forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Nabavka stripa The walking dead
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

mali neggro
Starting Member

4 Posts

Member since 19/10/2011

Posted - 20/10/2011 : 12:33:30  Show Profile Show Extended Profile  Send mali neggro a Private Message  Reply with Quote
Zdravo.
Gledao sam seriju a svi mi hvale strip pa bih htio nabavit od prvog broja u zagrebu negdje ako ima. No noob sam pa neznam dal da trazim na hrelji ili u strip shopovima, i ako mozda znate cijenu otprilike, bio bih zahvalan.

Edited by - mali neggro on 20/10/2011 12:42:54

jaki
Advanced Member

Croatia
26826 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 20/10/2011 : 12:38:28  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
a koji strip tražiš?

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 20/10/2011 : 12:39:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message  Reply with Quote
Sigurno The Walking Dead
Go to Top of Page

mali neggro
Starting Member

4 Posts

Member since 19/10/2011

Posted - 20/10/2011 : 12:43:52  Show Profile Show Extended Profile  Send mali neggro a Private Message  Reply with Quote
Da, editirao sam gore. Jutro mi..
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 20/10/2011 : 12:44:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message  Reply with Quote
Eto vidiš!
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 20/10/2011 : 12:45:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message  Reply with Quote
Dobra serija, barem sudeći po prvoj epizodi koju sam gledao. Nastavak slijedi...
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26826 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 20/10/2011 : 12:49:14  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Book Depository ili Amazon su dobre opcije.
Trebaš imati karticu.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 20/10/2011 : 12:54:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message  Reply with Quote
Znalo ih je bit u Algoritmu (na engleskom)....cca 100 kuna cijena...pogledaj jos kataloge www.stripovi.hr i www.superknjizara.hr

http://matanovogumno.blogspot.com
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 20/10/2011 : 13:04:18  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message  Reply with Quote
Ako planiraš sve nabaviti imaj u vidu da je dosad izašlo oko 89 brojeva.
Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 20/10/2011 : 13:11:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wolf

Ako planiraš sve nabaviti imaj u vidu da je dosad izašlo oko 89 brojeva.

Ne plasi covjeka takvim brojkama ako je noob

Izaslo je 15 TPB-ova (sest regularnih brojeva u svakom) i 7 HC-ova (12 brojeva u svakom)

dakle, minimum 1500 kuna troskova

Go to Top of Page

edvin
Senior Member

Croatia
1298 Posts

Member since 06/10/2002

Posted - 20/10/2011 : 16:19:04  Show Profile Show Extended Profile  Send edvin a Private Message  Reply with Quote
imam ti ja twd tpb 1-5 na prodaju
a tpb 2 i 4 pojedinačno na aukcijama:

http://www.stripovi.com/aukcije/the-walking-dead-2-miles-behind-us/4230884/
http://www.stripovi.com/aukcije/the-walking-dead-4-the-hearts-desire/4230885/

"How long, not long, 'cause what you reap is what you sow!"
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 20/10/2011 : 16:47:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mali neggro

Zdravo.
Gledao sam seriju a svi mi hvale strip pa bih htio nabavit od prvog broja u zagrebu negdje ako ima. No noob sam pa neznam dal da trazim na hrelji ili u strip shopovima, i ako mozda znate cijenu otprilike, bio bih zahvalan.

Seriju nisam gledao, ali strip je među 10 najboljih koje sam ikada čitao - ne ispušta se iz ruku i može se čitati ponovo i ponovo...
I zato ti predlažem da kupiš kako treba. A to je tvrdokoričeno izdanje. Do sada je izašlo 7 knjiga po 12 epizoda i s obzirom na kvalitet predstavlja odličnu kupnju (20 $). Ako već nemaš, odeš u banku da ti otvore karticu - ja imam VISA i to baš dolarsku. Ne znam da li si u tom stadiju da bi to radio, ali vjeruj nije ništa komplicirano, a kupovina je vrlo sigurna (ja već 30 puta naručivao). A onda nebo je granica jer postoje i drugi fenomenalni stripovi...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.

Edited by - Obi-wan on 20/10/2011 16:50:17
Go to Top of Page

austin
Junior Member

Serbia
400 Posts

Member since 15/07/2009

Posted - 20/10/2011 : 20:46:42  Show Profile Show Extended Profile  Send austin a Private Message  Reply with Quote
A ja mislio da je kolicina para na kartici granica :P
Mozda je bolje da covek uzme onaj Compendium od 1000+ strana...najisplatljiviji je >>
http://www.amazon.com/Walking-Dead-Compendium-One/dp/1607060760/ref=sr_1_fkmr0_2?ie=UTF8&qid=1319136451&sr=8-2-fkmr0

1088 strana za 40-ak dolara.

Dr. Evil: Quid pro-quo, Mr. Powers. Austin Powers: Yes, squid pro row.

Edited by - austin on 20/10/2011 20:48:01
Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 20/10/2011 : 20:51:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by austin

A ja mislio da je kolicina para na kartici granica :P
Mozda je bolje da covek uzme onaj Compendium od 1000+ strana...najisplatljiviji je >>
http://www.amazon.com/Walking-Dead-Compendium-One/dp/1607060760/ref=sr_1_fkmr0_2?ie=UTF8&qid=1319136451&sr=8-2-fkmr0

1088 strana za 40-ak dolara.

Troskove sanacije iscasenih zglobova i deformirane kraljeznice snosi HZZO tako da nema beda

Go to Top of Page

star-duster
Junior Member

Serbia
445 Posts

Member since 11/06/2011

Posted - 20/10/2011 : 21:10:42  Show Profile Show Extended Profile  Send star-duster a Private Message  Reply with Quote
Dodajem i ja +1 za HC izdanje. Kupio sam svih šest i nisam se pokajao. Sedma knjiga je izašla pre nekoliko dana i trenutno putuje ka meni (ali daleko je ta Amerika, pa dok stigne...).

Pre početka kupovine sam se razmišljao između tog HC izdanja, TPB izdanja i već spomenutog Compendiuma. I mislim da sam izabrao pravu stvar, baš kao što i Obi-wan kaže. Dakle, tvrdokoričeno izdanje je ono pravo.

Ukoliko autor ove teme ne barata dobro sa navedenim pojmovima, emo malog preseka šta koji termin znači:
HC = hardcover (tvrde korice, malo veći format od standardnog, oko 300 stranica po knjizi, po 12 mesečnih epizoda po knjizi + bonus sadržaj kao što su naslovnice mesečnih izdanja, skice, beleške autora serijala, Roberta Kirkmana itd.)
TPB = trade paperback (meke korice, standardni format, po 6 mesečnih epizoda po knjizi)
Compendium = glomazno izdanje, sa preko 1000 stranica, ali sa mekom koricama. Po mom mišljenju - odaje utisak prevelike knjige za tu vrstu poveza i deluje kao da bi moglo da se raspadne (a i druga knjiga neće izaći još nekoliko godina, dok se nakupi dovoljno materijala).

Razmisli šta ti odgovara i izaberi po svom ukusu, ali ja još jednom ponavljam da je HC izdanje najbolje. Jedna HC knjiga ima sadržaja koliko i dve TPB sveske (+ više bonusa), a i košta otprilike toliko, kao dva TPB-a (čak i manje). Compendium jeste najisplativiji ako se gleda broj stranica za pristupačnu cenu, ali po svemu drugome je daleko iza HC izdanja. Neprocenjivo je kad uzmeš u ruke onu veliku, odlično odštampanu i sjajno ukoričenu HC knjigu. A još kad ih poređaš na policu - merak! :D

Btw - serija je takođe odlična. Produkcija je sjajna. A posebno mi se sviđa što ne prati sasvim radnju stripa nego ima i nekih odstupanja, pa se povremeno baš iznenadim kad je gledam. Prva sezona je imala 6 epizoda, a druga sezona je tek krenula, nova epizoda je emitovana pre nekoliko dana.
Go to Top of Page

Born To Run
Average Member

901 Posts

Member since 05/01/2009

Posted - 20/10/2011 : 21:15:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Born To Run a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by star-duster

Dodajem i ja +1 za HC izdanje. Kupio sam svih šest i nisam se pokajao. Sedma knjiga je izašla pre nekoliko dana i trenutno putuje ka meni (ali daleko je ta Amerika, pa dok stigne...).

Pre početka kupovine sam se razmišljao između tog HC izdanja, TPB izdanja i već spomenutog Compendiuma. I mislim da sam izabrao pravu stvar, baš kao što i Obi-wan kaže. Dakle, tvrdokoričeno izdanje je ono pravo.

Ukoliko autor ove teme ne barata dobro sa navedenim pojmovima, emo malog preseka šta koji termin znači:
HC = hardcover (tvrde korice, malo veći format od standardnog, oko 300 stranica po knjizi, po 12 mesečnih epizoda po knjizi + bonus sadržaj kao što su naslovnice mesečnih izdanja, skice, beleške autora serijala, Roberta Kirkmana itd.)
TPB = trade paperback (meke korice, standardni format, po 6 mesečnih epizoda po knjizi)
Compendium = glomazno izdanje, sa preko 1000 stranica, ali sa mekom koricama. Po mom mišljenju - odaje utisak prevelike knjige za tu vrstu poveza i deluje kao da bi moglo da se raspadne (a i druga knjiga neće izaći još nekoliko godina, dok se nakupi dovoljno materijala).

Postoji i OSHC

Please allow me to introduce myself
I'm a man of wealth and taste
Go to Top of Page

star-duster
Junior Member

Serbia
445 Posts

Member since 11/06/2011

Posted - 20/10/2011 : 21:28:04  Show Profile Show Extended Profile  Send star-duster a Private Message  Reply with Quote
Jao, da! Zaboravio sam na te omnibuse! Dakle, oni imaju po 560 stanica, obuhvataju po 24 mesečne epizode, tvrdo koričeni, imaju zaštitne kutije, dakle veoma luksuzna izdanja - ali takva im je i cena (čitaj: veoma su skupi).

Edited by - star-duster on 20/10/2011 21:35:55
Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2848 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 20/10/2011 : 21:48:29  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message  Reply with Quote
Jel imaju hardcover izdanja onaj nadlezni dust cover? Jer to je stvar koja me najvise nervira kod Vertigovih deluxe serijala kao recimo Preacher, Y The Last Man, American Vampire itd..

Jack the Black.
Go to Top of Page

Born To Run
Average Member

901 Posts

Member since 05/01/2009

Posted - 20/10/2011 : 22:52:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Born To Run a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mike

Jel imaju hardcover izdanja onaj nadlezni dust cover? Jer to je stvar koja me najvise nervira kod Vertigovih deluxe serijala kao recimo Preacher, Y The Last Man, American Vampire itd..

gotovo svi americki HC stripovi imaju dust jacket. Walking dead je srecom tu izuzetak. HCi su zaista prelepi

Please allow me to introduce myself
I'm a man of wealth and taste
Go to Top of Page

mali neggro
Starting Member

4 Posts

Member since 19/10/2011

Posted - 20/10/2011 : 23:28:12  Show Profile Show Extended Profile  Send mali neggro a Private Message  Reply with Quote
star-duster
Hvala za objašnjenja vec se osjecam manje noobovski

Sto se tice kartica s tim mi se stvarno ne da zezat jer sam pijavica financija hrvatskih poreznih obeznika, citaj student a i nisam si bas dobar sa bankama citaj lose iskustvo sa karticama.

Moram priznat da sam se malo razocarao sa stanjem stripova u Lijepoj Nasoj, sjecam se kao klinac da je tih stripova bilo na sve strane, moglo se prde brisat sa starim Zagorima, Mickey Mousima i slicnim koliko ih je bilo. Mislio sam da ce to do danas napredovat a ispada da tek sad moram prek ebaya kupovat stripove. Zivot je kurva..

No, isto tako nisam kolekcionar i osim par vec mnogo puta procitanih knjiga u kojima dusa svaki put nadje svoj mir i spokoj, sve ostalo ili bacim na njuskalo ili bacim u kantu. Tak da mi je skroz svejedno ima li zlatni obrub, 3D animacije, natoci li mi pivo kad ozednim ili ne.
Glavno da su slova minimalno 10 font jer sam corav ko krtica.

Ne namjeravam sve iskesirat u komadu, em nemam novaca ni da prodam ovo malo jetre sto mi je ostalo a bubrezi hvala bogu nisu sto su bili jer sam budala cesto sjedio na hladnom betonu. Vjerojatno cu nabavit ovih par TPB ova pa cu vidit kak to izgleda jer zadnji put sam strip citao prije 7 godina i to je bilo u mickey mousu jer sam htio onu pracku koja se dobijala sa casopisom. Uz to i dalje se moram nafiksat barem jednom novom knjigom mjesecno a sirotinja i Bogu sam tezak.

Raspisao sam se, grce mi se prsti, evo smajlic za kraj i hvala svima na pomoci imate pivu od mene.

PS Nemojte ovo citajte ako imate ikakav zivot

Edited by - mali neggro on 20/10/2011 23:38:32
Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 21/10/2011 : 00:09:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mali neggro

star-duster
Hvala za objašnjenja vec se osjecam manje noobovski

Sto se tice kartica s tim mi se stvarno ne da zezat jer sam pijavica financija hrvatskih poreznih obeznika, citaj student a i nisam si bas dobar sa bankama citaj lose iskustvo sa karticama.

Moram priznat da sam se malo razocarao sa stanjem stripova u Lijepoj Nasoj, sjecam se kao klinac da je tih stripova bilo na sve strane, moglo se prde brisat sa starim Zagorima, Mickey Mousima i slicnim koliko ih je bilo. Mislio sam da ce to do danas napredovat a ispada da tek sad moram prek ebaya kupovat stripove. Zivot je kurva..

No, isto tako nisam kolekcionar i osim par vec mnogo puta procitanih knjiga u kojima dusa svaki put nadje svoj mir i spokoj, sve ostalo ili bacim na njuskalo ili bacim u kantu. Tak da mi je skroz svejedno ima li zlatni obrub, 3D animacije, natoci li mi pivo kad ozednim ili ne.
Glavno da su slova minimalno 10 font jer sam corav ko krtica.

Ne namjeravam sve iskesirat u komadu, em nemam novaca ni da prodam ovo malo jetre sto mi je ostalo a bubrezi hvala bogu nisu sto su bili jer sam budala cesto sjedio na hladnom betonu. Vjerojatno cu nabavit ovih par TPB ova pa cu vidit kak to izgleda jer zadnji put sam strip citao prije 7 godina i to je bilo u mickey mousu jer sam htio onu pracku koja se dobijala sa casopisom. Uz to i dalje se moram nafiksat barem jednom novom knjigom mjesecno a sirotinja i Bogu sam tezak.

Raspisao sam se, grce mi se prsti, evo smajlic za kraj i hvala svima na pomoci imate pivu od mene.

PS Nemojte ovo citajte ako imate ikakav zivot

dobar si

It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 21/10/2011 : 00:50:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
Džuka je rekao da će prodavati svoje duple trejdove. Kog zanima nek me pingne na mail pa mu dam Džukin.

mcn

Zar danas još niste bili na www.darkomacan.com ? *** Moje aukcije: http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=mcn
Go to Top of Page

priki
Junior Member

Wallis and Futuna Islands
424 Posts

Member since 08/02/2005

Posted - 21/10/2011 : 07:42:47  Show Profile Show Extended Profile  Send priki a Private Message  Reply with Quote
Mene ipak zanima da li ce neko otkupiti prava za ta HC ili bilo koja druga izdanja i poceti izdavati na ovim nasim prostorima, jer strip je stvarno fantastican i verujem da bi ga dosta ljudi kupovalo narocito kad vidim kako su se ljudi navuli na seriju.

Mister No rules!
Go to Top of Page

Raven84
Senior Member

Croatia
1324 Posts

Member since 29/03/2005

Posted - 21/10/2011 : 08:20:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Raven84 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by priki

Mene ipak zanima da li ce neko otkupiti prava za ta HC ili bilo koja druga izdanja i poceti izdavati na ovim nasim prostorima, jer strip je stvarno fantastican i verujem da bi ga dosta ljudi kupovalo narocito kad vidim kako su se ljudi navuli na seriju.

Malo je poznat podatak da su nasa braca iz Srbije, izdavacka kuca Lavirint, pokusali izdavati taj strip prije jedno 6 godina, i dogurali do trinaestog broja ako se dobro sjecam, a onda ga prestali izdavati zbog slabe prodaje i cinjenice da su morali placati prava. Potrazi Nepobedivi/Okruzen mrtvima pa ces vidjet.
Sto bi se sad dogodilo s stripom nakon serije je stvar o kojoj cemo morat razglabat samo teoretski, bar mislim.

Ima nešto u njemu proslijedeno od nepoznate majke i propala oca na sina. Kaljeno savješcu. Brušeno disciplinom.
Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 21/10/2011 : 09:43:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Raven84

quote:
Originally posted by priki

Malo je poznat podatak da su nasa braca iz Srbije, izdavacka kuca Lavirint, pokusali izdavati taj strip prije jedno 6 godina, i dogurali do trinaestog broja ako se dobro sjecam, a onda ga prestali izdavati zbog slabe prodaje i cinjenice da su morali placati prava. Potrazi Nepobedivi/Okruzen mrtvima pa ces vidjet.
Sto bi se sad dogodilo s stripom nakon serije je stvar o kojoj cemo morat razglabat samo teoretski, bar mislim.

Zar ga nisu oni izdavali u sveskama i bez kiosk distribucije? Sto je tu kod nas u najmanju ruku hrabro....

Sta nije bilo govora da ce Algoritam nekad izdati TPB-ove?

Go to Top of Page

Raven84
Senior Member

Croatia
1324 Posts

Member since 29/03/2005

Posted - 21/10/2011 : 09:54:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Raven84 a Private Message  Reply with Quote
Da, tako je, samo u sveskama i bez kiosk distribucije.
Za Algoritam ne znam.

Ima nešto u njemu proslijedeno od nepoznate majke i propala oca na sina. Kaljeno savješcu. Brušeno disciplinom.
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.31 seconds. Snitz Forums 2000