Mislim da to kod nas (u Banjaluci) jos ima u Biblioneru nabavili prije 4 godine
ok. kazi kako da se dokopam toga...
prvo se strpi par dana dok Raso nadje vremena da provjeri sta u Biblioneru uopste jos imaju od tih Fibrinih izdanja i po kojoj cijeni...ali sigurno ce ti se javit' vrlo brzo
Evo, samo da se pridružim čestitkama! Odličan izdavač, odlični stripovi. Moram priznati da je i broj izdanja impresivan, isto kao i stripovi koji su objavljeni...
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
15.10.2006., prije točno pet godina, izašla su prva Fibrina izdanja: prva dva albuma serijala Spaghetti brothers. Iako je Fibra formalno pravno osnovana par mjeseci ranije, ovaj datum je ipak ostao prihvaćen kao službeni početak ove izdavačke pustolovine. Iskreno, na početku ni sam nisam znao dokle će stići i kamo će je struje odnijeti, ali danas, rezimirajući učinjeno u ovih prvih pet godina ne mogu nego biti presretan i prezadovoljan. Ono što sam s Fibrom ostvario je više nego sam se i u snu mogao nadati: Fibra je pridobila povjerenje publike i ugled kod kritike objavivši zaista impresivnu nisku mahom iznimnih ostvarenja devete umjetnosti.
Zahvalio bih se svim Fibrinim suradnicima, u prvom redu Darku Macanu i Goranu Parlovu koji su joj kumovali, te Melini Mikulić koja joj je dala lice, ali i svima vama koji ste nas podržavali u proteklih pet godina; bez vas bi ova avantura bila nemoguća. Čast mi je i obaveza uzvratiti na ukazano povjerenje beskompromisno se držeći Fibrine izdavačke filozofije: samo dobri stripovi (u jednako dobrom izdanju)!
Kako rođendansko slavlje ne bi ostalo samo na riječima, odlučili smo iskoristiti nadolazeće književno-stripovske manifestacije kako bismo pripremili prigodno druženje, rođendanske popuste i akcije, o čemu ćemo vas uskoro malo opširnije obavijestiti.
A nama sad ne preostaje ništa drugo nego krenuti istim žarom u novu petoljetku;) Sretno nam bilo!
Samo napred! Sam znas koliko je tesko (u finansijskom smislu) danas raditi sa stripovima u danasnje (ne)vreme. Siguran sam da je pre svega ljubav prema stripu nesto sto te i dalje gura u strip proizvodnji. Stripovi odavno na ovim prostorima nemaju tako veliku strip populaciju ljubitelja kao pre 20-25 godina, a sigurno da po pitanju strip ponude i kvaliteta, kao i dostupnosti, ovo moze biti smatrano zlatnim dobom stripa. Jos jednom cestitke i sve najbolje u daljem radu!
U današnje vrijeme jeftinih gluposti rijetke su firme, na bilo kojem području, koje rade takav kvalitet i takvim tempom kao Fibra (i to za više nego fer cijenu) Čestitke i od mene.