forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Koji vam je Bonelli junak najmanje dobar?
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 17/10/2011 : 20:33:19  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by velka031

quote:

quote:
Originally posted by bjelolasica

quote:

quote:
Originally posted by mcn

Meni je, zapravo, nešto drugo ovdje fascinantno: kako se Mr No iskristalizirao kao NAJBOLJI junak, samim time što za njega nitko nije glasovao kao najgorega.

Ha!

mcn
- glasovao za Texa, naravno

Meni nije čudno što Mister No ima najmanje glasova, isto tako mi nije čudno što ih Zagor ima toliko - ima ih zato što je najbolji

Koji je onda problem s Blekom?

Blek je zabetoniran, najlošiji bez sumnje, Zagor je ili-ili, ili ga obožavaš ili mrziš...

I da, ljudi često ne vole nešto što je uspješno...

Nešto što je kod nas uspješnije od Magni ...

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 17/10/2011 : 21:26:58  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by PijaniPatak

Realno, malo ljudi ga cita, a oni koji ga citaju nit ga obozavaju nit ga mrze. Ovo drugo pre svega ne mogu da zamislim.

Koje drugo? Sve druge likove ili ...?

Pod ''ovo drugo'' sam milio na ''nit ga mrze'' deo recenice. Mr.Noa, ako volis Bonelli stripove, je prakticno nemoguce mrzeti.

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 17/10/2011 : 22:34:10  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Realno, malo ljudi ga cita, a oni koji ga citaju nit ga obozavaju nit ga mrze. Ovo drugo pre svega ne mogu da zamislim.

Pod ''ovo drugo'' sam milio na ''nit ga mrze'' deo recenice. Mr.Noa, ako volis Bonelli stripove, je prakticno nemoguce mrzeti.

Svi smo mi pomalo Mr. No u duši. Svi bi željeli pronaći svoj dio raja i uživati u njemu bez ikakvih obveza.

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17048 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 17/10/2011 : 23:14:05  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Svi smo mi pomalo Mr. No u duši. Svi bi željeli pronaći svoj dio raja i uživati u njemu bez ikakvih obveza.

To je to Mister No se usudio napraviti ono što većina nas nikada neće, zato ga volimo
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 18/10/2011 : 07:45:34  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

To je to Mister No se usudio napraviti ono što većina nas nikada neće, zato ga volimo

Potpisujem.
Ali nije sve rečeno. Ako mi dojadi studij tražim forumaša koji zna letjeti piperom da me odveze u najdalji dio svijeta i ostavi tamo.
Tamo gdje me ostavi moraju biti dovoljne količine alkohola, lijepih djevojaka i Njemaca koji znaju s noževima.

Go to Top of Page

C Celtic
Average Member

Serbia
894 Posts

Member since 20/05/2009

Posted - 20/10/2011 : 14:33:11  Show Profile Show Extended Profile  Send C Celtic a Private Message  Reply with Quote
Za dlaku Zagor ispred VB i KM

What a long strange trip it's been
Go to Top of Page

Guzonjin sin
Starting Member

Serbia
96 Posts

Member since 27/10/2008

Posted - 21/10/2011 : 23:34:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Guzonjin sin a Private Message  Reply with Quote
Nathan Never

Mrzim duge postove
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000