Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
bjelolasica
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/banana.jpg)
Croatia
5106 Posts
Member since 30/08/2009 |
Posted - 12/10/2011 : 23:02:00
|
Poll Question:
Evo da malo promjenimo ploču pa vas pitam koji je junak po vašem skromnom mišljenu najlošiji junak? P.S. Koliko će trebati Ultrosu da mi zaključa poll?
Who Can Vote? Only Members can vote. You need to register or be logged in to vote.
|
|
Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no! http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434 |
Edited by - bjelolasica on 14/10/2011 11:41:26
|
|
hc1012
New Member
![](icon_star_gold.gif)
![](AvatarUpload/witcher3.jpg)
Croatia
245 Posts
Member since 10/01/2009 |
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/Patschak.jpg)
Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
|
Magico_Vento
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/05b62ce8074cdeacfed48f1dc911a325.jpg)
Bosnia and Herzegovina
1181 Posts
Member since 10/01/2010 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/Picture 1.jpg)
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
|
DzekDenijels
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/jack_daniels(2).jpg)
Serbia
2531 Posts
Member since 26/07/2009 |
|
culfis
Advanced Member
![](AvatarUpload/JocaAvatar.jpg)
6738 Posts
Member since 01/12/2006 |
|
Loki
Starting Member
![](avatars/Chiaotzu.gif)
Croatia
30 Posts
Member since 24/06/2011 |
|
velka031
Advanced Member
![](AvatarUpload/zagor2(2).jpg)
Croatia
17048 Posts
Member since 18/03/2010 |
|
Bruce Springsteen
Advanced Member
![](AvatarUpload/magic.jpg)
5546 Posts
Member since 28/10/2008 |
Posted - 13/10/2011 : 09:42:36
|
Nema loših junaka, stvar ukusa, za različite ljude različiti stripovi, a opet tu ima uticaja mnogo čega, od nostalgije, uverenja, karaktera, i ko zna čega još... |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
teller
Advanced Member
![](AvatarUpload/kit.gif)
Slovenia
19102 Posts
Member since 02/06/2008 |
|
Barney
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](AvatarUpload/The-Flintstones.jpg)
Croatia
685 Posts
Member since 20/03/2011 |
Posted - 13/10/2011 : 11:31:52
|
zanimljivo mi ovo glasanje.Vidim da je Zagor dobio 16% glasova(za sada)kao najlosiji junak a na aukcijama je najskuplji junak. Prvi brojevi postizu cijenu i preko 2000 kn ako su dobro ocuvani sto znaci da je i medju najtrazenijim junacima u izdanju ZS i LMS. Ne poznajem sve junake, neke nikad nisam citao tako da ne mogu realno glasati i slazem se sa Bruce Springstenom kad kaze da je sve stvar ukusa, netko voli fantastiku, netko vestern, netko horor... itd. i tesko je odrediti najlosijeg junaka ali od onih koje sam ja citao meni osobno Nick Raider nikad nije legao dok su mi 2 najdraza junaka Zagor i Mister No. Moj glas za Nick Raider.
|
Žene gutaju tablete da muškarce ne bi boljela glava |
Edited by - Barney on 13/10/2011 11:33:01 |
|
alanford
Senior Member
![](AvatarUpload/bspijun97jr.jpg)
Bosnia and Herzegovina
1169 Posts
Member since 31/03/2009 |
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
|
Zagor12
Advanced Member
![](AvatarUpload/page (4) - kopija.jpg)
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
|
djukak
Senior Member
![](avatars/kenny01.gif)
2947 Posts
Member since 28/04/2005 |
Posted - 13/10/2011 : 12:42:29
|
Blek, ali neke kao sto he Magico vento ili Dampyr nisam nikada ni citao |
They have money for wars, but can't feed the poor!
Allow me to introduce first, Makaveli the Don. |
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
|
Snake Plissken
Average Member
![](AvatarUpload/Snake 2.jpg)
Serbia
707 Posts
Member since 05/07/2011 |
Posted - 13/10/2011 : 13:09:36
|
quote: Originally posted by Bruce Springsteen
Nema loših junaka, stvar ukusa, za različite ljude različiti stripovi, a opet tu ima uticaja mnogo čega, od nostalgije, uverenja, karaktera, i ko zna čega još...
Pa tome i glasanje, glasaju razlicito ljudi, razlicitih ukusa, pa da vidimo koga najvise ne vole. |
Snake Plissken wasn't born. He escaped from the womb. |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/king warrior.jpg)
22335 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 13/10/2011 : 14:27:12
|
quote: Originally posted by Snake Plissken
quote: Originally posted by Bruce Springsteen
Nema loših junaka, stvar ukusa, za različite ljude različiti stripovi, a opet tu ima uticaja mnogo čega, od nostalgije, uverenja, karaktera, i ko zna čega još...
Pa tome i glasanje, glasaju razlicito ljudi, razlicitih ukusa, pa da vidimo koga najvise ne vole.
U tom slucaju je pitanje pogresno formulisano, trebalo bi biti " kojeg SBE junaka najvise mrzite". Tu bi Zagi za dva koplja ostale potukao. |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/king warrior.jpg)
22335 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 13/10/2011 : 14:29:27
|
@topic: najdosadniji mi je Komandat Mark. Blek ima nesto kultno u sebi. Mislim sta reci o tipu koji jurisa na protivnika sa topom u ruci i puca kao da je mitraljez.![](icon_smile_big.gif) |
|
vaylon
Starting Member
Croatia
54 Posts
Member since 27/11/2009 |
Posted - 13/10/2011 : 16:04:32
|
quote: Originally posted by King Warrior
Blek ima nesto kultno u sebi. Mislim sta reci o tipu koji jurisa na protivnika sa topom u ruci i puca kao da je mitraljez.![](icon_smile_big.gif)
Naravno da ima nešto kultno. On je zapravo Thor. (LMS 724 Sedam života) |
Edited by - vaylon on 13/10/2011 17:12:48 |
|
Otto Kraus
Average Member
![](AvatarUpload/ova.jpg)
Sweden
609 Posts
Member since 12/08/2010 |
|
adriano
Advanced Member
Croatia
4606 Posts
Member since 12/11/2009 |
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17048 Posts
Posted - 13/10/2011 : 16:46:29
|
quote: Originally posted by adriano
ljudi ne vole tuđi uspjeh, zato Zagor ima toliko glasova. ne volim glasati za najgore, ali glasao sam za bleka.
Baš tako, zar Zagoru 7 glasova ![](icon_smile_evil.gif) |
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
Posted - 13/10/2011 : 17:20:04
|
quote: Originally posted by velka031
ljudi ne vole tuđi uspjeh, zato Zagor ima toliko glasova. ne volim glasati za najgore, ali glasao sam za bleka.
Baš tako, zar Zagoru 7 glasova ![](icon_smile_evil.gif)
To se Bushido ulogirao pod različitim imenima.![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_cool.gif) ![](icon_smile_angry.gif) ![](icon_smile_blush.gif) ![](icon_smile_clown.gif) ![](icon_smile_approve.gif) ![](icon_smile_blackeye.gif) ![](icon_smile_dead.gif) ![](hail.gif) ![](icon_smile_evil.gif) ![](icon_smile_8ball.gif) ![](icon_smile_disapprove.gif) ![](icon_smile_kisses.gif) ![](lol.gif) ![](icon_misterno.gif) ![](icon_pirat.gif) ![](icon_smile_shy.gif) ![](icon_smile_wink.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_shock.gif) ![](icon_smile_sad.gif) ![](icon_smile.gif) ![](icon_smile_sleepy.gif) ![](icon_smile_question.gif) ![](icon_zagor.gif) |
Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no! http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434 |
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17048 Posts
Posted - 13/10/2011 : 23:09:59
|
quote: Originally posted by bjelolasica
quote: Originally posted by velka031
Baš tako, zar Zagoru 7 glasova ![](icon_smile_evil.gif)
To se Bushido ulogirao pod različitim imenima.![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_cool.gif) ![](icon_smile_angry.gif) ![](icon_smile_blush.gif) ![](icon_smile_clown.gif) ![](icon_smile_approve.gif) ![](icon_smile_blackeye.gif) ![](icon_smile_dead.gif) ![](hail.gif) ![](icon_smile_evil.gif) ![](icon_smile_8ball.gif) ![](icon_smile_disapprove.gif) ![](icon_smile_kisses.gif) ![](lol.gif) ![](icon_misterno.gif) ![](icon_pirat.gif) ![](icon_smile_shy.gif) ![](icon_smile_wink.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_shock.gif) ![](icon_smile_sad.gif) ![](icon_smile.gif) ![](icon_smile_sleepy.gif) ![](icon_smile_question.gif) ![](icon_zagor.gif)
Bogami, evo Zagoru i 9 glasova, haha, možda bude i srebrni na kraju, budući da je Blek "prejak" ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_wink.gif) |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|