forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Umjetnost
 Okupljanje
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

vesele_saonice
New Member

Serbia
282 Posts

Member since 02/08/2010

Posted - 15/10/2011 : 20:55:34  Show Profile Show Extended Profile  Send vesele_saonice a Private Message  Reply with Quote
Drugari, evo me posle duzhe pauza i na ovom forumu. Trazhim saradnike i afirmisane i neafirmisane autore, po vishe osnova. Dakle,
1. Za redakciju strip chasopisa sa dalekometnim ambicijama, nije potrebno da se vidjamo, mogli bismo da organizujemo sastanke preko Skype-a.
2. Uchesnike iz svih ex-Yu predela za strip shkolu, crtanja i scenarija koja bi se odrzhala na prolecje, i za koje mi treba spisak zainteresovanih, da bih mozhda uspeo da izdejstvujem da bude besplatno za sve uchesnike. Za sada mi je orijentaciono da bi bilo odrzhano u Srbiji ili BIH, zbog manjih troshkova smeshtaja. Potrebno mi je 30 kandidata, po kljuchu: 5 iz svake od bivshih republika. Mogucje je da cje rezultat shkole biti neki strip, kao rezultat zajednichkog rada.
3. Autore koji josh nisu objavljivali, za strip reviju koja cje do Nove Godine zazhiveti u internet izdanju a od prolecja i u papiru.

Molim zainteresovane da mi poshalju email na:
vesele_saonice@gmail.com

Ako sve protekne kako sam zamislio, to bi trebalo svim uchesnicima da reshi sve finansijske probleme. Pozivam, takodje, izdavache da podrzhe ove projekte, jer bi imali besplatnu reklamu, a mogucje je i ostvarivanje zajednichkih projekata sa dalekometnim i perspektivnim rezultatima.

Konkretno, za pochetak, bio bi mi potreban izdavach, koji bi objavio strip koji bi bio uradjen na letnojoj shkoli stripa.

U planu su mi i strip kolonije, koje bi bile organizovane u saradnji sa ministarstvima turizma i/ili turistichkim organizacijama, koje bi bile svojevrsne promocije stripa. Tokom strip kolonije, bile bi tribine o stripu, gde bi kao poseban deo bilo i predstavljenje i prodaja izdanja svih strip izdavacha koji bi bili uchesnici u projektu/ima.

Seamos realistas y exijamos lo imposible!

manhunter
Moderator

Switzerland
25985 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 17/10/2011 : 00:20:21  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vesele_saonice

Drugari, evo me posle duzhe pauza i na ovom forumu. Trazhim saradnike i afirmisane i neafirmisane autore, po vishe osnova. Dakle,
1. Za redakciju strip chasopisa sa dalekometnim ambicijama, nije potrebno da se vidjamo, mogli bismo da organizujemo sastanke preko Skype-a.
2. Uchesnike iz svih ex-Yu predela za strip shkolu, crtanja i scenarija koja bi se odrzhala na prolecje, i za koje mi treba spisak zainteresovanih, da bih mozhda uspeo da izdejstvujem da bude besplatno za sve uchesnike. Za sada mi je orijentaciono da bi bilo odrzhano u Srbiji ili BIH, zbog manjih troshkova smeshtaja. Potrebno mi je 30 kandidata, po kljuchu: 5 iz svake od bivshih republika. Mogucje je da cje rezultat shkole biti neki strip, kao rezultat zajednichkog rada.
3. Autore koji josh nisu objavljivali, za strip reviju koja cje do Nove Godine zazhiveti u internet izdanju a od prolecja i u papiru.

Molim zainteresovane da mi poshalju email na:
vesele_saonice@gmail.com

Ako sve protekne kako sam zamislio, to bi trebalo svim uchesnicima da reshi sve finansijske probleme. Pozivam, takodje, izdavache da podrzhe ove projekte, jer bi imali besplatnu reklamu, a mogucje je i ostvarivanje zajednichkih projekata sa dalekometnim i perspektivnim rezultatima.

Konkretno, za pochetak, bio bi mi potreban izdavach, koji bi objavio strip koji bi bio uradjen na letnojoj shkoli stripa.

U planu su mi i strip kolonije, koje bi bile organizovane u saradnji sa ministarstvima turizma i/ili turistichkim organizacijama, koje bi bile svojevrsne promocije stripa. Tokom strip kolonije, bile bi tribine o stripu, gde bi kao poseban deo bilo i predstavljenje i prodaja izdanja svih strip izdavacha koji bi bili uchesnici u projektu/ima.

Samo da vas obavestim da sam posle godinu dana, iz preke potrebe, napravio topik, pre nekih sat-dva, na onoj kloaci koju zovu forum Stripovi.com, i da mi je isti obrisan, bez objashnjenja. Zvao se okupljanje, novi topik, i bio je posvecjen pozivu mladim, neobjavljenim autorima, iz svih ex-republika, za moju buducju strip reviju.
Nemam nikakav dalji komentar, samo zhelim da znate chime se bave administratori tamo. Nije bio nikakvog pljuvanja nikoga, samo je bio srdachan poziv na saradnju, svim autorima, afirmisaniim i neafirmisanim i izdavachima. Nije me chak ni povredilo, jer ako odesh u klozet, nije neuobichajeno da se u njemu mozhe zatecji onaj poznati miris, koji neki zovu i smrad. Mislim da je krajne vreme da neko normalan preuzme rad u stripu u Hrvatskoj... jer ovo je bio poziv i hrvatskim mladim autorima, afirmisanim i neafirmisanim, i ako ih ne bude u, najverovatnije, besplatnoj shkoli stripa, koju budem organizovao, nemojte mene kriviti, jer nisam mogao da uputim poziv. To jest uputio sam, ali mi je iz nepoznatih razloga isti obrisan, chime su isti autori onemogucjeni da saznaju za chasopis i shkolu.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

vesele_saonice
New Member

Serbia
282 Posts

Member since 02/08/2010

Posted - 17/10/2011 : 00:56:20  Show Profile Show Extended Profile  Send vesele_saonice a Private Message  Reply with Quote
Zashto mi je onda prebachen post ovde u umestnost, shto je otprilike ravno korpi za otpatke, jer ima svega dva topika?
Takodje, evo detektivskog zadatka za sve? Kako je mogucje da se topik Okupljanje ne mozhe pronacji na searchu, da bi posle moje zhalbe na drugom forumu, volshebno vaskrsnuo na ovom zabachenom podforumu, koji niko ne chita?
samo sam hteo da ispravim adresu na
vesele.saonice@gmail.com

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25985 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 17/10/2011 : 01:13:00  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Ne znam.
Vanzemaljci?

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 17/10/2011 : 03:08:00  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

Ne znam.
Vanzemaljci?

Idi bre,udavih se od smijeha
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41096 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 17/10/2011 : 11:51:49  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ne znam.
Vanzemaljci?

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 17/10/2011 : 11:54:12  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
http://www.youtube.com/watch?v=pDvm_MlgxdU

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8619 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 17/10/2011 : 16:05:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ne znam.
Vanzemaljci?

Pffff

Dobro došao natrag saonice....a ja mislio da još uvijek iskopavaš Atilin grob u Kovinu

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 17/10/2011 : 16:45:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message  Reply with Quote
Mene fascinira kako se ljudi zale da su im teme prebacene u 'podforume koje nitko ne cita'....Sta nitko ne zna cemu sluzi 'Active topics' link na vrhu?

http://matanovogumno.blogspot.com
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8619 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 17/10/2011 : 18:14:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote

Samo da vas obavestim da sam posle godinu dana, iz preke potrebe, napravio topik, pre nekih sat-dva, na onoj kloaci koju zovu forum Stripovi.com, i da mi je isti obrisan, bez objashnjenja. Zvao se okupljanje, novi topik, i bio je posvecjen pozivu mladim, neobjavljenim autorima, iz svih ex-republika, za moju buducju strip reviju.
Nemam nikakav dalji komentar, samo zhelim da znate chime se bave administratori tamo. Nije bio nikakvog pljuvanja nikoga, samo je bio srdachan poziv na saradnju, svim autorima, afirmisaniim i neafirmisanim i izdavachima. Nije me chak ni povredilo, jer ako odesh u klozet, nije neuobichajeno da se u njemu mozhe zatecji onaj poznati miris, koji neki zovu i smrad.Mislim da je krajne vreme da neko normalan preuzme rad u stripu u Hrvatskoj... jer ovo je bio poziv i hrvatskim mladim autorima, afirmisanim i neafirmisanim, i ako ih ne bude u, najverovatnije, besplatnoj shkoli stripa, koju budem organizovao, nemojte mene kriviti, jer nisam mogao da uputim poziv. To jest uputio sam, ali mi je iz nepoznatih razloga isti obrisan, chime su isti autori onemogucjeni da saznaju za chasopis i shkolu.

[/quote]

I nikakva barem mala isprika za ove rečenice veseli?
c c c

I jedan dobronamjeran savjet- ljudi ćete shvatit ozbiljnije ako za početak izbaciš ovo sh, ch i slične gluposti iz teksta...

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

vesele_saonice
New Member

Serbia
282 Posts

Member since 02/08/2010

Posted - 21/10/2011 : 06:37:25  Show Profile Show Extended Profile  Send vesele_saonice a Private Message  Reply with Quote
Paro, shto se tiche isprike, to je manhunterov post na ovom forumu, na koji ja na mogu da utichem. Poshto mi se chini da je isti aktivan i na darkwood-u, provalio sam da ne mogu tamo da udarim repliku, pa sam se uzdrzhao od daljeg repliciranja, neka ljudi prochitaju postove, pa nek sami zakljuche. Ne veruju svi ljudi u "spartanski argument".
Inache, shto se tiche Atilinog groba, krajem ovog meseca se srecjem sa najboljim novinarom istrazhivachem iz Srbije, koji je u svom delu: Beograd ispod Beograda, imao referencu o Atilinom grobu, i to je vecj 3cji nezavisni istrazhivach koji je totalno potvdio sve moje nalaze. Saradjivacjemo na ovome. Lichno sumnjam da je Atilina urna na mestu na kome je originalno postavljena. Mislim da je nekoliko puta premeshtana, i da se sada chuva na drugom mestu, u krugu vernih zavetnika. Ambasada Madjarske chesto posecjuje to malo mesto u Vojvodini, iz jednostavnog razloga, shto Madjari znaju za to, a ova drzhava nema interesa da otkrije to, jer su neobrazovani, i plashe se nekih gluposti...

Edited by - vesele_saonice on 21/10/2011 06:39:23
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41096 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 21/10/2011 : 07:37:42  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Jel' ima neki naziv za ovo stanje uma? :-))))

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 21/10/2011 : 07:50:23  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Jel' ima neki naziv za ovo stanje uma? :-))))

Izbezumljenost
Go to Top of Page

kitaric
Average Member

Serbia
975 Posts

Member since 20/11/2004

Posted - 24/10/2011 : 11:38:14  Show Profile Show Extended Profile  Send kitaric a Private Message  Reply with Quote
quote:

Paro, shto se tiche isprike, to je manhunterov post na ovom forumu, na koji ja na mogu da utichem. Poshto mi se chini da je isti aktivan i na darkwood-u, provalio sam da ne mogu tamo da udarim repliku, pa sam se uzdrzhao od daljeg repliciranja, neka ljudi prochitaju postove, pa nek sami zakljuche. Ne veruju svi ljudi u "spartanski argument".
Inache, shto se tiche Atilinog groba, krajem ovog meseca se srecjem sa najboljim novinarom istrazhivachem iz Srbije, koji je u svom delu: Beograd ispod Beograda, imao referencu o Atilinom grobu, i to je vecj 3cji nezavisni istrazhivach koji je totalno potvdio sve moje nalaze. Saradjivacjemo na ovome. Lichno sumnjam da je Atilina urna na mestu na kome je originalno postavljena. Mislim da je nekoliko puta premeshtana, i da se sada chuva na drugom mestu, u krugu vernih zavetnika. Ambasada Madjarske chesto posecjuje to malo mesto u Vojvodini, iz jednostavnog razloga, shto Madjari znaju za to, a ova drzhava nema interesa da otkrije to, jer su neobrazovani, i plashe se nekih gluposti...

Stvarno, batali cj, sh i ostalo, ostavljas utisak da si petnaestogodisnjak. Bez ljutnje.

You tell anyone about this and I'll fucking kill you. I'm kidding, I'm kidding, we'll have him home by midnight.
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10062 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 13/11/2011 : 18:48:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by paro

I nikakva barem mala isprika za ove rečenice veseli?
c c c

Kakva isprika ?
Čovek pljuje forum i članove foruma gde god stigne a ti očekuješ izvinjenje ?

Ovo je njegov poslednji post na Darkwoodu:

A ovo mu je prvi post na Darkwoodu:

Evo njegovog prvog posta i na UPPS-u:

Očito da je u septembru 2010. veseli otkrio nove strip sajtove i da je tada rešio da "drugare" (kako nas naziva na početku ovog topika) predstavi onako kako zaslužujemo

Ipak, pobeda je ovaj poslednji post na Darkwoodu gde kuka zbog obrisanog topika
Kada se osvestio i video da topik nije izbrisan, ukopava se još više jer kaže da mu je premešten
Zanemeo je tek kada je shvatio da mu topik nije ni obrisan ni premešten već da je na istom mestu gde ga je i otvorio

Svet stripa - portal - instagram - facebook - tiktok - youtube
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8619 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 14/11/2011 : 12:20:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
Što se tiče ovog momka koji se htio registrirat, al nije skužio kako..
Evo, ja sam se ovdje registrirao 2005., a odonda je Markos iz opravdanih razloga ˝postrožio˝ uvjete registracije.
Iste uvjete registracije ima npr. stripzona, al da me ubiješ ja i dalje ne kužim šta oni točno žele, kakva je to adresa, a najgori problem je šta ne možeš stupit u kontakt ni s adminom ni s moderatorima. Tako da eto, lakše mi je kad vidim da nisam jedini bleso koji to ne kuži i da zaista zbunjuje ljude..

Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10062 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 14/11/2011 : 15:49:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:
Što se tiče ovog momka koji se htio registrirat, al nije skužio kako..
Evo, ja sam se ovdje registrirao 2005., a odonda je Markos iz opravdanih razloga ˝postrožio˝ uvjete registracije.
Iste uvjete registracije ima npr. stripzona, al da me ubiješ ja i dalje ne kužim šta oni točno žele, kakva je to adresa, a najgori problem je šta ne možeš stupit u kontakt ni s adminom ni s moderatorima. Tako da eto, lakše mi je kad vidim da nisam jedini bleso koji to ne kuži i da zaista zbunjuje ljude..

To u vezi mail adresa je toliko prosta stvar da je smešno i objašnjavati.
Još smešniji su oni koji zagovaraju neku zaveru (ne mislim na tebe) tipa "ko zna šta oni time hoće" ili "ne daju mi da se registrujem jer sam ja taj i taj"...

A stvar je u tome da je zbog regularnosti aukcija Markos želeo sprečiti da se registruje brdo anonimnih članova koji bi do besvesti otvarali nove nikove u službi prevare na aukcijama.

Naravno da se prevarant može okoristiti komšijskom "stabilnom" mail adresom i kao takav se pojaviti na sajtu ali je broj takvih slučajeva, složićeš se, daleko manji nego da je dozvoljena registracija preko yahoo, gmail...

Inače, "stabilnom" mail adresom se smatra onaj mail koji dobiješ (recimo) kada postaneš korisnik kablovske mreže. Tom mejlu se lako može ući u trag u slučaju da se pokuša neka nedozvoljena radnja na aukcijama

I ja se nisam odmah registrovao na sajt već sam ga samo pratio kao i velika većina drugih, ali sam kapirao da je to urađeno da bi se stripofili zaštitili a ne iz nekog hira.

Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8619 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 14/11/2011 : 17:54:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
Ma naravno da sve ima svoje razloge, al samo želim reć da ovaj dio Inače, "stabilnom" mail adresom se smatra onaj mail koji dobiješ (recimo) kada postaneš korisnik kablovske mreže, meni i dalje nije jasan, niti se sjećam da sam kao korisnik dobio ikakvu mail adresu.
Samo želim reć da bi možda ljudima bilo jednostavnije kad bi nekome imali uputit pitanje u vezi registracije, ili kad bi u vezi iste postojalo par rečenica objašnjenja koje bi ljudima objasnile o čemu je riječ, ništa više .. jer ruku na srce, ja sam kompjuterski po današnjim standardima praktički nepismen, a takvih ima još brdo tako da..

Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10062 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 14/11/2011 : 18:36:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma naravno da sve ima svoje razloge, al samo želim reć da ovaj dio Inače, "stabilnom" mail adresom se smatra onaj mail koji dobiješ (recimo) kada postaneš korisnik kablovske mreže, meni i dalje nije jasan, niti se sjećam da sam kao korisnik dobio ikakvu mail adresu.
Samo želim reć da bi možda ljudima bilo jednostavnije kad bi nekome imali uputit pitanje u vezi registracije, ili kad bi u vezi iste postojalo par rečenica objašnjenja koje bi ljudima objasnile o čemu je riječ, ništa više .. jer ruku na srce, ja sam kompjuterski po današnjim standardima praktički nepismen, a takvih ima još brdo tako da..

Dobro, mogao je da se nađe srećniji izraz od "ispravne email adrese" ali je ipak napisano da se neće prihvatiti korisnici "s anonimnim e-mail adresama (gmail, yahoo, live.com, hotmail...)."

Evo šta piše prilikom registracije:

Molimo vas da unesete vaše korisničke podatke kako biste se mogli registrirati na www.stripovi.com. Morate unijeti ispravnu email adresu, jer bez nje nećete moći dovršiti registraciju. Nećemo prihvatiti korisnike s anonimnim e-mail adresama (gmail, yahoo, live.com, hotmail...).
Morate unijeti svoje osobne podatke kako biste mogli sudjelovati na aukcijama, ali oni neće biti viljivi u vašem javnom profilu.

Go to Top of Page

vesele_saonice
New Member

Serbia
282 Posts

Member since 02/08/2010

Posted - 20/11/2011 : 01:30:05  Show Profile Show Extended Profile  Send vesele_saonice a Private Message  Reply with Quote
Ima li neko da je i dalje zainteresovan za temu ovog topika?

Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8619 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 26/11/2011 : 01:20:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ima li neko da je i dalje zainteresovan za temu ovog topika?

Pa i sam si reko- svaki post ovdje je bačen, a energija uludo potrošena..
zar si zaista očekivao neki response?

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 26/11/2011 : 01:40:42  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
paro bi ti mogao pomoći oko ekshumacije i studije atilinog groba... Na tom području je stručnjak!

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8619 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 27/11/2011 : 02:58:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

paro bi ti mogao pomoći oko ekshumacije i studije atilinog groba... Na tom području je stručnjak!

Hmm, mislim da je ipak saonice zaslužio da pokupi svu slavu i lovorike za pronalazak Atile

Edited by - paro on 27/11/2011 02:58:39
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000