forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Interliber - shopping, okupljanje, stripovi?
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 29

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10515 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 14/11/2014 : 14:19:59  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Amos

quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:
Originally posted by Cromwell

Jaki kupio kombi samo zbog interlibera!

Nije kombi nego Caddy, i nije jaki nego ja.
Bilo je kratko ali jebitačno. Krenili u 8 ujutro, bili 4-5 sati na interliberu, i kasno navečer vratili se doma.
Daleko najbolji interliber do sada šta se stripova tiče.
Moj pazar:
...

Još malo pa bi vam i Viano triba
Brutalan šoping.

Baš brutalan.
Šta se stripova tiče meni je ovo prvi put u životu da san prisustvova pravome sajmu knjiga/stripova.
U Lastana albumi po 10 Kn(Kompletira Reptorse, Nick od Hermanna, Soda, Sillage, Leonardo,...)
Srpska izdanja u Lastana po srpskim cijenama.
Bookglobe/Strip agent Jeremiah 30 Kn, integrali između 50 i 120.
Bernard Prince integrali 150 Kn.
AF klasik HC 20 Kn.
Marketprintov VAM 40 Kn
Brončano doba 50 Kn.
Kod Markosa Zekani po 45 Kn i popust 25-30%.

Ma raj za trošit lovu.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21401 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 14/11/2014 : 14:23:52  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ne bih bio kupio Ljepotu, ali kad je anto dao 10/10 onda to nisam mogao propustiti. Čisto da provjerim onu teoriju o razmimoilaženju ukusa

Obavezno pročitaj i objašnjenje koje je dao Bodhisatva (imaš ga u mom postu);ja sam tek nakon njega dao desetku,jer onda mi je sve "čučnulo" kako treba.

A ono "kad je anto dao 10/10" i nema neku težinu - smatram da sam uglavnom blag u davanju ocena,pa i tu,najvišu ocenu,neretko dajem.

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!

Edited by - anto on 14/11/2014 14:25:42
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21401 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 14/11/2014 : 14:28:24  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
@nesvrstani
vidim da si kupio Brončano doba - što si ga uopšte uzimao kad su šanse da se serijal nastavi nikakve?Jesu li ti albumi sa zasebnim pričama?Pitam,jer ih mogu nabaviti po jako niskim cenama ovde u Srbiji.

I što si duplirao Zekane?

Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8290 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 14/11/2014 : 14:33:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
Kakvo je vrime gori?
Ima li sniga? A kroz Liku?

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10515 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 14/11/2014 : 14:36:01  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

@nesvrstani
vidim da si kupio Brončano doba - što si ga uopšte uzimao kad su šanse da se serijal nastavi nikakve?Jesu li ti albumi sa zasebnim pričama?Pitam,jer ih mogu nabaviti po jako niskim cenama ovde u Srbiji.

I što si duplirao Zekane?

Neman pojma oće li se Brončano doba nastavljat, al budući mi je jedinca bila odlična bez obzira bilo nastavka ili ne, dvicu i tricu po 50 Kn san mora kupit.

Zekane san kupija na interliberu prije 3 godine, al san ih vrlo brzo pritisnut financijskin neprilikama mora prodat(Hvala mamlaze). Sad je bila izvrsna prilika da ih ponovo uzmen.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 14/11/2014 14:37:04
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10515 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 14/11/2014 : 14:39:44  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by split85

Kakvo je vrime gori?
Ima li sniga? A kroz Liku?

Jučer je cilin puten padala kiša, al sniga nema nigdi.
Danas i sutra bi tribalo bit lipo vrime, tako da ne bi tribalo bit problema za doć do Zagreba.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 14/11/2014 : 14:41:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Sutra ću se motati po Interliberu u rano poslijepodne, doduše veoma kratko, pa ako netko ugleda diva od skoro dva metra s frizurom iz tridesetih neka me slobodno pozdravi.

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 14/11/2014 : 14:51:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ne bih bio kupio Ljepotu, ali kad je anto dao 10/10 onda to nisam mogao propustiti. Čisto da provjerim onu teoriju o razmimoilaženju ukusa

Obavezno pročitaj i objašnjenje koje je dao Bodhisatva (imaš ga u mom postu);ja sam tek nakon njega dao desetku,jer onda mi je sve "čučnulo" kako treba.

A ono "kad je anto dao 10/10" i nema neku težinu - smatram da sam uglavnom blag u davanju ocena,pa i tu,najvišu ocenu,neretko dajem.

Taj topic je minsko polje, jer ima spoilera na sve strane, ali gledao sam preskočiti te dijelove.
Nisi jedini koji je Ljepoti dao odlične ocjene, a DKoor je čak napisao da mu je to možda najbolja kolorka, pa onda u kombinaciji povoljne cijene + 10/10 nije bilo dvojbe.

Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 14/11/2014 : 14:58:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Bilo je kratko ali jebitačno. Krenili u 8 ujutro, bili 4-5 sati na interliberu, i kasno navečer vratili se doma.
Moj pazar:
...

Brutalan šoping.

Baš brutalan.
Šta se stripova tiče meni je ovo prvi put u životu da san prisustvova pravome sajmu knjiga/stripova.
U Lastana albumi po 10 Kn(Kompletira Reptorse, Nick od Hermanna, Soda, Sillage, Leonardo,...)
AF klasik HC 20 Kn.
Marketprintov VAM 40 Kn
Brončano doba 50 Kn.

Ma raj za trošit lovu.

Ne znam je li to samo moj doživljaj, ali čini mi se da ove godine ima više stripova nego ikada prije..

Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10515 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 14/11/2014 : 15:01:32  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Moj pazar:
...

Brutalan šoping.

Baš brutalan.
AF klasik HC 20 Kn.
Marketprintov VAM 40 Kn
Brončano doba 50 Kn.

Ma raj za trošit lovu.

Ne znam je li to samo moj doživljaj, ali čini mi se da ove godine ima više stripova nego ikada prije..

Nije samo tvoj doživljaj. Zato san i napisa da mi je ovo prvi pravi sajam knjiga/stripova a mislin da do sada nisan propustija niti jedan interliber.
Izdanja nikad više, cijene nikad manje.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21401 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 14/11/2014 : 15:15:58  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Taj topic je minsko polje, jer ima spoilera na sve strane, ali gledao sam preskočiti te dijelove.
Nisi jedini koji je Ljepoti dao odlične ocjene, a DKoor je čak napisao da mu je to možda najbolja kolorka, pa onda u kombinaciji povoljne cijene + 10/10 nije bilo dvojbe.

ma kakvo minsko polje i spojleri - jedino stinkijevo standardno mlaćenje.
vredan pomena u svoj toj raspravi je pomenuti bodhisatvin post koji sam izdvojio u svom komentaru.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19799 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 14/11/2014 : 15:56:47  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
NESVRSTANI & jaki

OT:

Sutra sam na IL skoro cijeli dan, a danas samo nekoliko sati. Vidjet ćemo koliko ste svi vi u pravu.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4467 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 14/11/2014 : 17:35:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message  Reply with Quote
quote:

U svakom slučaju respect za gepek! Jel vas zanosilo u serpentinama?

Ja bio danas opet, uzeo Sandmane i još ponešto, ali mi neide iz glave van prokleti Jeremiah od SA. Ne želim duplirati ČK ali 100 kn je stvarno bagatela.
Mrzim interliber. Uvijek dok to traje ne mogu normalno krmit nego samo kombiniram najisplativiju kupnju u polusnu.

Idem sad čitat Sandmana. Možda on negdje objašnjava taj poremećaj, pa da vidimo.

Bok, kako si.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27169 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 14/11/2014 : 17:41:47  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
[quote]Originally posted by Cromwell

U svakom slučaju respect za gepek! Jel vas zanosilo u serpentinama?
Ja bio danas opet, uzeo Sandmane i još ponešto, ali mi neide iz glave van prokleti Jeremiah od SA. Ne želim duplirati ČK ali 100 kn je stvarno bagatela.
-------------------------------------------------------------
Znaju ona dvojica huligana što su bila sumenom u autu što me je zanosilo
Kad si saker.
Lipo kupiš SA Jeremiaha i ne reklamiraš ga po forumu a onaj VČ uvališ nekoj naivčini

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8290 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 14/11/2014 : 18:12:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

Ti, Jere i ..?

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

Rada13
New Member

Croatia
259 Posts

Member since 28/03/2010

Posted - 14/11/2014 : 18:21:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Rada13 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by split85

quote:
Originally posted by jaki

Ti, Jere i ..?

ja
Go to Top of Page

trolodtroje
Advanced Member

3277 Posts

Member since 14/09/2010

Posted - 14/11/2014 : 21:06:39  Show Profile Show Extended Profile  Send trolodtroje a Private Message  Reply with Quote
jel našao neko axu 4?
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 14/11/2014 : 22:54:46  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Bilo je izvrsno danas na prezentaciji knjige od Pirgavog!
Kasnije slike

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 14/11/2014 : 23:27:29  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Ekipica se okupila! U malom broju, al smo bili hardkor!

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 15/11/2014 : 00:16:38  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote

Evo nas!
Stoje:mladjo, dcopic, Branka (koja je sa mnom ali ju iz nekog nepoznatog razloga grli Pirgavi) i glavom i (ponajprije) bradom, najbolji pisac spekulativne fikcije u ovom dijelu galaksije - Ivan Lutz Pirgavi!

Sjede:Fikus, DeeCay, Zlotvor. Al' oni su manje bitni

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 15/11/2014 : 00:21:16  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
A ko je ovaj tu ćelavi s lijeve strane?

Mladjo, ku'iš ti Lutza, napiše knjigu i odma dobi obožavateljke!

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 15/11/2014 : 00:27:08  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Da, sam sam ga slušal, imal je spiku kao "Kui'š mala, ono, napisal sam knjigu, ne, mislim, ono, ne, a to je već druga, ne, jes' čitala prvu ne, nisi? o'š da ti je ja pročitam, ne?...
Stari šaner

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 15/11/2014 : 00:32:34  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 15/11/2014 : 00:35:05  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 15/11/2014 : 00:35:35  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Samo to.

Go to Top of Page
Page: of 29 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000