forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Dražen Petrović - "Košarkaški Mozart"
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 19

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6226 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 11/09/2012 : 01:32:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

To je i normalno
Ostane ljubav prema klubu, ali ipak sve gledaš drugin očima i ne blamiraš se lipeći članke u teke

Posle sam presao na video rekordere i snimanje svih postojecih i nepostojecih fudbalskih utakmica reprezantacije (cak sam imao i one turneje po Juznoj Americi), LS-a i evropskih i svetskih prvenstava
A i tome je dosao kraj negde '98.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10270 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 11/09/2012 : 01:35:55  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mairosu

Ja sam '97-'99 imao i svoj sajt na geocities o KKCZ, mnogo pre nego sto je iko od zvanicnih organa razmisljao o tome. Pisao izvestaje sa utakmica, skenirao slike, itd.

Ma kakav crni sajt Mairosu.
Di su ti teke?

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 11/09/2012 : 01:37:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Ja sam gori, ja sam cuvao komplet novine. Nisam seckao :D

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10270 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 11/09/2012 : 01:41:07  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Isuse koji smo mi idioti

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 11/09/2012 : 01:43:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Kad je zvezda osvojila titulu '94 cuvao sve novine o tome k'o sveto pismo. Takve stvari se ipak ne dese precesto, mozda nekome padne napamet da me za 25 godina uveri da se to nije desilo :D

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6226 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 11/09/2012 : 01:45:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
Ja se secam ko juce naslovne narodnih novina sa ovom vescu
(inace to je prva fudbalska utakmica koju sam gledao, na Cairu )

"1991.godina ostaće upamćena po tome što je Omladinski tim Radničkog postigao veliki uspeh. Po prvi put omladinci Radničkog postali su prvaci države. Kao prvak Omladinske lige Srbije, niški omladinci učestvovali su u završnom delu prvenstva. Novi Sad je bio domaćin prve polufinalne grupe u kojoj je pobedio Radnički, a u drugoj grupi, čiji je domaćin bilo Sarajevo, pobedili su omladinci Željezničara iz Sarajeva. Do pobednika se trebalo doći odigravanjem dve utakmice. U prvoj utakmici u Nišu omladinci Radničkog bili su bolji od Željezničara i pobedili golom Dejana Petkovića sa 1:0. U revanšu, u Sarajevu, bilo je 1:1. Tako je pobednički pehar pripao Omladisnkom timu niškog prvoligaša. Trener niških nada bio je Vladislav Nikolić."
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10270 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 11/09/2012 : 01:45:30  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kad je zvezda osvojila titulu '94 cuvao sve novine o tome k'o sveto pismo. Takve stvari se ipak ne dese precesto, mozda nekome padne napamet da me za 25 godina uveri da se to nije desilo :D

Vidiš u ovin našin laprdanjima nisan uspija skužit Zvezda ili Partizan.
Znači Zvezda?

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 11/09/2012 : 01:53:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Zvezda nego. Mazohizam na kvadrat.

Go to Top of Page

trolodtroje
Advanced Member

3274 Posts

Member since 14/09/2010

Posted - 11/09/2012 : 07:29:04  Show Profile Show Extended Profile  Send trolodtroje a Private Message  Reply with Quote
jel može neko da baci malo više info o arijanu komazecu. puno smo očekivali na prelasku '80-90 ali posle 91 nisam više pratio košarku u ex Yu pa ne znam puno o njemu. a toliko je obečavao
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 11/09/2012 : 10:40:43  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

A ova je samo za brnija

Bolje je da ode ne napisem sta je sve Drazenov prvi trener reka..kakve je psine taj lik izvodia dok je bija mlaji..tako da me ovo ne cudi niti malo..
meni je stari na ovaj nacin biljezia sve vezano za Hajduka..25 punih sezona je ludak pisa u biljeznicu..i ono ispod rezulatata i tablica lipija slike momcadi i trofeja koji su bili prikazani na malim kartonima..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8190 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 11/09/2012 : 10:48:47  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
issa ti jerko, ti si malo teži pacijent
ne znam, ono pivo, isplati li mi se to

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10270 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 11/09/2012 : 11:04:12  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ken2

issa ti jerko, ti si malo teži pacijent
ne znam, ono pivo, isplati li mi se to

Ma nemaš frke, izlječen san.
20 godina terapije Cibonon učinili su svoje.
Ostali su samo tikovi, al socjalizira san se i nisan više opasan za okolinu.

Sad bez zajebancije.
Poraz od Španjolske u Beogradu(jel Beograd?)je zadnja košarkaška utakmica koju san gleda i da me uspila iznervirat.
Posli te utakmice san se jednostavno preda, i pomirija se sa činjenicon da je to to. Košarke više nema.
Dapače, sad mi je najveći gušt sprdat kuma koji još uvik prije svakoga prvenstva upada u filmove slaganja momčadi, nada se medalji i slične fore. To je išlo dotle da je virova u Vrankovićevu momčad.

Sad košarku bez obzira na nivo gledan s gušton. Oden s malin na Splita, totalno neopterećen rezultaton, tumačin mu pravila i pijen sok.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 11/09/2012 11:12:21
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 11/09/2012 : 11:41:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

pih-luk i voda...od 2005.imam sve moguce clanke o hajduku...iz slobodne,jutarnjeg,večernjeg,sportskih...ma iz svih mogućih novina šta bi mi došle pod ruku,a da se negdi spominje hajduk...neko pobenavi sa 30 godina,netko dođe sebi sa 30 godina...pratim hajduka od 1982-svjesno...ali zadnjih deset godina sam sam sebe uhvatio u činjenici da što ga više lome,to ga volin jače...sve te novine držim na selu,i jednog dana,to mislim sortirat...Bog da zdravlje,oko penzije...sad mi je 37,do penzije imajoš bar 30 godina...i sad ti zbroji koliko će još toga izaći po novinama o hajduku...žena mi jebe mater svaki dan zbog tih novina,da sam lud,da nisam normalan,nema di ih ne pritumbajem,ostavljam,stavljam,sakrivam,rižem,mičem blabla...jebi ga,to je bolest,i ja sam je svjestan...a kad je čovik svjestan svoje bolesti,nije lud...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 11/09/2012 : 12:22:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
@NESVRSTANI - isto tako ka što si ti radia ka klapac, radia je i moj stari (ali kao malo stariji klapac )

Zapravo, ćaća mi je veći Jugoplastičar () nego Hajdukovac
Priča mi da je prije rata, cila soba u žutom bila. Svega je ima: slika, kalendara, isječaka iz novina koje je lipia u neki rokovnik. Sezonski je zna otić na desetak utakmica u ST (a do ST je bilo otić ka dobar dan jer je s didom vozia robu u Kaštele) + ova gostovanja u ZD. Kad bi doša na koldovor u ST, kaže da bi uzima neki list Berekin koji je, prema njegovin ričima, bia pun viceva na račun tadašnje vlsti (nešto kao Feral, ajmo reći). I to je, zajedno sa žutom sobom, sve planilo

Stric je bia za Zadar pa me zna odvest još ka malog u Jazine. Onda kad me vrati kući stari ga u qrac šalje i govori što mi dite truješ
Čuli smo se u nedilju na mobitel. Kažen ja ćaći: "Dražen je bia najjači!" - čisto da mu tlak izmirin.
Posla me u pizdu materinu...

Trljam ruke.

Edited by - Zlotvor on 11/09/2012 12:38:15
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 11/09/2012 : 12:30:40  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zlotvor

Čuli smo se u nedilju na mobitel. Kažen ja ćaći: "Dražen je bia najjači!" - čisto da mu tlak izmirin.
Posla me u pizdu materinu..

dobro si mu i reka..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"

Edited by - brni on 22/10/2012 17:54:03
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 11/09/2012 : 12:34:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brni

quote:

dobro si mu i reka..

Ju misd d pojnt

Trljam ruke.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10270 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 11/09/2012 : 13:10:04  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

A pojnt je pretpostavljan ovo

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 11/09/2012 : 15:13:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Ja sam, bas tada, kada je kosarka bila najjaca u Srbiji, otisao u pustos kosarke Belgiju, gde se ni svetsko ni evropsko ne moze videti na TVu. Vecinu sam meceva iz 2001 i 2002 jurio po nekakvim streamovima, srecom 2002. nemacka TV se smilovala i prikazivala meceve, ipak je bilo svetsko prvenstvo. Posle toga, jurio sam radio prenose, real video prenose preko RTSovog sajta, ovakve i onakve. U slobodno vreme, isao sam na meceve druge belgijske u mom gradu, u sezoni 2006/2007 su usli u prvu ligu, a jedan od glavnih igraca im je bio bosanski Hrvat Kruno Rados, nekadasnji mladi reprezentativac Hrvatske.

Onda se 2007. vratim u Srbiju, i cim sam uhvatio priliku, otrcao u Pionir da gledam Zvezdu, da se ubodem u venu posle toliko godina. Isao sam sa prijateljom koji je poluhrvat, seli smo negde daleko od mase, igralo se sa Cibonom. Odvalismo mi Cibonu od kurca, ali celo drugo poluvreme klinci od 20 godina su vikali "ubi, zakolji". Izasao sam 5 min pre tekme i nikad vise nisam krocio u Pionir od tog dana. Jebes taj pos'o. Sad gledam na TVu, i nerviram se jos vise. Manje se nerviras kad si tamo u rulji, ovako sam si sebi najgori neprijatelj...

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10270 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 11/09/2012 : 15:35:56  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Odvalismo mi Cibonu od kurca, ali celo drugo poluvreme klinci od 20 godina su vikali "ubi, zakolji". Izasao sam 5 min pre tekme i nikad vise nisam krocio u Pionir od tog dana..

Vrlo sličnu, u stvari istu situaciju san doživija prije 10-ak godina na Split-Zvezda.
Bili žena, 2 prijatelja i ja.
Pazi, meni je jasno da vas nećemo dočekat sa cvićen, ali kad u 20 minuta prvog poluvremena u apsolutno niti jednon trenutku dvorana ne navija za svoje nego isključivo jebe srpske majke, spominje nekekve vrbe, i slična sranja, meni se tu ne stoji. Košarku u principu nije gleda nitko osin nas četvero i možda još par jedinki.
U poluvremenu smo se skupili i otišli u mene pogledat drugi polčas.

S druge strane isto tako mi se usikla u pamćenje situacija iz finala sa Zvezdon u sezoni 89/90 kad je nakon neke dvojbene odluke krenilo sa tribina "cigani, cigani"
Sićan se ka danas Rađe i još par igrača, kako signaliziraju i mole publiku da prestane.
Ekipa stala, počelo grmit "Jugoplastika, Jugoplastika", Rađa stisnuo pesnicu, u stilu tako triba, i onda smo vas prigazili

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 11/09/2012 : 15:39:22  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:
Sićan se ka danas Rađe i još par igrača, kako signaliziraju i mole publiku da prestane.
Ekipa stala, počelo grmit "Jugoplastika, Jugoplastika", Rađa stisnuo pesnicu, u stilu tako triba, i onda smo vas prigazili

e tak treba...

pa po meni za skandiranje na tribina i jesu više krivi igrači, jer se u takvim situacijama moraju povuc s s terena....zajedno sa stručnim stožerom!

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8190 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 11/09/2012 : 15:56:57  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Odvalismo mi Cibonu od kurca, ali celo drugo poluvreme klinci od 20 godina su vikali "ubi, zakolji". Izasao sam 5 min pre tekme i nikad vise nisam krocio u Pionir od tog dana..

Vrlo sličnu, u stvari istu situaciju san doživija prije 10-ak godina na Split-Zvezda.
Bili žena, 2 prijatelja i ja.
Pazi, meni je jasno da vas nećemo dočekat sa cvićen, ali kad u 20 minuta prvog poluvremena u apsolutno niti jednon trenutku dvorana ne navija za svoje nego isključivo jebe srpske majke, spominje nekekve vrbe, i slična sranja, meni se tu ne stoji. Košarku u principu nije gleda nitko osin nas četvero i možda još par jedinki.
U poluvremenu smo se skupili i otišli u mene pogledat drugi polčas.

S druge strane isto tako mi se usikla u pamćenje situacija iz finala sa Zvezdon u sezoni 89/90 kad je nakon neke dvojbene odluke krenilo sa tribina "cigani, cigani"

je li se tada skandiralo steviću, steviću

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10270 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 11/09/2012 : 16:20:06  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

je li se tada skandiralo steviću, steviću

Neznan na šta misliš?

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8190 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 11/09/2012 : 16:30:26  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
pa na onog mladog zvezdinog igrača, mislim da je stević, 100%, kojeg je trener ubacio, i puca on, i nikako pogodit, a publika ga još bodri
i on opet puca, i opet falije, svi su umirali od smija, a simpatičan momak, mislim da je na kraju i pogodio nešto
ne znam, nekako mi se čini da je to bilo u tom zadnjem finalu sa zvezdom
a možda mi se i pomišalo

Edited by - ken2 on 11/09/2012 16:59:49
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10270 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 11/09/2012 : 16:37:19  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

pa na onog mladog zvezdinog igrača, mislim da je stević, 100%, kojeg je trener ubacio, i puca on, i nikako pogodit, a publika ga još bodri
i on opet puca, i opet falije, svi su umirali od smija, asimpatičan momak, mislim da je na kraju i pogodio nešto
ne znam, nekako mi se čini da je to bilo u tom zadnjem finalu sa zvezdom
a možda mi se i pomišalo

Nemogu se toga sitit, ali poznavajući splitski mentalitet-virujen da je bilo upravo tako. Vjerovatno je dobija ovacije kad je pogodija.
I kako misliš zadnje finale? Sa Zvezdon smo igrali finale samo jedan put i to te sezone 89/90. Szonu 90/91 su nas se vratile stare mušterije

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8190 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 11/09/2012 : 17:02:29  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
a meni nekako ostalo u pamćenju da je to bila zadnja sezona
možda nije bilo finale, s kim su igrali polufinale 91
ne znam, možda je ipak '90
a možda je momak iz partizana

i naravno - momak je bio simpatičan, a ne asimpatičan - spejs mi se izgubio u tipfeleru :-)

Go to Top of Page
Page: of 19 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000