forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 Greystorm 1 i 2
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 21

sawitch
Advanced Member

Serbia
41096 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 01/02/2012 : 10:26:47  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Razlog lose prodaje je nedostupnost u najvecoj strip prodavnici u Srbiji - Darkwoodu.. Nedovoljno izreklamirano... Moj stric koji kupuje maltene sve od stripa sto se pojavi na kioscima ili vidi u nekom od izdanja reklamu, nije ni znao za ovo a uzeo bi... Covek ne koristi internet i ne zna.. A koliko je jos takvih... 500 ljudi u celoj staroj Jugi je nista, samo sto izdanje nema mogucnosti da se probije...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 01/02/2012 : 10:58:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
Jeste, to je mozda i glavni i najveci razlog slabe prodaje PP izdanja - nema ih u DW. Malo je i do cene, sto ih nema na kioscima te nepoznavanja (ipak je MV kako i SL poznatiji serijal, koji se vec prodavo na ovim prostorima, ako odgovorim telleru, iako je zacuda MV slabo prosao na kioscima).
A ne znam ja bas da li svi fanovi kupuju i ostale serijali. Ja mislim da prije tek nekoliko njih pokusa i sa necim sasvim novim.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41096 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 01/02/2012 : 11:40:40  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
To je sigurno najveci razlog... Jebiga, usli su u sukob i vidi se rezultat.. Em nema reklamu na Darkwoodovom sajtu em u striparnici... Steta... Izdanja PP-a su savrsena i dobrog odabira, ako se ugase najvise cemo izgubiti mi kao citaoci pa tek onda PP i Darkwood...

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 01/02/2012 : 11:48:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Colt

Onda je bolje da Nislije odmah pripreme uze i stolicu/konja, posto sigurno nece izaci u februaru. I mi bismo voleli da to ide brze ali do sada se prodalo okvirno po 150 primeraka od svakog broja, sto neminovno utice i na ritam izdavanja.

Necemo, bar dok se ne zavrsi serijal
Ma zezam se, puna podrska od mene
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8619 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 01/02/2012 : 12:01:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller
Kiosk izdanje a da nije Zagor i Dilan ne daje velike nade u dug život!

To samo potvrđuje činjenicu da strip kultura kod nas ne postoji..nula (čitaj:Nula)..

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 01/02/2012 : 12:06:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

To je sigurno najveci razlog... Jebiga, usli su u sukob i vidi se rezultat.. Em nema reklamu na Darkwoodovom sajtu em u striparnici... Steta... Izdanja PP-a su savrsena i dobrog odabira, ako se ugase najvise cemo izgubiti mi kao citaoci pa tek onda PP i Darkwood...

Zato postoji Alan Ford, jos ovo ispadne dobro za AF jer kad narucujem ne zovem samo za izdanja PP nego uzmem sve sto me interesuje.
Tako da gubi i DW zbog ovog bespotrebnog teranja inata.
Privatno treba razgraniciti od poslovnog, smesno je da na DW sajtu nema podataka o celoj jednoj izdavackoj kuci.
Zato od mene puna podrska Coltu i ekipi
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5571 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 01/02/2012 : 12:10:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
Slazem se Texe u potpunosti...pun mi je k...c politike u svakodnevnom zivotu,sad jos treba da je tolerisem i u stripu
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19468 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 01/02/2012 : 12:26:29  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by paro

quote:

To samo potvrđuje činjenicu da strip kultura kod nas ne postoji..nula (čitaj:Nula)..

slažem se.
ali ja zato nisam kriv.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41096 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 01/02/2012 : 13:08:25  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tex Willer
Zato postoji Alan Ford, jos ovo ispadne dobro za AF jer kad narucujem ne zovem samo za izdanja PP nego uzmem sve sto me interesuje.
Privatno treba razgraniciti od poslovnog, smesno je da na DW sajtu nema podataka o celoj jednoj izdavackoj kuci.

Mi im ne mozemo pomoci, mali smo, ali onaj ko moze nece i tako ode mast u propast... A mi najvise gubimo...

Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 01/02/2012 : 13:12:49  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:

+1
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8619 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 01/02/2012 : 13:19:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

slažem se.
ali ja zato nisam kriv.

Pa indirektno čak i jesi
Malo za promjenu pruži šansu Traper Keriju, Greystormu ili Caravanu, a ne samo stripovima koji su do danas doživjeli bogzna kolko reizdanja od strane bogzna kolko izdavača... Ovo bi bilo dobro za svakog od nas..

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41096 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 01/02/2012 : 13:28:22  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Telleru, nisi kupio Traper Kerija i Grejstorma?????????? Duboko sam razocaran!!!!

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 01/02/2012 : 13:30:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
ajde TK, ali Grejstorma, qquuuu....

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19468 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 01/02/2012 : 13:34:58  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

slažem se.
ali ja zato nisam kriv.

Pa indirektno čak i jesi
Malo za promjenu pruži šansu Traper Keriju, Greystormu ili Caravanu, a ne samo stripovima koji su do danas doživjeli bogzna kolko reizdanja od strane bogzna kolko izdavača... Ovo bi bilo dobro za svakog od nas..

ojla, Kerija trapera imam i u PP izdanju i ZS izdanju,(dodatak Mark)
Grejstorma nisam još nabavio ali hoću a Caravan imam prva 3 broja pa me nije privuko da ga uzmem cijelog...uzet ču i Kasidija sigurno i Shangaja od Libellusa(jer imam Volto Nascosto Libellus)...
ako volim Marka,Bleka,Zagora,Mikija ne znaći da sam baš čorav za novitete...probam, ali iskreno sve se mi ne sviđaju...Gea,Lilith i Karavan me nisu navukli..ostalom dajem šansu...
Iako sam bonellijevc u krvi ima u mojoj kolekciji dosta Fibre,Bookglobe i BP.Ali ne tajim da nostalgija ima velik udio u mome ukusu...ipak sam odraso uz ZS i LMS.
Što se Greystorma tiče, naslovnice i table a i pozitivni komentari govore mi da to uzmem...i hoću.a uzimam i reprint Chiko detektiva, meni jedno ne izključuje drugo.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41096 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 01/02/2012 : 13:35:13  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
'ajde Grejstorma ali Traper Kerija!?!?!?!?!?! Strasno..

Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8619 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 01/02/2012 : 13:38:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:
ojla, Kerija trapera imam i u PP izdanju i ZS izdanju,(dodatak Mark)
Grejstorma nisam još nabavio ali hoću a Caravan imam prva 3 broja pa me nije privuko da ga uzmem cijelog...uzet ču i Kasidija sigurno i Shangaja od Libellusa(jer imam Volto Nascosto Libellus)...
ako volim Marka,Bleka,Zagora,Mikija ne znaći da sam baš čorav za novitete...probam, ali iskreno sve se mi ne sviđaju...Gea,Lilith i Karavan me nisu navukli..ostalom dajem šansu...
Iako sam bonellijevc u krvi ima u mojoj kolekciji dosta Fibre,Bookglobe i BP.Ali ne tajim da nostalgija ima velik udio u mome ukusu...ipak sam odraso uz ZS i LMS.
Što se Greystorma tiče, naslovnice i table a i pozitivni komentari govore mi da to uzmem...i hoću.a uzimam i reprint Chiko detektiva, meni jedno ne izključuje drugo.

Ajde fala nebesima, već sam pomislio da si iznevjerio cijeli forum

Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19468 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 01/02/2012 : 13:40:19  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:

tvoja zabrinutost mi je u čast, ali nije na mjestu...
Trapera Kerija imam obe knjige a Greystorma nabavim kod Bucha, kod izdanja koja znam ili slutim da se neće skoro razprodati-ne žurim.
oddahni čovječe, nije teller baš takav konzervativac da ne vidi dalje od Frenki Bellevenovih brkova.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41096 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 01/02/2012 : 13:47:43  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 01/02/2012 : 14:15:26  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Izgurace colt ovaj serijal, sta ste se zabrinuli, a i ne mora da zuri, ima vremena, bitno da ne odustane.

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41096 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 01/02/2012 : 14:19:43  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Izgurace on ovo sigurno, ali se mi bojimo da ce se ugasiti nakon toga sto je i najavio...

Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 01/02/2012 : 14:26:50  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Trapera Kerija imam obe knjige a Greystorma nabavim kod Bucha, kod izdanja koja znam ili slutim da se neće skoro razprodati-ne žurim.
oddahni čovječe, nije teller baš takav konzervativac da ne vidi dalje od Frenki Bellevenovih brkova.

ništa ne verujemo. očemo slike kolekcije!!!
Go to Top of Page

feniks
Senior Member

1925 Posts

Member since 08/05/2004

Posted - 01/02/2012 : 14:59:26  Show Profile Show Extended Profile  Send feniks a Private Message  Reply with Quote
quote:

Izgurace on ovo sigurno, ali se mi bojimo da ce se ugasiti nakon toga sto je i najavio...

+1
Mislim da bi Feniks Pres imao šta da ponudi stripoljubcima u narednim godinama. Ali ako ne ide ...
Oni najbolje znaju da li sve to ima smisla.
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19468 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 01/02/2012 : 15:08:43  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jang

quote:

quote:

ništa ne verujemo. očemo slike kolekcije!!!

bit če i to care, imam dva problema...prvi je da baš ovih dana sređujem jednu sobu samo za stripove i sebe,nešto prigodnog sam našao u Rutaru i Lesnini,(i Jysku) sad treba sve to posložiti iz kartonskih škatula i ormara na police, uz to da stripove vakumiram(znam da je glupo ali tako hoću),pa uz to da nemam dopusta to bi moglo potrajat...drugi problem je da nisam još stavljao slike pa to moram naučit(a istinu da ti kažem-nemam prevelike volje za to)...
ali evo obečavam....kad sve bude sređeno kako sam poželeo i zamislio
stavljam i slike na forum...
Pravo da ti kažem Traper Keri mi je drago izdanje(kupio kod Bucha) ali bi ipak radije da je ostalo na standardnom bonelli formatu,jbg,valjda sam ga tako naviko čitat u dodatak Marku.
Greystorma Buch krajem godine još nije imao tako da treba u Murgle za njim,Karavan me nije oduševio, SL imam Libellus a verovatno ču i Devila uzeti Libellus...
malo sam žalostan da mi ne vjeruješ da uz Marka,Bleka i Mikija uzimam i ostale Bonelli novosti...možda sam malo konzervativca, ali
volim probat i neke nove stvari...drugi je problem što više probam,stalno se vračam na jedno...da su ZAGOR,TEX,MISTER NO,MARTI MISTERE,BLEK,MARK ko staro vino,stariji su,meni draži.

Go to Top of Page

WOOLF
Starting Member

Austria
38 Posts

Member since 26/09/2010

Posted - 04/02/2012 : 23:35:57  Show Profile Show Extended Profile  Send WOOLF a Private Message  Reply with Quote
Uh žao mi je što čujem da prodaja ide loše , inače odličan serijal (barem prva dva boja).
Podrška Coltu i ekipi...nadam se da će krenuti na bolje.

Edited by - WOOLF on 04/02/2012 23:36:51
Go to Top of Page

vronski 2
Senior Member

2381 Posts

Member since 11/10/2009

Posted - 05/02/2012 : 09:55:05  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski 2 a Private Message  Reply with Quote
Grejstorm je za razliku od Zagora ozbiljan strip i nije za najširu šitalačku publiku tako da se ne može očekivati neka ekstra prodaja.
Go to Top of Page
Page: of 21 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000