!

e sad si me opet navlekel na politički odgovor da me mogu izbaciti...neka, neka!

ma nisam te navukao na politicki odgovor,nego je realnost takva i pitanje je da li ce se i kad ce se u buducnosti to stanje oko reprezentacije promijeniti...

koja je razlika izmedju cijepanja Jugoslavije i cijepanja Bosne???

bolje o tome ne nastavljati...nisi glup pa da ne razumijes o cemu se radi...

@Mairosu

jedno je posjet i razgovor sa xy normalnih ljudi u toku dana te jos kad si u pratnji nekoga od tamo...probaj otici sam ili povedi samo nekog iz BG sa sobom i probaj navecer izaci...
i tvoja slika je koliko vidim sa praznog stadiona...daj neku sliku gdje su neki mladji navijaci i ti medju njima...
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7819 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 12/10/2011 : 17:04:06  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
ponki, kratko i jasno - ne rise.

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 12/10/2011 : 17:07:02  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
Ponki, ogromna je razlika......SFRJ je federacija koja je Ustavom (temeljnim zakonom države) svim jedinicama dala pravo na istupanje iz federacije u slućaju da se na to, referndumom odluče stanovnici pojedine jedinice (republike ili pokrajine). Znači SFRJ je država sastavljena od više "država" (svaka republika unutar SFRJ je imala svoju vladu i parlament kao dokaz određenog stupnja samostalnosti), a BiH je bila nedjeljiva cjelina (kao i osatle jedinice) koja istupanjem iz SFRJ (a to je opet odlučeno na refrendumu, znači to su željeli stanovnici BiH) može postat samostalno i neovisna. Nije bilo nikakvih razloga da se ona dijeli, ali to nisu shvacala politička vodstva Srbije i Hrvatske i nahuškala svoj narod na sukob (:

i u pravu si da je stanje sad takvo, ali nadajmo se da budu ljudi shvatili greške svojih vođa od prije 20 i kusur godina i u budućnosti to ispravili.....možda ih baš nogomet ujedini kao kaj ih ujedini halid bešlić ili letu štuke (pa jednog dana dobijem pravo zabranjeno pušenje, penzionersko ali pravo)!

Edited by - dosada on 12/10/2011 17:16:07
Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3113 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 12/10/2011 : 17:23:57  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by I like girlz

Smijes li mozda ti otici na utakmicu reprezentacije BiH u dresu Sirokog,Zrinjskog ili Banjaluckog Borca?

Do tad kratko i jasno - ne seri sa smajlijem i tebi
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21307 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 12/10/2011 : 17:33:34  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mairosu

quote:

Ja sam bio na Bilinom Polju i na mom vidnom beogradskom akcentu pricao sa jedno 43209423 ljudi tamo, uglavnom su me pitali kako je u Beogradu i jel mi se svidja u Bosni.

Evo i foto dokaza :

Prijatelju, na ovoj slici ne ličiš ni malo na sebe sa one slike gde si sa Banetom, Zekom i Milanom - od kada ti je ova slika ?

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 12/10/2011 : 17:40:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:

i tvoja slika je koliko vidim sa praznog stadiona...daj neku sliku gdje su neki mladji navijaci i ti medju njima...

Jeste, jer sam usao 4h pre svih da namestim opremu.

Do pocetka meca sam hodao okolo naokolo po stadionu i kako su se punile tribine, tako sam pricao sa ljudima. Pricao i sa zvanicnim spikerom sa Bilinog Polja. Kazem ti, reakcija je bila uglavnom "a sto nisi ostao u Srbiji da gledas Srb-Fra ?!" ili tome sl.

Najjaci je bio lik koga sam pitao "jel' dobijate danas ?", a on je odgovorio "dobijamo, a dal' turke il po guz'ci..." :D :D :D :D

@ Anto, 9/9/2009 negde oko 17h. :D

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 12/10/2011 : 17:57:32  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mairosu

Evo i foto dokaza :

A gle što te merka ova plavojka!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5472 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 13/10/2011 : 08:50:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
Hej Dosado,da nisi i ti navijač Partizana
Jebi ga, nije mi drago to reći,ali moram priznati da Ponki na žalost ima pravo.To je realnost na ovim prostorima
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 13/10/2011 : 09:21:51  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dr. Zistis

Hej Dosado,da nisi i ti navijač Partizana
Jebi ga, nije mi drago to reći,ali moram priznati da Ponki na žalost ima pravo.To je realnost na ovim prostorima

Moram da te razocaram.Dosada je navijac Crvene Zvezde

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5472 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 13/10/2011 : 16:06:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
Znam ja Okiboki da bi ti voleo,ali takvi vole samo crno na belo
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7819 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 13/10/2011 : 16:20:51  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by I like girlz

Smijes li mozda ti otici na utakmicu reprezentacije BiH u dresu Sirokog,Zrinjskog ili Banjaluckog Borca?

smijem. ali ne smijem ni kakvom dresu bih ni u banja luku, ni u široki ili zapdani mostar .

dakle, ako ne razumiješ prvobitno napisano, da ponovim lekciju - ne seri.

@moderatori

ako ćete biti dosljedni (a vidim dosad da niste), onda dosada nije jedini koji je trebao biti poslan na hlađenje.

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40527 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 13/10/2011 : 16:36:02  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Zbog cega bi po tebi Ponki trebao leteti???

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5472 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 13/10/2011 : 16:52:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:Originally posted by ponki

quote:Originally posted by I like girlz

smijem. ali ne smijem ni kakvom dresu bih ni u banja luku, ni u široki ili zapdani mostar .

dakle, ako ne razumiješ prvobitno napisano, da ponovim lekciju - ne seri.

@moderatori

ako ćete biti dosljedni (a vidim dosad da niste), onda dosada nije jedini koji je trebao biti poslan na hlađenje.

Ni ja ne kapiram zasto bi Ponki trebao letiti!!!?????
Pa isto si i ti napisao u svom postu...to je realnost,ni meni se ne svidja ali...
I daj malo o basketu,ipak je ovo tema o kosarci
Bojan Popovic stigao u Zvezdu
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40527 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 13/10/2011 : 17:05:55  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dr. Zistis
Bojan Popovic stigao u Zvezdu

Nije on los, ali ja ga ne mogu ocima videti... Bice vam dobro pojacanje..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page
Page: of 48 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.3 seconds. Snitz Forums 2000