forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Paypal error 10417
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 29/10/2011 : 14:30:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Ima li iko problema sa ovime možda?

Naime, kad pokušam nešto platiti preko Paypala, bilo da naručujem sa Ebaya ili sa Bookdepositoryja, izbaci mi taj error 10417 uz poruku "Your request could not be processed at this time." Vidim po internetu da masa ljudi već barem 2 godine ima taj isti problem i nigdi ne mogu nać rješenje. Kartica na koju mi je registriran Paypal je u potpunosti ispravna i radi bez problema. Također, na njoj ima novaca, tako da nije problem ni u tome....

Jel ima itko iskustva sa istim problemom?

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa

Raymond
Senior Member

USA
1023 Posts

Member since 05/05/2006

Posted - 29/10/2011 : 15:44:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Raymond a Private Message  Reply with Quote
da ti nije problem u godisnjoj svoti koju si 'slao' tj kupovao itd?..ako je to onda moras da povezes i jedan bankovni racun sa kartom da bi mogao dalje da 'saljes' novac tj kupujes od prodavaca koji nemaju 'merchant' konto tj onaj sto moraju da placaju neki procenat da primaju kartice ne samo paypal, nego kartice preko paypala....ne znam ali paypal ponekad ubacuje nove fore oko sigurnosti i onda pravi probleme za puno ljudi itd..

ako je to, onda mozes slati novac preko kartice slobodno (bez spajanja bankovnog racuna) ali prodavac mora imati opciju da prima kartice itd..ne samo paypal novac..

samo nagadjam reko da nije to slucajno jer je cest problem..
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 29/10/2011 : 15:55:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Jel to onaj Sending Limit?
Piše mi da mi je limit 1300 dolara, ali da mogu potrošiti još 990 dolara prije nego dođem do tog limita od 1300, tako da mi nema smisla da se radi o tome, ne znam :/

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

Raymond
Senior Member

USA
1023 Posts

Member since 05/05/2006

Posted - 29/10/2011 : 16:28:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Raymond a Private Message  Reply with Quote
e onda ne znam,..mozda probaj im poslat email..sigurno je do njih nesto zbog sigurnosti neki alarm im mozda dodje i onda blokira tvoju transakciju..samo nagadjam jer ponekad vrlo tesko naci u cemu je problem..sigurno je neka sitnica ali te blokira..nadam se da ces naci odgovor
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.11 seconds. Snitz Forums 2000