Konačno sam nabavio Fifu 12, kupio sam original cd. Dosad sam je morao igrati kod prijatelja. Instaliram ja origin i sve, otvorim igricu i vrati me na desktop. Pogledam ja u folder a ono- crashdump! Zna li netko kako to riješiti? Probao sam sve moguće načine koje sam našao na internetu, ali ništa! Molim vas pomozite mi jer mi je ovo jako bitno!
Usput, igram na tipkovnici. Ima li to neke veze? Konfigurirao sam buttone s patchom i to radi, ali crashdump me muči.
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
CRASHDUMP služi za diagnostiku zašto je došlo do neke greške ili situacije koja nije bila pod kontrolom programa - ako imaš originalnu verziju možeš eventuelno poslat crashdump firmi koja je izdala igru i zatražiti pomoč/popravak/...
da li se tebi to isto desi svaki put kad startuješ igru ?
quote:Originally posted by Zagor12 Usput, igram na tipkovnici. Ima li to neke veze? Konfigurirao sam buttone s patchom i to radi, ali crashdump me muči.
Možeš i sam pogledati što pišu u crashdumpu, samo si moraš instalirati program.
Ja bih rekao da je najvjerojatnije proglem u nekom od postavki od grafičke. Pogledaj podržava li igra uopće tvoju grafičku i jesu li potrebne posebne postavke za igru. Nisi ništa spomenuo podržava li...