Author |
Topic |
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 04/11/2011 : 21:59:16
|
quote: Originally posted by Mairosu
Par mozda kontroverznih izbora...ne mogu da svarim raspali bluz na "rasprodaji bola", i kraj...
"Nema vise Dzenis umro Elvis prisli umiru lagano zvezde rokenrola..."
Kako ovo moze da ti ne bude gotivno, no, opet, o ukusima... |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Posted - 04/11/2011 : 22:01:43
|
I ja sam teska srca izdvojio poneku sa Buvlje pijace, ali kriticka misao odrzava coveka ostrim i tera ga da vise ceni ono sto ionako voli i postuje (bar je to moj credo). Sve ide pod lupu ! :D
Recimo, sa Buvlje pijace mi je najslabija "Baby, Baby, I Don't Wanna Cry" |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 04/11/2011 : 22:03:57
|
Jao, to jeste bajagin klasicni tres, ali "bejbi bejbi aj dont vona kraj" su verovatno prve reci engleskog koje sam ikad naucio u zivotu :D |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Posted - 04/11/2011 : 22:08:47
|
Jao, to jeste bajagin klasicni tres, ali "bejbi bejbi aj dont vona kraj" su verovatno prve reci engleskog koje sam ikad naucio u zivotu :D
Da, Bajagina, a sa prvog recimo, losije su mi "Egoista" i "Hej cale". Sa drugog, mozda najslabija "Vidiš da sam gadan kad sam tebe gladan"...Sa treceg se slazem za "Ja sam se ložio na tebe", mada me nervira i "Prevara"... Ne bih dalje :P :P |
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7656 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 04/11/2011 : 22:51:51
|
Joj, kad kaže "sve to nije dobro, mrtvi nisu roba, pustite da mirno leže na dnu groba"... Što danas rade sa Tošom, Amy, Michaelom Jacksonom, to čovjeka natjera da povraća. |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
|
pravedni
Advanced Member
Serbia
4057 Posts
Member since 03/12/2009 |
|
red cloud
Advanced Member
Serbia
3927 Posts
Member since 29/06/2009 |
Posted - 07/11/2011 : 08:47:35
|
KOST U GRLU : Jos jedan sugav dan, Ostani djubre do kraja POKVARENA MASTA : Dva dinara druze, Rekla je MRTVA PRIRODA : Necu da ispadnem zivotinja, Odlazak u grad BUVLJA PIJACA : Kad ti se na glavu srusi citav svet, Dobro jutro VECERAS VAS ZABAVLJAJU : Kad hodas, Ravnodusan prema placu ISTINA : Sacekaj, Pogledaj dom svoj andjele OSMI NERVNI SLOM : Juzna Afrika '85, Prokleto sam UJED ZA DUSU : Kad padne noc, Da to sam ja PRICA O LJUBAVI : Napolju, Proslosti KOZA NOSTRA : Ja je gledam kako spava, Gde si u ovom glupom hotelu
Od singlova izdvajam Lutka sa naslovne strane i Nazad u veliki prljavi grad |
Nasilje u Darkvudu |
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7656 Posts
Posted - 26/11/2011 : 20:09:53
|
Imam ovih dana priliku kupiti Borinu knjigu "Šta je pesnik hteo da kaže" na Sajmu knjige u Mostaru. Problem je što je na ćirilici, a iako je pomalo znam, ali to znanje nije dovoljno da bih mogao lagodno čitati knjigu. Zna li netko je li izdana na latinici? |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
|
mavra
Junior Member
439 Posts
Member since 13/01/2011 |
Posted - 26/11/2011 : 20:13:11
|
Mislim da nije, i Globinjo je to pitao, pa sam malo potrazio po internetu, ali nisam nasao. Ako budem nesto saznao, odmah cu javiti |
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7656 Posts
Posted - 26/11/2011 : 20:35:54
|
Hvala ti, ali ionako ću je uzeti prekosutra, prejeftina je da to propustim. Dao bih majki ili tati da mi čitaju, ali tko zna što je Bora sve pisao. Ovako ću se sam mučiti, ali mislim da će vrijediti. |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 24/01/2012 : 14:05:13
|
Konacno kupio boxset Corbe, ono je, kako sam i pretpostavio, bruka i sramota. Vredi samo jer imate sve na jednom mestu za 50 eura, kvalitet zvuka je za posrat, bolji remaster napravimo Mavra i ja na mom tavanu. Jebo ja mater PGPu, jos jednom, jedino sto valja sto su reizdali je boxset Bajage i to samo zato sto je on licno remasterovao trake u nekom studiju u Zagrebu. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
Johnny Difool
Advanced Member
Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7656 Posts
Posted - 18/02/2012 : 10:37:48
|
Reče mi brat da je načuo na TV-u da je u petak Bora gost na Pink-u, bit će promocija neke nove pjesme i intervju... Bit će zanimljivo. |
|
|
pravedni
Advanced Member
Serbia
4057 Posts
Member since 03/12/2009 |
Posted - 18/02/2012 : 12:53:28
|
Malo i o Miši Aleksiću,čovek je izdao knjigu.Kupiću je,sigurno je zanimljiva. Čovek se bavi rockom već četiri decenije. Prva Mišina poluprofesionalna grupa u kojoj je svirao zvala se "SOS". Osnovana je pre 40.godina,tačnije avgusta 1972.godine. Tih prvih meseci postojanja radila je kao kvartet. Od leta 1973.godine sviraju kao trio,u postavi: Dragan Štulović "Štuka" solo gitara i glas,Miroslav "Miša" Aleksić bas gitara i glas i Stevan Stevanović "Stiv" bubnjevi. Ta postava se nije menjala nekoliko godina. Svirali su "hard rock" na malo siroviji način nego što je to "Čorba" kasnije radila. Od tri singla koje su snimili u periodu 1973-1974.godine,najveći uspeh je imala druga ploča po redu sa pesmom "Tražim"‚,koju su komponovali Miša Aleksić i Dragan Štulović. Dosta se vrtela na radio programima. Godine 1975. grupa "SOS" izdaje svoj četvrti singl sa numerama "Čovek i pčela" i "Znam kako je". Na bini su bili dosta uverljivi,a njihove žive nastupe su upotpunjavali scenski efekti. Uzori u muzici su im bili tadašnje popularne grupe poput "Deep Purple" i "Black Sabbath". Zanimljiva je i činjenica da im je na prvoj singl ploči producent bio tadašnji bas gitarista grupe "Pop Mašina",Robert Nemeček. Numere su se zvale "Nestvaran san" i "Stari sat". Tada je najpopularniji bio tzv."teški rok",pa je i grupa "SOS" svirala u tom stilu.
|
|
|
petar.pan
Junior Member
328 Posts
Member since 31/05/2011 |
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7656 Posts
Posted - 19/02/2012 : 13:16:19
|
Ne jedan od najboljih, nego i najbolji, iako sam malo subjektivan. |
|
|
petar.pan
Junior Member
328 Posts
Member since 31/05/2011 |
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7656 Posts
Posted - 20/02/2012 : 23:12:25
|
Evo ih na Pinku. |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Posted - 20/02/2012 : 23:30:28
|
quote: Originally posted by selanne
Evo ih na Pinku.
Baš gledam. |
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7656 Posts
Posted - 20/02/2012 : 23:39:44
|
Poslat ću mail u emisiju da dođu bar u Nevesinje ili Trebinje, da ne moram ponovo sam u Žitište. |
|
|
mavra
Junior Member
439 Posts
Member since 13/01/2011 |
Posted - 21/02/2012 : 00:09:10
|
Pa oni bas cesto nastupaju u Republici Srpskoj, koliko znam, u zadnjih par godina su nekoliko puta nastupali u Nevesinju. Zamisli moje iznenadjenje na Jahorini 2. januara ove godine: 2 sata popodne, ja se vozim zicarom i cujem poznati glas u basti kafica na stazi, pogledam dole, kad ono Bora ima nastup na otvorenom. Ma jebes skijanje, sjurio sam se niz stazu kao metak i 2 sata skakao u pancericama kao nenormalan na metar od njega. Posle koncerta smo cak i razmenili par recenica, definitivno najbolji momenat na zimovanju |
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7656 Posts
Posted - 21/02/2012 : 00:48:05
|
U zadnje vrijeme ih nije bilo po jugu RS. Čim ponovo budu blizu, idem, makar ponovo sam. |
|
|
Elderane84
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3247 Posts
Member since 30/10/2008 |
|
Elderane84
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3247 Posts
Member since 30/10/2008 |
Posted - 23/03/2012 : 12:02:55
|
Poslat ću mail u emisiju da dođu bar u Nevesinje ili Trebinje, da ne moram ponovo sam u Žitište.
Slaba vajda od Trebinja, jedino ako ih opstina ne dovede. Prosli koncert im je poprilicno pukao, bili u sportskoj dvorani. Bio je Bora ljetos sam u jednoj basti, ali to ti ne preporucujem da cujes i vidis, jer ces ih gledati drugim ocima. |
|
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
Posted - 23/03/2012 : 13:55:57
|
quote: Originally posted by Elderane84
Poslat ću mail u emisiju da dođu bar u Nevesinje ili Trebinje, da ne moram ponovo sam u Žitište.
Slaba vajda od Trebinja, jedino ako ih opstina ne dovede. Prosli koncert im je poprilicno pukao, bili u sportskoj dvorani. Bio je Bora ljetos sam u jednoj basti, ali to ti ne preporucujem da cujes i vidis, jer ces ih gledati drugim ocima.
Gostovao je ljetos u Spuzu sam,srecan sam sto sam to propustio. |
|
|
Topic |
|